Träningsfylld dag...

En härlig dag med mycket motion! Jag och roomien drog och tränade vid halv 9. Rygg och Bröst blev det för oss båda så vi körde nästan alla övningar tillsammans. Hade väl inte världens bästa tempo, men trevligt! =) Jag tog bort lite vikt i ett av seten i chinsen och ökade i ett av seten i bänkpressen... Mycket nice. I övrigt så kändes det väl så där. Var svårt med kontakten i ryggen förutom i chinsen och kontakten med bröstet uteblev nästan helt. Sen så fick jag kramp i händerna/underarmarna efter latsdraget så hade svårt att hålla hantlarna vid hantelpressen. Känns nästan som om jag ska tappa dem... men de hölls kvar uppe som tur var! XD Jag är väl hyfsat nöjd ändå! Det gick ju inte dåligt i alla fall! =)

By the way så har roomien och jag beslutat oss för att gå på Fitnessfestivalen till helgen och insupa massa inspiration. Ska bli himla skoj! Fanns ju massa olika att titta på.

Motion: Springa 7 km
Styrketräning Rygg & Bröst: 3 min crosstrainer, 3 x chins med hjälp -25-20 kg, 3 x bänkpress 50-45 kg, 3 x latsdrag 47 kg, 3 x sned hantelpress 15 kg, 3 x maskinrodd 45-40 kg, 3 x liggande flyes i CC, 3 x rodd 47 kg, 4 x ländryggsmaskin 30-25 kg

Springa eller gå...

... Jag gillar att promenera, vara ute i naturen och knata på... Springa är jobbigt men skönt. Just nu blir det faktiskt inte så mycket promenader för min del, dels för att det finns så få roliga ställen att gå på här i området. Hur kul at det att kryssa fram mellan husen egentligen? nej, tacka vet jag skog, parker och natur! Anledning nummer två är att det är ganska tidskrävande. Man måste knata ganska länge för att det ska bli någon större sträcka och man ska känna att man har rört på sig. Anledning nummer tre är att det ger ganske lite. Därför så springer hellre som det är just nu. Det passar bäst till min nuvarande situation. Det är tidseffektivt, man förbättrar konditionen (vilket jag behöver!) och jag trivs bra med att göra det på löpbadet vilket innebär att jag inteär beroende av väder och vind på samma sätt som om jag skulle promenera, något som har stor inverkan i den här regnstan. Men jag ska faktiskt försöka gå lite mer... röra mig lite varje dag. =)

Sprang en stund vid lunch idag och det var riktigt skönt. Ökade på en kilometer extra och sprang lite snabbare också... Enligt Funbeat sprang jag 0,32 km/h snabbare än senaste passet... kanske inte låter så mycket, men det kändes som en stor skillnad. Känns bättre och bättre att springa nu! Det är bara att kuta på, meter efter meter, km efter km! =)

Globen...

...var toppen, precis som väntat. Precis som väntat vann Adelinde Cornelissen också överlägset båda klasserna. Förutom hennes pålle var nog min favvo Le Beau, för jag gillar heta och uttrycksfulla hästar! =) Helgen har även bjudit på en hel del mat (2 st 3-rätters bland annat XD), fönstershopping, bio m.m. En mycket bra helg med andra ord! =)

Det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig...

... Jag hade ju stora planer på träning idag men istället har jag bara varit hemma och slöat (förutom 4 timmar på skolan 16-20). Jag har sett på serier, film, slösurfat m.m. och käkat massa godis. Har känt mig så himla seg och trött hela dagen. Ingen ork har funnits. Jag hade ju tänkt springa imorse och sen styrketräna ben och lite bröst nu ikväll... sen ändrades det till styrketräning på eftermiddan och promenad på kvällen när jag insåg att jag inte orkade springa på morgonen... sen ändrades det till träning på kvällen, men sen ändrades det snabbt till ingenting alls... ibland får man lyssna på vad kroppen vill! idag ville jag slöa och äta choklad! =) Nu ska jag packa klart inför helgen. Ses på måndag!

