Jag överlevde...!

Idag var det dax för vad jag har fruktat hela veckan... eller egentligen enda sen jag fick mitt nya träningsschema för en dryg vecka sen... nämligen INTERALLERNA... 50 min på crosstrainer. 5 min normalt temp, sen sex stycken treminutersintervaller med 1 min lugnt emellan, följt av sex stycken tvåminutersintervaller med 1 min lugnt emellan, följt av 5 min normalt tempo. Jag som provat på intervaller en gång i mitt liv... jag som inte kört nån sorts konditionsträning på hela sommaren, och inte särskilt mycket innan dess heller (mer lågintensivt). Jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara det. MEN JAG KLARADE DET! 3 min intervaller var så sjuuuuukt jobbigt... men det gick. tur attd et inte var 12 st 3-minutare som gällde säger jag bara. 2 min kändes som en fröjd efter den första halvan och det var skönt att ha ett delmål... "bara X kvar, bara X kvar" tänkte jag måååånga gånger.. att det sen började om igen gjorde inte så mycket... då var ju ändå det värsta över! =) Det var riktigt kul faktiskt, eller mest roligt var det ju när det var över... Under tiden kändes det mest som ett oövervinnerligt berg som visserligen blev lägre och lägre, men ändå... Kul med utmaningar och mitt nuvarande träningsschema innehåller många! =)

Just ja, vi tränade ju faktiskt "riktig" träning också, dvs styrketräning. Axlar och armar var det idag. En hel del övningar som flyttats ner från stående till sittande, hantellyft och baksideflyes... Kändes bra, lite mer koncentrerat men tycker jag får mer kontakt stående... Kädnes dock som en "tillvänjningsomgång" idag så känns nog grymmare nästa gång. Testade även enarmshantelpress för första gången. Har sett många som tycker den är bra men tyvärr fick jag ingen kontakt alls i den övningen... Hoppas på bättre lycka nästa gång. Den är nog bra för musklerna i alla fall. Högreps var melodin som gällde för armträningen. Tyckte jag fick sänka vikterna rejält. Kändes som att det inte spelade så stor roll vilken vikt jag hade så blev jag trött på samma antal reps som jag brukar ändå... Knepigt. Bra träning var det i alla fall och på ett jättefint och fräscht gym. Var och provtränade på nyöppnade Westcoast fitness i Tanum. Gillade det starkt!

Motion: Styrketräning Axlar & Armar: 3 x sittande sidolyft 7 kg, 3 x arnoldpress 15 kg, 3 x sittande framåtlutande hantellyft 5 kg, 3 x sittande enarmshantelpress 15 kg, 3 x omvända kryssdrag, 3 x bicepscurl 10 kg, 3 x hammercurl med rep, 3 x sittande tricepspress bakom nacken, 3 x pushdowms
Intervaller 50 min

Dietvecka 1 - vikt och bild

Jahapp, då var dietvecka 1 över. Eller vecka och vecka kanske man inte kan kalla det... 5 dagar... 5 dagar av sjukt jobbig träning med skyhög puls genom varje pass... 5 dagar av att vara hungrig nästan konstant. Under min uppbyggnad låg jag på samma energimängd mat som nu men ändå känner jag mig så otroligt mycket hungrigare nu. Jag är nästan hungrig redan när jag tagit sista tuggan av måltiden. Mot slutat av uppbyggnaden så åt jag visserligen lite mer än i början. Något större mellanmål sista veckan, men inte mycket... och sen har jag ju haft en rejäl laddningsvecka i Turkiet... men ändå... samma mat, helt annan känsla.

Veckan har ändå gått väldigt bra. Jag har följt allt till punkt och pricka. Enda avvikelserna har varit när det inte funnits rätt utrustning på de gymmen jag gästtränar på just nu, men då har jag tagit det som är mest likt... och att det fick bli couscous istället för quinoa till middag igår eftersom det tydligen inte fanns quinoa i Strömstad... Mystiskt.

Såååå... Resultatet av detta slit då... Visst har jag tappat i vikt. En finfin siffra även om jag trodde och hoppades att den skulle vara större med tanke på att det är första veckan och man då brukar kunna tappa mycket vätska och sånt och att jag var i Turkiet veckan innan och moffade... Men nu är jag lite mindre än förra veckan. =) Ett bra steg på vägen.

Vikt: 76,4 kg
Skillnad: -0,6 kg
Totalt: -0,6 kg

0,5 vecka avklarad, 18 kvar innan scenen...


Träning i Strömstad...

Igår bar det som sagt av upp till Koster för mig och John... för att träffa Emma... men först mötte vi upp henne inne i Strömstad för ett träningspass innan vi hoppade på färjan ut till ön. Baksida ben och bröst stod på schemat för mig och det blev det som vi alla körde. Mycket nice! Tyvärr fanns det ingen liggande lårcurlsmaskin så fick bli en sittande som start istället... sen följde flera övningar som tog väldigt bra. Klart överlägsnat var finnen. Den tog ju bara av att man stod rätt upp med överkroppen! Det är nog mycket tack vare den som jag har träningsvärk idag. Emma fick mig även att testa ett set med högre vikt i marklyftet vilket var kul och gick bra. Bra baksidalår träning helt enkelt. Även bra bröstträning för jag var ganska stark... ja i allting förutom armhävningarna på slutet... flyesen gick ju bra, men de skulle supersetas med armhävningar och där orkade jag ingenting. Att göra på tårna var inte att tänka på. Jag segade ihop innan jag ens hade hunnit göra en... så blev på knäna där jag kunde göra 10 innan det inte gick mer... men med en kort-kort paus kom jag upp till det önskade antalet, 15 st... bra träning!

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Baksida ben & bröst: 10 min trappmaskin, 3 x sittande lårcurl, 3 x raka marklyft 50-50-60 kg, 3 x sittande enbenscurl, 3 x finnen, 3 x bänkpress 60-55-55 kg, 3 x sned hantelpress 20 g, 3 x flyes i CC i superset med armhävningar

Besökt Emma på Koster hela dagen lång...


Ständiga frestelser när man går på diet...

Ändå har jag inte känt mig särskilt sugen på nått än så länge... men det kommer nog.

Jag brukar ändå mest bli sugen på godis och bröd...


Axlar & Mage...

