lite problem...

Staden har välkomnat mig med öppna armar... tyvärr så funkar inte ledningarna i huset så det dröjer lite längre innan jag får bredband, men det är på G. Håller just nu på provtränar på ett ställe som ligger nära mitt nya hem. Det verkar bra. Är rätt mör nu efter 2 pass efter all denna vila. Ikväll har jag även kört lite beachvolleyboll inomhus! Superskoj! =) See you later!

In i mörkret...

Då var spanskan avklarad då... gick väl både bra och dåligt... Får se resultatet sen. nu ska jag packa ihop och städa ur mig här och köra bort motorcykeln innan det blir dax att bege sig söderut. Blir inte så mycket uppdaterat här på 1-3 veckor eftersom jag inte kommer ha internet på den tiden, varför kan ni ju läsa nedan. Ha det så bra så länge!

Veeeery busy...

Har helt galet mycket att göra nu innan flytten. Pluggar hela min vakna tid, sen är det kompisaroch släkt som vill hinna träffas, jag måste hinna ställa av motorcykeln, städa ur rummet och packa allt. Än så länge har jag inte packat nånting alls här men jag hoppas att det går rätt så fort. Ingen motion har det blivit heller. Jag ha gått några kortare promenader men det är allt. Har inte haft tid för nått annat och känner mig fortfarande inte helt 100% frisk heller. Förresten, nån som har nått tips på bra gym i västra centrum i Göteborg?

Skönt att få röra på sig lite igen!

Nu har jag nyss kommit hem från en härlig promenad med grannen. Kände att det var dax att röra lite på mig så jag gick med henne till jobbet och hon tog en liten extrasväng så att det blev längre. jag var ute i en timme ganska precis. Försökte mig på att gå en sväng imorse också men på en gång nästan så började det regna så jag fick vända hem. trist trist, även om dtevar rätt behagligt regn.

Jag känner mig faktiskt bättre nu. Rätt så mycket bättre också. Känns som vanligt förutom at jag nu även har lite snor i näsan och kan hosta till lite ibland. Funderar på om jag kanske ska ta mig ett lugnt träningspass imorn. Jag har ju bara legat hemma och ätit godis de senaste veckorna. ingen skärpning alls. Idag skräpte jag mig i alla fall och nu ska jag försöka hpålla mig ifrån godis så mycket som möjligt... Eller ja, helt ifrån vill jag ju inte va... Gått upp har jag också... Nu väller det över jeansen och det känns inte alls någe kul, men det var väl väntat... Förhoppningsvis så försvinner det framöver! =)

Stressigt nu. Jag flyttar på fredag och har en miljon saker att göra innan dess... Därför, och i brist på motivation, blir dte lite bloggande.

Lägesrapport...

Jahapp... Det är väl bara att acceptera... jag är sjuk. Igen. Jag som var så laddad och suen på att komma igång med träningen. Egentligen borde jag vara hemma och vila men det har jag inte tid med nu. Jag jobbar min sista helg i helgen och jag behöver timmarna och vill inte sjukanmäla mig sista passen. Senså är det massor avv göra med pluggandet också. Har suttit på skolan idag efter jobbet fram tills nyligen. Förutom det äter jag massor med godis. Idag är min sista dag. Imorn får det vara slut med det. Imorn ska jag skärpa mig och förhoppningsvis är jag frisk snart. Jag håller tummarna i alla fall...

När man trodde att det skulle bli bättre....

Här trodde man i sin enfald att när man skulle flytta till en av Sveriges största städer så skulle saker och ting bli bättre... Enfald var just ordet. Vem hade kunnat ana att det istället innebar ungefär samma sak som att flytta till ett u-land. TYDLIGEN så tar det 2-4 veckor att få internet på det där stället (vilket är alldeles för sent eftersom jag flyttar ner på fredag nästa vecka). Och TYDLIGEN så går det bara att få internet via telefonjacket. Och TYDLIGEN går det i såna fall max att få 24 mbit/s (som inte ens e garanterat). Tydligen innebär en flytt från en småstad till en "stor"stad ett steg tillbaka i utvecklingen... Nu är jag riktigt upprörd alltså. Det känns fruktansvärt. För det första att man inte kan få internet på en gång och för det andra att det är så himla sunkigt internet man måste vänta på. Det är helt enkelt bara att vinka adjö till att ladda hem filmer och allt sånt där... Det tar inte längre några minutrar utan nu måste man ha datorn på över natten om ens det hälper. Vi ska ju dessutom vara 3 st som delar på den sunkiga uppkopplingen så det blir väl till att man får turas om att surfa. Man får en timme var per morgon/eftermiddag/kväll.

