Onsdag - ridning!!!!

Ett väldigt kort benpass blev dte igår, mest för att brorsan skulle följamed och kolla när jag gjorde knäböj. Dte är en övning som jaginte kört förut och som jag tycker känns väldigt knepig att köra, ostabil. När han kör så kör han nästan enda ner i golvet, men det är det stört omöjligt att jag kan... men körde på lite ett tag och sen kändes det hyfsat bra faktiskt. Sista omgången i alla fall... Himla bra att ha nån som kollar om man gör rätt.

Sen blev det ridning på mammas pålle... och vilken pålle sen. Han är så himla bra ju! så mjuk och härlig! Det brukar inte gå särskilt bra när jag rider nu för tiden... Antagligen på grund av en blandning av för höga krav och för dålig kroppskontroll och förmåga att slappna av... men igår gick det riktigt bra. Kändes mjukt, avslappnat och härligt! Om nån dag ska jag få hoppa också. De har inte hoppat honom under tiden som hon haft honom så jag ska få bli den första (eftersom jag är mjukare i kroppen om jag ramlar av ;)). Ska bli jätteroligt. Är ju hoppstam på honom så han borde vara duktig men tydligen väldigt het... Ja, spännande som sagt! =) Har glömt kamerasladden hemma så lägger in en bild när jag kommer hem.

Motion: Styrketräning ben: 6 x knäböj 20-40 kg, 3 x benspark, 3 x vadpress. Ridning

Tisdag - på plats

japp, då är man uppe i Jämtland då... och här är det kallt... idag har det varit 4-6 grader bara... Ingen hit när man kommer i bara t-shirt från 20 graders värme... men men, nu har vant mig lite mer. Jag och brorsan har varit och tränat idag ockå. Armar och mage för mig och ben och triceps för han. Det gick faktiskt hyfsat för mig. För honom såg det ut att gå väldigt bra, i alla fall ta bra. Sen nu på kvällskvisten, efter att jag tittat på en tömkörningskurs för massa hästar, var jag och mamma ute och sprang/gick en liten sväng (3 km fick jag veta nu tack vare eniro). Riktigt skönt var det! Maten blir väl inte denalra hälsosammaste och bästa här, men det är himla gott! =)

Motion: Springa/gå 3 km
Styrketräning Armar & Mage: 3 x skivstångscurl 20 kg, 2 x koncentrationscurl, 3 x hantelcurl 11-7 kg, 3 x hantel bakom huvvet 14 kg, 3 x frenchpress 20 kg, 3 x enarms pushdown, 3 x magövningar

Måndag - kanske ska ta och öka lite grann?

Ett relativt snabbt lunschpass avklarat.. Jag har 3 timmars hål mellan förläsningarna idag... rätt skönt. Och passet gick rätt såbra också. jag kunde hålla greppet i alla fall. Det sm jag inte är helt nöjd med är latsövningarna. Vet inte varför men känns som om det inte tar så himla mycket... men men. Rodd gick jättebra, har fortfarande ont och axlar sved riktigt ordentligt... Supernice! men jag tror jag måste ta och hja lite vikter snart... Åtminstonde på axlarna, kan köra lite för många på dem... men hellre lättare och bra kontakt än tungt och ingen kontakt.

Nu ska jag tillbaka till skolan och sen är det nattåget till Östersund osm gäller. Ska upp och hälsa på familjen lite den här veckan. Åker hem igen på söndag. Ska bli rätt kul. Då kan jag träna lite med brorsan och så där också. Blir nog roligt! =)

Motion : styrketräning Rygg & Axlar: 3 x chinsmaskin, 3 x latsdrag 45,5 kg, 3 x latsdrag V-handtag 45,5 kg, 2 x roddmaskin 35 kg, 4 x skivstångsrodd 27-22 kg, 1 x rossmaskin igen, 3 x hantelpress 10 kg, 3 x sidolyft med hantel 5 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg.

