Träning dygnet runt...

Det finns gånger då jag önskar att jag var medlem på ett 24hs-gym, alltså ett sånt gym där man kommer in med passerkort när som helst på dygnet. Okej, nu ljuger jag. Jag skulle faktiskt vilja vara med på ett sånt gym jämt, inte bara vissa gånger. Det skulle kännas som en otrolig frihet att kunna välja helt och hållet när jag ska träna. Nu tränar jag ju i och för sig nästan alltid under de tider som gymmen faktiskt har öppet, men såna dagar som idag så skulle jag gärna vilja att jag kom in och kunde träna även efter stängning. Jag har varit borta på 40-årsfest och kom hem då det endast var 45 min tills gymmen stängde. 45 min med gymmet på andra sidan stan kändes inte som det bästa alternativet... så jag får helt enkelt ge mig till tåls tills imorgon istället. Idag blir det lite flyttpackning ist och under tiden så passar jag på att njuta av den härliga träningsvärken jag har i mina ben. Full pott!

Imorgon har jag stora planer... på morgonen ska jag springa lite grann, och sen efter jobbet (eftersom jag ändå är på plats tänkte jag jobba lite idag under eftermiddagen, på förmiddagen ska jag köpa lägenhet) så blir det gymmet. Ryyyyygg!!! =)

Kommentarer
Postat av: Ousa

Hoppas du får en fin löptur! Våren är sjukt underbar just nu.

2012-04-29 @ 21:31:20
URL: http://correr-ousa.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Aaa eller hur! Sånna gym är bra vid helger och röda dagar. Trist att inte kunna träna tex mellandgarna. Vi har kodkort mellan 05-24 på vårat så nån timme är det allitd stäng.

2012-04-30 @ 12:46:24
URL: http://emelieullberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0