Måndag - nya veckan börjar bra!

Träningen gick grymt bra! Jag är så nöjd. Var tvungen att stuva om övningarna lite eftersom min granne och tillika träningskompis snodde smithmaskinen som jag brukar börja med. Det gjorde nog susen... men kände mig svag när jag körde både press bakom nacken och axelpress, men va väl trött i musklerna då. Körde baksidan med hantel istället, på typ samma sätt som när man gör hantelrodd så tog jag stod med arm och knä mot en bänk. Det tog mycket bättre och hela övningen kändes bättre. Ska fortästta göra så. Sen blev det en hel del supersetande eftersom jag hade lite bråttomt... Skulle nämligen iväg och kika på skor i en träningsaffär som haft vattenläcka = billigt... Tyvärr blev dte inga skor eftersom det inte var så billigt som jag trodde... Trist, hade behövt ett par...

Testade nått nytt till middag... I nått numer av Topphälsa fanns ett recept på auberginesallad... Den var jättegod. Va aubergine, lök, röd paprika, och sen som "dressing" ovanpå va det citronsaft, granatäpplekärnor, vitlök och olivojla. Bjussade grannen på middag också. jag är allt bra snäll ibland! =)

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Kyckling, tzatziki, fullkornsbulgur, tomat, morötter
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink, 2 st omega3, Kesella, hallon, fun light, olja
Middag: Ryggbiff, tzatziki och auberginesallad (sen middag)

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning axar och triceps (Crosstrainer 5 min, 3 x lutande lyft åt sidan (baksida) i superset med 3 x lyft framåt med hantel, 3 x lyft åt sidan med hantel i superset med 3 x liggande press från pannan, 3 x press bakom nacken i smith, 3 x rep över huvudet i superset med 2 x sidolyft med cable, 3 x enarms pushdown, 3 x axelpress)

Nytt träningsschema! =)

Va ute på en morgonpromenad imorse... Det började jättehärligt och slutade härligt, men blött. Va lite smådugg när jag började men sen när jag hade kanske en fjärdedel av promenaden kvar så började det ösregna... Då va det bara att ta på sig huvan och traska vidare. Hade ingen lust att stå och vänta ut det och det va nog smart för det regnar fortfarande en massa. Det va i alla fall inte så farligt. Blev lite blöt bara men det va okej ändå i och med att de var varmt ute.

När jag gck så funderade jag lite på träningen. Har ju kört framsidaoch baksida ben tillsammans nu två gånger, alltså hela benen... Det trivs jag nog bättre med än att dela upp det som jag har gjort nu... Ja... och då var det helt plötsligt lite knepigt med det andra... vad ska jag köra tillsammans med bröst... trivs ju med att köra axlar och triceps samt rygg och bceps tillsammans... Så då kom jag på det geniala... Bröst och kondition!!! Vill ju gärna köra kondition 2 ggr i veckan men som det varit på sistonde har jag ju bara fått plats med ett pass. Kör nämligen gärna igenom hela kroppen i styrketräningen på en vecka och 4 pass där har bara gett utrymme för ett konditionspass för jag har ingen lust att träna mer än 5 dagar i veckan... Nya upplägget kommer alltså se ut som följande:
  • Dag 1: Axlar och Triceps
  • Dag 2: Bröst och Kondition
  • Dag 3: Rygg och Biceps
  • Dag 4: Ben
Sen lägger jag in konditionen när jag tycker passar, troligtvis mellan ryggpasset och benpasset... Ja, det blir nog super.. Kan ev. byta plats på bröst/konditions-passet med det rena konditionspasset också... Japp Så får det bli! =)

Söndag - aktiv vilodag

Va fundersam på om det skulle bli en långpromenad som jag hade planerat efter jobbet eller om jag va tvungen att gå och ställa mig på crosstrainern på gymet... Som tur va så slutade det regna och sken upp precis när jag slutade så det blev det förstnämnda! superhärligt var det även om temperaturen varierade rätt mycket... Kokhett ena stunden till halvkallt andra... Vilodag idag med andra ord, men rörde på mig i alla fall... För övrigt har jag grym träningsvärk i rumpa och ben (minus vaderna) och även magen,,, Rör jag lite på armarna kan jag nog känna lite i ryggen också! I like it! =)

Jobbsöndag innebär ju även våran traditionella söndagsfrukost på jobbet... Vitlöksbaguetterna är numera utbytta till såna där halvgräddade minibaguetter (som man bara slänger in i ugnen i 8 min så e de klara sen) med fullkorn, tror jag... Det är i alla fall supergott och väldigt trevligt! =)

Såg precis att det blivit tråkigt här med bara dagsrapporter... Ska bättra mig!

Har två roliga nyheter... Jag har fått en lägenhet i min nya stad till hösten. Kommer att dela på en trea med två kompisar. Den ligger centralt och nära skolan... Superbra =) Måste visserligen betala hyra för en del av juli också, men det gör inget... Sen har jag tydligen blivit utnämnd till månadens träningsblogg på träningskompisen.se också... Roligt roligt!