Guuuud vad seg jag kände mig under morgonpromenaden imorse... Tunga ben, seg i bollen och det kändes oerhört jobbigt och som tiden stod stilla. Antar att det är energiunderskottet som börjar göra sitt, men det ska ju kännas att man deffar! =)

Var fortfarande trött och seg när det var dax för gymmet men det gick ändå rätt bra att träna. Svårt att få till det riktigt och veta var man ska ligga med vikterna när det är helt nytt... Körde på tok för tungt i supersetet med drag till bröstet och den breda rodden, men det tog ju bra. Nästa gång får jag köra lättare så blir det nog super. Det var riktigt kul och jag blev ordentligt trött i både axlar och mage. Det är roligt att superseta men sjukt jobbigt! Plankan i 1,5 minut tycker jag inte lät så farligt heller och nått som till och med jag skulle kunna klara av... Tji fick jag. Den första klarade jag nästan hela på tårna men den sista blev större delen på knäna... ändå värkte både rygg och mage som galet.

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Axlar & Mage: 10 min crosstrainer, 3 x sidolyft 10 kg, 3 x hög rodd med hantlar, 3 x hantelpress 17,5 kg, 3 x drag till bröstet i superset med 3 x framåtlutad bred rodd, 3 x stående press bakom nacken i superset med hantellyft framåt 8 kg, 3 x crunches på boll, 3 x bencykling, 3 x plankan i 1,5 min

Västkustliv...

Det är härligt med semester! Det är härligt med havet!!! Idag har vi varit ute och åkt båt, legat ute och solat och badat på en ö ute i skärgåren och bara haft det allmänt trevligt. Sååå trevligt. Är uppe i stugan. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Väntar och längtar. Jag tyckte att jag låg rätt högt i intag på min diet men just nu känns det som väldigt lite mat. Jag är hungrig! Men det tar väl nån vecka innan man vänjer sig... tills dess är det bara att bita ihop. Jag har sagt till alla att de INTE får göda mig och att jag endast ska ha exakt det som står på min lista, i de exakta mänderna så det går finfint det här.

Idag har det varit vilodag också. Både jag och min pojkvän har funderat mycket på gårdagens pass och vi är överrens om att det var så sjukt jobbigt, men så otroligt kul på samma gång... En utmaning! Skoj skoj... Får se vart vi tar ägen för träning imorn... Det finns lite olika alternativ att välja på, bland annat ett ställe som vi har klippkort på... men det beror ju helt och hållet på hur dagen ter sig. =)

Jag känner mig död på riktigt...

OMG! jag har nog kört det jobbigaste träningspasset ever idag. Kände mig totalt otränad, svettades som en gris (blev till och med så varm att jag fick värmeblåsor över hela kroppen typ) och var konstant tokanfådd. Det var helt galet jobbigt men det förstod jag redan när jag läste upplägget i söndags. Dock var det riktigt roligt att ta ut sig så mycket också och jag tycker faktiskt att det gick riktigt bra.

Var ordentligt trött bara efter uppvärmningen som idag var 10 min på motionscykeln. Sen var det utfallsgång i gruppträningssalen som gällde. Blev så flåsig och trött att jag la mig raklång mellan seten. Haha! Frontböjen har jag ju oroat mig lite för. Gjorde ju ordentligt ont i axlarna när jag testade i söndags, men idag måste jag ha hittat rätt läge för det gick bra. Djupa och fina! Nästa vecka testar vi med 10 kg till på stången. Sen fick övningarna byta plats lite eftersom benpressen var upptagen... tur var nog det, annars hade jag nog dött på riktigt. Knäböj supersetat med upphopp var en annan riktig mördarkombination. 15 st upphopp låter kanske inte så mycket, men direkt efter knäböjen var de en riktig död. Svidade ben, flåsandes som jag vet inte vad... men jag gjorde 15 st även om tekniken blev sämre och sämre på dem. Så sjukt jobbigt! Såååå bra pass! Jag fruktar(/längtar) redan inför nästa tisdag då det är dax för samma pass igen! Hihihihihihi... =S

Motion: Styrketräning Framsida ben och vader: 10 min cykel, 3 x utfallsgång med hantlar á 18 kg, 3 x frontböj 40 kg, 3 x stående vadpress 142-142-124 kg, 3 x benpress 160 kg, 3 x knäböj 60 kg i superset med 15 st upphopp, 3 x vadpress med böjda ben i benpressen 140 kg + 6 negativa

Ny diet, ny träning och redan lite virrig...


Nytt träningspass idag och det var riktigt roligt! Fast kändes väldigt ovant att värma upp med cardio. Det gör jag aldrig annars. Värmer alltid upp med vikter, men det kändes rätt bra... Dock är jag pinsamt kass på att ro men efter den här perioden är jag nog en mästare!

Till den riktiga träningen då... Rygg och mage. Vanliga latsdrag var tillbaka och det är nog bra att jag har haft ett litet uppehåll med dem för nu kändes de jättebra och tog riktigt fint. Skönt, tycker de har krånglat mycket innan. Kramp i handen, ingen kontakt och sånt där... Alla ryggövningar gick egentligen bra... men sen måste jag ha fått nått hjärnsläpp för jag glömde helt bort den sista roddövningen som skulle ha kommit efter latsdraget med V-handtag... Kom på det när jag var hemma igen... får köra den imorn. Vill inte gå miste om nått. Sen testade jag ju marklyft för första gången. Har ju kört raka nu ett tag i benträningen, men aldrig "vanliga". Både jag och pojkvännen studerade hur man gjorde i en bok innan vi åkte iväg och sen var det bara att testa. Kändes lite knixigt först men rätt bra. Jag kände mig trött i ländryggen och då är det väl helt rätt. Men jag får ta och testa lite mer och förhoppningsvis kunna höja vikterna sen. Magträningen, ja, vad ska man säga där... ni såg ju en övning nedan... haha, nej men den gick bra. Fin kontakt i alla öningar och jag blev riktigt trött. Känner mig riktigt laddad för bra träning nu... Härligt! =)

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Rygg & Mage: 10 min rodd, 3 x latsdrag 57 kg, 3 x skivstångsrodd 50 kg, 3 x latsdrag V-handtag 60,5 kg, 3 x marklyft 40 kg, 3 x magmaskin, 3 x russian twist, 3 x knees to elbows


Smidigast på gymmet?För den som inte förstår så försöker jag mig för första gången på att göra övningen "knees to elbows". Oerhört lätt för vissa tydligen (min pojkvän kunde göra dem ur fint som helst brevid mig), men stört omöjligt för mig verkar det som... Kunde inte lyfta överkroppen tillräckligt så var tvungen att slänga upp benen desto längre istället, nästan som en bakåtkullebytta (som jag iof inte kan göra). Inte blev det bättre sen heller men blev väldigt trött i magmusklerna. Haha! Bättre lycka nästa gång! =)

Dietstart

Idag sätter min diet inför Luciapokalen 2011 igång. 18,5 veckors diet blir det. Känner mig osäker på om jag hinner bli klar, men jag har bra coacher så det går nog finfint. Alla är väl lite nojiga innan man faktiskt är där? Kommer uppdatera vikten på lördagar.

