Såååå... gryyymt... braaaaa...

... gick träningen idag! Jag kände mig ganska så stark, fick grym kontakt och tyckte att jag såg rätt musklig ut i spegeln. Såg till och med en blodådra poppa fram på ena biceps och axel, trots att jag nu väger några kilo mer än mitt lägsta under dieten... Härligt! =) Det känns dessutom som att träningen går framåt.. svårt att beskriva riktigt vad som går framåt men det är en känsla. Nu vill jag bara att mina muskler växer mycket också! =)

Eftersom jag inte hade hjälp idag utan ar själv på gymet så kunde jag inte ta de tunga hantlarna... men jag testade på snäppet under, dvs 18 kg, och de lyckades jag faktiskt få upp själv. Problemet är inte att pressa utan att komma i startposition. Den första utmaningen är att få upp hantlarna till axlarna och den andra är att sen få upp dem på raka armar... får jag bara upp dem till axlarna kan jag sega upp dem sen... och kommer jag upp på raka armar kan jag pressa på rätt bra i några reps även om jag fått sega upp dem... Fick grymt bra kontakt i hantelpressen och körde 2 set och sen sänkte jag 2 kg och körde 2 set, osv. Super. Bäst kändes faktiskt just hantelpressen och även militärpressen i smithmaskinen. Så himla bra! Mina axelmuskler sved som bara den, precis som jag gillar! =) Även magträningen gick bra. Jag har fått en liten nytändning där nu när jag hittat en övning som jag faktiskt gillar, dvs hjulet... Smärtade så grymt bra! Härligt pass med många övningar och många set... men det var ju så kul! =)

Motion: Springa/gå 7,7 km
Styrketräning axlar & mage: 6 x hantelpress 18-18-16-16-14-14 kg, 5 x sidolyft med hantlar 10-10-10-7-7 kg, 4 x militärpress i smithmaskin 31-31-31-26 kg, 3 x upprätt rodd, 3 x baksideflyes i CC, 3 x baksideflyes med hantel, 3 x magmaskin 30 kg, 4 x hjulet, 2 x magmaskin 36 kg

Kommentarer
Postat av: emma s

Hejja, hejja! :D

2011-05-03 @ 08:14:32
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Satu

Bra jobbat!!! Känner igen det där, det kluriga är och få upp de tunga hantlarna haha, väl uppe är det ju bara och köra på :)

2011-05-03 @ 11:05:48
URL: http://satumustonen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0