Tränings- och motivationscrew reunited...

Japp, idag var Emma på besök i stan och då krävdes det ju så klart ett gemensamt gympass... Sagt och gjort, det var bara att flytta morgondagens träning tills idag. Dock hade Emma sån träningsvärk i axlarna så när jag körde axlar i början av passet så körde hon bröst och sen sammanstrålade vi för lite gemensam armträning på slutet. Vi hann även med att dra liteposeringar i gruppträningssalen medans John duschade och bastade. Väl använd tid!

Axelträningen gick i alla fall väldigt bra för mig. Jag gillar att träna axlar. Det var dessutom extra skönt idag eftersom jag hade ätit en rejäl frukost så jag hade lite energi att trycka ifrån med. Fast det är bara en känsla, brukar kunna trycka ifrån lika bra utan energi också. =) En sak som är säker är att jag gillar hantellyft och det här passet innehåller massor med hantellyft så det kan inte bli annat än bra. Enarmspressar har jag väl inte kommit att älska än då jag tycker att tvåhandsvarianten är snäppet bättre, men jag kan ju inte förneka att de tar väldigt bra i alla fall. Trött, trött, trött i axlarna. Trött blev jag även i armarna trots att det var lätta vikter som gällde. När man lättar på vikterna tycker jag man enklare märker ifall man trycker ojämnt. Trycker man ojämnt med en tung stång gör det inte så mycket med med en lätt så åker den ju på sniskan. Det är helt enkelt lättare att hitta balansen med mer vikt. Hur som så var jag nöjd med passet... då är det bara intervaller kvar imorn... det är ju nästan "ingenting"... men sen ska jag faktiskt med och insupa kunskap och agera fotograf när Emma poseringstränar med coach Madde imorn också... Det ska bli kul! =)

Motion: Styrketräning Axlar & Armar: 10 min crosstrainer, 3 x sittande hantellyft 8 kg, 3 x stående enarmshantellyft 10 kg, 3 x framåtlutade hantellyft 6 kg, 3 x enarmshantelpress 15 kg, 3 x omvända flyes i CC, 3 x skivstångscurl 17 kg, 3 x hammercurl 9 kg, 3 x press från pannan 19,5 kg, 3 x pushdowns


Kommentarer
Postat av: Annelise

Jag ser att ni haft ett kul träningspass:)

Ha så roligt idag:)

2011-09-04 @ 11:52:28
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0