Frukost (8:00): Keso, vitaminer, 2 st omega3
Frukost (11:00): 2,5 minigabuetter med smör, ost och skinka
Mellanmål (15:30): Kesella, hallon, fun light, pepsi max
Middag: Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater, 2 st omega3
Kväll: Jordgubbar, proteindrink

Motion: Promenad 120 min (25+95)

Lördag - ännu mera utemat...

Dagens träning gick helt okej... jag har ju svårt att få kontakt med ryggen när jag tränar så därför kör jag rätt så lätt för då känns det i alla fall litegrann tillslut... Vet inte om det är rätt eller fel... idag kändes i alla fall alla ryggövnigar, vissa mer än andra. Första rodden va jättebra Brukar köra den som nr 4 vanligtvis men ska börja köra den först för annars är jag så trött när jag kommer dit och får inte till det lika bra... Biceps gick bra. Allting kändes bra. Sen körde jag lite mage också. Har inte tränat den på länge... tycker det är rätt så trist faktiskt.

Förresten... vill ni se nått ni inte ser varje dag så kolla här.

Blev utelunch idag igen. Hade helt glömt bort att jag lovat att gå på stan med grannen när jag jobbat klart. Hade egentligen tänkt gå en långpromenad då men det blev ju inte av men det gör inte så mycket, Får se om jag kommer ut nått ikväll istället. Har varit lite småsugen på att fortsätta min ätardag idag då det egentligen är en kväll och en heldag i följd som är ätardagar enligt mitt matschema... Men det känns för mycket så jag ska försöka hålla mig till en dag i veckan istället. Sen behöver jag knappast mer onyttigt nu...

Frukost
: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Lunch: Pastasallad med pasta, isbergssallad, champinjoner, kräftstjärtar, kallrökt lax, rödlök, soltorkade tomater, vinägrett, cola light
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink, kesella, hallon, fun light
Middag: kyckling, fullkornsbulgur, tzatziki, moröter
Kväll: Proteindrink, 2 st omega3, pepsi max

Motion: Promenad 95 min (25+25+45)
Styrekträning rygg och biceps (crosstrainer 5 min, 3 x roddmaskin, 3 x latsdrag emd smalt grepp, 3 x latsdrag till bröstet, 3 x roddmaskin (annan), 3 x skivstångscurl, 3 x liggande curl mot pannan, 3 x bamsecurl, 3 x benlyft i superset med 2 x magmaskin, 3 x rygglyft)

Fredag - sista dan med päronen här...

Mina föräldrar ringde när jag var på gymet och ville gå ut och äta lunch så jag fick träna i expressfart. Fick inte till benpressen någe bra och hackliften kör jag ju alltid jättelätt på, men vissa övningar kändes ju helt okej... Maten var supergod. Underbart god. Därför blev det på tok för mycket... men men, man måste ju passa på när det bjuds! =)

Ikväll ska jag och grannen gå och se på Sex and the City-filmen... hoppas den är bra, älskar ju serien... Men har en misstanke om att de har förstärkt modegrejen allt för mycket för attd et ska vara bra... Det återstår att se. vad som återstår att se är även vad det blir för snacks till filmen.... (bidde ätardag idag)

Frukost: yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Innan Träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink
Lunch: massor av lax med hummersås, fläskfilé, lite potatis, sallad, liten brödbit
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
Biosnacks: lösviktsgodis och naturgodis

Motion: Promenad 50 min (25+25)
Styrketräning ben (3 x benpress i superset med 3 x vadpress i benpressen, 2 x utfallsgång med hantlar, 3 x hacklift, 3 x liggande bencurl, 2 x enbensbenspark, 2 x benspark, 3 x sittande bencurl, 3 x sittande vadpress)

Torsdag - vilodag

Idag har jag inte rört mig många meter. Vaknade så sent så jag tyckte attd et va nödigt att ta en promenad på morgonen... Däremot va jag och bytte byxorna jag köpte häöromdan så nu har jag 2 st nya träningsbyxor, 5 st nya träningslinnen och 1 st ny sportBH... Du ska det tränas! Haha...

Maten idag har väl varit så där... Upptäckte vid lunchen, som vi åt ute, att det är väldigt gott med bönsallad. Har inte tyckt om böner förut för jag tycker att de har lite äcklig konsistens... men nu var det en sallad med några vinröda bönor och rödlök med vinägrett på... Supergott..: och några vita böner i nån stark röd röra... Smaskens... Sen blev det fika hos mormor innan vi åkte och kollade på fler hästar. Filen med hennes hemmagjorda svartvinbärssylt är såååå god... Blevför tok på mycket, men vad gör det om 100 år?

