Sjukaste pumpen någonsin...

Imorse blev det en timme på motionscykeln. Jag kände att jag hade en heeeel del extra energi i kroppen efter all mat, efterrätter och godis de senaste dagarna så det var skönt att få röra sig lite! En skön start på dagen att göra lite då och då tycker jag.

Sen har jag tränat också. Kändes som att det var evigheter sen jag tränade sist fast jag faktiskt körde ett pass i fredags... men det var iof på ett annat gym så det var egentligen en vecka sen sist på mitt gym. Började så klart med favoritpasset, axlar och mage... Men det kändes INTE som vanligt. Jag fick sån sjuk pump så det kändes som att mina axlar skulle explodera och jag knappt kunde lyfta nånting. Jag kände mig i och för sig ganska svag från start men det blev "värre" allt eftersom passet gick. Sån sjuk svidande känsla i axlarna så jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Antar att det också hade att göra med allt överätande de senaste dagarna. Visst är det kul medlite pump i musklerna, men så mycket som jag hade idag var inte bra... Kändes ju inte som att jag kunde träna fullt ut... Det blev lite lättare vikter än vanligt och trots pumpen så kändes det som jag fick till ett rätt bra pass. Axlarna kändes ju totalt slut i alla fall och magen likaså. Bra nog visades dressyr från Norrköping Horse show på tvn samtidigt som jag skulle använda en magmaskin, så det blev många set där! =) Jag är nöjd med träningen. Skönt att va igång igen!

Motion: Cykel 60 min
Styrketräning Axlar & Mage: 4 x hantelpress 20-18-16-14 kg, 4 x sidolyft med hantlar 7 kg, 4 x stående skivstångspress bakom nacken 19,5 kg, 4 x sidolyft i CC i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 4 x liggande baksideflyes i CC, 3 x hjulet, 6 x magmaskin

Kommentarer
Postat av: JOSEFIN - same old stories

Kan man verkligen vinna ett bättre liv? Ja, nu är det faktiskt möjligt! Jag lottar just nu ut boken som ger dig allt du behöver för att få rockstjärnestatus i allt du gör och gå leende ur varje situation! Det är superenkelt att delta och du har ingenting att förlora, men ALLT att vinna! Hoppas du tar chansen, för din egen skull <3 Kram!

2011-06-07 @ 21:19:59
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag vill också ha en motionscykel hemma att trampa på. :-/



Visst blir man stark efter härliga dagar med godis och annat gott? ;-)

2011-06-08 @ 00:04:26
URL: http://www.petrakardell.shapemeup.se/
Postat av: Johanna

Petra: Vanligtvis blir jag stark... Idag var jag svag som en liten sparv!

2011-06-08 @ 09:07:36
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0