Ja, jag har i alla fall godis här som jag kan trösta mig med. Godis både idag och igår... Inge vidare kanske. Mår inge bra heller och den här fruktansvärda nyheten gjode ju inte direkt det hela bättre kan jag meddela. Jag är riktigt upprörd! och så har jag ont i huvvet, är trött och orkeslös och tjock i halsen... Himla piss också!

Idag är jag inte på topp....

Fy... Idag har jag mått riktigt dåligt. Rejäl huvudvärk, tjock i halsen och fruktansvärt trött... Hoppas jag inte håller på bli sjuk... Det passar inte riktit in i min plan. Vet inte om det hänger ihop med att jag sov så dåligt i natt. Först kunde jag inte somna och sen sov jag jätteoroligt. Vaknade mitt i natten och trodde att nån okänd låg brevid mig så jag sprang upp på toan invirad i täcket och tog på mig lite kläder för att jag inte ville att den personen skulle se mig naken... Sen tog det ett tag innan jag insåg och tordes ta av mig kläderna också... Så knäppt det kan bli ibland... Jag kan få för mig så tokiga saker när jag sover.

Ja, har inte rört mig många meter idag. Har inte ens gått ut. Funderade ett tag p att ta en liten promenad nu på kvällen men bestämde mig för att läsa lite istället. Det var nog tur det för en liten stund efter vräkte det ner regn och blixtrade och åskade för fullt... Det gör det fortfarande. Ser allting härifrån fönstret. Näe, längsta jag har varit idag är ut till köket och det är i rummet brevid... är väldigt sugen på godis... Får se om jag gör slag i saken eller inte... Fast jag tycker ju att det är lite onödigt att köpa så här sent... Bättre att äta en hel dag och få njuta längre tid... =P But you know what they say (eller jag säger så i alla fall) godis och glass är ju den bästa medicinen... =P

Ibland slår hon verkligen huvudet på spiken...

Vem då? Jo, den där Blondinbella så klart. Som roligt tidsfördriv läser jag faktiskt de flesta stora bloggarna. Imorse la i alla fall BB (blondinbella) ut en bild på sig själv i träningskläder innan hon skulle iväg på spinning. Tydligen så haglade kommentarerna om att hon hade fått för biffiga armar och axlar och att hon va tvungen att sluta träna omedelbart. Hon såg tydligen ut som en man. Själv tycker jag att bilden var jättefin! Den går att se här tillsammans med alla kommentarer...

Som svar så har hon sen skrivit ett nytt inlägg där hon uppmuntrar tjejer att våga träna. Det finns här. Inte nog med att hon är driftig så verkar hon ju vara förnuftig också (nåja, i de flesta frågor i alla fall). Jag tror, precis som BB, att det är till största del tjejerna själva som håller igång size 0-idealet. Men som hon säger så får vi med lite vett i skallen fortsätta bygga muskler, äta nyttigt (okej, kanske inte alltid lyckas. Sen vet jag inte om jag är så mycket för att bara äta kött och fett som hon verkar göra heller) och hålla igång för det är ju då man är som gladast och friskast!

Update: och så slänger hon in ett till vettigt inlägg (i alla fall större delen av det)

Lite mera träning och lite mindre mat här...

