Fick lite hjälp med träningen idag...

Idag var jag verkligen inte sugen på att träna. Som tur är så fick min pojkvän iväg mig till gymmet ändå. Det blev armträning... Lite lagomt lätt så där men småmuskler när man inte känner för det... men det blev ett ganska roligt pass ändå. Jag fick hjälp av en av snubbarna på gymmet som visade mig massa bra tips och även hjälpte mig med övningar. Han tipsade om vinklar och linjer hit och det i de övningar jag redan gjorde och sen så blev det två övningar som jag inte brukar köra. Övning 1 var hantelcurl fast man håller fram överarmarna i 30 grader. Tog sjukt bra! Övning 2 var vanlig frenchpress fast jag låg på den lutande bänken där man kan sätta fast benen och vanligtvis gör magövningar. Tog helt otroligt bra! Två grymma övningar som jag var tvungen att ha myyycket lägre vikter på men sån sjukt kontakt. Blir definitivt fler gånger med de övningarna. Sen diskuterade vi även mat, träning och tävling i övrigt. Skoj! hans mål är att vinna SM i bodybuilding om 3 år. Mitt mål är ev. att ställa upp med grym form på luciapokalen i body fitness i år. =)

Sen har jag och John har en härlig dag på stan. Han har köpt jeans och lite andra kläder och jag 2 st bikinis (så nu kan sommaren komma). Vi har varit och tittat på Göteborgsvarvet och hejat på våra kompisar som sprungit och även fikat ute i solen. Nu blir det myskväll med film, choklad och Ben & Jerrys! Vi ska se på Insidious.

Motion: Styrketräning Armar: 3 x hantelcurl 14 kg, 3 x skivstångcurl 27 kg, 3 x hantelcurl 30grader 6 kg 3 x pushdowns 25-20-20 kg, 3 x frenchpress 27 kg, 3 x frenchpress på lutande bänk 17 kg, 3 x bamsecurl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0