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Köttfärsbiffar, potatis, löksås, sallad, bönsallader
"Middag": Macka med smör, ost och skinka, 2 portioner fil med svartvinbärssylt, corn flakes
Kväll: Kesella, hallon, fun light

Onsdag

Så nu har jag nyss kommit hem från hästtittandet. Det blev 3 st idag istället för de planerade 2... Va en som jag väldigt gärna skulle ha velat ha för mig själv, men dte går ju inte... Imorn bli det en ny. Blev sugen på de där banankakorna vi hade med oss så tog några tuggor av dem... och några tuggor av en macka när vi satt och fikade/åt middag... Men dte r inte hela världen., Nu ska jag sova för jag e jättetrött.

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: Proteindrink, 3 st BCAA
Lunch: Morötter, fullkornsbulgur, kykling, vitlökssås
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja
Mellanmål: 4 små bitar, typ tuggor, banankaka
Middag: Kyckling, fullkornsbulgur, vitlökssås, 3 tuggor macka med smör och ost
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 50 min, Crosstrainer 45 min

Kämpat på med crosstrainern!

jahapp... då var dagens träningspass avklarat... Det blev 45 min på crosstrainern och det gick väl okej... Det var segt och jag funderade påa tt ge upp flera gånger, men jag lyckades ändå hålla bra tempo och härda ut hela passet... Gödkänt med andra ord. Det är tungt att komma tillbaka när man haft paus... men härdar man ut så går det tillslut. Min paus har ju inte varit sååå lån så jg trodde inte att det skulle bli några problem men det blev det tydligen...

I eftermiddag ska jag åka med mamma och pappa (som är här nere nu) och koll apå hästar. Min kära mor ska nämligen köpa en ny... Ska även kolla imorn och på fredag också... Jag vill ju också ha en! men men, sen då ja blir rik så ska jag skaffa en, eller två! =)

Tisdag - fet och klen

Idag kändes det inge vidare i gymet. Kände mig fet och sen va jag fruktansvärt klen också och fick inte till det riktigt med nånting tycker jag... Ett dåligt pass med andra ord... men att jag gjorde det är ju bättre än inget... det är bara att härda ut tills det går bra!

Har shoppat massa träningskläder... I Östersund köpte jag ju 2 st träningslinnen varav att som jag invigde idag. Sen blev det träningslinne och träningsbyxor på stadium idag och 2 linnen, byxor och en sportBH på Intersport. När jag testade sportBHar va det nån per som tjuvkikade upptäckte jag när jag nästan testat klart... Genom ett hål i taket, typ som från våningen ovanför... Creepy! Då va det en till som sett mig naken då.. På överkroppen i alla fall. Kom av mig i provandet då så jag tror att byxorna därifrån har för hård resår... måste nog byta dem imorn till några andra..

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Currytorsk med tomat, fullkornsbulgur, 10 godisar
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
Efter träning: Proteindrink
Middag: Pastasallad med pasta, skinka, ruccola, rödlök, körsbärstomat. 2 st omega3
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning axlar och triceps (3 x press bakom nacken i smith, 3 x hantellyft åt sidan, 3 x hantellft framåt, 3 x liggande tricepspress från pannan, 3 x baksida axel i pecdec, 3 x axelpress, 3 x rep över huvudet i superset emd 3 x sidolyft med cable, 3 x enarms pushdown)

Back in business

Ja då var man äntligen hemma igen då. Sitter och äter frukost efter en härlig morgonpromenad. Det va riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag göra en kraftansträngning för att få brot de 2 kg som satt sig på min kropp under de senaste 2-3 veckorna av dåligt ätande och lite motion.

Det var nån som undrade vad sätta plant var... Ja, när skogen avverkas så behöver man sätta plant (små trädplantor) för att få så bra återväxt som möjligt och få det trädslag man vill ha som ska växa där. Alla trädslag är ju inte värda lika mycket och växer inte lika bra m.m. så när man sätter plant så är det först markberett ute på kalhyggena och så hakar man på lådor om 63 st plantor var på ett bälte runt midjan. Sen går man med ett rör och sätter ut planten på hyggena... Lägger in en bild på mig och brorsan då vi har på oss bältena och ett rör och ett kort på ett lass med plant (klicka så blir de större). Sen måste man ju sköta om träden eftersom de växer upp, t.ex. röja (gjorde jag ifjol), gallra m.m

Glad Midsommar!

Det blir inte så mycket bloggande så här i midsommartider... Mitt midsommarfirande är över och jag ska snart gå och lägga mig. är sjukt trött efter att ha varit uppe väldigt tidigt två dagar i rad och kämpat hårt hela dagarna. Jag håller på sätta plant nu och det tar all min energi. men men, det är bara att härda ut lite till, det är ju bra pengar som jag är i stort behov av och så måste vi ju vårda vårat arv! ;) För att orka sätta plant så äter jag betydligt mer än vanligt. Ikväll har det bjudits på massvis av läckerheter!!! verkligen gott... Jag känner hur min mage har växt på sistonde... men det sa jag ta tag i när jag kommer hem igen (på måndag tror jag)... hoppas ni haft en bra midsommar!

