(Aktiv) vilodag idag...

Idag blir det vila. Jag har tränat tre dagar på raken med bra pass varje gång. Himla duktigt faktiskt! Lika bra att vila idag istället för att träna för mycket och få dåliga pass. PÅ fredag är det dax igen... Armar! Ska bli kul. Det är ändå en aktiv vilodag i och med att jag satt en timme och trampade på cykeln imorse. Duktigt det med måste jag säga. 

Ikväll blir det istället bio. Ska gå och se The fast and the furious 5. Jag älskar de filmerna (förutom Tokyo drift som endast är medelmåttig). Alla snygga bilar och spännande handling. Jag har höga förväntningar på kvällens film! Sen blir det till att hitta nån mysig stans att äta efter filmen också. Kommer nog va tokhungrig då!

I helgen är det Göteborgsvarvet här i stan och jag är väldigt imponerad av alla som ska springa. Jag tror aldrig att jag skulle orka så långt och länge. Jag har som max sprungit 1 mil och det räcker för min del. Min supertrevliga arbetskamrat ska springa så jag ska heja på henne när hon susar förbi. Kommer att bli kul med lite folkfest-stämning i stan. Annars är det inget särskilt inplanerat i helgen annat än en riktig myshelg! Längtar!

Kommentarer
Postat av: Västgötskan

Jag håller med dig där. 1 mil känns mer överkomligt än en halvmara! :-P

2011-05-19 @ 16:39:49
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.com
Postat av: Elli

Hej hej! Har nyligt hittat din blogg! Det är kul att läsa om dina träning, vilka vikter du kör med framför allt och dieten o.s.v. inte minst för att jag kan jämföra med mig själv, jag är lika lång som du och väger ungefär som du gjorde innan din diet. Har själv börjat dieta lite lätt för ett tag sen, kör inte så strikt utan har börjat mer med konditionsträning istället, så får se hur det går. Hur som helst är det jättekul att kunna jämföra vilka vikter man tar på gymmet med någon som är i samma storlek ungefär :) ha det bra!

2011-05-19 @ 19:26:55
Postat av: Viktkamp

skönt när man känner att man gjort bra pass på gymmet =) Väldigt tillfredställande!

Ha en skön vilokväll =)

2011-05-19 @ 22:04:52
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: emma s

Å vad roligt det låter! Saknar sånt där här i Sthlm faktiskt, inte samma sak som Gbg, allt är så stort här så det händer så långt bort (eller så är det för att vi inte bor i stan utan untanför x)) Låter som en himla najs kväll i alla fall. Ha så skoj! :D

2011-05-19 @ 22:47:54
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Elli: Kul att du gillar bloggen. Jag skriver vilka vikter jag tar i varje inlägg där jag skriver om dagens träning. Det står sist i inlägget.

2011-05-20 @ 12:31:08
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0