Mystiska kropp...


Jag börjar känna mig bättre nu. Förkylningen börjar lätta och det känns skönt. Nått annat istället som har kommit upp är att jag är väldigt öm i mina benhinnor. Det gör ont när jag går och jag känner mig öm när jag inte gör nått också. Det känns väldigt mystiskt. Jag har ju faktiskt inte gjort nånting alls det senaste dagarna och det var länge sen jag promenerade eller sprang. The body works in mysterious ways... Jag hoppas i alla fall att det går över väldigt snart, helst tills imorgon. Jag är faktiskt väldigt sugen på att just springa en sväng snart... =)

Kommentarer
Postat av: Frida

Det kan ju bero på att du för inte allt för länge sedan började springa efter ett uppehåll av träning (om jag har fattat det rätt), då kan benhinneinflammation/ problem med benhinnor komma ganska lätt. Och det tar ibland flera veckor efter man har kommit igång med löpningen innan de blommar ut, och kan göra det lite när som helst.



Nu pratar jag dock inte om ett område jag är expert inom, bara utav egna erfarenheter.

2012-04-26 @ 22:52:52
URL: http://fridadahlin.bloggplatsen.com
Postat av: Johanna

Frida: Jo jag vet... men nu har jag ju varit förkyld och inte sprungit på några veckor igen så tycker inte att det borde ha kommit nu... men tydligen så... =)

2012-04-27 @ 07:00:52
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag har också varit jätteöm i benhinnorna! helt plötsligt..bara sådär..Och jag har aldrig haft något problem med dem förut... Jag har förvisso hört man kan få lite sånna problem på grund av förkylning oxå.. Jag är dock inte förkyld... Aja..förhoppningsvis blir dom bättre snart.. jag har öst på lite radital då kändes de mycket bättre:)

2012-04-28 @ 15:35:54

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0