Som en urvriden disktrasa...

Idag har inte varit min bästa dag direkt. Jag har känt mig helt slut. Har bara legat och vilat i soffan heeeela eftermiddagen. Trodde det skulle ge mig energi till träningen, men icke. Kände mig som en död sill/urvriden disktrasa när det var dax för träning. Seg, trött, matt, ont i huvudet och hungrig. Men iväg till gymmet bar det ändå. 

Även idag var det 20-15-10-10 repetitioner som gällde på varje övning. Rätt roligt med variation under passet. Började med knäböjen och det blev ju inte direkt några hisnande vikter. Tyckte det var svårt att få nått sorts tryck i magen när jag känner mig helt tom i magen... det gör ju knäböjen (och magträning) svårare, men det går ju. =) Kändes rätt bra i alla fall. Faktiskt kändes hela passet rätt bra. Det var inget toppenpass, långt ifrån, men med tanke på hur jag kände mig så var det bra. Jag mådde illa under styrketräningen också. Tog inte ut mig till max i de tunga övningarna, men tillräckligt för att få bra träning hoppas jag. Jag orkade inte mer i alla fall. En ny övning var goodmornings. Den har jag aldrig kört förut och var ganska kul, men jag behöver nog köra den mer för att få till den helt perfekt. Jag klarade mig i alla fall igenom styrkedelen av passet, och otroligt nog cardiodelen också. Det var inte "full ös medvetslös" för det hade jag inte energi till, men jag är väldigt nöjd med att jag lyckades hålla på tiden ut när jag trodde att jag inte ens skulle orka kliva upp på maskinen (eller ja, jag trodde ju inte att jag ens skulle orka åka till gymmet).Jag inser att jag kan inte vänta mig kvalitetspass varje gång nu när jag kommit så långt in på dieten, men det gäller att pressa och försöka få varje pass så bra som möjligt. Hur som helst, nu är jag en dag närmre målet helt enkelt.

Motion: Promenad 100 min, Crosstrainer 45 min
Styrketräning Ben: 4 x knäböj 40-40-60-60 kg, 4 x benpress 200-200-240-240 kg, 4 x benspark 35-35-45-45 kg, 4 x liggande lårcurl 35-35-40-40 kg, 4 x goodmornings 19,5-24,5-32-32 kg, 4 x stående vadpress 106-106-115-115 kg

Kommentarer
Postat av: em

Nej nu börjar det minnsann kännas att man är på deff! Inte riktigt samma tryck i gymmet kan man säga... men det hör till.... efter julmaten sen kommer vi vara uber-starka igen ;)

2011-10-19 @ 09:09:15
URL: http://emliscious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0