Jag är lite less på att skiva ner vad jag äter och så där just nu. Skriver ju trots allt här för att se hur det går med träningen... Jag funderar därför på om jag kanske hellre borde skriva mer utförligt om träningspassen... Att memorera vikt och antal repetitioner verkar däremot jobbigt även fast det antagligen vore det bästa eftersom man då ser direkt när det går bättre eller sämre. Sen kör jag en hel del maskiner vilket ju ät smidigt då det bara är att sticka in pinnen på ett lämpligt hål... och jag har faktiskt ingen aning om hur mycket vikt det är på varje hål. Jag kör där det känns bra och jag blir trött helt enkelt... Har dock gjort en liten ansträngning idag och skrivit ner vikterna på några grejer... Nu får ni inte klaga på att jag är klen heller. De vikterna känns bra för mig helt enkelt! Jag fick ett grymt tryck i både axlar och triceps. Gjorde riktigt ont. Dte blev ett riktigt bra pass men fy vad det känns att jag haft en lång paus. Men men, snart är jag på gång... Gäller bara att ligga i nu i början så går det av sig själv sen... Snart är jag där igen hoppas jag på! =)

Mera träning och mindre mat behöver dte kanske inte bar abli på bloggen utan även på mina dagar... Försöke rju kärpa till mig. Eller mindre mat menar jag ju naturligtvis inte utan istället mindre snacks... idag har det bara blivit en dubbel-daim. En gradvis minskning med andra ord! Idag blev det middag på Spicy Hot. Det är sååå gott där ju. Jag åt det här. Mums!

3 x Press bakom nacken i smithmaskin 25 kg
3 x Sidolyft med hantel 6 kg
3 x Framåtlyft med hantel 7 kg
3 x Framåtlutad sidolyft med hantel (baksidan) 5 kg
3 x Axelpress
3 x Sidolyft i cablecross
3 x liggande press från pannan 19 kg
3 x rep över huvudet
3 x pushdowns

Spring, spring, spring som vinden...

idag masade jag mig iväg och tittade på nåt exet spelade fotbollsmatch. Förutom att det var fruktansvärt kallt så var det riktigt kul att se. En vinst hade i och för sig gjort det hela bättre. Under matchen hade jag fått upp suget för avokados med skagenröra. Det är ju sååååå gott. Var helt inställd på att gå och köpa mig lite, men så såg jag på msn att nån var ute och sprang så istället för att gå till Ica så slängde jag på mig träningskläder och skor och snabbade mig till gymet som snart stängde. Hann precis springa 7 km innan de slog igen för dagen. Jag är jättenöjd. Det var inte lite lagom jobbigt, ätt behagligt, men mycket svettigt. Nu sitter jag här med vader som känns som om musklerna har kortats av till sin halva längd... Aaaaaj... och ändå har jag stretchat. Fast jag läste nånstans att stretching inte har nån effekt mot träningsvärk, fast det kan ju iof vara bra för andra grejer. Nu är det iof inte riktigt träningsvärk jag har än då men... Hopaps att det inte är lika illa imorn...

Jag måste ta mig för och börja springa ute... tror det är bättre... men jag trivs ju så mycket bättre inne på löpbandet (Låter lite knäppt, jag vet =) ) Men eftersom det är så mycket jobbigare att springa ute så är det nog bättre och effektivare också... Sen får man ju frisk luft också vilket alltid är bra! Det har väl ingen dött av än. =)

Imorn blir det styrketräning igen... Det ser jag faktiskt fram emot! Ska bli härligt att komma igång igen. Måste komma igång med uppsatsskrivandet också... C-uppsatsen that is... Very important... Men efter att ha pluggat spanska hela sommaren så känns det nu som att jag inte riktigt kommer ihåg hur man stavar på engelska... illa...