Segare träningspass får man leta efter!

Seg, seg, seg är vad jag är just nu. Har nyss kommit hem från ett dåligt träningspass. Problemet på passet var också att jag var seg. Hela min kropp kändes seg. Jag orkade ju med det jag brukar göra, men det fanns ingen power över huvudtaget, bara seghet. Kanske beror det på att jag sprang imorse? fast det känns mer som att det beror på att jag borde sova lite mer, är trött hela tiden. Nu när jag satt och skrev ner passet så ser jag även att det blev väldigt många övningar och ett långt pass... Ja, hujedamig! men I'll be back! Efter regn kommer solsken, nån gång iaf!

har lagat mat till mina roomies idag också... Onsdagsmiddag som är våran tradition. Tidigare var det söndagsmiddag, men det är så ofta nån är borta på söndagar eller att man är bakis och bara sugen på pizza/inte sugen alls så onsdagar passar bättre. Idag blev det fisksoppa för de små liven. Blir spännande att se vad det bjuds på nästa vecka. Nånting smarrigt säkert! =)

Motion: Springa 6 km
Styrketräning Axlar, Biceps & Mage: 5 min crosstrainer, 4 x hantelpress 14-10 kg, 3 x skivstångscurl 24,5 kg i superset med 3 x sidolyft med hantlar 7 kg, 3 x scottcurl +7,5 kg i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 12 kg, 3 x axelpress maskin 25-20 kg i superset med 3x sidolyft i maskin, 3 x liggande baksida i cable i superset med 3 x benlyft, 3 x baksideflyes i cable, 3 x situps, 2 x skivstångscurl 17-14,5 kg i superset med 2 x fjäril 5 kg

Steg för steg...

...tog jag mig framåt imorse, men den svåra delen var inte själva springandet utan det var vägen dit. Jag hade ställt klockan på kvart över 8 och halv 9 ifall jag skulle råka somna om. Det råkade jag ju naturligtvis göra... båda gångerna... sen var det en klasskompis som ringde vid nio, men jag slumrade ändå lite till. Trött som bara den och otrligt seg var jag i alla fall på gymet kvart i 10 för lite morgonspringning. Som sagt, när jag väl tagit mig dit gick det bra. Metrarna bara rullade på och likaså benen. 6 km tog jag mig innan jag slutade och det var ett riktigt behagligt pass. Inte för jobbigt och inte för lättsamt. Jag hade nog kunnat springa en kilometer till, men det får bli en annan gång. En annan rätt trist grej är att det bara går dåliga saker på tv den tiden på dygnet... men men, man kan inte få allt! =) Jag fick ju ett bra pass i alla fall! Konditionen är på väg att göra come back! =)

Varning! Vandrande säl på ingång!

Idag har jag haft en riktigt pissig dag. Jag har sett ut som jag vet inte vad i fejan och resten av kroppen har varit som en korv eller säl eller vad man nu kan kalla det... Mycket obehagligt!

Jag var i alla fall något piggare idag så det har blivit träning, trots korv-/sälkänslan. Chins och latsdrag gick riktigt bra. Jag fick kontakt! Woohooo! XD Roddmaskinen gick också bra. Testade en som jag inte brukar köra och ska nog köra den lite oftare. Vanlig rodd gick väl så där. Den har kännts rätt pissig ett tag nu, skivstångsrodd likaså. Men men... Sånt är livet. Sen var meningen att jag skulle köra biceps, men jag hadeont i vänstra handleden så det gick inge vidare... fick bli triceps istället för det gick bättre. Pushdowns gick så där, men resten var grymt. Det kändes som om mina armar skulle explodera!!!! Häääärligt!

