Tisdag - dålig laddning, men bra pass

Självklara fakta nummer 1: Godis är ingen bra uppladdning för träning

Haha, ja, det är ju sånt som man borde veta, men ändå blir det fel mer än en gång... Haha... Galet! Efter jobbet blev det glass och en stor godispåse (500gr), och sova i soffan framför en film... Mycket behagligt. Men sen så skulle jag träna och det medförde ett lätt illamående under hela passet och lite mindre kraft än vanligt. Var inte riktigt lika stark, men fick riktigt bra kontakt och det tycker jag är viktigast. Skippade Ragen också iom att jag redan kände mig som en uppblåst ballong. Härligt att få så bra kontakt i biceps... Det får jag sällan. Fick bättre kontakt än vanligt i triceps också och sjukt bra i enarmspushdownen...  Jag är väldigt nöjd med passet faktiskt, särskilt eftersom jag tänkte skippa det först.

Hade tänkt bege mig ut och springa lite efteråt, men den tanken var bara att lägga ner. Tror inte att jag hade mått så bra av att skaka runt godiset och illamåendet. Istället har jag legat i ett låmgt varmt bad! =) Får se om det blir imorn istället... om jag hinner.

Motion: Styrketräning Armar & Mage: 3 x skivstångscurl 24,5-22 kg, 3 x cablecurl, 3 x hantelcurl 9 kg, 3 x pusdown 50-45 kg, 3 x frenchpress 22 kg, 3 x enarmspushdown 15 kg i superset med 3 x situps, 2 x benlyft

Måndag - bra start på veckan träningsmässigt

Träning idag! riktigt roligt var det, men vääääldigt varmt på gymet! Fyyy! De borde ha luftkonditionering, eller fläktar åtminstonde. Men men, det blev ett bra pass. Kändes som om det tog bra och jag fick faktiskt hyfsad kontakt. Sved till i slutet av alla övningar i alla fall! =) Svettigt men bra! =) Är rätt skönt att få svettas lite också, känns som om huden renas då.

På jobbet har vi fått in en rätt bra vana nu... Lunch ute på gräsmattan i en park varje dag... Mycket trevligt! Bara att hoppas vädret håller i sig så vi kan fortsätta! Sol, sol, sol!

Nu på kvällen blev det en promenad också i det härliga vädret. Gick och pratade med en kompis hela tiden. Är jättelänge sen jag var ute och gick sist och gud vad skönt det var. Borde göra det oftare, men har kommit av mig. Bara man kommer iväg så blir det bra sen... Här finns det inte så många roliga ställen att gå på tyvärr.

Motion: promenad 45 min
Styrketräning Rygg & Axlar: 3 x latsdrag 56-49 kg, 3 x latsdrag V-handtag 52,5 kg-49 kg, 4 x rodd 45 kg, 3 x skivstångsrodd 29,5 kg, 3 x hantelpress 13 kg, 3 x sidolyft i cable, 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 2 x sidolyft i maskin, 3 x ryggresningar

En härlig helg helt enkelt...

Ingen träning har det blivit de senaste dagarna... Skulle ha tränat i fredags, men hade så mycket träningsvärk och verkligen ingen lust så istället tillbringade jag hela kvällen på en uteterrass med att äta gott och dricka några cider. Mycket trevligt. Igår tog jag och roomien hojarna ut och badade och solade lite. Var riktigt nice! Jag tog ett dopp i både havet och sen på kvällen även i en pool. Årets första dopp, men antagligen inte de sista! =) Idag blir det nog inte heller nån träning. Ska lägga mig ute och läsa lite och ta det lugnt. =)

Torsdag - armar och mage

Jag svettas som bara den när jag tränar... I alla fall de senaste månaderna. Alltid svettig på mage och rygg, och värst av allt även på rumpen (nedre delen där den övergår till ben). i och försig så beror det väl lite på vad jag har på mig för byxor när jag kör, men eftersom jag oftast har bomullsaktiva byxor så syns det rätt tidligt, även med svarta byxor. Det är i alla fall inte så kul... I och för sig så är jag väl en svettig person, men nu har jag blivit väääldigt svettig när jag tränar. Tidigare brukade jag nästan inte ens bli svettig när jag bara styrketränade, men nu sprutar svetten... Kanske beror det på Ragen som jag dricker innan... Jaja... det går ju bra i alla fall! =) Nu har jag inte så mycket kvar av den heller.