Startvikt: 77,0 kg

3 morgonpromenader och ett intervallpass per vecka, 5 styrkepass per vecka, kring 2000 kcal per dag förutom lördagar som är fritt. Nu kör jag! =)

64,7 kg vs 77,0 kg


21/3 2011     vs     24/7 2011

Fått en hel del frågor om "vart de kilona har satt sig" så här kommer en bild så ni får se skillnaden mellan mars i år då jag vägde 64,7 kg och igår. Imorse vägde jag in på en morgonvikt på 77,0 kg. Så svaret är helt enkelt att det har satt sig överallt, men som jag känner det så är det kanske främst nedre delen av magen och kärlekshandtagen som växt allra mest. Resten är faktiskt rätt jämt fördelat. Jag är typ jämntjock helt enkelt.

Vill bara påpeka att jag är medveten om att jag ser helt sne och skev ut på den nyare bilden. Jag är trött, för trött... hade egentligen kört klart sista setet men försökte få upp hantlarna en sista gång för att få en bra jämförelsebild... =)

Hemma igen och börjar med ett träningspass

Japp, i natt kom vi hem. Borta bra men hemma bäst (?)... Har verkligen haft det grymt bra. Efter en seg morgon så var det bara att dra iväg till gymmet. Har ändå tränat rätt bra när jag varit borta. Det blev: vila, rygg+axlar, bröst+biceps+triceps+mage, vila, rygg+axlar, bröst+fram- och baksida lår+mage, vila. Rätt bra vecka med andra ord... och en fin avslutning på den idag med bröst, ben och axlar. Imorn drar mitt nya träningsschema igång och jag känner mig riktigt peppad. Dagens pass fick bli beroende på vad som kommer nästa vecka.

Det var riktigt kul att träna på mitt gym, men jag saknade den höga musiken från fitness cluben på hotellet. De spelar verkligen jättelågt på Sats, trots att man ber dem höja... Det blev ett bra pass i alla fall. Bänkpressen kändes grym. Jag har verkligen blivit bra på den på sistonde. Fått in en finfin teknik som gör att jag är rätt säker och stark. Riktigt kul! Sved så bra i bröstmusklerna efter två bröstövningar... Ben är det som vi har tränat sämst under veckan så fick bli lite av det idag också. Djuuuupa knäböj och jag testade även på lite frontböj som jag ska börja köra nästa vecka. Avslutade med några axelövningar som verkligen tog bra. Bra pass helst enkelt... Inte nått särskilt men helt okej. Ett pass i mängden, men man behöver rätt många såna för att lyckas få till de där helt otroligt grymma passen också...

By the way så var jag tyngre än nånsin när jag vägde mig innan träningen... 78,5 kg. Helt galet känns det. Jag känner mig som en heffaklump. Imorn börjar dieten som tur är.

Motion: Styrketräning Bröst, ben, axlar: 4 x bänkpress 60-60-60-50 kg, 3 x flyes i CC, 3 x knäböj 60 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg, 3 x benspark 70-70-50 kg, 3 x hantelpress 16 kg, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x framåtlyft med hantlar 10 kg


Kan man ha det så här bra?

Så himla bra hotell, så himla bra service, så himla bra mat, så underbart sällskap, å himla fint!!! Superklart vatten, jättefint väder, hur klart och varmt vatten som helst. 

Dessutom har hotellet en jättebra fitness-avdelning med ett fullfärdigt gym, ett 20-tal cardiomaskiner, fitnessklasser, "Dj in tha gym" m.m. Mycket nice... Har blivit två pass än så länge... bra med tanke på att jag var toksjuk när vi kom hit. Trevligt folk också som alltid verkar vara sugna på att spela volleyboll... Nice!

Än så länge har vi bara latat oss på hotellet. Inte funnits nån vilja att göra nått annat för att det är så himla gött här... men imorn ska vi kanske leta oss in till centrum för lite shopping. =)

Kort och gott, det går ingen nöd på oss här... =)

Semester på riktigt...


Nu åker jag och min prins till Antalya!
Datorn får stanna hemma (för första gången på flera år)...
Vi hörs igen den 24/7.


9:35 var semestern ett faktum...

FREEEEEEDOOOOM


Poop!

Jag är sjuk... kände ju av halsen redan lite i onsdags, men när jag vaknade i toprsdags var det kört. Riktigt ont i halsen och ett huvud som böll på sprängas birt.... dessutom sjukt trött, varm och ömklig. Poop, poop, poop! Jag som hade en så strålande plan... träna hela veckan, ge järnet det sista på uppbyggnaden och sen kunna känna att man har en vilovecka som gör nån nytta... Igår blev det som ni kanske förstår ingen träning... idag blir det inte heller nån träning... Just nu är jag iof på jobbet men det är mest för att avsluta saker, sätta mailen på autoreply och såna saker. Jag har jobbat hemifrån hela veckan i och med att vi är så få personer på kontoret just nu så det känns lilte knepigt att vara här. Dock hoppas jag på att kunna gå hem så fort som möjligt och det borde inte vara några problem. 

Jag ångrar inte att jag tränade i onsdags trots att jag hade lite ont i halsen. När man känner sig lite småkrasslig tycker jag faktiskt att det är det bästa att träna ändå... Då kan två saker hända. Antingen så blir du sjuk direkt och får det "överstökat" eller så försvinner sjukan. Man kan alltså bara vinna på det i mina ögon... sen beror det iof på exakt hur krasslig man känner sig också. Man ska inte träna när man är sjuk!

Idag blir det som sagt ingen träning heller, men jag hoppas att jag blir frisk nog för att hinna klämma in ett mastodontpass imorgon innan vi åker vidare till Turkiet... Nej, nu ska jag uthärda någon/några timmar till innan det blir semester på riktigt.

Där satt den! Äntligen 70 kg uppe!

