Galet bra ryggpass...

Jag har fått en hel del frågor om jag inte kan lägga upp en video på när jag gör latsdrag i cablecrossen... så här kommer en. En video från min sämsta form någonsin filmat från den minst smickrande vinkeln. Men här är den! Jag använder dragrem på vänster hand för det är den hand som jag har sämst grepp med och väldigt lätt får kramp i. På de sista repetitionerna tycker jag om att halvresa mig lite för att hjälpa till att dra ner med kroppsvikten. Det tar sååååå bra!

 

Hela passet var väldigt bra idag. Jag körde med ett par nya dragremmar som var lite knixiga så jag fick inte riktigt till den perfekta fastdragningen, men det funkade ändå. Det kändes faktiskt riktigt bra. Jag fick väldigt bra kontakt i både latsdraget och när jag körde i cablecrossen. För djupet la jag till en ny övning. Stångrodd med V-handtag. På mitt jobbgym finns det nämligen en skivstång där ena ändan är fastsatt i golvet. Grym övning som jag testade för första gången idag. Fick väldigt mycket tips om den av en kille på mitt förra gym så har varit lite sugen på att testa den ett tag. Nu blir den definitivt med i flera ryggpass. För magen så körde jag plankan, som jag inte har kört sen i höstas. Egentligen har jag kört väldigt lite plankan i mitt liv för jag får lätt ont i ryggen av den, me det gick rätt bra idag. Blev väldigt trött i magen. Den tog där den skulle. Det blev 45 s på tå och resten av tiden på knä. Galet sug i magen! Oj så nöjd jag är. Hoppas på träningsvärk imorn då... =)

 

Dagens träning:

4 x latsdrag 55-55-55-50 kg

4 x latsdrag i CC

4 x rodd 50 kg

3 x hantelrodd 24 kg

3 x enarmspulldowns

3 x stångrodd med V-handtag +25 kg

4 x ländryggsmaskin 40 kg

3 x benlyft

3 x 2 min plankan

 

Springa 5,65 km


Kommentarer
Postat av: Em

Den är grym! På sista tiden har jag börjat köra den sittande gränsle över bänk!

2012-05-01 @ 00:22:18
URL: http://Www.emliscious.blogspot.se
Postat av: emma s

Snyggt! Men hur tänker du kring att ha dragrem bara på ena handen? Tror du inte att du blir mer ojämn av det? Kanske inte i ryggen, men i armen....?

2012-05-01 @ 11:21:51
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Emma S: Kanske, kanske inte... Hade gärna kört med dragremmar på båda händerna men kan inte få på på mer än en. Kan inte köra utan på vänsterhanden för det fungerar inte alls. Övningen är en av de få som tar väldigt bra på mig så då kör jag på det sättet som funkar bäst, med en dragrem. Blir jag ojämn så hoppas jag att det fixar till sig i de andra övningarna istället där jag kör med antingen två dragremmar eller inga alls.

2012-05-01 @ 11:57:17
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0