Det har varit en hård helg...

Helgen har bestått av fest. Det som skulle vara en lugn after work med påföljande öl på nån uteservering utökades sen till vinpimplade och shotande hela natten lång hos roomiens ragg... Somnade vid 4, vaknade vid 6... efter lite slöand epå dan så var det bara att börja om igen... Hade en kompis som kom ner så då blev det ju givetvis fest. Vinpimplande här hemma och sen ut och parta på stan... Mycket nice, mycket roligt. Kom hem vid 7 och se har jag slöat hela dan. Rätt skönt... men jag känner mig väldigt sliten, men det är kanske inte så kostigt heller. Antar att jag nu kommer at bli ännu vekare på träningen... men men... på torsdag väntar ju ytterligare festligheter misstänker jag men sen får det bli lugnt ett tag.

Torsdag - godissuget sätter in

Shit, idag har godissuget kommit tillbaka. Tycker det är rätt otroligt att jag faktiskt inte har haft så mycket sug. Var typ bara första dan utan eller nått tror jag. I vanliga fall brukar jag ju va konstant sugen. Idag gick jag hungrig in på konsum och såg en kille stå och lassa i några av mina lösgodisfavoriter. Inte snällt av honom. Men sen satt jag åt käkade kesella brevid roomien som käkade choklad utan att det rörde mig i ryggen. Knepigt det där. Blev i alla fall inget godis. Strongt! =) men jag fick inte samma extrema sug som förut heller... blev bara lite småsugen så var relativt lätt att avstå. Woohoo. Känns ju som om det kommer gå rätt bra det här med att inte käka godis förrän terminen är slut. Dessutom äter jag rätt så bra nu också! Frukost +vitaminer & omega3, lunch, mellanmål, middag, p-drink efter träning, kvällsfika! Det börjar nästan bli lite ordning på mig nu! Woohoo!

Ingen träning har det blivit idag heller. Vilodag. Kändes som om det behövdes också. Men jag var ute och gick i det fina vädret på eftermiddan i alla fall. Sååå himla härligt! Har gått rätt mycket den här veckan och det är verkligen skönt. Bra när man har tiden och orken att göra det på. Imorn är tanken att det ska bli en morgonpromenad och sen morgonträning.

Motion: Promenad 70 min

Life is good! The sun is shining! =)


Onsdag - Blev nästan mosad i benpressen

Idag hade jag förberett mig på ett motivilligt konditionspass eller vila, men det lutade mot det senare.. men roomien fick iväg mig till gymet ändå vilket var bra. Hon var på spinning först så jag kom lite senare eftersom jag hatar att cykla... men jag stod i alla fall på crosstrainern ett litet tag innan... Varmt på gymet var det också så jag blev svinsvettig oc sen höll det i sig genom hela passet... kommer ni ihåg att jag höll på bli mos i benpressen för ett tag sen? när jag hade kört jättelätt ett tag och skulle börja höja... Samma sak hände idag. Körde på 140 först och det var lätt så jag skulle gå upp till min vanliga vikt, kring 200... Tryckte upp den och började gå ner, men sen kopplade inte hjärnan elelr vad det var för jag började aldrig trycka upp den igen utan den bara segade ner mer och mer och mer och tillslut så pep jag fram ett litet hjälp till roomien, men hon kunde ju inget göra. Tack och lov så gick det inte att få den ända ner i botten. Sen körde jag lätt lätt lätt resten av seten... haha... Vad störd jag är ibland! Resten av passet gick bra. Körde lättare än vanligt på bensparken, men det tog härligt. Sen gick jag en sväng efteråt också för att inte få allt för mycket träningsvärk imorn. sååååå skönt var det ute nu på kvällen. Gick imorse också, men kvällsprommisen var myckethärligare!!!  =)

sen vill jag bara meddela att jag inte ätit godis sen förra tisdan... Det ni!
sen äve att mina tränsingshandskar e kvar i Västerås. Saknar dem!