Bänkpress 30/6 2011
Idag har jag känt mig trött, haft ont i huvudet och halsen... Inte bra med andra ord. Men jag vill inte missa nån träning så här veckan innan jag ska vila så det vara bara att köra på ändå och hoppas att det är borta tills imorn. 2 ipren och en PWO-drink och så iväg till gymmet utan några större förhoppningar. Hade tänkt köra lugnt och skippa maxningsförsök, men som min käre pojkvän sa så är det ju lätt att pressa upp stången en gång istället för flera gånger där man pressar ut det sista... Sagt och gjort... jag fick så gott göra ett försök på de där 70 kilona i bänkpressen idag igen... Tur det för det gick ju vägen. Det gick så snabbt att jag knappt fattat att det hände. Vips så var stången uppe igen och sen körde jag ytterligare 3 reps med lite hjälp. Så himla skönt! Ville verkligen sätta nytt rekord i bänken innan jag går in i dieten och nu är det gjort, två gånger till och med... Klarade ju 2 x 65 kilo för nån vecka sen och nu 70kg. Grymt bra! Så himla bra faktiskt!!!

Hela passet gick faktiskt grymt bra. Fortsatte på 50 kg i bänken sen och kände mig riktigt stark och säker och kunde pressa på bra och pressa ut det sista. Kändes faktiskt väldigt bra. Körde ett sista set på 40 kg också bara för säkerhets skull. Det är ju sista bröstpasset under uppbyggnad så jag får se til att ge det mitt allt. Resten av bröstövningarna gick också bra. I hantelpressen körde jag att jag stannade i bottenläget i några sekunder så att varje repetition blev som att börja på nytt. Väldigt tungt och väldigt bra! Sved finfint i bröstmusklerna sen. Lite lätt bicepsträning på det och jag var klar för dagen. Oj då, kunde visst inte låta bli att köra lite pecdec också... ooops! =) Sen var det dax att gå hem... Väldigt nöjd får jag tillägga! =)

Motion: Styrketräning Bröst & Biceps: 5 x bänkpress 70-50-50-50-40 kg, 3 x hantelflyes 11 kg, 3 x hantelpress 19 kg, 3 x flyes i CC 10 kg, 3 x hantelcurl 11 kg, 3 x bamsecurl 7,5 kg, 3 x pecdec 28 kg

Lite mat, mycket kalorier

I måndags hade nöden ingen lag. John hade agerat riddare i nöden för datatrubbel och jag följde snällt med och umgicks... så till den grad att jag höll på att svälta ihjäl. Ja, vem blir inte hungrig efter att ha kört ett tungt benpass med två nya rekord och endast taget en drink med 40 gr proteinpulver och 40 gr vitargo efter vid 15:30, samt 2 knäckemackor med avokado på vid 16-tiden... och sen behöva hålla sig utan mat ända till halv NIO!!! Jag höll på dog av hunger. Fick lägga mig ner och bara försöka ligga stilla ett tag för att inte ödsla den lilla energi som fanns kvar i min kropp. Fick tag i ett äpple ungefär halvvägs, men som ni vet så tycker jag ju att frukt bara gör att man blir hungrigare så det hjälpte ju inte direkt... Både jag och John höll på dog av hunger när vi äntligen kunde åka hem och hemma väntade inte ens färdig mat... så då var det bara till att stanna till vid första bästa ställe, Burger King.

Väl på Burger King så försökte jag ändå äta hyfsat bra. En burgare utan strips blev det... men hungrig som jag var så ville jag ha 2 köttbitar på min burgare. Resultatet av min beställning blev en "The Angus Bacon & Cheese" med extra kött, och så en bytta ketchup på så klart för att dämpa hamburgersmaken lite (inget fan av burgare). När jag satt där och glufsade kände jag mig ganska nöjd med mig själv... "Det här målet är ju inte så pjåkigt trots allt" kommer jag ihåg att jag tänkte högt, så då kom diskussionen igång om hur mycket det kunde tänkas innehålla... Inte så mycket och rätt bra grejer var min tanke, väldigt mycket och inte så bra var Johns tanke... Det var så klart tvunget att utredas vidare.

Hör och häpna... min lilla burgare, som jag inte ens blev särskilt mätt av, innehöll hela 907 kcal, plus ketchup. Det känns helt galet! Min känsla av duktighet är borta kan jag säga. 907 kcal är kanske inga hisnande mängder ändå, men när man äter det plus sju mål till per en dag kan det väl bli rätt mycket. Burger King ska i alla fall ha beröm för sina utförliga näringsdeklarationer (fanns även uppsatta i butiken). Jag måste erkänna, jag är lite chockad!


Axlar & Mage...

Suprise, riktigt bra träningspass idag igen... Det går alltid bra nu. Jag har kommit in i ett bra flow. Egentligen var det väl inget märkvärdigt med passet idag... ett helt vanligt axel- och magpass, men känslan var ändå väldigt bra hela passet igenom. Jag känner mig ju väldigt kraftlös, som att jag inte kan trycka på, i arnoldpressen. Jag tror att det är för att man går nedanför någon sorts brytpunkt. Trots att jag inte känner mig stark i den så tar den hur bra som helst. Jag blir väldigt slut och axlarna skriker efter nåd, precis som det ska vara. I flyes-övningarna (åt sidan och framåt) så fick jag bättre kontakt än vanligt. Kändes som att jag kunde köra ännu mer kontrollerat och det tog riktigt bra, särskilt sidolyften. Riktigt härligt. Jag gillar ju att träna axlar och det är så himla skönt när man blir totalslut där. Även magträningen gick bra. Det sved rejält i varje övning, varje set. Får hoppas på att det är finfina magmuskler som gömmer sig därunder när fettet väl försvinner. =) Nöjd, som vanligt nu för tiden. Nu har jag precis ätit middag och sitta och hoppas att musklerna växer.

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 3 x arnoldpress 15 kg, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x framåtlyft med hantel 10 kg, 3 x stående skivstångspress 24,5 kg, 3 x baksideflyes i CC, 3 x situps på boll, 3 x magmaskin 40 kg, 3 x benlyft

Träning hela veckan lång...

