Det ÄR synd om mig...

Jag har varit hos tandläkaren idag. Alla säger att man måste det om man har ont i flera dagar, inte kan sova på nätterna för det gör så ont, är svullen om kinden och ja, har fruktansvärt ont helt enkelt. Tydligen kan man få inflammation är smärta i visdomstanden sånt som måste kollas upp så kollade upp det gjorde jag. Enligt tandhygienisten så kan man tydligen få inflammation där efter att man varit sjuk... precis samma som att jag fått öroninflammation och ögoninflammation tidigare gånger efter att jag varit sjuk. Nu satt det värsta dock inte kring visdomstanden utan det var ännu värre kring tanden framför, men klart inflammerat i båda. Hon upprepade flera gånger att det faktiskt var riktigt synd om mig. Ja, jag kan inte annat än att hålla med. Det ÄR riktigt synd om mig. När någon utbildad och kunnig säger det så kan man ju inte annat än att ta fasta på det. Eländet verkar aldrig ta slut. Inte känner jag mig helt frisk heller, men i alla fall inte helt däckad som innan. Kan det bara gå över snart?

Det här med ett aktivt träningsliv. Det känns ju som bortblåst. Var det kanske en dröm jag hade eller? och nu har jag vaknat upp till verkligheten. Kvällarna känns väldigt korta numera... Hur har jag nånsin hunnit med att träna efter jobbet också? ja, det är lustigt. Jag minns när jag slutade med ridningen. Tyckte det var helt sjukt vad mycket tid man hade helt plötsligt... Fast frisknar jag till nån gång så kommer jag ju känna mig piggare och lite mer på hugget att utnyttja tiden. Inte så lätt när man mest känner för att gå och lägga sig hela tiden som det känns just nu... Trött, tröttare, tröttast. Ont, ondare, ondast!

Till en helt annan sak... Många mailar mig om hjälp med träningsprogram, kostscheman och väldigt ingående råd angående träning/mat/kroppen. Please don't! Jag har varken tid eller lust att hjälpa er då jag redan har ett heltidsarbete och liv som jag är väldigt nöjd med. Jag är dessutom inte utbildad att hjälpa er heller. Ni får säkert betydligt bättre hjälp från någon som ni kan träffa irl istället för via e-mail från någon ni aldrig träffat. Sök upp närmsta personliga tränare så hjälper de er nog gärna. Några övergripande saker kan jag dock säga: din kropp beter sig/är antagligen helt naturlig, det går inte att punktförbränna fett, man blir inte stor av att träna tugnt när man styrketränar, och lösningen på det mesta tycker jag är en kombination av tung styrketräning och konditionsträning. There you have it!

Kommentarer
Postat av: emma s

Noooo, ja, det ääääär synd om dig!! Krya på dig..!! :))puss o kram ;)

2012-02-06 @ 21:51:51
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Dieseldoris

Vafan - krya på dig Johanna!! :)

2012-02-07 @ 00:16:35
URL: http://dieselandtraaash.blogspot.com
Postat av: Jessica

HA! Skööönt att du skriver det just idag... eftersom jag igår körde ben nere i jobbets gym....å fick kommentaren: varför vill du ha större lår?! Jag sa bestämt att de få jag INTE av detta...! haha.. skulle vilja se vad som skulle krävas för att mina tandpetarben skulle bli kraftiga... hehe..

2012-02-07 @ 09:55:37
Postat av: elina d

hej, jag har spelat fotboll i snart 5 år och jag mår jätte dåligt just nu.. jag ska sluta med det. detta tar verkligen på mig och behöver hjälp och råd! får såna konstiga råd hela tiden! jag har extrema fotbollsvader och fotbollslår och är ganska bred och har ingen gump, fastän jag har så stora lår och vader så har jag ändå mycket fett vid innrsidan av låren, dvs mellan benen och får inte bort det. och rätt så starka biceps men usla triceps. jag vill få fina slanka ben och vader och platt mage och fina armar,och gump jag är rädd o börja gymma för vill inte bli krampigare än vad jag redan är! snälla hjälp mig jag behöver råd..vad bör jag göra , vad bör jag äta? super tackasam för svar!

2012-02-07 @ 17:34:01
Postat av: Mari

Uscha, Stackare !!!! Hoppas det snart blir bättre....

2012-02-07 @ 19:55:43
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Elina: Vänd dig till nån kunnig i din omgivning, t.ex. en personlig tränare.

Jessica: Dig hjälper jag ju gärna! Det ska nog till nått extremt innan du blir stor och musklig. =)

Emma, Helen, Mari: Taaaack! Hoppas jag med. =)

2012-02-07 @ 21:58:27
URL: http://inhape.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hehe förstår ju att det är din sadistiska sida som gör att du vill de...Du njuter väl av tanken på mig plåågandes på gymmet;-) Glömde ju att säga krya på dig oxå! Skämms på mig! Jag blev galen efter en veckas förkylning så kan tänka mig att de börja bli riktigt frustrerande!

2012-02-07 @ 22:57:03

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0