Inte min bästa dag...

Gud vilken pissdag jag haft idag träningsmässigt, eller ja, på andra fronter också men det är en annan historia. Jag hade ingen som helst ork imorse när jag körde cardio. Var tvungen att sänka motståndet för att ens klara av en halvtimme på crosstrainern, sen bytte jag till cykel sista halvtimmen för att klara av hela tiden. Inte optimalt direkt men jag fick det överstökat.

När det väl var dax för den riktiga träningen, dvs styrketräningen, och jag kom till gymmet började jag må sjukt illa och det höll i sig under hela passet. Kändes som den lilla mat jag ätit idag satt högt uppe i halsen och skulle åka upp så fort jag rörde mig. Riktigt obehagligt att köra på set efter set, men jag tog mig igenom hela passet ändå. Lyckades rätt bra med chinsen idag med... 8,5 på första set, 6,5 på andra och 5 på sista. Hade jag inte varit tvungen att häva den lilla irriterande pendlingen som började halvvägs så hade jag nog klarat en hel sista repetition på de första två seten så det är jag nöjd med. Skulle ha kört frivändningar också men fick verkligen inte till det. Fick bara ont i handleden så jag la ner efter ett tag. Själva styrketräningen gick väl okej, förutom att jag mådde dåligt då... Det blev ju gjort så det får ju räknas som godkänt.

Sen var det ju efter-tränings-cardion också. Där var jag totalt orkeslös och var på väg att kliva av hur många gånger som helst. Som genom ett under så lyckades jag härda ut alla de 45 minutrarna men sen var jag alldeles skakis. Nu ska jag vila mig i form tills imorn.

Motion: Crosstrainer 30 min + cykel 30 min
Styrketräning Rygg & Mage: 3 x chins, 3 x latsdrag 57-57-47 kg, 3 x rodd 45 kg, 3 x marklyft 60 kg, 3 x hög rodd 35 kg, 3 x fällkniven, 3 x sneda situps, 3 x benlyft. 45 min trappmaskin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sjukt imponerad över den utmaning du tagit dig an, och det är därför mkt kul att följa din resa!



Vill du inte skriva lite om de reaktioner du möter. Vad säger din pojkvän, familj, arbetskamrater och vänner - förutom Emma då kanske :) ?



Heja heja!!

2011-09-27 @ 20:10:36
Postat av: Em

Det är de här dagarna som avgör! Jag tror det är det som avgör- viljan att pusha igenom dessa känslor!

Bra jobbat!!

2011-09-27 @ 21:31:20
URL: http://Www.emliscious.blogspot.se
Postat av: Emma s

Grrrr.. Gick ju bra tillslut ändå! Allt jobb som blir gjort är bra jobb! :)

2011-09-27 @ 23:23:49
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Madde

Heja heja!! Du klarar det!! Du är så jäkla duktig!

2011-09-28 @ 12:14:50
URL: http://madeleneyourstone.shapemeup.se
Postat av: Petra

Ja dessa dagar kommer då och då, men du klarade dig igenom den. Grymt jobbat :)

2011-09-28 @ 21:10:19
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: hmmm

Ditt träningsprogram är dåligt uppbyggd, låt mig förklara. 1) Cardio innan neurokomplexa övningar är inte bra (CNS centrala nerv systemet behöver vara fräscht innan man gör komplexa övningar annars ökar skaderisken mångdubbelt). 2) Cardio på elektriska maskiner ökar insulin påslaget och därmed risken för diabetes (se pub med om smutsig el). 3) Ett träningspass ska ALLDRIG vara längre än 60 min p.g.a. kortisol produktionen (se Charles Poliquin). 4) Det behövs ingen extra magträning om man gör tillräckligt tunga och komplexa övningar. 5) Att marklyft som 4:e övning är att be om att få skador. 6) Ingen synbar TUT, tempo och vila = vad är effekten?



Låter lite hårt kanske men byt tränare han/hon verkar göra detta som en hobby.

2011-10-08 @ 11:10:34

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0