På lördag eftermiddag åker vi till Turkiet. Jag läääääängtar som bara den. Ska bli så skönt... men man vet ju aldrig hur det blir med träningen där borta. Mest troligt blir det inte så mycket alls utan bara en lång, skön vilovecka... men har vi tur så hittar vi kanske nått gym som vi kör nått pass på, men det blir ju inte alls som om jag hade varit hemma. Därför ska jag ge järnet den här veckan. Det blir träning varje dag. Jag hoppar mina vilodagar och tränar på, vila kommer jag göra tillräckligt nästa vecka. Jag kör på enligt schemat, tar i för allt jag kan (det är ju trots allt näst sista byggarveckan nu) och bara kör på. Kommer bli super. Då hinner jag med hela veckans träning, plus ett bonuspass på lördag förmiddag då det mest troligt blir lite blandad träning eller ben... Ben är ju det som det spritter först i om de får vila för länge... =) Känns som en bra plan! =)


Ökningar både här och där...

Bild från mix-pass 18/6
Jajamensan, idag höjdes vikterna minsann. 10 kg extra i både utfallen och knäböjen. Jag har verkligen fått upp vikterna snabbt på båda övningarna. har aldrig kört särskilt tungt på nån av dem innan pga ryggen, men nu funkar det bättre och bättre så då blir det tyngre vikter... Det funkar antagligen bättre eftersom jag kör både utfall och knäböj vid varje benpass nu. Innan har jag kört dem 1-2 gg, konstaterat att det gör ont på fel ställen och sen skippat dem. Dock tycker jag inte att jag får samma totala utmattningskänsla i benen som jag får av benpress där det svider och smärtar som bara den... nu blir jag bara... seg... Men knäböj ska ju vara the shit när det kommer till benträning så det ger nog resultat ändå! Det är ju mest mitt ass som behöver extra fokus och då är ju utfall och knäböj bra. =)

I alla fall, utfallen gick riktigt bra. Den extra vikten kändes inte så jättemycket till skillnad från förra veckan då jag fick en smärre chock när jag höjde. Idag kändes det bra och jag fick till det riktigt bra med båda benen. Ibland lyckas jag ju inte lika bra när jag har höger ben fram... idag måste jag ha kommit på nått särskilt för det gick galant... nu ska jag bara komma ihåg vad till nästa pass! =) Fick slänga in vadpressen tidigare medan jag väntade på att fristång-ställningen blev ledig... sen var det bara att köra... I knäböjen däremot märktes vikten betydligt mer. 70 kg kändes hyfsat "lätt" så trodde inte att 10 kg till skulle kännas så väldigt, men det gjorde det... Lite chock-känsla på det... men dte gick finfint ändå... 2 set... Sen körde jag ett extra på 40 kg då jag gick så djupt att jag nästan satte mig på backen. Jag försöker gå så djupt som möjligt annars också, men riktigt så djupt har jag inte lyckats gå mer mer vikt. Resten av passet kändes också bra. Allra bäst kändes nog bensparken, den tog som bara den idag... Lite lustigt iom att det faktiskt var den som kändes sämst igår. Riktigt bra träning och jag är nöjd! Hoppas på finfin träningsvärk i rumpen!

Motion: Styrketräning Ben: 3 x utfall i smithmaskin 66-71-71 kg, 4 x stående vadpress 142-142-106-106 kg, 3 x knäböj 70-80-80 kg, 3 x raka marklyft 50 kg, 3 x liggande lårcurl 40 kg, 3 x benspark 70 kg, 3 x vadpress i benpressen 120 kg

2 veckor kvar...

... tills min diet inför Luciapokalen börjar. Det ska verkligen bli skönt att bli lättare i kroppen. Jag är tyngre än någonsin, både tack vare kreatinet och att jag försökt lägga på mig så mycket muskler jag kan på sistonde, men främst beror det och allt flubb jag har på mitt myyyycket frikostiga frossande som jag sysselsatte mig med i ca 1,5 månad i våras. Ibland kan jag tycka att det ser rätt bra ut... Ja om jag inte tittar kring midjan eller i ansiktet och förtränger det faktum att jag inte kan ha några byxor alls längre, inte ens de som jag haft som största sen innan. Jag ser biffig ut när jag tränar. Det ser ut som att jag har mycket muskler överallt och det tycker jag är riktigt nice. Andra gånger ser jag bara det andra... Det bollformade ansiktet, de rejäla kärlekshandtagen och ringen av fett som ligger kring min midja och det fettlagret som ligger rätt jämnt fördelat över resten av kroppen... samt att jag oftast ser ut som en jätte brevid andra tjejer... Inte kul, men jag är iof van...

Oavsett vilket så ska det bli riktigt kul att komma igång med dieten. Då känns det lite mer på riktigt. Då är jag på gång, fast egentligen har jag varit på gång längre, bara i en annan fas. Om en vecka åker jag till Turkiet och spenderar min första semestervecka och sista vecka innan dieten där... Sen drar det igång. Jag längtar, även om det kommer att bli tufft... kanske just för att det kommer bli tufft!?!

Som vanligt ett bra pass...

Idag var jag väldigt sugen på träning efter gårdagens vilodag. Det tycker jag faktiskt är en av fördelarna med att inte hålla på med så mycket annat (promenader, springa, cykla m.m.) att man verkligen är ap-peppad inför varje pass på gymmet. Visst brukar jag vara sugen annars också men nu är jag verkligen jättetaggad, varje gång, alltid. Härligt! Idag var det en lång väntan innan gymmet öppnade kl 10... och då var jag på plats! =)

Söndagar innebär ju mixad styrketräning för mig, lite allt möjligt alltså... eller egentligen bröst, axar, mage, fram- och baksida lår... men jag har svårt att hålla mig från att träna mer så idag blev det även latsdrag. Testade att köra ännu tyngre och visst gick det, men det kanske inte såg så fint ut... men det gick! =) Annars så gick faktiskt det mesta i passet bra (som vanligt nu på sistonde). Grym kontakt i bröstflyesen som var första övningen. Körde riktigt tungt och det sved som bara den. Hantelpress för axlar blir jag sjukt trött i nu för tiden. Förut har jag kört på 20 kgs-hantlarna, men nu blir jag trött på en gång av 15 kg. Galet, men det känns som att det tar bra. Min mage känns mest fet nu för tiden men jag antar att den måste tränas i alla fall. Det finns ju muskler under det mjuka (långt under) som ska komma fram rätt snart... Fast Sorry Minette, nu har jag skippat plankan. Den ger mig bara olika krämpor och ingen vidare träning. Japp, jag är rätt nöjd med dagens pass, igen! =)

Motion: Mixad styrketräning: 3 x flyes i cc, 3 x hantelpress 15 kg, 3 x smala latsdrag 67-77-67 kg, 3 x magmaskin 40 kg, 3 x situps på boll, 3 x liggade lårcurl 50 kg, 3 x benspark 70 kg

En härlig vilodag ute på det blå...