Nu har jag fått "mitt liv" tillbaka igen... =)

Som sagt så skulle jag ju hänga med exet ifredags så att han skulle kunna hjälpa mig med ryggträningen. stel och ovig som jag är, särskilt nu efter att inte tränat på länge så böjde jag till ryggen nästan det första jag gjorde så att sen blev det inte så mycket gjort eftersom jag bara kunde vara i en position utan att ha ont = rak som en pinne. De få övningar vi hann med blev i alla fall bra. nu är ryggen som vanligt igen och vi får väl se om jag tar mig iväg till gymmet nått idag. tänkte göra det först imorse men tyvärr så "glömde" jag väskan, jackan och hela mitt liv (=nycklar, plånbok, mobil, gymkort, m.m.) på krogen i lördags så istället har jag inte gjort mycket alls. att det dessutom gick en propp här igårkväll gjorde ju inte det hela bättre direkt. Hemtelefon, tvn, uttagen jag använder till datorn m.m. blev stendött vilket innebar att jag inte heller kunde ringa till nån och fråga om de hade grejerna där... men men, fick arslet ur vagnen för ett tag sen och masade mig dit och så klart så hade de ju mina saker. Tack och lov! =)

Helgen var i alla fall superrolig. Besök från norraste norrland gjorde att det blev utgång på både lördag och söndag. Då var vi ute på stan och shakeade lite... sen har jag jobbat i helgen också. Var inte allt för pigg igår när jag skulle jobba heldag... huvva! Nu har jag bara en helg kvar att jobba och sen är det slutjobbat i den här stan. Om mindre än 2 veckor tar jag ju mitt pick och pack och drar söderöver...

I'm back.... I think...

Jahapp... nu har jag öppnat min blogg igen då... Blev lite less där ett tag så då stängdes den ner en stund. Less på vad kan man ju fråga sig... ja, jag vet inte riktigt. Kanske mest less på mig själv. Ja, under den här tiden har jag inte rört en fena... Eller jo kanske armen och munnen då för jag har ju fört enorma mängder mat, godis, glass och alkohol till munnen. Mycket fest, mycket onyttigt, mycket badande. Var uppe på Piteå Dansar och Ler för första gången nånsin. Grymt kul. Blev visst en 4-dagars där! =D Planerar redan för nästa år... Nu är solen tac och lovborta igen så man kan ägna sig åt lite viktiga grejer. Imorn har jag slutprov i en av sommarkurserna och egentligen är det väl plugga jag borde göra, men vad passar väl då bättre än att blogga. Man görju allt för att inte titta i böckerna ;D

I förrgår masade jag mig äntligen till gymet igen. Axlar och biceps. Grymt pass. Igår tränade jag med exet. Bröst och Triceps, också helt okej. Eftersom jag inte tränat på vad man kan kalla evigheters evighet så har jag ont i nästan hela överkroppen nu... Men det är lite skönt och jag får skylla mig själv. Lite träningsvärk tycker jag om, men det här är lite väl. Idag skulle jag köra lite kondition tänkte jag (men det var nära att jag hängde med grannen ner och köpte godis istället) och det gick bättre än förväntat särskilt med tanke på att jag ätit rätt nära inpå och att jag inte kört någe mycket kondition över huvudtaget innan. 7 km utan håll och inte särskilt jobbigt. Jag är helt klart nöjd. Imorn ska jag träna med exet igen så ska han kika om jag gör rätt i ryggövningarna och förhoppningsvis komma med lite tips eftersom jag fått tillsägelse att jag gör fel och dessutom inte får nån kontakt...

Förresten... Det här har jag tänkt på länge så lika bra att jag tar det nu... Läste ni senaste Body? Jag tror jag höll på skratta ihjäl mig faktiskt. Där är det nån med riktigt bra humor! =D Läs "handbok för hoppfulla - Initierade tips om att börja tävla i Body Fitness"... Ja, det finns ju många som bloggar om vägen till nån fitness-tävling och dte är ju intressant läsning men den där artikeln träffade ju mitt i prick! hihi, punkt 9. Eventuell träna lite också. Inte för att min blogg är särskilt bra heller... Jag ska iaf inte tävla i nån tävling utan skriver mest ner saker och ting för att se hur det går för mig själv och faktiskt så tycker jag det funkar rätt bra... Liiiite lättare att inte vräka i sig allt för mycket mat och godis, lite kul e det att skriva ner att man tränat och inte bara slöat, och sen är det ju väldigt bra att kunna gå tillbaka och kolla också. Dessutom får man lite pepp och inspiration också. Nej... åter till pluggandet. Håll tummarna imorn!

RSS 2.0