Onsdag - shopping! =)

Idag har jag varit inne i Östersund hela dan med en kompis. har shoppat en hel del. Skulle egentligen bara ha en present till brorsan som fyller 20 på fredag, men hittade så mycket bra till mig också. Köpte ett par skor, jeans, 2 träningslinnen, 1 vanligt linne och en tunika. Jag är väldigt nöjd. Sen blev det dragremmar i present till brorsan.

Vegetarisk lunch är inte iktigt min stil... I'm a meat lover big time! men det var vad det blev i alla fall och jg måste erkänna att det va väl rätt gott men jag saknade verkligen köttet. Sen blev jag bjussad på middag hemma hos kompisen så det va bara att tacka och ta emot. Rabarberpajen va supergod!!!! Inte direkt enligt kostschemat, men så kan det gå. Åt inga enorma mängder (även om jag tog två omgångar) så det är inte helt katastrof. Va däremot väldigt sugen på att gå och köpa mig en påse godis, men det blev dte inget av...

Frukost: Yougurt, allbran, keso, 2 st omega3
Mellanmål: Äpple
Lunch: vegetarisk buffé, massa olika rätter
Middag: Spagetti och köttfärssås, rabarberpaj emd vaniljsås
Kväll: Kesella, hallon, fun light

Motion: Promenad 30 min

Tisdag - tränat uppe i Jämtland

Jahapp... idag har jag ju varit i stan med mammas häst... och gått på stan också en sväng. Blev sjukt hungrig och höll på dog av hunger innan vi kom hem... 6 timmar lite drygt mellan lunch och middag... Huvva!!! men åt en glasskula och det va nog tur för annars hade jag nog verkligen dött av hunger... Middagen va väl så där... jag hatar verkligen halvfabrikat. Det är INTE gott... men man kan ju inte ställa så mycket krav när man är hos nån annan. Jag gjkorde i alla fal grymt god lunch till mig och mamsen! =)

Vaoch tränade också... Det gick både bra och dåligt. Vid sista roddövningen knäckte det till i ryggen lite så fick lite ont... men den första och andra gången kändes det faktiskt lite i musklerna... Sen gick inte hantelrodden någe vidare heller men det gör den aldrig. Nått som däremot gick väldigt bra var biceps... Skivstångscurlsen tog fint. Körde med bänkpresstången för det finns inte så mycket utrustning på det lilla minigymet här. Sen va även hantelcurlsen effektiva... Jag är nöjd! =)

Frukost: Yougurt, Allbran, keso, 2 st oemga3
Lunch: Bukgursallad med fullkornsbulgur, kyckling, rödlök, tomat, fetaost, soltorkade tmater, ruccola, balsamvinäger
Mellanmål: Cola light, 1 kula pecannötcola-glass
Middag: Pytt i panna (felix), 1 stekt ägg, 3 skivor ost
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, 2 st omega3, kesella, hallon, fun light

Motion: promenad 75 min (50+25)
Styrketräning rygg och biceps (3 x rodd med bred stång, 4 x latsdrag med smalt grepp, 3 x latsdrag till bröstet, 2 x hantelrodd, 3 x skivstångscurl, 3 x liggande curl mot pannan i superset med 3 x ryggresningar, 3 x hantelcurl, 3 x benlyft i superset med 3 x situps)

Bra början på dagen! =)

så där... nu har jag varit ute och gått på morgonen, efter frukost... Riktigt skönt för det va jättefint väder, behaglig temperatur, bra musik i öronen och en snäll hund. Sen va det fina omgivningar också. Tog med kameran och tog en massa kort så här är några av dem (de blir större om man klickar på dem). Gick i skogen först och sen förbi mammas jobb och sa hej och sen längst sjön tillbaka. Häääärligt! Blev nog 50 min eller nått tror jag... Rätt lagom tid.

I eftermiddag ska jag in till Östersund en sväng på kliniken med mammas häst. Sen får vi se om det blir nån styrketräning efter det. Skulle ju behövas. Hade varit kul med lite sällskap men jag  tror brorsan skulle träna fotboll istället... Det visar sig! =)

Måndag - uppe bland myggen...

Jahapp... Då var man framme hos föräldrarna... där det just nu råder KAOS. De hålle rpå bygga om köket så 3 rum är uppackade och ihoptryckta i resten... Mitt rum agerar nu kök och jag ska bo i syrrans rum där allt porslin och alla skafferigrejer finns. Inte mycket ledig yta där inte.... Allt är därför kaos!!!