En perfekt dag att hälsa på släkten, äta lunch ute på havet, segla

lite och bara sitta och snacka ute i trädgården...


Det finns en shaker för varje tillfälle...

Jag har massor med shakers och de används alla mycket flitigt... Hör på det här...


De som jag använder mest är följande: Min Blåa Dahlblads-smartshake använder jag innan frukost och efter träning till att dricka mitt kreatin. Min rosa smarkshake (bild, notera hur mycket rundare jag är i ansiktet nu) använder jag innan träning för att dricka PWO och ibland som mellanmålsdrink. Min första shaker jag köpte nånsin (bild) använder jag till protein och vitargo/carbonox efter träningen. Min svarta stora Nanox-shake använder jag till protein och vitargo/carbonox efter träningen om jag inte hittar den andra eller om den är odiskad. Min gråa smartshake använder jag för att blanda proteinpudding i innan läggdax.

And that's it... man ska INTE använda shakarna till fel saker och blanda ihop användningsområdena... Jag har fler också... och kan tänka mig att ha ännu fler... =)


Såååå nära, men ändå så långt borta...

Jag haffade en pojkspoling på gymmet idag som skulle hjälpa mig ifall jag inte lyckades pressa upp min maxning så maxning blev det... tyvärr en misslyckad sådan. Det gick lite bättre än sist, men fick inte upp stången. Får upp den en liten bit och sen står det still, sen vek sig höger arm efter ett litet tag så då fick jag ge upp. Alltid den där högerarmen som ger upp först. Dumma arm! Kändes verkligen som att det skulle gå... Det pojkspolingen gjorde bra var att han fick mig att reppa 5 ggr, visserligen med hjälp på alla, men det var faktiskt jättebra! Sen började den riktiga träningen. Maxningsförsöket var ju faktiskt bara bonusträning! =)

Fortsatte med bänkpress men det fick bli på 50 kg, en vikt jag känner att jag kan pressa upp oavsett och inte behöver passning på. Tre set på det kändes bra. På hantelflyesen höjde jag ett kilo och det kändes tungt men bra, riktigt bra! Hantelpressen är jag ganska ostadig i så får köra den sakta och ordentligt för att inte vingla runt hur mycket som helst, men det känns bra. Tror faktiskt att jag får bäst kontakt då... osis att jag läste nånstans (Body?) att det är mest effektivt för muskelutvecklingen att köra ganska fort både pp och ner... men men... Blev lättare bicepsträning och det kändes faktiskt lite halvtrist... men jag fick rätt bra kontakt ändå så det är kul! Jag är väldigt nöjd med passet. Funderade på om jag skulle köra en extraövning i och med att jag tog bort en bicepsövning men kände mig ganska nöjd och kom inte på nått annat som skulle göra nytta så jag gick hem istället. Bra träning!

Motion: Styrketräning Bröst & Biceps: 4 x bänkpress 70-50-50-50 kg, 3 x hantelflyes 11 kg, 3 x hantelpress 19 kg, 4 x flyes i cc, 3 x hantelcurl 11 kg, 3 x scottcurl 23 kg

Laddar för träning...

Fokus

 

Sitter och dricker PWO ut min tjejigt rosa Smartshake
(för nått år sen skulle jag inte tagit i en rosa med tång).
Strax dax för träning. Jag ska ta i som en tok.
Om jag får nån pålitlig person att passa så ska jag testa på 70 kg i bänken,
annars blir det nästa vecka när min pojkvän är tillbaka.
Jag satsar på samma utmattning som Mikael Hollsten. Se här.
Idag blir det tuuuungt bröst och lättare biceps. Lovely!

 


Mos av rygg och triceps...

Träningen gick väldigt bra med färre tricepsövningar. Eftersom jag "förlorade" en övning när jag skulle ta bort en tricepsövning så la jag till en extra för ryggen, en lätt rodd i maskin. Ganska skönt att avsluta ryggträningen så. Annars gick det helt okej att träna rygg, inget märkvärdigt egentligen mer än att jag kanske klarade av att göra nån extra repetition här och var, eller så var det bara som jag inbillade mig(?). Chinsen kändes rätt bra. Jag är tung men kan göra lika många som innan och fick bra kontakt där idag, den brukar det annars va lite si då där med. Bäst idag var helt klart dipsen. Kunde göra fler i varje set och hela 19 st i första setet. Förra veckan gjorde jag 16 st i första setet, så himla skönt att öka hela tiden. Tror 19 st är vad jag gjort som mest innan också, men då har jag alltid vägt betydligt mindre. Idag var jag tung men stark. Härligt! Tänk vad många jag kommer kunna göra när jag är lättare! =) Förutsatt att jag inte blir svag av att äta mindre då... Hursom, jag längtar!

Motion: Styrketräning Rygg & Triceps: 3 x chins med hjälp, 3 x rodd med stång 47 kg, 3 x smala latsdrag 67 kg, 3 x skivstångsrodd 50 kg, 3 x maskinrodd 35 kg, 3 x dips 19-10-8 st, 3 x liggande tricepsextension 22 kg, 3 x ryggresningar 5 kg

Minskad armträning...

Jajamensan, nu framöver är det endast lätt armträning som gäller för mig. Mina armar är tydligen för stora, i alla fall i förhållande till mina klena axlar. Därför ska armarna minskas ner och axlarna byggas upp. Det är tanken i alla fall. Därför har jag fått order från mina coacher att endast köra lätt armträning framöver. Bort med en övning på både triceps och biceps och sänk vikterna för att köra fler repetitioner istället. Fine by me! Armträning hör inte till favoriterna för min även om det är ganska kul ibland. Kickbacks ryker direkt från tricepsträningen och biceps har jag inte riktigt bestämt vad jag ska ta bort... vi får se... =)


Vem hade kunnat tro att de här små-armarna skulle va för stora?


Väldigt bra axel- och magpass

Efter att ha varit trött, seg och haft ont i huvudet hela dagen så piggnade jag äntligen till efter en tupplur på eftermiddagen och kunde pallra mig iväg på ett gympass. Tur det för det blev ett riktigt bra sånt. Fick sån sjuuuk kontakt och pump. Mina stackars axlar smärtade som bara den! Precis så som jag vill att de ska göra när det går riktigt bra!

