Jag kom iväg i alla fall...

Ojojoj, man ska inte lägga sig i soffan när man kommer hem från jobbet om man vill ta sig iväg till gymmet sen... Jag blev sjukt osugen och kände mig väldigt nära att hoppa över kvällens benpass... men jag blev ivägtvingad av min käre pojkvän som inte tyckte att det var ett alternativ att inte gå till gymmet. Tur att jag har honom. Han hjälper mig att ta mig iväg till gymmet även om jag inte vill, hjälper mig på gymmet och hjälper mig att hålla mig till mitt kost- och träningsschema när det känns svårt. Han är guld värd min käre prins!

Trots den sega starten blev det ett väldigt bra pass... kanske det bästa på det här upplägget... Jag kände mig ju lite slö så jag sänkte vikten med 2 kg på utfallsstegen, eller inte bara därför utan 24orna var upptagna också... men jag had emycket bättre kontroll än vanligt. Det kändes nästan lätt och som att det tog sjukt bra... Då kom min pepp tillbaka. =) tyvärr blev det lite lättare även i sumosquaten för tyngsta vikten var upptagen, men det hade nog inte gjort nån större skillnad ändå. Bra bensparkar med riktigt sugande upphopp emellan och sen ta ut det sista med benbenssparkar... Vadövningarna kändes som vanligt bra. Det är svårt att få det fel i dem tycker jag, så länge man ser till att verkligen gå ner och sen pressa upp till toppläget så svider det fint efter några reps... Just nu sitter jag här i soffan och känner mig så himla nöjd över att jag tog mig iväg till gymmet... Nu förtjänar jag verkligen en vilodag imorgon. =)

Motion: Crosstrainer 45 min
Styrketräning Framsida ben & vader: 10 min cykel, 3 x utfallsgång med hantlar á 22 kg, 3 x sumosquat 38 kg, 3 x benspark 65-60-55 i superset med 3 x 15 upphopp, 3 x enbensspark 25 kg, 3 x stående vadpress 142-142-115 kg i superste med 3 x 20 tåhävningar, 3 x vadpress med böjda ben i benpressen 150 kg + negativa

Kommentarer
Postat av: Annelise

Åh, duktigt jobbat:):):)

2011-09-06 @ 23:45:25
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/
Postat av: emma s

Att komma iväg till gymmet är en bra grej, stunt samma om man motiverar sig själv eller om man har ngn annan som gör det, så länge du lyfter vikterna själv är det ju du som får resultatet! :D ;)

2011-09-07 @ 10:25:45
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Cilla

Mycket Bra jobbat!:)

2011-09-07 @ 14:20:02
URL: http://ijastrong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0