I helgen ska jag åka till Stockholm och gå på Horse show som jag gör varje år, bara på dressyren (det som är mest värt att se enligt mig). Därför tänkte jag försöka träna så mycket som möjligt innan dess. Nu ska jag väl inte säga för mycket för det brukar ju ha en tendens att inte bli som jag säger... men min tanke är att jag ska springa på morgonen imorn och på torsdag och köra lite styrka på kvällen... Tokigt? ja, kanske! XD

Motion: Styrketräning Rygg & Triceps: 5 min crosstrainer, 3 x chins med hjälp -25kg, 3 x latsdrag 49-45,5 kg, 3 x maskinrodd 40 kg, 3 x rodd 50-45 kg, 3 x pushdowns 50 kg, 3 x rep över huvvet 35 kg, 3 x enarmspushdown 15 kg, 3 x ryggresningar, 10 min crosstrainer

Jag har inte dött!

Jag har bara varit borta hela helgen... och himla skoj har jag haft också. Men nu är det plugg som gäller. Orkade inte träna idag. Känner mig lite mosig och måste förbereda för morgondagen. Imorn däremot blir det träning, men först en heldag i skolan tills klockan 18.


Alla muskelgrupper avklarade för veckan

Idag gick jag och tränade hyfsat tidigt... vid femtiden... annars brukar det oftast bli runt 20-21 nångång. Det är skönt att träna sent, men skönt att ha kvällen ledig också... Träningen gick bra idag med. Kände mig ganska stark i sidolyften med hantlarna, men resten kändes väl inte särskilt revolutionerande, bara bra helt enkelt! =) Inte starkare elelr svagare än vanligt, det kändes som om det tog bra. Magövningarna tog bra vilket var härligt. Känns som om det går mycket bättre med magträningen nu vilket är härligt!!!

Nu laddar jag för morgonträning och sen frukost på gymet!!! Woohooo! Blir inget mer benpass den här veckan. blir en halvtimmes kondition imornbitti och sen åker jag bort!

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 5 min crosstrainer, 3 x hantelpress 14 kg, 3 x sidolyft med hantel 7-8 kg, 4 x press bakom nacken i smith 23,5-16 kg, 3 x sidolyft i cable, 3 x liggande baksida i cable, 2 x hög rodd 55-50 kg, 2 x baksida i pecdec 14 kg, 3 x benlyft med lutande bänk, 3 x situps, 10 min crosstrainer

Träna, träna, träna!

Aaaah, härliga träning! Träningen går riktigt bra nu och det är supersköj! Armar blev det idag. Jag känner mig starkar i nästan allting faktiskt. Det som förut gått riktigt tungt känns nu helt okej, eller i alla fall inte omöjligt. Fick grymt kontakt idag i både skivstångscurlen och scottcurlen. Sen var mina biceps helt slut vill jag lova, men körde lite hantelcurls ändå. Triceps tog också bra! Allt går bra! =) Fast skulel sprinag lite efter och det gick inge vdiare för jag fick tokåll direkt, så ställde mig på crosstrainern istället och gud vad jag fick flåsa... men det är ju bra! Måste pinas lite också! =)

Motion: Styrketräning Armar: crosstrainer 5 min, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x scottcurl +7,5 kg, 3 x hantelcurl 11-9 kg, 3 x pushdowns 50 kg, 3 x rep över huvudet 35 kg, 3 x enarmspushdowns 15 kg, crosstrainer 10 min

Våra böner har blivit hörda!!!

Här om dagen så frågade jag och roomien om de inte skulle börja med frukost på gymet snart igen. De hade nämligen det förra hösten eller vintern nån gång och det var toppen att gå dit och äta varje tordag. Tyvärr fanns det inga planer på nått sånt... men så idag när vi kom dit, helt ovetandes, så står samma kille i receptionen och säger åt oss att kolla på aktivitetstavlan för att det är nått vi kommer gilla där... Vi ställer oss som två förvirrade fån framför tavlan och fattar ingenting. Ser bara massa olika träningar och vi tycker ju inte om nån särskild träning.... men sen snappade roomien upp attd et skulle va frukost på fredag!!!! Våra böner hade blivit hörda! vi blev så glada att vi knappt visste vart vi skulle ta vägen. Verkligen total lyckokänsla hos både mig och roomien och den höll i sig riktigt länge. Jag är fortfarande svinglad! =) Att det gör att jag inte behöver handla mer mat innan jag åker bort i helgen är ju ytterligare ett plus, annars hade en frukostdag saknas, men nu löste det sig ju! Gött gött gött!!! Det finns inte en chans att vi missar det här på fredag kan jag lova i alla fall!
We'll be there!!!

