Med oddsen emot mig...

Jag kan säga att jag inte hade några större förhoppningar på dagens löptur... Med magont hela dagen så tvivlade jag på att jag ens skulle kunna springa... sen kom jag hem lite senare än planerat och borde egentligen ha ätit mellanmål istället för att springa. Och jag kände mig dessutom att jag hade blivit för trött och hungrig för att springa... men jag insåg samtidigt att jag antagligen inte skulle få nått bättre tillfälle än just kl 16:40 idag... Mitt window of opportunity för löpning är nämligen väldigt litet. Det är så mycket som ska stämma in för att det ska funka. Jag får nämligen extremt lätt håll (inte nådigt heller) så ett löppass måste timas otroligt noga med maten om det sker under dagen. Sker det direkt på morgonen innan frukost så är dte lite lättare för då får jag inte lika lätt håll men då måste jag snabba mig ut innan jag blir hungrig. Är det under dagen så ska det helst ha gått så länge som möjligt sen jag åt, ju fler timmar desto bättre. Helst en si så där5-6 i alla fall.. Det bästa är om jag är lite hungrig, men inte för hungrig så att jag blir på dåligt humör och lägger ner/inte vill. Sen är det en himla massa annat som ska stämma också... Hur som helst så kändes det inte optimalt där vid 16:40, men det var dagens bästa tillfälle så det var bara att sätta fart.

Väldigt förånande blev det faktiskt ett grymt pass. John som inte varit med på de senaste 2 löppassen var positit överraskad över vilken bra hastighet vi höll. Sen klagade han iof lite på att jag ville gå i de två långa och sega uppförsbackarna, men man kan inte få allt här i livet. Min puls var ändå hög även i dem så jag var nöjd. Det gick snabbt, magen höll, benhinnorna höll och det kändes bra. Jag är så himla nöjd! Tyvärr krånglade GPSen på pulsklockan så kunde inte riktigt hålla koll på hur snabbt det gick, men snabbare än sist i alla fall. När det går bra är det riktigt kul att springa... ungefär lika kul som det är fruktansvärt och tråkigt när det går dåligt. Nu är veckans jobbigaste cardiopass avklarade och jag har bara en skön promenad kvar imorgon... Det klarar jag ju galant!


Kommentarer
Postat av: Cilla

Superbra jobbat! Det är bara att bita ihop och få det gjort hehe:) De jobbigaste passen alltså för det är ju roligt att träna också:)

2011-09-15 @ 18:43:17
URL: http://ijastrong.blogg.se/
Postat av: Emma s

Woho..! Bra där! Himla snygg form som börjar komma med :D

2011-09-15 @ 18:55:56
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Petra

Härligt att det gick bra ändå :)

Hoppas magen fixar till sig och inte håller på mer.



Ha en bra kväll!!!



Kram

2011-09-15 @ 19:45:44
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Sabina

Fan va snygg du e kvinna. Bra jobbat

2011-09-15 @ 21:37:04
URL: http://mammahjarta.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du ser sjukt snabb ut i dom där kläderna ;)

2011-09-16 @ 09:21:27
URL: http://emelieullberg.blogspot.com
Postat av: Annelise

He-He-He... vad roligt att läsa det du säger:) Kroppen har sina saker för sig den också...det är inte enbart hjärnan som har det;) Ibland kan jag känna som att det som att det är någon dialog mellan huvudet och kroppen... som om det är två delar som båda är lite "Jag" men som ska funka ihop:) Det tycker jag är intressant och roligt:)



Du ser snabb ut!!!

Ha en riktigt bra fredag:)

2011-09-16 @ 09:51:19
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/
Postat av: Mimmi Larsson

Göteborgare! Var med på ett eller flera Zumbapass för Världens Barn i Eriksbergshallen den 24 september kl 15.00-20.00. Passen vänder sig till både barn och vuxna. Totalkostnad är 120 kr som går direkt till Världens Barn-insamlingen. För mer info och anmälan ring eller maila Katherine Alfaro på 0735-75 53 45 eller [email protected]

2011-09-16 @ 12:25:07

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0