Mitt nya träningsuppägg

Jag har funderat på om jag ska träna idag eller inte, men nu har jag kommit fram till att det nog är bättre om jag väntar till imorn ändå. Det är bättre att vara på den säkra sidan känns det som. Jag tänkte i alla fall berätta lite om mitt nya träningsschema. Jag kommer att behålla antalet pass, dvs. 4 styrkepass i veckan. Skillnaden mellan passen ser ni här nedanför, gamla till vänster, nya  till höger.
 
Som sagt, lite omfördelning i passen... men sen så kommer även tänket att bli annorlunda. Hittills har jag tränat för att trötta ut mig så mycket som möjligt i musklerna... nu kommer jag träna för att försöka bli starkare hela tiden. Passen blir kortare med färre övningar per muskelgrupp och den blir tung! Tungt har jag i och för sig tränat innan också så det fortsätter jag med... skillnaden blir att varje set har ett bestämt reps-intervall och det är inte samma för alla set. Roligt! Det blir nog riktigt bra!
 
Cardio då kanske ni tänkter... Nej, ingen cardio. Jag håller mig till min styrketräning endast nu. Enkelt och jag kan koncentrera mig på att bli starkare hela tiden. Sen är jag glad om jag går ner i vikt utan att behöva lägga ner särskilt mycket tid till cardio. Jag gillar tänket att behöva jobba så lite som möjligt för bra resultat. =) Sen kan jag lägga till det sen om/när det behövs. Just nu är jag nöjd som det är. =)
 
Cardio får vänta till senare i dieten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0