"i min ensamhets"-drabbel

Idag har varit en riktigt soft dag... Igår kväll gick jag hem från kvällens sällskap eftersom jag mådde illa och det bubblade i magen... hade ingen större lust att bli akut spysjuk eller liknande hemma hos någon annan... men vad händer? jo, när jag kommer hem så ska tydligen roomiens ragg (även kallad pojkvän) sova här så det blir hugget som stucket... tack och lov så blev det inte värre än det var och jag fick en underbar natts sömn då jag låg som däckad. Idag har jag varit på tok för trött (vanligt förekommande på sistonde) så det har inte hänt så mycket. En lunch med roomiesarna och min favvo kommenterare här på bloggen och ett ovälkommet strömavbrott på en timme. Blir ingen träning idag!

By the way så har min roomie skaffat sig en blogg. Hon är depserat efter läsare. Jag trodde länge att hon visste om min blogg, men det verkar inte så... Så jag har funderat på att göra en liten fuling.... Lägga ut länken till bloggen här så alla mina snälla läsare kan spana in hennes blogg och få läsarantalet att explodera och lämna henne helt clueless med vad som hände eftersom ingen av er naturligtvis får skriva vart ni kom ifrån... Deal? varpå jag sen kan berätta att jag också har en blogg... Det vore väl en rolig grej va? Lite tufft tycker jag... Ska fundera vidare... i såna fall lägger jag ut länken imor bitti/inatt vid midnatt så att hon får en chock imorn! Jag tror att det skulle kunna bli en hit faktiskt. MOAHAHAHAAAAA (6)

Idag äter jag förresten godis. Och nej, jag har inte sprungit mina 15 km än... men jag mådde dåligt och tyckte att jag "förtjänade" det. Det är 3,5 vecka sen jag åt godis sist. Det är nog mitt längsta uppehåll ever. Det känns riktigt bra att äta godis idag. Jag är nöjd med mitt beslut... Imorn är det givetvis inget godis som gäller igen tills de där fördömda kilometrarna är sprungna... bara därför ska jag kliva upp och ge det ett försök direkt på morgonen... Jag kanske inte kommer klara det imorn, men kanske springa en kilometer längre än vanligt... Varje meter utöver en mil jag springer är ett nytt personligt bästa, bara så att ni vet! =)

Kommentarer
Postat av: Evisen

Jag läser definitivt fortfarande din blogg. O ja, godis & träning är bäst kombinerade. Fast inte samtidigt :)

2010-02-12 @ 07:51:32
Postat av: Johanna

Evisen: Vad kul att du är kvar... Funderade ett tag p vart du tagit vägen... men du har ingen blogg nu eller?

2010-02-12 @ 08:29:51
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Emma

din lilla mupp!! XD rätt kul iof.... (6)

2010-02-13 @ 13:27:03
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0