Har i alla fall varit ut och gått med vovven en liten sväng i skogen... Riktigt skönt förutom tt det nyss regnat så vi var förföljda av alla mygg. Va och tränade ed grannen imorse också. Det gick bra men fy vad slut jag var. Trött och satt bara och gäspade hela tiden. Svettades som en gris redan efetr första setet... Men fick bra kontakt och det kändes att det tog i musklerna. Tiden gick däremot jättesakta och det va skönt när dte va över... =)

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, 3 st omega3. vitaminer
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink, kesella, hallon, fun light, olja
Eftermiddan: Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater
Tilltugg: Pepsi max, läkerol Giants-påse
Kväll: Kasslergryta

Motion: Styrkaträning ben (5 min crosstrainer, 3 x benpress i superset med 3 x vadpress i benpressen, 2 x utfallsgång, 3 x liggande bencurl, 3 x sittande vadpress, 3 x hacklift, 3 x benspark, 3 x sittande bencurl)

Nu vill jag inte va onyttig någe mer...

Nu har jag ätit SKIT i en och en halv vecka ungefär. Tror jag har ätit bra en dag elelr nått av den veckan... Annars e det godis, kebab, och massa annat onyttigt och i stora mängder som har slunkit ner... Jag trr att det är min reaktion på att jag varit för disciplinerad på sista tiden. Har ju följt mitt matschema till punkt och pricka nästan vilket har gett bra resultat. Har tränat för fullt vilket också har gått bra... Nu har jag istället ätit dåligt och inte tränat alls, inte ens gått ut och gått på flera dagar... det har varit skönt med en paus från allting, men nu vill jag faktiskt tillbaka till the healthy living... Skulle ha gått på en morgonpromenad imorse i solskenet, men jag valde att ligga kvar i sängen och läsa klart min bok. Om ett tag ska jag iväg och träna med grannen. Ska träna ben för i eftermiddan åker jag till föräldrarna uppe i Jämtland och där finns inga bra möjligheter till att träna just ben så jag passar på idag. Där uppe så är det försås svårare att äta som jag vill, men ska försöka. Det löser sig nog. =)

Jag borde göra allt... men jag gör ingenting...

Jag borde träna...                   Jag borde städa...                        Jag borde sova...
..men jag vill inte...                 ...men jag vill inte...                       ... men jag vill inte...
..så jag gör det inte!               ...så jag gör det inte!                    ... så jag gör det!

Fredag - slank dit igen...

Haha... fy vad patetisk man är ibland... Igår skrev jag att jag klarade frestesen och idag föll jag dit igen... Vet inte vad det är med mig. Tror faktiskt att det är det att det har gått så bra ett tag nu som gör det... Då tror man att det är okej, fast jag egentligen vet attd et inte är det alls... Men men, idag var jag och kollade på marknad. Såg EMD sjunga och de sög verkligen, Totalt oengagerade med händerna i byxfickorna. Såg även Sonja Aldén och Nordman... men orkade inte kolla på nån av dem... Har suttit på en kompis uteplats i flera timmar och käkat korv med bröd (ger ju noll mättnadskänsla, man kan äta hur många som helst ju) och snackat skit.. Nu ska jag och grannen snart iväg och se på bio, och till det blir det godis... De dåliga valen är inte slut med andra ord... och imorn blir det cider på kvällen...

Ingen träning blev det idag heller. Ska träna imorn istället. 4 ggr den här veckan blir inte fy skam det heller. Däremot åkte jag lite karusell på marknaden... Fyyyy säger jag baa. Var fullkomligt skräckslagen, men lite kul va det... Jag e höjdrädd ju!

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Lunch: Currytorsk, fullkornsbulgur, tomat
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
På marknaden: 1,5 godisrem
Middag: 6-7 korv med bröd och ketchup
Till bion: godis

Motion: Promenad 75 min (25+50)

Torsdag - segare än segast...

Idag har jag varit extremt seg... vet inte vad det är med mig riktigt... så här brukar jag ju inte vara. Har legat i sängen och läst mest hela dan. sen tvingade jag mig ut på en rask promenad på eftermiddan innan jag återvände till sängläge... såååå seg. Men tror inte att det är nått fel på mig. Tvingade ig iväg och körde ett pass på crosstrainern nu på kvällskvisten också och dte gick jättebra, förutom att det va så segt att komma dit då...

det ä'r sååååå svårt att motstå frestelsen från allt gott nu när man är van att äta det. Vad fucked up man kan bli efetr bara några dagar, helt otroligt. Grannen tyckte att vi skulle äta upp kladdkakan från gårdagen och jag va sååå frestad men lyckades stå emot... Ska jag äta nått onyttgt vill jag göra det ordentligt och det hade det inte blivit nu... Ja, om jag inte gått ner till Ica och handlat gotta. Har även lyckats hålla mig ifrån resterna av naturgodiset från gårdagen under hela dan... Det är ett mirakel!