Motion: promenad 70 min (35+35)
Styrketräning ben: 15 min crosstrainer, 4 x benpress olika mellan 140-60 kg, 3 x benspark 35 kg i superset med 3 x liggande bencurl 35 kg, 3 x sittande bencurl 56 kg, 2 x horisontell benpress 56 kg, 4 x stående vadpress 88-70 kg

Tisdag - pisspass helt enkelt

Idag gick det riktigt kasst på gymet. Jag var jättesvag och allting kändes dåligt. Min vänstra hand krampade så jag kunde inte hålla greppet i många av ryggövningarna. Så himla irriterande. Trodde att det nästan gått över nu, men vips idag så var det tillbaka. Kändes inte som om jag fick till det riktigt rätt, åtminstonde inte i latsdraget. I biceps fick jag gå ner 5 kg tillslut för att orka nånting med skivstängerna. Trots att det gick så dåligt så kändes det ändå roligt att träna vilket är väldigt kul! Motivationen är i topp. =) Gick en sväng efter träningen också för idag ar jag varit ledig mest hela dan. Har bara legat och tagit igen mig efter en hård pluggperiod. Lite vila är jag allt värd! Har avverkat serier. =)

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning Rygg & Biceps: 5 min crosstrainer, 3 x chinsmaskin, 3 x latsdrag 42 kg, 3 x latsdrag V-handtag 42 kg, 3 x rodd 40 kg, 3 x skivstångsrodd 22 kg i superset med 3 x skivstångscurl 19,5-17 kg, 3 x ryggresningar, 3 x liggande curl mot pannan, 10 min crosstrainer

Måndag - tillbaka på gymet igen

Japp, då var jag tillbaka på gymet igen då. Blev ett rätt så snabbt pass idag för jag hade annat som var tvunget att avklaras... men Gud! Det kändes verkligen att jag varit sjuk/druckit massa alkohol på sistonde. Vek var jag och verkligen ovan. Höll på tappa hantlarna bakåt när jag skulle köra hantelpress. Fast det var rätt så nice också att vara så pass ovan. Fick superbra kontakt i allting och kände riktigt hur det brände i muskelrna. Riktigt bra! Precis som det ska va! Får kanske ta och vila lite oftare! =) Fast visst är det himla tråkigt att känna att man har tappat så mycket, men det komer nog snart igen. Stark vill jag bli, åtminstonde starkare än nu! =)

Imorse var jag dessutom ute och gick en kort sväng i finvädret. Imorn lugnar det ner sig med skolan så då komer jag ha lite mer tid. Ska bli skönt! Mer tid att njuta av det fina vädret, eller vad jag nu vill göra  =)

Motion: promenad 35 min
Styrketräning Axlar, Triceps & Mage: 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg i superset med framåtlyft skivstång 9,5 kg, 4 x hantelpress 10-9 kg, 2 x sidolyft maskin, 3 x pushdown 45 kg, 2 x frenchpress 19,5 kg, 2 x rep över huvudet, 3 x benlyft

Nu har jag massvis med mat hemma! =)

Mat i stora lassär vad jag har handlat i helgen... Igår åkte jag och roomien till en köttgrossist och där blev det 4 kg kyckling, 2 kg köttfärs, och 1,5 kg rostbiff. Idag blev det en väng till Lidl och där blev det 6 kg kvarg/kesella. Nu kan jag äta för ett tag framöver. Det är så himla bra att åka iväg och köpa där det är billigt och sen ha mat hemma för ett tag framöver. Då slipper man oroa sig och så är det lättare att äta bra när man har bra grejer. På sistonde har jag knappt lagat mat, men nu så! igår stekte jag i ordning 6 portioner kyckling. Är den färdig så är det ännu lättare! Spar ju mycket tid också. =)

Igår var jag ute på en promenad i finvädret också. Riktigt skönt var det men kändes som om min sjuka inte helt var borta. idag gick jag bprt till Lidl (ca 30 min) och då kändes det lite bättre. Förhoppningsvis är jag redo att träna lite imorn.

