Detta kommer bli en träningsfri vecka...

idag har det varit fullt upp.. kvällen kommer att fortsätta fullt upp... det blir nog ingen träning i alla fall eftersom jag måste plugga som en tok. Imorn får jag nämligen besök. De stannar tills på söndag så ju mer jag får gjort nu innan desto mer kan jag umgås med dem sen. fast komemr vara tvungen att plugga massa när de är här också. Därför blir nog resten av veckan träningsfri. Kanske är det precis det jag behöver för att få tillbaka motivationen? man kan ju alltid hoppas. Egentligen tror jag att det hade varit bättre att träna på så hade den nog kommit, men nu får dte bli så här isället. Måste ju prioritera att vara social! =)

Förresten är det nu en vecka sen jag åt godis... det har varit kämpigt, men det går tydligen hålla sig ifrån. Fast hade dte inte varit att jag verkligen inte vill laga mat åt min roomie de nästkommande tre helgerna (vilket är vårat straff till den som ger sig) så hade jag nog gett upp för länge sen. Idag har de till och med frestat mig med godis. Den andra roomien har ju en stor chokladask som bara står här och ber om att bli uppäten... Mennej då... jag måste håååla mig godisfri i 26 dagar till... Herregud. i och för isg går ju någon enstaka kaka och paj och sånt att äta, men det är ju inte lika lätt och smidigt som godis. And not what I crave!

Sprungit en sväng...

Det blev ingen träning igår. Istället blev det bärpaj med glass och vaniljsås framför Righteous kill. Mycket trevlig kväll. idag var det nära att jag inte tog mig iväg heller. Har inte riktigt motivationen just nu. Känns som om jag kommit av mig lite... men men, ar bara några ggr så är jag på gång igen! =P Masade mig i alla fall iväg efter Topmodel och sprang en sväng, 7 km. Lite lagomt så där. Fast kändes rätt tugnt faktiskt. Hade lite småkänningar i halsen innan så hoppas jag inte håller på bli förkyld. Förhoppningsvis så sprang jag ifrån bacillerna på löpbandet! =P

Det är så svårt att hinna träna nu när Topmodel går mest varje dag. Det vill jag inte missa. i och för sig är det väl snart slut nu men ändå... Känns lite för tidigt att gå dit innan och gymet stänger kl 22 så blir bar aen snabbis efter... Fast den där snabbisen är perfekt för att sprunga 7 km på... Snart är ju Topmodel slut i alla fall.

Bättre att äta riktiga grejer istället för söl...

Det är ju otroligt att så pass "mycket" mat kan mätta så otroligt lite. Nu tycker jag iof inte att tre korv med bröd är nån större mängd direkt men nån sorts mättnatskänsla borde ju i alla fall infinna sig kan man tycka... Men icke! jag är nästintill lika hungrig som innan. Mystiskt, mycket mystiskt... Jag antar att det är därför man ska äta ordentliga grejer, riktigt kött och fullkornsprudukter... Vilken tur att jag har lite framförhållning ibland och har en älgstek som sen midnatt igår pågår sin förvandling till tjälaknul. Smaskens kommer det bli! Eventuellt blir det en riktigt bra middag med äppelpaj till efterrätt också... Annars har jag fortfarande inte ätit nått godis. Riktigt duktigt av mig. Fast ska väl försöka att ät lite bättre i övrigt också, typ inte korv med bröd och ingen äppelpaj... Men dte är ett senare projekt! =)

Har inte tagit mig iväg till gymet än och börja tvivla på att jag kommer ta mig dit över huvudtaget. Har massor att plugga och känner nog för att vara hemma och ta det lugnt istället. Och med att ta det lugnt menar jag naturligtvis att plöja vetenskapliga artiklar. Är det inte det alla menar när de säger ta det lugnt?

Partynights don't agree with me... ?

Jag vet inte om det är de stora mängderna vin eller de sena kvällarna(/tidiga mornarna) som min kropp inte riktigt tycker om. Kanske är det dax att inse att jag är för gammal för att festa till halv 9 på mornarna? Det är nu andra helgen i rad som jag ligger helt död utan förmåga att röra mig hela dagen efter en partykväll. Vi hade iof väldigt roligt igår, men mår man så här så får man sig verkligen en tankeställare om dte är vär det. Jag har varit bakis innan, men aldrig så här sjukt bakis som jag varit nu på sistonde. Förra helgen kunde jag verkligen inte röra mig, inte vara i vertikalt läge längre än några sekunder. idag har jag i alla fall kunnat ta mig ner till Konsum en sväng. Ben&Jerrys va tvungen att införskaffas!

Det har blivit lite si så där med träningen den här veckan. har haft fultl upp... men ett styrkepass och 2 löppass har jag ändå hunnit med. Får se om jag masar mig till gymet imorn.

