Det blev visst tre pass idag...

Hantelflyes i från i söndags...
Idag har jag delat upp min träning i tre pass. Det gör jag aldrig annars... Kändes väldigt konstigt. Först promenad imorse och det kändes ju normalt... Sen styrka med min kompis på eftermiddagen... Kändes kort och lite snopet, typ "jaha, redan klar", att inte köra cardio efter eller vara på gymmet i en evighet... Sen blev det en liten deja vu känsla när det endast var cardio kl 5... Mycket mystiskt... Men jag fick ju allting gjort och det är det viktigaste... men det tar väldigt mycket tid att dela upp det så mycket så jag gillar nog mer att få det överstökat och göra både styrka och cardio på en gång.

Träningen gick i alla fall bra. Jag fick bra kontakt med bröstmusklerna som var huvudfokuset på passet. Var rätt kul att ha med nån som inte styrketränar särskilt ofta också... Fick liksom tänka till var som var viktigt i varje övning... men det gick bra för både mig och henne. Vi provade dessutom ett gym som var nytt för oss båda, Sats Kompassen... Nu höll de på byggde om men det blir nog superbra när det är klart sen. Cardion blev däremot på mitt vanliga gym. Kände mig lite småseg när det var dax att åka dit, men det var bara att bita ihop och köra och jag fick gjort mina 45 min medans John körde bröst och axlar... Och lite stretch på det. Väldigt välbehövligt... =)

Motion: Promenad 100 min, Crosstrainer 45 min
Styrketräning Bröst, Triceps & Mage: 4 x bänkpress 40-50-50-40 kg, 4 x sned hantelpress 18-18-18-15 kg, 3 x hantelflyes 9 kg, 3 x flyes i CC, 3 x pushdowns, 3 x rep över huvudet, 3 x magmaskin, 3 x benlyft

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0