Äntligen sällskap på träningspasset!

Guuuuuses vad trött jag har varit idag. Jag och roomien skippade eftermiddagens föreläsning och gick hem och sov istället. Jag låg som däckad i två timmar, men är fortfarande trött så ska försöka sova tidigt idag. Jag kan nog aldrig få för mycket sömn! XD

Väntade in roomie nummer två så vi kunde träna tillsammans nu ikväll, en väntan väl värd trots att vi tränade olika grejer större delen av passet. kon sprang och rodde under tiden jag körde rygg och så körde vi bröst tillsammans. Eftersom jag hade någon som passade kunde jag öka lite i bänkpressen. Kändes helt okej. Var inga problem, men vill bara inte fastna på sista repset. Alla bröstövningar tog bra! Chins och latsdrag tog också bra. Jag kör mest excentriskt på dem, hjälper till med en fot när jag inte orkar på vägen upp och håller emot på vägen ner. Tar som bara den. Fast roddövningarna känns inge vidare just nu och har inte gjkort det på några pass vilket är jättetråkigt... Måste göras nånting åt helt enkelt!

Motion: Styrketräning Rygg & Bröst: 5 min crosstrainer, 4 x chins med hjälp, 3 x latsdrag V-handtag 47 kg, 3 x bänkpress 45-40 kg, 3 x sned bänk i smith 26 kg, 3 x pecdec 28-21 kg, 4 x rodd 50-45 kg, 3 x maskinrodd 35 kg, 1 x ländryggsmaskin låååångt set

Mycket träning men utebliven vaccinering

Gud vad bra det kändes att springa imorse. Benen bara pinnade på och tiden gick, visserligen segt men ändå! Jag klarade det. Siktade på att springa 5 km och var lite tveksam till om jag skulle orka, men sen så blev det 6 km innan jag nöjde mig... och jag kände mig inte ens slut då. Bara behagligt trött! Såååå skönt att det gick bra! =) Nu ikväll har det blivit ett snabbt benpass. Kände mig hyfsat stark vilket var skönt. Satsar på att träna varje dag måndag till fredag så jag hinner köra igenom kroppen en gång den här veckan. Dagens benpass är "rest" sen förra veckan. Så blir det när man latar sig torsdag-söndag. XD

Var inställd på att vaccinera min mot svininfluensan idag också... så jag gick dit nu efter träningen men snacka om att bli snopen när tjejen som stod före mig i kön till receptionen fick den sista dosen... så jag fick helt enkelt gå hem igen, varken fattigare eller mer skyddad mot sjukdomar (vet iof inte om vaccinet kostar nått, kanske dte inte gör)... Kanske får de in imorn, men jag vet inte om jag har lust att gå dit då. Jag verkar dessutom va skriven på värsta sunkmottagningen trots att jag valde en annan när man fick välja i somras... Mystiskt (nu ansträngde jag mig för att inte skriva knepigt ;))! Fördelen med att inte ta vaccineringen nu ikväll är väl att jag kan vara 100 % säker på att jag är frisk och kry nog att ta mig upp och intervjua SKF's CEO imorn tidigt som bara den och sen palla med en heldag på skolan efter det... och att kunna träna imorn också med säkerhet! =)

Motion: Springa 6 km
Styrketräning Ben: 4 x benpress 220 kg, 3 x stående vadpress 106 kg, 3 x benspark 56 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg, 3 x sittande lårcurl 63 kg

I did it!

Jag sprang 6 km imorse, på tom mage! och det var ite ens särskilt jobbigt!

som en död sill...