Äntligen är jag tillbaka i cybervärlden

Fyra stora mackor senare med massvis av philadelfiaost och skinka på sitter jag nu här... Godissuget har faktiskt försvunnit lite. Min akära roomie och jag har bestämt oss för att inte äta godis förrän på min födelsedag. idag är det en månad och en dag till min födelsedag. Jag tror absolut att jag har tagit mig vatten över huvudet i det här. Det längsta jag gått utan godis någonsin är en vecka och då har det varit riktigt kämpigt. Efter en sommar och höst med masvis med godis och annats smått och gott så är det nu dax. Tydligen blir dte inte nådigt eftersom vi ska kapa av det hela helt och hållet... Mitt sug är enormt och det är därför jag nyss varit och akuthandlat mackor och pålägg på Konsum. Suget måste ju stillas med nått och jag känner mig faktiskt inte så sugen längre, bara väldigt väldigt mätt! =D

Internet har ni äntligen anlänt tilld en här lägenheten efter MYCKET problem. Det känns som om en sån befrielse att äntligen kunna surfa. Har ju varit avskärmad fårn omvärlden känns det som. Nya stan känns i alla fall toppen. Rolig, men trång, skola. Bra boende med bra roomies. Bra gym mitt emot... Ja, det krävs inte så mycket mer för att jag ska trivas. Egentligen krävs det rätt lite för jag trivs överallt tror jag, i alla fall hittills.

Tanken var att jag skulle ha tränat idag men jag fastnade med internet istället så det blev inget av med det. Imorn kanske, om jag hinner... Ska ha fest här! party party!

Det rullar på...

Nu ligger jag och slöar här i sängen.. Har snott min rooimies mobila bredband för hon har inte vaknat än. Ute skiner solen och det ser jötteskönt ut, men det ör rött behagligt här inne med... Blir mest pluggande idag och hela helgen då vi har sjukt mycket att göra i skolan... Jag tror inte riktigt att de har räknat rät hur många timmar det är på ett dygn, eller en vecka heller för den delen... Eller så har de uppskattat tiden på alla uppgifter och läsning vääääldigt optimistiskt... Ja, man får väl kämpa på helt enkelt,...Det ska nog gå!

Ska försöka masa mig iväg och träna också... Eller ja det blir nog inte så svårt. Har fått in vanan nu igen så nu sliper ja tvinga dit mig utan nu är det roligt och jag "måste" dit... har tränat 4 ggr en här veckan så idag blir min femte och sista... Mer än fem gånger vill jag inte träna... man måste ju hinna vila också... Ben står i alla fall på schemat idag. Ev lite lite kondis också, men jag brukar va rätt mör i benen efter ett pass så tvivlar på det...

Jag har redan hunnit få i mig det överblivna godiset sen igår... såååå gott att ha lite kvar som man kan äta direkt på morgonen... Smaskens!!! Annars försöker jag hålla mig ifrån godis på veckorna och det går väl hyfsat i alla fal... Nu är det tillbaka till pluggandet...

En liten snabb update från internetlösheten...

Jahapp... jag är fortfarande internetlös... Min roomie har dock mobilt bredband som jag kan låna lite titt som tätt men då blir dte mest att kolla mailen och såna där mer nödvändiga grejer än att blogga. Nu verkar det dock som om internet sa komma (vilket jag iof har trott flera gånger nu utan att nått ha hänt) på fredag. De ska komma och kolla på ledningarna idag eller imorn och sen kommer de från BBB på fredag, igen... Bara att hålla tummarna att det funkar den här gången... Jag ligger ju efter hur mycket som helst med mitt surfande! =)

Annars har jag faktiskt kommit igång rätt bra med träningen. tränar på ett gym som ligger typ 100 m från mitt hus. kan det bli bättre? Det är rätt litet men allt finns och alldeles lagomt mycket folk där. Tror det blir super. Känner mig dock väldigt ur form. Konditionen känns som om den är i botten, blir ju flåsig bara av att gå till skolan... och styrkan är som bortflugen... men men, det kommer väl tillbaka. Tyvärr har min andra kära roomie bestämt sig för att inte träna med mig på gymet utan hon ska köra triathlon eller nått sånt i stället så jag får träna själv... men det går väl det också... Det är i alla fall skönt att ha kommit igång,

Nu ska jag strax på anställningsintervju. Nån bemanningsfirma som hade ute en allmän annons. Hoppas att de har nåt jobb för mig för det vore väääldigt välbehövt med tanke på att matpriserna här är helt sjuka... En burk keso kostar 5 kr mer här än den gjorde på "min" Ica-affär i förra stan, och då var det ändå en av de dyrare... Galet!

Fortfarande internetlös =(

Så himla irriterad. verkar aldrig få internet hit. det är nått fel på ledningarna, men det kommer... jag blir galen!!!!! tränar i alla fall på flitigt sen 2 veckor tillbaka. det känns bra och går bra!!! jag kommer snaaaart!!!

Håll ut...

I'll be back... Senast fredag den 12:e...

RSS 2.0