... och visst gick det!

Det gick till och med lite bättre än väntat. En repetition på 65 kg gick ju hur bra som helst, två gick också hur bra som helst, tre gick inte men nästan. Grymt bra ju! Jag blev jätteglad. Tänkte testa på ytterligare en maxning direkt därpå på 67,5 kg, men John övertalade mig att ta 70 när jag ändå höll på. Det gick inte tyvärr, men var riktigt nära. Hade jag inte kört på 65 innan så hade det nog gått... japp, definitivt nått att testa nästa gång. 70 kg kändes inte omöjligt. Efter maxningsförsöken så började den riktiga träningen och även den gick riktigt bra. Höjde vikten på hantelflyesen. Kände verkligen att jag blev vääääldigt slut i bröstmusklerna av övningarna vilket är precis vad jag vill. Bröst är nämligen en av mina svagare muskelgrupper som behöver växa. Jag tror jag fick till ett nytt rekord på biceps också. Höjde till 29,5 kg i skistångscurlen. Är inte riktigt säker men jag tror inte att jag har kört det innan, eller åtminstonde inte på alla tre set. Det kändes bra idag. Enda övningen som var sådär var väl hantelcurlen för då kändes det som jag var så trött redan att jag inte fick nån vidare känsla... hur som helst var det ett grymt pass och jag är jättenöjd och glad!

Motion: Styrketräning Bröst & Biceps: 5 x bänkpress 65-70-60-55-50 kg, 3 x hantelflyes 11 kg, 3 x hantelpress 19 kg, 3 x flyes i cc, 3 x skivstångcurl 29,5 kg, 3 x scottcurl 28-25,5-23 kg, 3 x hantelcurl 13 kg

Team PureFitness kick-off närmar sig...

... med stormsteg. På lördag bär det av. Tyckte att det var evigheter kvar men det gick ju snabbt det här. Det är ju redan dax. Imorn kl 21:20 (tror jag det var) ska Emma hämtas på stationen för hon ska bo här under helgen. Har sett att de flesta andra teammedlemmar har funderat på bikinis och andra saker inför kick-offen rätt länge. Själv har jag inte riktigt hängt med. Det gick ju så snabbt allting! Huvudsaken man har en bra bikini i december tycker jag! Min randiga/blommiga passar nog alldeles utmärkt till nu mjuka och dallriga kroppshydda! =) Ska bli riktigt kul att träffa och se alla... Personer som man följt på deras bloggar i flera år men faktiskt aldrig sett. Ritkigt tufft! Sen är jag även övertygad om att vi kommer lära oss massor från Madde och Minette, våra coacher, under dagen också.

Fick ett mail nu om att vi ska "kräla omkring i gräset, springa som jagade och hoppa som kängurus". Herregud tänkte jag. Det där låter verligen inte som jag! Men det ska ju va första gången för alla och det är säkert roligt och utmanande (särskilt när jag har noll kondis). =)

På lördag blir det en heldagsaktivitet med teamet. Vi börjar ute i Skatås och ska a med oss bikini, våra mest svetttransporterande träningskläder, högsta klackar och våra glittrigaste klänningar. Dessutom ska vi ha laddat energiförråden, skrattreserverna och hela vår frågebank. Kan det bli annat än bra?

Extra bra är att jag strax ska hämta ut ett paket från Sportkost.se där jag beställt lite produkter från teamets sponsor, Olimp. Jag har bara testat Olimps bcaa-tabletter innan (som är super tycker jag) så ska bli kul att använda lite nya grejer. Är övertygad om att allt är grymt bra!!!! Vad jag har köpt för ni se sen! =)Visst borde det gå?

Vilodagar har faktiskt aldrig känts så tråkigt som nu. Tidigare kunde jag tycka att det var ganska skönt med en vilodag ibland, men nu känner jag mig mest deppig när det inte blir nån träning. Vad ska jag göra istället för att gå till gymmet efter jobbet? Jag vet faktiskt inte. Jag får hitta på nått där. Innan har jag tyckt att det varit skönt att bara slappa och lata mig på vilodagarna, men nu känns det som att det blir väldigt mycket av det annars också. Vill inte ha nån aktivitet som är för mycket "att göra nått", men ändå att man gör nått.. Svårt det där... Igår var som ni kanske förstår en vilodag och den var oerhört tråkig. Blä!

Ikväll blir det däremot träning, äntligen. Det blir bröst och biceps, ett jätteroligt pass dessutom. Jag känner mig sugen poå att testa att maxa i bänkpressen. Jag har som max tagit 3 eller 4 repetitioner (minns inte riktigt, tror 4) på 60 kg innan så jag borde klara mer nu. Jag är sugen på att testa 65 kg. Det borde gå, eller hur?

Sommar och sol!!!


Axel- och magmos...

Jag måste säga att jag både tycker om och inte tycker om arnoldpressen. Jag bliv väldigt trött av den och känner mycket i musklerna vilket så klart är positivt, men sen är det en knepig övning där det är svårt att få nån riktig kraft och känna sig stark... Hur som helst bra är den i alla fall och jag blev ordentligt trött när jag körde den idag. Fick till ett riktigt bra pass med både axlar och mage. Arnoldpressen tog som sagt bra och det gjorde även sidolyften. Tycker att jag fått till dem riktigt bra så att de känns. När jag gjorde framåtlyft testade jag att både köra alternerande och enarms... et inte riktigt vilken jag tyckte bäst om. Båda var bra. Trött blev jag! Jag tycker det är riktigt kul att träna axlar och skulle nog kunna fortsätta i all evighet. Idag la jag faktiskt till en extra övning fr att få ut det sista, trots att jag inte borde... men men... det är ju roligt! I magträningen kände jag av ryggen lite i visa lägen när jag körde magmaskin och benlyft. Istället för mycket vikt så blev det lite lättare och sakta istället och det tog väldigt bra. Jag är nöjd med träningen!