... har jag legat i flera dagar nu. Helt livlös. Igår låg jag kvar i sängen i drygt 3 timmar efter att jag vaknade... sen förflyttade jag mig till soffan och låg där precis hela dan och såg på film efter film, med bara ett kort avbrott för att gå med roomien och hämta pizzorna. Idag har inte varit mycket bättre... men jag har faktiskt gått till Lidl och Konsum och dessutom lagat mat (fläskfilé fylld med basilika, fetaost och soltorkade tomater). Satte inte ens på datorn förrän halv 5-5 nångång. Det måste va nått fel på mig! haha! Jag har i alla fall mått lite så där... I torsdags och fredags hade jag ju jätte ont i magen... masade mig iväg på middag i fredags kväll vilket var väldigt trevligt... men resten av helgen har jag varit så trött och livlös dumt nog. Jag har känt mig knepig... Nu känns det bättre dock... så imorn blir det träning!!!! Sen i torsdags har jag nog dessutom ätit upp medelsvenskens årskonsumption av godis. Det är tur att det finns vi starka individer som kan dra upp statistiken åt de svagare! ;)

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Idag har vi haft arbetsmarknadsdagar på skolan. Igår också, men då var jag hemma och pluggade istället. Har gått runt och ätit gratismackor och muffins, pratat med några företag, lyssnat på föreläsning (och haft en vanlig). Bäst av allt var att jag fick ett väldigt positivt intryck av företaget jag vill jobba på (as of now at least) och sen har jag även kommit på vad jag vill skriva min uppsats om i vår med hjälp av mina roomies.. himla pepp på det nu! =)

Men i övrigt har det väl inte varit någon vidare dag. Sen jag kom hem från skolan vid 3 så har jag haft jätteont i magen. En ständig smärta som hugger till då och då. Jag har tröstat mig med godis, men sen fick jag mer ont och kunde nästan inte äta för det kändes som om jag skulle spy. Fick inte ner mycket av middan jag blev bjussad på tyvärr (smarriga tacos)... men nyss släppte det onda och nu känner jag mig bara knepig,,., men men, imorn är en ny dag att uträtta små underverk på! =) Jag ska nog ta svininfluensa vaccinet nästa vecka... hade bestämt mig för att inte ta det, men u har jag blivit övertygad om att göra motsatsen...

Det går riktigt bra nu igen! =)

Det blev aldrig nån springning igår... jag kände inte för det och hade träningsvärk som en gnu... så det blev vila istället. Men idag har jag tränat! Och kul var det! Kände mig som en trött zombie med huvudvärk innan jag tog mig iväg med efter ett tag på gymet kände jag mig som på topp! =) Sen gick det rätt bra också. Jag trodde att jag skulle få dras med klenheten efter mina vila rätt länge nu när jag satt igång igen, men den verkar till större delen va som bortblåst. Idag ökade jag ju till och med på vissa grejer. Gött götti gött gött! XD Sen kan man ju nästan se att det finns nån liten muskel också där på axeln! Gött det med! är bara att mosa på! =) Dagens pass kändes faktiskt väldigt bra nu när jag tänker efter. =) Det är nästan så att det till och med är roligt att köra mage nu! Sen sprang jag en kilometer efteråt också... Mitt linne ville glida upp mest hela tiden. Vääääldigt irriterande... men det kändes bra att springa iaf... Imorn blir det kaaaanske ett försök på de där 5 km... Kanske!

Sen gjorde jag en tabbe idag också... Jag skulle tydligen få middag lagad till mig av en roomie idag... men det hade jag totalt glömt så jag hade precis käkat när hon kom hem... Osis, men jag ska få det imorn istället! Ibland har man det bra! =) Ska även bli bjussad på middag på fredag! Perfa! Kittlar dödsskönt i kistan! =P

Motion: Promenad 40 min
Styrketräning Axlar & mage: 5 min crosstrainer, 3 x hantelpress 14 kg, 3 x sidolyft hantlar 8 kg, 3 x press bakom nacken i smith, 3 x framåtlyft med skivstång, 3 x liggande för baksida i CC 12,5 kg, 3 x hög rodd 50 kg, 3 x benlyft på lutande bänk, 3 x magmaskin, Springa 1 km

Man kan inte va på topp jämt!