Idag blev det ett svettigt arm- och magpass. Jag kände mig lite svagare än vanligt, men samtidigt fick jag väldigt bra kontakt så jag är nöjd ändå. Kontakten är viktigast tycker jag! Känns skönt att ha kommit igång igen. Har träningsvärk i ryggen idag och axlarna också tror jag (tycker det oftast är rätt svårt att känna där). Himla bra! =) Nu rä' det bara att köra på! =)

Motion: 3 x skivstångscurl 24,5-22 kg, 3 x cabelcurl, 3 x bamsecurl, 3 x pushdown 50-45 kg, 3 x frenshpress 22 kg, 3 x rep över huvvet, 3 x situps, 2 x magmaskin

Konstigt att man inte vill festa/dricka jämt?

idag återvände jag till gymet... så nu är det bara att vänta och se om jag hålle rmig frisk eller blir sjuk... Vilket som känns helt okej för blir jag sjuk kan jag i alla falld riva ut sjukdomen nån gång... Blev rygg och axlar. Rätt bra pass... Fick bra kontakt med ryggen och bra med axlarna. Vad mer kan man begära? Testade på att köra hantelpress på 14 kg och det funkade, men bytte ner till 12 (skulle ha kört på 13, men de var upptagna) för att ta det lite lugnt iom att jag varit sjuk. Jag känner mig nöjd i alla fall och det är huvudsaken! =)

Däremot känner jag mig rätt konstig på sistonde. Folket jag bor med (inte de vanliga) festar hela tiden. Förra veckan var det utgång onsdag, torsdag, fredag och lördag (varav fredag och lördag med hemgång kl 3, nästa dag alltså). Igår var det ut och ta en öl, och idag är de också ute och tar en öl. Av de dagarna var jag med på fredag, midsommar, men gick hem tidigare för att jag mådde dåligt (sjuk). Är jag knepig som inte vill festa jämt? i och för sig är väl inte ta en öl att festa, men jag har verkligen ingen lust. Anledning nummer 1. jag vill inte dricka jämt. Anledning nummer 2. jag är rädd att bli alkoholist . Anledning nummer 3. det är ohälsosamt. Anledning nummer 4. Det sabbar mig träning. Anledning nummer 5. Jag blir trött på jobbet. Anledning nummer 6. Det kostar mycket. ja, det var de jag kom på nu på rak arm... I och för sig gillar jag att festa, men inte så ofta. Jag tycker inte om att gå ut hela tiden för jag lessnar. Men de här tjejerna verkar inte vilja göra nått annat och verkar inte riktigt förstå varför man inte vill göra samma sak...

Var i alla fall och solade lite solarium igen efteråt... och hade en godispåse brevid under tiden... Solar bara 20 minuter, men det känns som världens evighet. Ska nog inte sola någe mer solarium... Känns bara dumt när solen skiner ute, men samtidigt är jag ju inte ute på dagarna heller... Jaja, man måste inte va brun, men är ju fräscht att inte va likblek nu! =)

Motion: Styrketräning Rygg & Axlar: 3 x latsdrag 57-47 kg, 3 x latsdrag v-handtag 50-47 kg, 3 x skivstångsrodd 27 kg, 3 x roddmaskin, 3 x axelpress 12 kg, 3 x sidolyft 5 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 2 x baksida i cablecross

Vad ska man göra med all den här tiden?

Det är ju helt otroligt det här... Vad mycket fritid man har när man jobbar. Jag får verkligen kämpa för att komma på saker att göra om kvällarna ju. Såååå mycket tid!!! Därför var våran lägenhet kliniskt ren förra veckan då jag städade emst varenda vrå. Den här veckan är det motorcykeln som fått sig en rejäl putsning idag... Igår blev det inte så mycket för då försökte jag kurera mig. Nu är jag "sjuk" också så kan inte träna heller så då är det ju ännu mer tid att ta död på... Herregud! vad ska bli nästa projekt tro?