Trodde att jag skulle känna mig svag idag i och med att jag varit lite krassig på sistonde och även idag, men icke. Det kändes riktigt bra. Körde med samma vikter som vanligt så inget revolutionerande på den fronten, men som jag nämnde så fick jag sån otroligt bra kontakt och mest av allt sån otrolig pump. Tycker nog faktiskt att jag kanske kunde pressa på nån extra repetition här och där. Både axelträningen och magträningen kändes bra s¨jag är verkligen glad att jag gick till gymmet idag. Hade lite funderingar på att skippa det idag med i och med att jag kände mig lite krasslig. Sen tror jag faktiskt att kreatinet gör ganska bra verkan i och med att jag kan pressa på nån extra repetition. Jag har gått upp ca 2 kg sen jag började och tror faktiskt att det satt sig i musklerna fick tycker jag ser biffigare ut än vanligt nu senaste dagarna, sen i söndags. Häääärligt med kvalitetskilon (kanske inte bara)!

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 4 x arnoldpress 15 kg, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x framåtlyft med hantlar 10 kg, 3 x stående skivstångspress bakom nacken 24,5-27-27 kg, 3 x baksidelfyes i CC, 3 x situps på boll 3 x magmaskin 40 kg, 3 x benlyft

Den fina goodiebagen som vi fick...

Här kommer en bild på lite av det som var i den fina goodiebagen som vi fick i helgen. Var tvungen att sno en bild från Victoria i och med att jag själv redan spritt ut alla grejer här och var i lägenheten. Massa fina och goda grejer från Olimp, Nanox, Dahlblads Enervit och Löplabbet, t.ex. strumpor, bcaa, proteinpulver, bars och olika foldrar. Good stuff helt enkelt! Tack så mycket för grejerna! De kommer väl till användning.


Är man trött ska man vila...

... och det är precis vad jag ska göra idag. Vila! Igår kände jag mig helt färdig. Jag låg och halvsov i soffan mellan 20-22 och sen direkt i säng för att sova dryga 8 timmar till... Ändå var jag dödstrött imorse och hela förmiddagen. Nu har jag piggnat till lite, men det är nog ändå bra att vila. Jag försöker ju faktiskt bygga muskler här. Målet är ju inte att trötta ut mig själv så mycket som möjligt. Jag har dessutom tränat fem dagar på rad i och med att det blev träning med teamet på min vilodag i lördags. Den egentliga vilodagen ligger på onsdag, men nu blir det att jag byter plats på dagens axel- och magpass mot onsdagens vila. Perfekt!

Dock känns det lite dumt om jag blivit "sliten" sen helgens träning. Kroppen är ju ändå till för att användas och 1,5 h ska väl inte sitta i i flera dagar? Sånt får mig att känna mig klen. Men men, det kanske bara är jag som ska inse att jag inte är superwoman...

Haha, en annan rolig grej hände faktiskt igår... när jag kom till gymmet var det en nyutbildad PT där som skulle göra kroppssammansättningsmätningar på en Tanita-våg för att ragga klienter. Han fick gärna mäta mig. Det roliga kom när han skulle prata om BMI och verkade tycka att det var oerhört obehagligt att jag låg strax över 25 och därmed skulle räknas som överviktig. Stackarn, mig gjorde det ju inget... mycket roande! =)

Känner mig totalt slut...

Gud vad slut jag blev av träningspasset idag. Ben brukar man i och för sig bli väldigt trött av men idag kände jag mig ovanligt trött, ja, totalt slut! Det var i och för sig varmt och kvavt på gymmet vilket kanske spelade in, men annars hoppas jag att det berodde på att träningen gick så bra. Det är det som jag inbillar mig i alla fall. =)

Tycker att jag fick lite bättre kläm på utfall, knäböj och marklyften idag faktiskt. I utfallen så tog jag en annan smithmaskin för den jag vanligtvis kör var upptagen. Lastade på mer vikter och det kändes riktigt bra. Oftast är det högerbenet som jag brukar få till sämst, men nu fick jag till det bra. Ställde mig så jag kunde spana i en spegel och det var ganska mycket till hjälp. Ska nog köra i den fortsättningsvis. I knäböjen hade jag ju planerat att höja vikten till 80 kg idag, men jag var på gymmet själv så då ville jag inte äventyra nånting. Bättre att nöta in tekniken, och den kändes det som att jag fick till rätt bra. Kände mig som att jag blev riktigt säker på utförandet. Nästa gång åker vikten upp för det kändes som att jag hade kunnat klara tyngre galant idag. Marklyften är kluriga, men jag tycker att jag får till dem bättre och bättre varje gång. Idag kunde jag känna en trötthetskänsla som kändes "rätt". Övriga övningar var inte så mycket att kommentera. De gick bra helt enkelt, varken mer eller mindre. Annars var jag otroligt flåsig genom hela passet, nästan som att jag körde ett konditionspass. Svettades som en gris också vilket kanske inte var så konstigt. Känner mig riktigt nöjd med passet i alla fall! Det ska ju kännas att man har tränat ordentligt! =)

Motion: Styrketräning ben: 4 x utfall i smith 61-61-61-30 kg, 4 x knäböj 70-70-70-60 kg, 3 x marklyft 50 kg, 3 x stående vadpress 142 kg, 3 x liggande lårcurl 40 kg, 4 x benspark 70-70-70-50 kg, 3 x vadpress i benpressen 120 kg

Fitness är en dyr sport...

Nått som jag insåg i helgen är att fitness är en dyr sport. Tror man att det bara är gymkortet på 300-500 kr/månaden som kostar så är man helt fel ute. Till det kommer "bas-saker" som bra mat (så klart), alla möjliga kosttillskott för att optimera resultatet av sitt slit i gymmet, och så avgiften för licens på närmre tusenlappen... men det slutar inte där... nej, nej, nej, inte på långa vägar. Det kommer mera! Till det kommer också diverse kostnader för:
  • Tävlingsbikini  och skor x 2
  • Coachning
  • Bling-bling
  • Tävlingsfärg
  • Eventuell fix av hår, naglar
  • Eventuell fix av kroppen i form av massage/behandling/rehab
  • Eventuella resor och boende (tur att min tävling är i GBG)
m.m.m. Nu känns kostnaderna som tur är inte som nått problem för mig men visst vore det trevligt om det inte skulle röra en i ryggen över huvudtaget. En löneförhöjning som precis täckte de kostnaderna (eller gärna mer) vore ju inte helt fel men kanske inte är att vänta sig inom den närmsta tiden i alla fall... Jag får helt enkelt konstatera att jag var dum som la ner poker-spelandet som jag höll på med rätt flitigt för några år sen. Vem vet, jag kanske hade varit en grym pokerspelare nu som drog in flera miljoner var och varannan dag... kanske dax att börja igen? Haha, nej jag får nog ta och koncentrera min tid till träningen istället... Fitness är ju ändå som en fis i rymnden prismässigt om man jämför med väldigt aktiv tävlingsridning som jag höll på med förut.... Där kan vi snacka kostnader!