Aaaaaaaaah! jag har tränat idag igen! Jag är riktigt laddad nu faktiskt... fast det gick inte så jättebra idag, men det känns som om det kvittar. Jag och roomien körde armar. Jag fick ju upp vikterna och så där, men fick ingen kontakt i varken biceps eller triceps. Det bara segade till liksom... men det var roligt i alla fall och det är ju huvudsaken. I och för sig hade jag bra sällskap också! Sen sprang jag 2 km efter och det kändes bra, förutom att jag nästan fick håll mest hela tiden. Imorn funderar jag på att försöka springa 5 km... Men vi får se. Känns som en omöjlighet, men man måste ju börja nånstans. Jag SKA springa en mil igen med lätthet!

Motion: Styrketräning Armar: 5 min crosstrainer, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x pushdown 24,5 kg, 3 x skivstångscurl (6 nere, 6 uppe, 6 hela) 17 kg, 3 x frechpress 24,5 kg, 3 x hantelcurl 10 kg, 3 x rep över huvvet, Springa 2 km

Bra avslutning på en bra vecka

Idag har jag verkligen fått arslet ur vagnen! Var ute och gick med en av mina beloved roomies på eftermiddan. Var verkligen så perfekt promenadväder. hur härligt som helst,man ville aldrig att det skulle ta slut... men våra magar började kurra så det var bara att styra kosan hemåt. Fast det är inte riktigt rätt. Min mage kurrade inte alls det, men jag insåg att jag borde äta mer nått så därför styrdes kosan hemåt... Same shit! XD Äta bör man annars dör man! XD (äta gör man men ändå dör man, fast säkerligen betydligt gladare)

Sen blev det gym också. Trodde att det skulel ta emot en del nu när jagvilat så länge, men det gör det inte alls. Jag vill träna! Typ hela tiden! Så det så! =) Visste inte riktigt vad jag skulle köra idag men det blev i alla fall bröst och rygg... rätt bra pass! Tog lite mer i bänkpressen än jag brukar gjort (vissa grejer har jag itydligen inte blivit svagare i) och hade säkert kunnat ta lite mer om jag haft hjälp också... men jag vill inte bli mos. Har blviit det en gång innan och det är INTE kul! Chinsen och latsdragen kändes också som det tog bra. Sen fick jag sån himla kramp i vänsterhanden så var lite svårt med roddgrejerna och de funkar inte så bra överlag på sistonde heller... Kan inte hålla greppet när jag får kramp och det är svinirriterande! Men men, det komme och går. Gör säkert nått knepigt! Shame on me!

Motion: promenad 70 min
Styrka Bröst & Rygg: 5 min crosstrainer, 3 x bänkpress 42,5 kg, 3 x chins med hjälp, 3 x rodd 50 kg, 3 x lutande hantelpress 14 kg, 3 x latsdrag V-handtag 49-42 kg, 2 x skivstångsrodd 32 kg, 2 x maskinrodd, 3 x ryggresningar i superset med 3 x pecdec. Spring 1km

Träningsvärk deluxe

Igår hade jag sån sjuk träningsvärk... i nästintill hela överkroppen! Värst var nog ryggen och biceps... Idag sitter allting kvar, dock något mindre, men jag har nu även träningsvärk i benen, rumpan och magen också. Riktigt nice! Det är nästan så att man ska ta och vila 3,5 veckor lite oftare bara för att få så mycket träningsvärk! Skönt att känna att det tar! =) Fast jag brukar i och för sig få träningsvärk i vanliga fall också, men aldrig riktigt så här mycket.

Igår blev det ben och magträning. Rätt lugnt och inte så tungt. Det gick väl okej. Sen blev det lite partaj och utgång på kvällen. Sköj! Idag är det filmdag. Har avverkat två nu på dan (state of play, spread) och antar att det blir nån/några till nu ikväll. =) Har även varit på stan och fikat! Köpte mig två böcker också. Ska se om det blir nån nöjesläsning. brukar i vanliga fall skippa det under terminerna, men nu är jag sugen på att läsa lite.