Fredag - After Work blir tradition =)

Jippieee yooo! nu är mitt halsont nästan helt borta! Vad glad jag blir att jag inte blev sjukare än så. Blir nog ändå ingen träning förrän på måndag. Bra att vila sig lite och ha en paus. =)

Vi har en ny fredagstradition här hemma... eller jag och ena roomien i alla fall. Den kallas för After Work, eller AW som vi brukar säga. Billigt, gott, knappast nyttigt, och man får äta hur mycket man vill. Första gången var det trevligt att sitta och dricka och snacka bra länge... men nu har vi effektiviserat det hela. Nu är det bara äta som gäller eftersom vi oftast måste plugga eller nått annat på fredagskvällarna. Därför är vi ute inom en timme, även i de mest folkfylla AWs. Stod och hängde på repet idag och fick utmärkta platser och utmärkt mat. Jag tror jag käkade 15 eller mer kycklingspett. Mycket smarrigt! Mycket mätt. Till det lite bröd, lite sallad (kors i taket), lite tortillachips och lite tacosås. Har i och för sig bara hunnit testa 4 ställen i stan men nu har vivarit på samma några gånger. Där är det mycket bra! =)

Idag har jag inte ens varit godissugen. Skönt! fast det finns ju i tankarna, det gör det alltid. Istället har jag varit sugen på Pepsi nu på kvällskvisten så 2 st såna har det blivit. De är så bäst! Men observera, jag var sugen på dem, inte godis! Helt otroligt! No more godis for me!

Torsdag - inget mer godis förrän i juni?

Jag och roomien har bestämt att vi inte ska äta godis förrän skolan är slut, dvs i början av juni där nån gång. Känns nästan lite pinsamt att skriva ut det för jag har ju skrivit det så många gånger förut och aldrig lyckats... Fast jag var bra nära där i höstas. Tror jag klarade två veckor eller nått liknande då... Men nu känns det faktiskt som om det är dax (vilket det iof har känts som alla de andra gångerna också) och att vi är motiverade (vilket vi iof varit då med) och att vi riktigt bestämt oss (behöver jag ens påminna om dieten för några veckor sen?) på riktigt den här gången. Ja, jag tänkte i alla fall göra ett försök nu och än så länge har jag faktiskt inte haft nått godissug, me det har iof bara gått två dagar. Helgen kommer nog att vara tuff. På helegn "ska" man ju ha godis.... men jag ska kämpa. Påminn mig gärna!

Jag känenr mig faktiskt lite bättre idag. Tog en allergimedicin (trots att jag inte är allergisk mot nått) för att få svullnaden runt ögonen att gå ner igår och det gjorde den. Nu på kvällen har även mitt halsont minskat en del, men det är förtfarande kvar. Jag känenr mig fortfarande trött och slö, men litepiggare är jag nog och mår inte så där konstigt småilla längre heller. Jag har i alla fall sagt att jaginte ska träna förrän på måndag för att bli rejält frisk först, men v får väl se hur det blir ifall jag känner mig pigg och kry kanske dte blir nått pass... fast i och för sig är det nog bättre med att gå ut och gå i såna fall. Just nu gör jag absolut inget, bara en snabbis till skolan för att kopiera en bok vid lunch. Rör mig inte mycket alls. Imorn funderar jag dock på en promenad. Vore skönt... Vi får se...

testade förresten arlas Kesella Vanilj för första gången idag och det gör jag inte om. Den smakade ju verkligen bara socker. På tok för söt. Jag hade förväntat mig nått liknande Valios vaniljyougurt (som är gudomlig) och blev verkligen besviken. Tänkte testa för att se om jag kunde ha den som substitut för godiset om suget sätter in riktigt rejält nån gång, men nej tack! Tänker iof testa jordgubb/lime också, den kanske har fräschare smak. Nått annat tips på nått litet, relativt nyttigt som man kan ta?