Jag vill inte va "sjuk"... Vill verkligen träna. Min kropp vill verkligen träna också... Imorn ska jag kanske träna... vi får se, Va i alla fall till gymet en sväng och solade i solarium idag bara för att göra nått efter jag tvättat motorcykeln. Fats inge brun alls blev jag... verkar inte ta nånting de där solarierna... Kanske för att jag vrider och vänder mig av rastlöshet hela tiden... eller för att de ingår gratis i mitt kort och inte är top of the line... Vem vet? Vill bli frisk så jag kan både styrketräna och springa. Är riktigt sugen på att få bra kondition just nu...

Kul att så många kom... ;) 57 000


idag mår jag verkligen pissigt... vet inte om det är bakfylla eller sjukdom som talar, men jag tror det senare. Har precis sovit i två timmar och nu mår illa... Måste ta mig nått mer att äta och undvika att spy. Känns som om det blir svårt just nu. So long!

Kom och träffa mig ikväll!!! ;)

Eftersom jag fortfarande inte är helt kry så är ju inte träningen nått alternativ... Därför har jag funderat på en annan aktivitet nu till kvällen... Tänkte att vi kanske kunde ta och träffas. Ett litet möte mellan mig och er bloggreaders vore väl trevligt? Jag har faktiskt redan ordnat med lokal och allting. Sorry för något kort varsel bara. Ikväll vid 7-tiden tycker jag vi tar och ses på Ullevi. Jag har även ordnat med ett band för enklare underhållning. Låter väl toppen va? Skoj kommer det garanterat bli så se till att komma!

Ett mycket trevligt midsommarfirande i år!

Hoppas alla hade en rolig midsommar. Det hade jag i alla fall. På grund av det pissiga vädret blev det midsommarmiddag här hemma. Västervottenostpaj, lax, färspotatis, sallad, jordgubbar och glass... Toppen! och en hel del vin! Sen skulel vi gå ut, men jag mådde dåligt så gick hem innan de andra gick in på nått ställe, men var ändå ute till kl 2 så fick mitt iaf! =) Känns bra att jag gjrode det, särskilt med tanke på att de andra fortfarand einte kommit hem. XD Jag är krasslig! Mådde pyton hela dan igår så det var inte lätt att ladda inför den roliga kvällen... Mår fortfarade pyton, inte för att jag är bakis... Mitt huvve gör ont, jag ör snorig, min näsa och hals gör ont och sen har jag ont i en tand också och är jättetrött... nu har jag precis kollat klart på Biggest Loser säsong 5... Vilken inspiration Ali och de andra är! Själv ska jag och mina småmuskler vila oss i form idag och antagligen några dagar framöver!

Torsdag

Trött, ont i huvvet och seg i hela kroppen är jag nu. Bådar inte gott... Ska sova, men sitter och väntar på att partyfolket ska ut... Ett himla härjande här. :( orkar inte skriva mer nu. Ska ta lite värktabletter och sova. Träningen gick bra. bra kontakt med bröst, sådär med axlar.

Motion: Bröst och Axlar: 3 x bänkpress 40 kg, 4 x sned bänk i smith, 2 x sned hantelpress 12 kg, 3 x sidolyft med cable, 3 x baksida axlar i cable, 3 x sidolyft maskin

Det kom som på beställning...

...första arbetsdan i måndags... Jag och roomien jobbar på samma jobb... Vi hade ju åkt dit innan på intervju så trodde ju vi visste med vilka spårvagnsnummer man tog sig dit... men på hemsidan hittade vi inget så antog att det funkade ändå... men icke... självklart var det vägarbeten så vagnarna hade blivit indragna... Istället fick vi hetsgå en kvart dit... och som på beställning infann sig benhinneinflammationen nästa dag... Galet! jag får det så himla lätt nu om jag är ovan och särskilt när jag går för fort. Så sen dess har jag preparerat med Zon på smalbenen och nu är det snart bra igen... men himla trist för har inte kunnat springa eller gå nått sen jag kom hem, förutom i måndags då jag tog en kvällspromenad, som så klart bara förvärrade det hela... men men, som sagt... nu är jag snart på G igen. Tråkigt nog har gymet stängt både fredag och lördag. Får testa springa då.

idag har jag träningsvärk i rygg, axlar, biceps och triceps... så det har blivit vila... hade tänkt springa eller nått, men kände ju fortfarande av benhinnorna och var rätt hungrig när jag kom hem från jobbet/stan. Måste ju tima springningen rätt för att inte å håll... Så ikväll har jag istället rensat garderoben så nu åker massa grejer upp på tradera... Plats för nytt! =) insåg att jag har riktigt mycket träningskläder... Min tvättkorg är packad, men ändå har jag 18 träningslinnen (inte räknat t.shirts ochsånt) som ligger rena i garderoben... galet! men bra! =) En hel del byxor också. Fast man får ju sina favoriter som används mest... XD

Jag har inte dött...

