Bästa armpasset på länge...

Jag börjar gilla det här med att gå direkt från jobbet till gymmet nu... Man får ju så mycket mer kvar av kvällen då och man hinner aldrig sega ner sig i soffan heller. Godd stuff!

Idag blev det i alla fall (ytterligare) ett grymt träningspass. Det var nog det bästa armpasset på mycket länge... men det var nog det första armpasset på mycket länge som jag faktiskt såg fram emot också. Jag har tyckt att armar känts tråkigt att träna på sistonde så det har säkert påverkat... att hantelcurlen gick lite bättre än vanligt förra veckan blev nog som en nytändning. Idag gick alla övningar grymt bra. Jag kände mig lite starkare än vanligt. Jag körde visserligen på samma vikter som jag brukar, men jag hade mer kontroll över repetitionerna och fick dessutom grym kontakt i varje set. Hääääärligt. Hantelcurlen tog ännu bättre den här veckan än förra... sen slängde jag in en gammal favorit för biceps, skivstångscurl, och den tog lika bra som den brukar men var väldigt jobbig... Triceps, inte mycket att säga där. Superbra kontakt, ganska stark och väldigt bra helt enkel. Avslutade passet med att köra 4 set lätta chins i hjälpmaskinen och springa 10 min, bara för att... Bra pass och nu är det helg! Bra, bättre, bäst!!! =)

Motion: Styrketräning Armar: 4 x hantelcurl 14-14-14-12 kg, 4 x skivstångcurl 27-27-27-19,5 kg, 4 x pushdowns 25-25-20-20 kg, 3 x bamsecurl, 4 x frenchpress 27 kg, 3 x rep över huvudet, 4 x lätta chins. Springa 10 min

Kommentarer
Postat av: get my ass into shape

Håller med, skönt att snabbt få träningen avklarad efter jobbet. Mer tid för att fixa middag mm. Sedan hinner man koppla av i god tid innan läggdags.



Riktigt bra och mördande jobbigt armpass!

2011-05-15 @ 19:40:42
URL: http://getmyassintoshape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0