Onsdag - blir jag stark som Karl Alfred nu?

Jag är inte frisk än... men samtidigt är jag inte riktigt sjuk heller. Jobbigt det där. Jag är inte sjuk nog för att stanna hemma och ligga i sängen hela dagen men inte frisk nog för att må helt hundra och gå och träna eller nått sånt. Fast jag måste säga att eftermiddan i skolan var kämpig som bara den. Mådde riktigt dåligt ett tag, men sengick det över och då var jag bar trött så jag somnade nästan.

Nu till middag har jag faktiskt testat nått nytt... Ni kanske vet att jag är köttfantast? Jag älskar kött och vill äta dte jämt, jämt, jämt. Pasta och sånt där är bara nödvändigt ont. Men idag har jag faktiskt ätit vegetariskt. Kändes lite knepigt måste jag säga. Men jag testade spenatsoppan som det fanns recept på i senaste Body. Riktigt mättande. Jag gjorde 2 portioner men kommer nog kunna använda det till 3 portioner i alla fall. Det var helt okej, men man fick krydda på rätt rejält. Fast jag tog inte lightmjölk och hade kvar gulan på äggen. Nu ska jag sitta hela kvällen och kolla på om jag får lika starka armar som Karl Alfred av all spenat. Det vore ju lite tufft! =)

Roomien är iväg och testar på yoga. Jag är skeptisk till sån träning. Både över dess effektivitet och att det är nåt för mig. Men det är säkert avslappnande och stretchande, men jag vill ju känna att "det tar".

snart blir det bilder på bloggen igen

Nuhar jag precis vaknat. Ikväll ska jag åka hem. Långhelgen här ha r varit super. Har mest suttit på en uteplats och druckit cider hela dagarna. Fast nu är jag nog sjuk. Ont i huden, ont i huvvt, väldigt ont i halsen, lite illamående och varm och kall om vart annat. Dålig timing. Eller iof är det väl aldrig bra timat att bli sjuk. så det blir väl antagligen ett tags vila nu när jag kommer hem, men jag hoppas att jag orkar med allt plugg jag skjutit upp när jag varit här.

Jag har i alla fall köpt en ny kamera nu när jag varit här så nu kan det börja få komma med bilder i bloggen igen. Superduper! det är ju så mycket roligare med bilder och de få mobilbilder jag lagt innu är dte ju så kass kvalitet på. det var ett himla stök att få nån jag ville ha. De två första som jag valde hade de bara demoexen kvar av och sen föreslog de bara massa fula ena för mig... men tillslut hittade jag den här. Ville ju ha me dmig en hem med tanke på att jag hade en nästan 3 timmars lång gångväg fram och tillbaka och mådde pyton. Nån lön för mödan ska man ju ha!

Glad Påsk alla mina läsare!


Fredag - Rygg och Axlar pinade

Japp... klev upp och dorg till gymmet imorse också. Himla härligt och det gick hyfsat bra också. Latsövningarna tog faktiskt väldigt bra och där brukar jag vanligtvis få vara glad om jag känner nått över huvudtaget så det var väldigt kul. Roddövningana gick väl inte fultl lika strålande men skivstångsrodden kändes i alla fall. Axlarna gick också bra. Där var det bara hantellyften åt sidan som var lie småsega. Allt som allt var jag i alla fall väldigt nöjd. Så himla kul är det att träningen går bra hela tiden nu! Blir jättepeppad. Haha, kanske därför som jag till och med tränar nu när jag är borta. Det har jag aldrig gjort förut.

Ikväll blir det fest. och imorn blir dte fest också. Jag är riktigt laddad för det med så förhoppningsvis så komemr det bli jättekul. Bara det bästa folket! kan inte sluta annat än bra!