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, 2 st omega3, vitaminer
Lunch: Kyckling, senapsdressing, fullkornsbulgur
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja
Middag: Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater, 2 st omega3
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: Proteindrink, 3 st BCAA

Motion: Promenad 85 min, Crosstrainer 45 min

Tisdag

Idag har det blivit en seg och lat dag. Jag har inte orkat göra nånting. Var bort till mormor och morfar mitt på dan och åt lunch med dem... lunch med tillhörande förrätt och efterrätt... Det känns så dumt att tacka nej till dem för de blir så ledsna... men men, det gjorde inte så mycket. Tog min ätardag idag istället. Ska bara se till att jag lyckas hålla mig resten av veckan också. förutom det har jag äben ätit godis, både natur och vanligt, kycklinggryta med pasta och kladdkaka med grädde. vi hade nämligen middag här hemma med jag, min granne och två kompisar. De ska ut men jag har mått illa hela eftermiddan och kvällen så jag stannar hemma istället...

Imorn blir det nya tag. Jag hoppas det är lite bättre väder än idag så jag kan ta en långpromenad, vore verklien härligt. sen ska jag väl se till att få in nått träningspass också... och bra mat givetvis! =)

A new day has begun... men inte så bra...

idag är jag allmänt seg. Ingen morgonpromenad ha det blivit. Har faktikt inte gått nån sen i torsdags eller nått... har varit så seg. Jag och grannen bestämde att vi skulle träna på morgonen, men har inte hört av henne så antar att det inte blir nått... Har bara lust att ligga hemma i min säng idag... men ska kanske masa mig iväg till mormor och morfar för jag har inte hälsat på dem på en evighet så de borde bli glada. Har börjat läsa en bok också nu. Sån lyx att läsa "riktiga" böcker som är roliga att lsa och inte all denna kurslitteratur hela tiden.

Har äntligen fått in Photoshop på min nya dator så jag kan lägga upp lite bilder... tar bort bakgrunden för att jag inte vill visa mitt lilla, stökiga rum och för att jag tycker det är snyggt! =) idag skulle jag iof testa mig på lite nya funktioner (jag använder normalt bara ritgrejen) och då försvann lite väl mycket, typ kameran och en bit av bikinin.... här är i alla fall en bild på min när jag skulle lägga mig och sola i parken i måndags. För ett år sen såg de ut så här. Lite skillnad är det allt, men inte så mycket.

på måndag beger jag mig till Östersund...

Tisdag - Vinst still Sverige... Wooohooo

Blev ett snabbt och effektivt pass idag men det gick riktigt bra. Det är inte ett av mina favoritpass, men går dte bra är det ju roligt. Kändes riktigt bra i bröstövningarna, men önskar att jag hade haft med nån som passat när jag körde bänk så jag tordats ta lite tyngre... Magövningarna på slutet tog riktigt fint också! =)

Det har som ni kan se inte blivit nån bra matdag. Vi hade avskedslunch för en kompis idag med att gå ner till hamnen och käka buffé. Hon ska jbba hos föräldrarna i sommar och i höst flyttar hon. Mycket gott och blev en hel del mat, därför blev resten av dan lite knepig också. Ikväll har jag varit och kollat på fotbollen... Superkul att vi vann ju! =) (Note to myself: Köp en uspportertröja) Kund einte motstå godisskålen, trots attd et inte riktigt fanns några favoritgodisar... Sen höll jag på hungra ihjäl när jag kom hem så då slank en massa kakor ner som inte mättade för 5 öre så jag va tvungen att sno en macka från en granne... Jaja, ingen dör ju av det... Men typiskt när jag sa att jag skulle skärpa mig den här veckan...

Frukost: yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Pastagratäng med oxfilé och fläskfilé, ungrgrillad kyckling med sweet chili-sås, fisk, räkor, sallad
Mellanmål: Kesella, fun light,
Innan träning: Keso, 3 st BCAA
Efter träning: Proteindrink, 3 st BCAA, 2 st omega3
Kväll: 10-15 godisar, macka med ost och salami, flera stycken nybakta kakor

Motion: promenad 75 min (50+25)
Styrketräning bröst, baksida ben och mage (3 x bänkpress, 3 xsned hantelpress, 3 x flyes i pecdec, 3 x liggande bencurl, 3 x sittande bencurl, 3 x benlyft i superset med 3 x magmaskin)

Måndag - superbra träningspass

Träningen idag gick sjukt bra... Kändes som om mina muskler skulle sprängas så bra gick det! =) va inte så taggad när jag gick dit men sen blev det riktigt roligt. Det är så kul när det går bra. Hoppas på en riktigt grym träningsvärk imorn... hihihihi

La mig ute och solade en sväng mitt på dan. Min bleka kropp har ju inte sett mycket sol i år. Fick faktiskt lite färg på framsida, men ingen på baksidan, under de två timmarna jag pressade. Käkade lunchen ute i det fria också. Var mycket trevligt och trevligt sällskap hade jag. Imorn åker hon tyvärr bort över sommaren... Attans! Eftersom det blev en extra ätardag veckan som var så får jag väl se till att vara extra noggrann den här veckan... äta bra och nyttigt! =) men det ska inte bli några problem...

