Morgonlöpning...

Imorse stack jag ut och sprang för första gången på lääänge! Sist jag sprang var det vinter ute och mörkt och nu är det full vår med strålande sol, helgröna träd och blommor överallt. Härligt! Det kändes väldigt lätt och snabbt att springa... Kändes nästan som att jag kanske sprang lite fööör fort i början men det var skönt. Det blir ju inte alls samma rörelse i hela kroppen när man cyklar som när man springer och jag har ju mest cyklat på sistonde så det var skönt att få röra på mig. Tyvärr fick jag ont i magen efter halva rundan så vissa stunder var det omöjligt att springa. Fick varva lite mellan att springa och gå men det blev väldigt korta sekvenser springning. Hur som så kändes det som ett skönt morgonpass och jag ska försöka komma igång lite bättre med springningen nu för jag tycker att det är den bästa konditionsträningen som finns! Trots att jag gick väldigt mycket så fick jag ändå en hyfsad tid. 7,4 km på 45 min känns faktiskt grymt med tanke på hur mycket jag gick. Måste verkligen ha hållit ett bra tempo första delen. En bra start på dagen! =)

Igår var det egentligen tanken att jag och min pojkvän John skulle ha gästtränat på Sats Kompassen i och med att vårt gym var stängt... men istället blev det att vi myssov/läste till kl 12 och sen åkte på "arbetsläger" för att göra iordning båten och bryggorna... Som tur var blev det inget av med nått av det så vi låg ute på deras stora uteterrass och mös hela dagen och fick god mat! Superhärlig dag!

Kommentarer
Postat av: emma s

Wohoho....! Mkt bra sprunget...! :D

2011-05-02 @ 08:32:38
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Matilda

Bra gjort! Hur upplever du dina benhinnor? Du hade problem med det tidigare, har det försvunnit?

2011-05-02 @ 12:54:46
URL: http://epinefrin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Matilda: Jag har vilat länge och precis börjat ta promenader och idag var premiärspringturen. Det känns bra nu. Känns ingenting men jag ska vara försiktig framöver. Dock tror jag tyvärr inte att det var benhinnorna utan kronisk kompartmentsyndrom eftersom mina symptom mer liknar dem. =)

2011-05-02 @ 13:09:38
Postat av: Petra

Visst är det härligt med löpträning? Idag har det än så länge bara blivit 30 minuters hemmaträning på köksgolvet - Fokus: Rumpa!!! ;-)



Ha en bra dag, Johanna! Och tack för tipset!

2011-05-02 @ 14:56:20
URL: http://petrakardell.shapemeup.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0