Motion: Styrketräning Rygg & Axlar: 5 min crosstrainer, 4 x latsdrag, 3 x latsdrag V-handtag, 3 x roddmaskin, 3 x skivstångsrodd 24 kg, 4 x hantelpress 10 kg, 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 11,5 kg, 3 x rygglyft

Torsdag - Träning på annan ort - check

Jahapp! Då har jag varit och återbesökt mitt gamla gym här i stan. De var ytterst vänliga måste jag säga. Var inte så stor skillnad där, bar alite ommöblering till det bättre tror jag. Blev ett benpass och det gick hyfsat bra faktiskt. Maskinerna tog mycket bättre än de vi har på mitt nuvarande gym. Bensparken och sittande bencurlen tog grymt bra! Riktigt nöjd är jag. Min polare har praktik idag och imorn så jag får roa mig själv på dagarna = träna och plugga. Jättebra. Tog ett kort innan med mobilen. Himla kass kvalitet.

Jag är dessutom mycket impad av henne. Hon är ju som mig när det gäller godis. men nu hade hon tydligen inte käkat det på en månad och tydligen till och med mått illa när hon köpt en bar förra vckan. otroligt. Men det ger mig ju hopp. Går det för henne borde det ju funka för mig med. Jag och roomien har sagt att vi inte ska käka godis förrän terminen är klar efter vi kommer tillbaka nu efter påsk.

Motion: Styrketräning Ben: 3 x benpress 210 kg, 3 x hacklift 30 kg, 3 x benspark i superset med 3 x utsida lår, 3 x liggande bencurl, 3 x sittande bencurl, 3 x sittande vadpress 40 kg, 2 x knäböj 30 kg

Less på allt daller...

Imorn drar jag norröver. Onsdag till tisdag är det tänkt, men kan kanske komma hem redan på måndan. Det visar sig. Får se hur mycket bloggat det blir då, och hur mycket träning det blir också. idag var jag i alla fall till gymet och hämtade ut ett KlubbSverige-kort så jag får träna när jag är borta, men vi får se om jag utnyttjar det. Har lagt fram träningskläder att ta med mig, men tror att det kommer förtäras mer alkohol än proteindrinkar... haha... Just ja, måste packa enr lite protein ändå. Besöka morföräldrarna blir det ju också och de gillar ju att göda mig... Samt hon jag ska bo hos är lika stor godis-/onyttighetsråtta som jag är så inte är det nån hälsoresa jag ska på inte... men så kan det va ibland. Fast lite glad är jag allt ändå för när jag skulle hämta ut det där kortet på gymet fick jag beröm flera gånger för att jag var så duktig och var där väldigt regelbundet. Var lite roligt! Jag hade mycket bra statistik tydligen!

idag har jag inte gjort så mycket. Ena roomien fyllde ju år. 23 år blev hon det lilla barnet. Det firades med sång imorse, fika på snickerstårta och negerbollar på eftermiddan, sallad från paprika till middag och godis nu på kvällen. Motion = 0. Haha... Onyttigt som tusan detta leverne och det sätter sina spår kan jag lova. Jag känne rmig som en vandrande fettklump. det sitter inte mit på magen, även fastän det så klart är en hel del där med (den så kallade fettringen som jag döpt det hela till), utan det mesta är i sidorna och på ryggen... så att det väller över lite på alla mina byxor som numera är trånga. Jag blir galen. Det är verkligen det fulaste jag vet nrä det väller över jeansen på sidorna/bak på ryggen, de hatade kärlekshandtagen ni vet..... Jag tänker påd et hela tiden (men som ni ser så verkar det inte stoppa mig från att äta onyttigt i alla fall). Det är så himla mjukt och dallrigt nu också så det väller över för minsta lilla tryck... men det är väl bara att stå ut med det ett tag till, men efter påsk är det adjöken, byebye. Jag trivs inte så här alls. Eller ja, jag trivs ju med att äta godis och det nu, men mårju bättre av att inte göra det (knäppt att jag gör det fastän jag vet att det andra är bättre) och känenr mig bättre av att vara lite smalare. Jobbigast är nog att jag inte tycker att några kläder passar längre, mest på grund av överhänget. Som sagt, det driver mig til vansinne! Efter påsk blir det ändring. Då ska fettet bort! Mycket motion, mindre mat och bra mat. Så det så!