...jag har bara städat väldigt mycket de senaste dagarna! =) och jobbat, och tränat, kört hoj och haft himla fullt upp. Har knappt suttit med datorn alls! otroligt! har varit en vecka uppe i Västerås, men i söndags kom jag hem och igår började jag jobba så nu är dte jobb 7 veckor framöver som gäller. I Västerås blev det två träningspass... nu är jag tillbaka oc väldigt laddad för träning. Igår blev det rygg och axlar, som jag har träningsvärk i idag, och idag har jag tränat armar och mage som gick väldigt bra! =) I'm back! =)

På "semester"....

... återkommer på söndag/måndag

Torsdag - fick till ett superpass mitt i stressen

Igår blev det ingen träning... Mitt horoskop sa att jag inte skulle träna så höll mig till det... haha, näe, men dte var inte därför... var nästan på väg ut och springa, men sen ångrae jag mig och var hemma istället. Idag däremot blev det ett jättebra pass. Bröst och Axlar. Gud vad det kändes i bröstet! Ritkigt kul. Den sneda bönken var en riktig killer och sen orkade jag knappt upp med hantlarna. Skulle köra axelpress med hantlar efter det, men var totalslut så orkade inte hålla dem uppe så fick bli lite andra övningar. Bra det för det gick också super. Hade tänkt springa lite efteråt, men hade ingen lust. Var redan så nöjd så gick hem... mina axlar såg riktigt stora och fina ut när jag kom hem, men himla svårt att fånga på bild. Syrran försökte, men syns inte så mycket... Man kan ana lite på ena armen... jag tycker det är coolt! Syrran undrade om jag verkligen ville se ut så! Iof var dte när jag spände biceps... haha! =) Vet inte vad jag gör med händerna heller! Tokigt! XD

Sitter här och frösöker ladda om för tentan imorn, men jag orkar inte. Känner mig helst slutkörd efter alla arbeten och tentan igår så har nästintill inte gjort nånting alls än. Bådar inte gott!

Motion: Promenad 25 min
Styrketräning Bröst & Axlar: 5 min crosstrainer, 3 x bänkpress 40 kg, 3 x sned bänk smith 26 kg, 2 x sned hantelpress 12 kg, 3 x baksida cable 12,5-10 kg, 3 x sidolyft cable 2,5 kg, 3 x sidolyft maskin 10 kg

One down.... one to go.... nästan klar, för nu iaf

En tenta är avklarad och på fredag är det den sista. Sen ska jag inte gå den här vägen på hela sommaren! Så det så! Det är nämligen vägen till/från skolan. tur att den är fin! =)

Måndag - dålig instruktion, bra träningspass

idag hade jag instruktion på gymet. En väldigt dålig sån. Jag ville ha tips på övningar så jag kunde variera mig mer, men instruktören hade noll fantasi och jag tror hon i vanliga fall bara instruerade nybörjare. hon kunde inte ens hitta på nån övning. Det gav inte mycket den där instruktionen direkt. Blev bara 5 övningar visade också. Gymet har blivit så himla pissigt sen det bytte ägare. Jättetrist! Sen efteråt så körde jag mitt eget pass, armar och mage och det gick riktigt bra. Fick jättebra kontakt med biceps så jag hoppas på träningsvärk imorn! =) Triceps gick också bra, men det brukar det oftast göra! Bra att ha nått som är "säkert"... =)

Annars har det blivit lite mer plugg i solen idag, men inte alls särskilt länge... Sen blev det god pastalunch! Smaskens! Penne med oxfilé, svamp och tomat/grädd/vinsås... och självklart massvis med plugg också!

Motion: Styrketräning Armar & Mage: 3 x cablecurl, 3 x hantelcurl, 3 x liggande curl mot pannan, 3 x pushdown, 3 x frenshpress, 3 x rep över huvvet, 3 x magövning

RSS 2.0