Ville aldrig sluta träna...

Strax efter att jag lämnat Emma på stationen imorse så stack jag till gymmet (var ju tvungen att vänta tills de öppnade). Gaaaaalet sugen efter mer träning sen kick-offen igår. Bra att träna tidigt också innan träningsvärken från gårdagens träningspass hunnit sätta in.

Hur som helst så kändes det så sjukt bra. Jag kunde köra två tuuuunga set på flyesen i CCn. Tyngre än vanligt, grymmare än vanligt. Jag kunde köra ännu mer kontrollerat i latsdraget och bensparken. Jag fick till en extra knix när jag körde liggande lårcurl som gjorde att jag kunde ta ut mig extra mycket. Axelövningarna gjorde mig så grymt trött i axlarna. Det kändes som ett braaaa pass. Och dessutom så tyckte jag att jag såg helt sjukt biffig ut i speglarna. Som om jag lagt på mig flera kilo muskler över natten. Det skulle inte bli så många övningar som det blev. Det blev både flera set (tanken var tre på varje övning) här och var och några extra övningar (latsdrag, sidolyft, hantelflyes) mer än planerat, men det var på mina fokusområden och det kändes så himla bra allting. Jag ville aldrig sluta! Sååååå bra!!!!

Motion: Blandad styrketräning: 4 x flyes i CC, 4 x hantelpress 15 kg, 3 x smala latsdrag 67 kg, 4 x sidolyft med hantlar 10-10-7-7 kg, 3 x magmaskin, 3 x liggande lårcurl 50 kg, 3 x benspark 70 kg, 3 x hantelflyes 10 kg, 3 x magmaskin

Grymt bra kick-off igår...

Japp, som ni kanske redan vet var jag upptagen hela dagen igår med kick-off för mitt tävlingsteam, Pure Fitness. Dagen startade ute i Skatås kl 11 med 1,5 timme bootcamp-träning. Verkligen inte det lättaste när man har noll kondition och typ inte kört den sortens träning sen skolidrotten, om ens då. Det var no mercy som gällde från coach Madde. Jag trodde jag skulle spy redan under uppvärmningen (!!!!) men tog mig igenom passet rätt bra ändå och när det väl var slut var det som att jag hade vaknat till liv och var redo för mer. Nu är jag sugen på olika sorters intervall-/löp-/konditionsträning som kommer sätta igång när det blir diet sen... Jag antar att det snabbt går över när det väl är dax sen... =)

Efter träningen var det dusch och välbehövd lunch i Skatås innan vi begav oss in mot stan och World Class... Där blev det prat, proseringeträning, individuellt prat om hur man ligger till, plan, förutsättningar, styrkor och svagheter samt fortsatt fokus. Fick även en grym goodiebag med grejer från Olimp, Dahlblads, Enervit, Nanox och Löplabbet. Mycket trevligt! Man gud vad svårt det ska va att posera då! Fast jag tycker det går lite bättre och bättre för varje gång. Svårast är sidoposeringarna för mig. Som tur är har jag några månader på mig innan de ska sitta som berget. På scenen måste det ju bara funka, utan spegel dessutom!

Efter det blev det mys i World class braiga bubbelpool för några innan vi svidade om och begav oss ut på stan. Siktet var inställt på bryggeriet och där fick vi stilla både vår hunger och tröst. Efterrätt avnjöts på condecco och sen bar det vidare till Bar Himmel. Efter det bar det av hemåt igen för mig och Emma. Dagen gick verkligen alldeles för snabbt!
Grymt bra dag tycker jag och jag hoppas att det blir fler snart! Känner mig verkligen inspirerad, peppad och laddad inför hela hösten. Riktigt roliga och trevliga tjejer i teamet också och jag tror att vi kommer att bli ett grymt lag. Kul att träffa alla som man bara sett på bloggarna innan. Det här kan bara bli bra! Team Pure Fitness FTW!

Mot Kick-offen...

Nu bär det snart iväg på kick-off med teamet. Ska bara panikpacka ner lite grejer först!Rygg & Triceps

ååå vad roligt det är att träna just nu. Jag riktigt längtar till varje pass och det går bra hela tiden dessutom! Hääääärligt! idag var det rygg och triceps. Ny maxvikt på gymågen idag också 75,9 kg med kläder, skor och en himla massa vätska (pepsi max, Pwo, kreatin-drink) i kroppen. Inte lätt att göra chins då, inte dips heller för den delen, men det gick rätt bra ändå. Chinsen kändes sjkt tunga, både när jag försökte själv och när jag körde med hjälp. men men, det tog nog bra i alla fall. Gjorde det inte det så tog jag nog igen det i latsdragen. De gick väääldigt bra. Tunga och bra! Där måste ju mina muskler ha dubblats, minst, så bra kändes det! =) Själva roddövningarna kändes lite så där. Fick inte så jättebra kontakt som jag hade velat ha... men men... De tog ändå ganska okej. För triceps ar det dipsen och liggande tricepsextension/frenchpress som var grymmast. Dipsen kunde jag ressa ut en extra i jämfört med förra gången, den tunga kroppsvikten till trots. Kändes bra... och riktigt döda blev tricepsarna i liggande tricepspressen/frenchpress/scullcrushern. Hääääärlig!

Motion: Styrketräning Rygg & Triceps: 3 x chins med hjälp, 3 x rodd med stång 47 kg, 3 x smala latsdrag 67 kg, 3 x kickbacks 8 kg, 3 x skivstångsrodd 50 kg, 3 x dips 16-10-6, 3 x liggande tricepsextension 29,5 kg, 3 x ryggresningar

Ett skepp kommer lastat...


(och lite annat smått och gott...)

RSS 2.0