Måndag - kände mig starkare idag! =)

Träning med roomien idag. Hade egentlige tänkt köra bröst och axlar, men det ville intehon så det fick bli armar. Riktigt skojigt var det. Och bra gick det också. Kände mig starkare i biceps. Woohoo, för jag är lite småklen där tycker jag själv. triceps gick också bra. Tog som bara den. Hoppas på träningsvärk imorn. Det vore nice. Sen sprang jag lite efetråt också. Det är rätt skönt att få svettas ordentligt. känns som om man rensar huden lite då. Igår gick det ju himla segt att springa, men idag så gick det hur lätt som helst. Knepigt det där.

Vi hade födelsedagslunch för den andra roomien idag också. var på ett jättesmarrigt pastaställe. Imorn ska hon bjussa påtårta och kakor. Blir nice det. haha, nu ska jag säga nått sånt där som jag sagt 100 ggr innan, men efter påsk ska jag skärpa mig och äta nyttigt och bra och förhoppningsvis tappa nått kilo fett. =) men ingen större idé att börja innan påsk för på onsdag åker jag bort och komme rinte hem förrän på tisdag och det är så svårt att styra vad man äter när man är borta ju... men men, nästa vecka som sagt...

Motion: Styrketränig Armar: 3 x skivstångscurl 22 kg, 3 x liggande curl mot pannan, 3 x scottcurl + 5 kg, 3 x pushdown 45 kg, 3 x liggande press från pannan 22 kg, 3 x rep över huvudet 30 kg. Springa 3 km

Söndag - med ben tunga som bly....

Haha, jag vet ju att Sabina brukar gilla magbilder, så här kommer en bild som jag tog idag. Rätt nöjd med den för den är mer positiv än sanningen angående min form. =) Idag har jag i alla fall både sprungit och promenerat, samt spenderat resten av dagen i soffan med plugg och tv. Skulle egentligen inte träna, men roomien skulle iväg och då hakade jag på. Sprang 6 seeega kilometrar. Mina ben var som bly, fick till och med sakta ner tempot ett hack, men fram kom jag och det var väldigt härligt när det var klart. Sen när hon var klar också (jag tränade en halvtimme, hon en och en halv) så gick vi på en liten utforskningspromenad i området.

Motion: Springa 6 km, Promenad 30 min

Lördag - Toppenpass! =)

Nu har ajg precis kommit hem fårn en eftermiddag på stan med alla andra (dvs hela stan. har suttit i solen och druckit cider, ätit glass och degat. Riktigt härligt. Var ju superfint väder. Igår blev det inte mycket till träning. Var ute och höll presentation hos ett företag och sen blev det after work. Mycket skoj! =) Nu sitte rjag och väntar på att roomien ska bli hungrig så ska vi antingen beställa pastasallad om paprika är öppet eller pizza!! Smaskens!

Imorse var jag i alla fall duktig och sprang iväg till gymet tidigt och tränade. Rygg och axlar och det gick ritkigt bra. Jag har hittat en ny favoritövning för ryggen, skivstångsrodd. Tog superbra. Allt tog faktiskt väldigt bra och jag var slut i både rygg och axlar när jag gick därifrån. Mycket bra pass, enda jag kunde klaga på var väl att jag var lite svag, men jag har mest ätit skräp på sistonde så det är nog anledningen. Jag ska skärpa mig, men känner inte så mycket för det faktiskt. Solen ger mig lite ångest i och för sig, snart ska man ju gå lättklädd... Jikes! men men...träningen går i alla fall strålande och det är ju superbra! =)

By the way, nästa helg hämtar jag nog hem min motorcykel!!! *längtar* På bilden ser ni min och roomiens hojar fullastade med packning i Lille, Frankrike, när hon och jag var ute på vår mc-semester!