Fredagsträning: Promenad 45 min
Ben & Mage: 5 min crosstrainer, 3 x benpress 180 kg, 3 x utfallsgång med hantlar 9 kg, 3 x benspark 56-42 kg, 3 x sittande lårcurl 63 kg, 3 x stående vadpress 97 kg, 3 x benlyft, 3 x magmaskin, 3 x liggande lårcurl

Träna, träna, träna!

Woohooo! mera träning idag och även den kändes bra... fast jag har ju som sagt tappat mycket styrka i många övningar... men inte alla som tur är! =) Jag har varit sugen på att träna hela dagen faktiskt. Hantelpressen gick så där. Känns som om den inte tar så mycket nu på sistonde så ska nog skippa den övningen ett tag nu. Annars så gick allt bra och tog som bara den. Sen har jag redan träningsvärk i rygg och bicepsarna från gårdagen! Gött! XD Blev 2 km idag efter passet. Kändes mycket bättre än igår! =)

Nu blir det mycket träning framöver!!!! så det så. Ikväll ska jag eventuellt ut och gå en sväng också, bara för härlighetens skull =) Annars känner jag mig som en stoppad korv just nu, men jag antar att det är vad som händer med en när man blir totalt förslappad! Det försvinner nog snart hoppas jag! =)

Motion: Styrketräning Axlar & triceps: 5 min crosstrainer, 3 x hantelpress 13 kg, 3 x sidolyft med cable, 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 3 x sidolyft i maskin, 3 x liggande baksida i cable, 2 x hög rodd i superset med 3 x pushdowns 45 kg, 3 x frenchpress 22 kg, 2 x dips i dipsmaskin. Springa 2 km

....and it feels so good! =)

Ohoooo! jag har tränat idag!!!!! och det gick rätt bra också! jag trodde att det skulle gå jättedåligt i coh med att jag har haft uppehåll så länge (3,5 vecka förutom ett ynka litet lätt pass som slank in), men det var helt okej faktiskt. Rygg & Biceps fick det bli. Fick bra kontakt med rygge i chins och latsövningen, det var lite svårare med roddövningarna, men jag gjorde dem ju så nån nytta måste det ju ha blivit. Sen had ejag blivit väldigt svag i biceps, men förhoppningsvis kommer väl det tillbaka så småningom (snart hoppas jag) också. Skulle avsluta med att springa en stund så jag segade mig igenom 1 km och det gick verkligen tungt. Fy vilken dålig kondition jag har numera... Kanske inte så konstigt med tanke på att jag på hela höstterminen springit två gånger, några enstaka gånger i somras och annars inte alls så mycket i år... Måste bli bättring helt enkelt. Får gnata på! Imorn blir det mera träning!!!

Motion: Styrketräning Rygg & Biceps: 4 x chins med hjälp, 3 x rodd 45 kg, 3 x smalt latsdrag 35 kg saaaakta, 2 x roddmaskin, 3 x scottcurl + 5 kg, 3x skivstångscurl (några nere, några uppe, några hela) 14,5 kg, 2 x bamsecurl, 2 x skivstångsrodd 29,5 kg, 3 x ryggresningar. Springa 1km

Imorgon smäller det!

Idag was the big day... Dan som jag skulle börja träna igen... men det har faktiskt inte skett... jag satt och funderad epå om jag skulle bege mig iväg nyss, men jagär fortfarande kvar hemma. Jag är så sjuuukt trött så jag ska faktiskt fortsätta att sega på här hemma och sen sova hyfsat tidigt är min plan. Imorn däremot... Då blir det gym för hela slanten! XD Jag ser fram emot det även om jag måste erkänna att det tar emot lite nu när jag har blivit så här pass förslappad... men nu är jag taggad på att träna som ett as! XD

Förutom slappandet har jag spenderat dagen med att tenta, käka god pastalunch med mina vänner och fyllt på kylen! Även hunnit testa Marabou Vinter! Den var ju smaskens! =)


On my way home...

Helgen har bjudit på två trerättersmiddagar och en festkväll! =)
Idag blir det tåg hela dagen!

RSS 2.0