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Kyckling, senapsdressing, fullkornsbulgur'
Mellanmål: kesella, hallon, fun light, olja, 3 st BCAA
Efter träning: proteindrink, 3 st BCAA
Middag: Bulgursallad med fullkornsbulgur, lax, ruccola, tomat, soltorkade tomater, rödlök, balsamvinäger, 2 st omega3
Kväll: proteindrink

Motion: Styrketräning axlar och triceps (crosstrainer 5 min, 3 x press bakom nacken i smithmaskin, 3 x sidolyft med hantel, 3 x framåtlyft med hantel, 3 x axelpress, 3 x press mot pannan, 3 x rep över huvudet i superset med 2 x sidolyft med cable, 3 x baksida axel i pecdec, 3 x enarms pushdown)

Still alive!

Nu sitter jag här och bloggar på min alldeles nya och fina laptop! =) Införskaffade den igår och jag är mycket nöjd... tyvrr fick jag lite problem med internet så jag har varit internetlös fram tills nu typ... men äntligen kan jag surfa igen!!! =)

Helgen har varit bra... Fredagen va klart roligast. Igår skaffade jag dator, gick på stan en sväng och sen va det fest på kvällen... men det blev relativt lugnt eftersom jag skulle upp och jobba idag. det var bartömning på kåren och vi satt utanför där hela kvällen och drack. jätteroligt var det... men skippade Kåren sen och drog till ett ställe på stan istället... Skoj skoj,,, var såååå seg imrose. Sjukt trött... skulle skriva lite på datan på jobbet men kund einte skriva rätt eftersom mina ögon bara föll ihop hela tiden.. Lite pinsamt när nån sitter brevid och glor... har varit ut på Strömsholmstävlingarna idag, men var aldrig in på själva tävlingarna utan gick runt utanför. Blir såååå sugen på att ha häst och tävla igen... I love it!!! men dte får bli sen när jag blir miljonär... =) Nu ska jag ladda ner lite nödvändiga grejer till min nya, fina dator.. Idag har jag ätardag förresten, igen...

Fredag - doppade mig på nationaldan! =)

Min våg mår inge vidare idag... Just nu funkar den inte alls. Jag misstänker att det har att göra med att jag diskade den imorse... Dumt gjort... Hoppas den har kryat på sig imorn.

Annars har det varit en väldigt aktiv dag... Jag har bränt ansiktet, armarna och bröstet rejält... Ser ut som en kräfta där och vit på resten av kroppen... verkar som om det var under promenaden som det tog mest. Spelade volleyboll riktigt länge sen och det var jättekul för vi fick ett bra spel och var jämna lag. Fast jag skrubbade upp knät en del men det gär inget... det var ju roligt! =) Passade även på att ta årets första dopp... Två gånger. Kallt, men otroligt skönt och svalkande vilket behövdes efter så mycket volleyboll..

Träningen idag gick faktiskt superbra. Inte ofta det gör det med rygg och biceps-passet... men nu kändes det i ryggen i alla ryggövningar och sen fick jag riktigt bra tryck i biceps också vilket har uteblivit på sistonde. Jag är nöjd. Mycket nöjd! =) Lite folk på gymet var det också.. Skönt! Slipper man trängas och kan filosofera runt bäst man vill! =)

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja, 3 st BCAA
Efter träning: Proteindrink, 3 st BCAA
Middag: Pastasallad med fullkornspasta, skinka, ruccola, rödlök, fetaost, soltorkade tomater, tomat, balsamvinäger
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 85 min, Volleyboll
Styrketräning Rygg och Biceps (3 x roddmaskin, 3 x smalt latsdrag, 3 x latsdrag till bröstet, 3 x annan roddgrej, 3 x ryggreningar, 3 x hantelcurl, 3 x liggande curl mot pannan i superset med 3 x omvända situps/benlyft, 3 x bamsecurl)

Torsdag - en superhärlig dag! =D

Ååååå vilken härlig dag! Verkligen helt underbar. Pluggat lite och sen köpte jag och mina kompisar massa olika tårtbitar och gick till Vasaparken och satte oss på en filt och bara umgicks, lekte lekar och diskuterade c-uppsatsen. Sen så drog vi och spelade volleyboll nere vid sjön och avslutade det hela med pizza!!! Nice!

Va och vägde mig innan lunch också. Hade gått ner 1,1 kg så nu vägde jag 66,9 kg... Iof väger jag mer imorn... haha... Men hade gått ner nästan ett halvt kilo muskler så nu ska jag börja käka BCAA för att se om det hjälper. Hoppas det!

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Minilunch: Kyckling, senpasdressing
Eftermiddag: 2 tårtbitar och en liten bit av en kladdkaka, italian BMT från subway
Kväll: Pizza, McFlurry, godis

Motion: promenad 50 min, volleyboll

Onsdag - väldigt flitig idag! =)

Idag har jag varit sååå duktig... Fått mycket gjort. Städat, pluggat mest hela dan och lyckats få mycket gjort också (inte alltid det blir så). Har även hunnit låsa mig ute och behöva betala 600 kr för att få dörren upplåst... GAAAAAAAAAAaah!!! Nu ä'r jag sjukt trött och har ont i huvvet så ska ta och sova... Ska bli såååå skönt! =)

Imorn ska jag iväg och mäta och väga mig igen. Spännande att se hur dte går men känns som om jag stått still. Sen ska jag och mina kompisar köpa oss en tårta och fira att vi klarat av 3 år i högskolan och får ut en kandidatexamen snart--- Fast vi får den iof inte förrän till hösten i och med att vi ska lämna in uppsatsen då... men ändå... det är nu vi skiljs inför sommaren i och emd att vi alla ska va på olika platser.