Motion: Styrketräning Rygg & Axlar: 5 min crosstrainer, 3 x chins med hjälp -25-30 kg, 3 x latsdrag 45,5-42 kg, 3 x latsdrag V-handtag 42 kg, 4 x skivstångsrodd 24,5-22 kg, 3 x rodd 35 kg, 3 x rygglyft, 3 x utårlyft med hantlar 5 kg, 3 x hantelpress 9 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg

Torsdag - träningen går så himla bra nu! =)

Jag är riktigt laddad på träningen nu! Superkul är det och det går så himla bra! =) Inte ofta man kan säga så. Idag blev det armar och mage, en kombination som jag inte brukar köra vanligtvis. Gick riktigt bra också. Fick bra kontakt med biceps i första 2 övningarna och testade ta lite med i skivstångscurlen och det gick ju finfint. Sista övningen gick däremot lite sådär. Triceps fick jag superbra kontakt med. Brände som bara den så därför fick det räcka med två övningar. Körde lite mage och det tog också bra. =)

Har varit ute och gått en massa i det underbara vädret också. Vaknade jättetidigt imorse så det blev morgonpromenad i parken. Superhärligt och väldigt lite folk. Sen tog jag en kortare sväng efter träningen också. Jag gillar att promenera! =)

Motion: Promenad 100 min (65+35)
Stykreträning Armar & Mage: 5 min crosstrainer, 3 x skivstångscurl 22 kg, 3 x liggade curl till pannan, 3 x hammercurl 9-8 kg, 3 x pushdown 45-40 kg, 4 x rep över huvudet 30 kg 3 x benlyft, 15 min crosstrainer

Onsdag - oboy vilket vackert väder!

Idag skulle roomien äntligen börja köra på gymet igen. Hon har ju fryst sitt träningskort hela mars... men så har hon gått och blivit krasslig istället, fats jag tjatade med henne ändå fast det var ingen vidare bra idé. Vid benpressen gick hon hem istället för hon var så skakig, på ett dåligt sätt. Jag körde istället på själv och det gick väl hyfsat. Inte bra, men inte dåligt. Testade på knäböj lite, men kändes inte som om jag hade tekniken helt och hållet så jag fortsätter på teststadiet ett tag till. Jag var riktigt peppad när jag tränade idag så det var kul, annars brukar ben vara ett pass jag inte riktigt längtar till. Sen skulle jag försöka att maxa i bänkpressen igen men det gick inte... fast idag var det såååå nära. Roomien hjälpte till pytte lite längst ner och då fick jag upp den... men snart ska jag klara det. Bara att kämpa på. I och för sig hade jag väl inte den bästa uppladdningen matmässigt heller. Har inte haft nån lust att äta bra alls på sistonde, fastän jag vet att jag borde. Jag känner mig helt hopplös. Idag bjussades det på muffins och negerbollar på skolan och självklart tog jag. Sen blev det fika på stan efter skolan, brownie med grädde. Smaskens. Macka till middag. Det är ju skandal! sovbort morgonen också, men det är inget jag ångrar! =)

Motion: Styrketräning bröst & ben: 5 reps 40 kg, 1 reps 50 kg, 3 försök 60 kg, 2 x bänkpress 40 kg, 3 x sned hantelpress 12 kg, 3 x utsida lår 15 kg i superset med 3 x vadpress 97-88 kg, 3 x pecdec, 3 x benpress 200 kg, 2 x knäböj 40-20 kg, 1 x benpress 120 kg, 3 x benspark 56-42 kg, 3 x liggande bencurl 35 kg, 3 x sittande bencurl 63 kg

RSS 2.0