Grymmaste träningsdagen på länge...

Gud vad nöjd jag är över dagens träningsdag. Idag har jag verkligen kört hårt och kunnat göra så utan att nått dumt (smärta eller huvudet) satt stopp för mig. Grymt mycket och bra cardio och ett stenhårt pass på gymmet. Helt klart godkänt, mer än godkänt... Grymt helt enkelt. Bara till att upprepa imorn, och dagen efter det och enda fram till 3 december.

Körde bröst, triceps och mage som styrketräning idag och det kändes så himla bra. Kunde pressa på bra i bänkpressen, så även om jag blev trött på fjärde repetitionen så fick jag till 10 st i första set. Egentligen vill jag ju köra på mer vikt, men så här under defftider så finns ju inte det där extra trycket och då nöjer jag mig med 55. Fick superbra kontakt från start i bänkpressen som höll i sig under hela passet. Hantelpressen är ju en övning jag har svårt för eftersom jag är väldigt vinglig och dessutom får kramp/domnar av i händerna när hantlarna blir tyngre... idag fick jag i alla fall till så att jag fick ganska bra kontakt och det är helt klart nått jag är nöjd med. Och flyes, vad ska man säga om dem? Flyes går ju typ inte att misslyckas med. =) Efter bröst var det två lätta set triceps och två tyngre set mage, allt bra... Men kändes att jag var "tom i magen" när jag körde mage... =) Som avslutning crosstrainer incline 5 i 45 min. Kändes bra! Jag är väldigt nöjd! =)

Motion: Promenad 100 min, 45 min crosstrainer
Styrketräning Bröst, triceps & Mage: 4 x bänkpress 55-55-55-40 kg, 3 x hantelpress 18 kg, 3 x hantelflyes 9 kg, 3 x flyes i CC, 3 x pushdowns, 3 x pushdowns med rep, 3 x magmaskin, 3 x benlyft mot taket, 3 x situps

Kommentarer
Postat av: Maggi

Jävlars vad duktig du är!

2011-10-09 @ 23:16:25
URL: http://scentedgrey.blogspot.com
Postat av: Emma s

Härligt! :D

2011-10-10 @ 08:14:04
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: em

Åh blev värsta glad över ditt inlägg!! Du är så värd detta efter allt trassel och smärta i kroppen! Gud vad skönt!!

2011-10-10 @ 09:03:08
URL: http://emliscious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0