Frukost: Ypugurt, fiberhavregryn, keso, 2 st omega3, vitaminer
Mellanmål: Äpple
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja
Middag: Bulgursallad med bulgur, lax, ruccola, soltorkade tomater, fetaost, tomat, rödlök, balsamvinäger
Kväll: Vindruvor, proteindrink

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning framsida ben och vader (Crosstrainer 5min, 3 x benpress i superset med 3 x vadpress i benpressen, 3 x utfallsgång med hantlar, 3 x hacklift, 3 x sittande vadpress, 4 x benspark)

What a wonderful morning.... ahahaaaaaa

Morgonen idag bjöd på mit sovmorgon, eller ja, jag hade ingen klocka ställd i alla fall men vaknade 8:10. Sen så traskade jag iväg på en härlig morgonpromenad. Sååå skönt! Det är mycket folk som är ute och går på morgonen här... Gamla som unga. Riktigt roligt att se! Bilderna är från promenaden och blir störr eom man kliockar på dem... Går typ samma sväng hela tiden när jag går på morronen... Det är sååå fint!

Nu har jag suttit och skrivit ihop en halva min opposition på nåns hemtenta... Ska se på lite serier och käka lunch och sen skriva resten och städa här hemma... Till middan kommer en kompis och vi ska iväg och dela ut enkäter igen... Sen blir dte plugg hela kvällen. Eller just ja... Jag kanske ska klämma in ett gympass också om jag har lust! =)

Förresten så va jag tydligen inte för bra... Eller så va min motivering superbra för nu får jag plugga spanska i sommar... Börjar på måndag, ja, om jag inte får ett superbra jobb innan dess då. You never know...

Tisdag - tidig dag...

Härlig dag idag... Jag va uppe redan klockan 6 imorse vilket inte direkt hör till vanligheterna för mig. Skulle iväg och ställa mig och pracka på folk våran enkät till c-uppsatsen eftersom de inte verkar vilja ta den självmant. Det gick i alla fall väldigt bra. Hann träna på morgonen också och för ovanlighetens skull så gick det rätt bra. Kändes ordentligt i varje övning! Mycket nice! =) Träningsvärken sen igår kommer dessutom krypandes...

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Mellanmål: 2 morötter, 2 st omga3, vitaminer
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, tomat
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, tomat, rödlök
Kväll: Proteindrink

Motion: Styrketräning bröck, baksida ben och mage (Crosstrainer 5 min, 3 x bänkpress, 3 x sned hantelpress, 3 x flyes i pecdec, 3 x liggande lårcurl, 3 x sittande lårcurl, 3 x omvända situps/benlyft)

Måndag - Jag lever =D

Haha-.. Nu får jag väl ta och uppdatera då så att ni inte tror att jag har dött... Inget som har hänt, har bara haft extremt mycket att göra hela helgen... Har jobbat för fullt ochhaft en hemtenta som skulle in. Idag skulle jag egentligen på intervju men det blev inget för företaget ändrade och drog tillbaka sig från bemanningsföretaget... Men men, har fått erbjudande om sommarjobb på annat håll så ska fundera om jag vill ha det.

I helgen gick det väl så där med maten.... Börjad eju baka i fredags morse och kund einte hålla mig ifrån det... sååå gott... Sen tänkte jag va duktig och spara resten till nästa helg, men dte gick ju inte när jag visste att det finns hemma så nu ligger allt i min mage... Smaskens... =) Men idag har jag skött mig och is öndags också...

Har inte tränat i helgen för det hann jag inte med... men idag blev det etts uperbra pass... Axlar och triceps. Gick verkligen jättebra... Skönt det för jag tycker att det mesta har gått så dåligt på sistonde.

Frukost: Yougurt, keso, fiberhavregryn, omega 3, vitaminer
Lunch: Currytorsk, tomat, fullkornsbulgur
Mellanmål: KEsella, fun light, olja
Middag: Ungsstekt kycklingfilé, couscous, djävulsdressing
Efter träning: Proteindrink

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning axlar och triceps (Crosstrainer 5 min, 3 x press bakom nacke i smithmaskin, 3 x hantellyft åt sidan, 3 x hantellyft framåt, 3 x baksida i pecdec, 3 x axelpress, 3 x liggande press mot pannan, 3 x lyft åt sidan med cable i superset med 3 x rep över huvvet, 3 x enarmspushdown)

RSS 2.0