Fullt ös medvetslös...

Idag var första dagen jag körde mitt nya mördarupplägg... mördaddelen ligger i att det efter varje styrkepass är ytterligare 45 min cardio som ska göras. Har dock fått tillåtelse att ligga kring 70-75 % av maxpuls under de passen. Mer om det sen... I alla fall så gick dagens mastodontträning över förväntan. Började med ett grymt bra ryggpass (ja, och armar, men där kör jag så lätt så att det känns inte som man kan göra nån vidare bedömning av att det går bra eller inte). Fick bra kontakt och ar rätt stark i latsdraget. T-barrodden har jag inte kört på länge, inte sen i våras tror jag... Det är i alla fall en favorit hos mig och jag hade blivit betydligt starkare, eller åtminstonde starkare på ett sätt som gjorde att jag kunde köra mer kontrollerat och hålla positionen vid en högre vikt... Bålstyrka av all magträning kanske? Den kändes väldigt bra, som väntat! Fick bra kontakt med alla ryggövningar. Superskoj!

Men den stora utmaningen låg naturligtvis på cardiodelen... Hur skulle jag orka köra 45 min efter styrkan... och sen hem ett litet tag för att komma tillbaka och köra mina mördarintervaller (som dessutom dagen till ära var bytt till ännu jobbigare än innan)? Sanningen är att det faktiskt gick galant. Efter-styrka-cardion kändes rätt bra, tiden gick ganska snabbt och det ar inte allt för plågsamt... själva utmaningen tyckte jag låg i alla komma tillbaka och verkligen ta ut sig sen... Men hör och häpna. Det kändes faktiskt bättre än nånsin i intervallerna... som att benen liksom kommit igång på nått sätt så det var bara att köra på... klart att det var jobbigt, men den första fyra minuters-intervallen blev klar häpnandsväckande snabbt... svetten sprutade, jag flåsade som en tok, gluttade på Brokeback Mountain på Tvn, var tungen att fundera mycket för att hålla koll på intervallerna (många olika sorters längd på både vila och spurter)... och vips så var det över... Jag överlevde alltså! =) Hädanefetr blir det dock lite mer utspridda pass... Idag klämde jag in närmre 3 timmars träning på en 5-timmars period... haha... =)

Motion: styrketräning Rygg & Armar: 3 x smala latsdrag 67-67-57 kg, 3 x t-barrodd 30 kg, 3 x skivstångsrodd 50 kg, 3 x hantelrodd 26 kg, 3 x sittande hantelcurl 8 kg, 3 x hammercurl 9 kg, 3 x pushdowns, 3 x smala pushups
Trappmaskin 45 min & Intervaller 55 min

Kommentarer
Postat av: M

Hej Johanna!

Slank in på din blogg för lite drygt 6 månader sen- and I like it! =) Har läst sen dess och har hejat på dig i det tysta, men nu, Nu måste jag skriva och säga att jag tycker att du gör ett GRYMT jobb! Fortsätt kämpa, du har tränat sjukt bra nu senaste tiden, din kropp är riktigt bra och när du dietat klart kommer du vara i sjukt bra form! KOM IGEN!! Fortsätt kämpa! Jag tycker du gör ett gediget jobb och det är himla roligt att följa din blogg! =) Keep up the good work! Kommer följa och stötta dig hela vägen upp på pallen! =) Stor kram och spark i baken! ;)

2011-09-25 @ 22:35:02
Postat av: Sabina

Hej där, det var längesedan jag var här inne och läste, har haft ett blogguppehåll.. Men, jäklar vad det har hänt grejer det sista du, du ser grym ut, skall följa dig flitigare nu :) Kämpa på!

2011-09-26 @ 08:51:35
URL: http://www.valpen.tk

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0