En underbar start på våren...

Nu är det vår på riktigt. Igår firades våren in och idag är den första vårdagen. Eller egentligen är det vår när det är plusgrader i mer än 7 dagar i rad, både dag och natt... och det var ju ett bra tag sen. Jag har i alla fall haft en alldeles ypperlig första vårdag. Den startade på gymmet och fortsatte sen med en god lunch på stan med min älskling, efter att ha lämnat honom på tågstationen så åkte jag direkt ut till Skatås där jag promenerade runt 8:an. Egentligen finns det rundor som jag tycker är roligare att gå (t.ex. runt stora delsjön) men den passade väldigt bra idag när jag ändå tänkte leta upp den stuga som jag har tillgång till genom mitt jobb. Omklädningsrum och allt. Väldigt smidigt! Det var helt underbart att traska runt. Inte alls lika grönt där ute som vi har inne i stan, men riktigt fint och härligt. Efteråt satt jag ett tag i solen tills min parkeringstid hade tagit slut. Jag satt och bara njöt. Såååå härligt!

 


Kommentarer
Postat av: Emma s

Wönderfull! :D

2012-05-01 @ 17:50:37
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det har varit vår ett bra tag faktiskt, det räcker att dygnsmedeltemperaturen är över noll: "SMHI definierar meteorologiskt vår som när dygnsmedeltemperaturen är stigande och över noll grader i minst sju dygn i följd, förutsatt att dessa infaller efter den 15 februari."

2012-05-01 @ 20:34:45
URL: http://alskatraning.wordpress.com
Postat av: Jennie

Jag menar att det räcker med sju dagar i rad, inte 10. Förvirrade mig själv där. ;) Typ 20 mars tror jag våren startade.

2012-05-01 @ 20:35:50
URL: http://alskatraning.wordpress.com
Postat av: Johanna

Jennie: Ja, så var det ja! 7 dagar och inte 10... Bra att du har koll. =)

2012-05-01 @ 21:16:12
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Jennie

Kan säga att det inte riktigt känts som vår i Umeå i mer än en vecka. Sen "våren" kom enligt SMHI har vi fått mer än 3 dm snö, kanske uppemot 5 dm. :P

2012-05-02 @ 14:00:11
URL: http://alskatraning.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0