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 3 x arnoldpress 15 kg, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x framåtlyft med hantlar, 3 x skivstångspress 24,5 kg, 3 x hög rodd 55 kg, 3 x situps på boll, 3 x magmaskin 35 kg, 3 x benlyft

Förslappad...

Tänk så snabbt man anpassar sig egentligen. När jag tänker efter var det inte alls länge sen mitt cardioförbud började gälla. Tre veckor sen är det. Innan dess så tyckte jag att det var en piece of cake att ta en långpromenad, gärna innan frukost, eller bränna av en timme på motionscykeln. Jag längtade efter att springa ibland även omjag inte gjorde det. Nu har jag suttit på mitt arsle i tre veckor och situationen ser helt plötsligt väldigt annorlunda ut.

Igår skulle jag knata ner till MM Sports och köpa mig en bytta Virargo efetrsom mina andra smarriga kosttillkott jag beställde för ett tag sen inte har kommit än och Vitargon varit slut sen i torsdags (det korrekta i att känna en liten panikkänsla över det går ju att diskutera, men så var fallet). Redan när jag tog de första stegen så kändes det att det togs emot. Varför gå när man kan köra bil? Nu var bilen inte hemma så jag hade bara mina ben att använda. Det kändes oerhört ansträngande att gå den lilla sträckan. Jag kan poängtera att det rörde sig om en sträcka på 700 m MAX från dörr till dörr . Det var inte jobbigt rent fysiskt, men jag verkar ha kommit in i ett slappar-mode i mitt huvud. Slappar-modet verkar bestå av att röra sig så lite som möjligt. Varje liten tillstymmelse till cardio ska undvikas. Galet!

Det har gått väldigt lätt och snabbt att gå från att älska cardio till att numera nästan sky det som pesten. Visst for det en liten tanke att det faktiskt vore skönt med en promenad genom mitt huvud igår, men den sköts lika snabbt bort med att det där inte alls var vad jag ville göra... Får bara hoppas att det går lika snabbt och lätt att komma tillaka till mitt vanliga aktiva jag sen när det behövs, framåt den 25:e juli vore önskvärt! =)

Ja, man kan ju inte säga att jag inte tar mitt cardioförbud på allvar i alla fall!

Ytterligare 10 kg till!

Jajamensan! Idag satte vi på ytterligare 10 kg på stången när det vad dax för knäböjen och det gick ju finfint det också. Inga större problem. Nästa gång testar vi 80 kg! Det här går ju galant (om man bortser från ryggontet efteråt)! Utfallen blev dock kvar på samma vikt som sist. De känns lite knepiga tycker jag. jag är osäker på hur lång jag ska gå ner, hur jag ska stå och de känns inte helt 100 procentiga så därför vill jag inte prova att köra tyngre heller. De känns dock fint i rumpan! Samma sak med marklyften. Är lite osäker på om jag gör rätt men ska läsa på lite inför nästa pass. Var tvungen att ta till dragremmar för att orka hålla stången idag och det var rätt skönt att slippa koncentrera sig på greppet. Annars gick resten av passet bra. Jag var trött i baksidan när jag skulle köra lårcurlen så blev inga hisnande vikter där, men bra känsla. Blev trött i fötterna när jag körde vader så fick sänka vikten på slutet, men tror ändå att jag fick ut det mesta. Det kändes som ett bra träningspass! Nu är jag riktigt sugen på nästa benpass för att ta de där 80 kg.. =)

Motion: Styrketräning Ben: 3 x utfall i smithmaskin 60 kg, 3 x knäböj 70 kg, 3 x marklyft 50 kg, 3 x liggande lårcurl 40-35-35 kg, 3 x benspark 65 kg, 3 x vadpress i benpressen 120 kg, 3 x stående vadpress 124-97-97 kg

Midsommar i bilder...


(sen tog batteriet slut i kameran.. ops)

Slut på slappande med ett superpass

Då var midsommarfirande över och jag är tillbaka på gymmet. Efter några inaktiva dagar var det skönt att få göra nått. I och med att jag har cardioförbud så känns det verkligen som att jag bara sitter och jäser ut när jag har vilodagar, särskilt 2 st på rad, och särskilt när mycket god mat varit inblandat också. Därför var det nice att få aktivera sig lite!

Söndagar är ett mixat styrketräningspass för min del. Riktigt roligt och det gick faktiskt grymt bra idag. kan det ha varit midsommarmaten som gjorde susen för jag höjde vikterna på flera övningar. Det började redan i första övningen, flyes (för bröst) i cablecrossen. Upp 5 kg och jag blev rejält trött, precis som det ska va alltså. Inget särskilt på hantelpressen utan där var jag väl rätt svag ändå... sen la jag till latsdrag medan jag väntade på att John skulle bli klar med sin armövning och för det kändes ändå som att det var ett tag sen jag tränade rygg och att det därmed skulle gå bra. Vips... upp till 67 kg. Har som mest kört på 63 innan. Bra av mig! Nästa strålande övning var bensparken. Jag gillar ju inte vår bensparksmaskin, men nu på sistone har den ändå börjar kännas bättre och jag har kunnat höjt vikterna, men jag har som mest kört på 60 kg innan. Idag ble det både 5 och 10 kg upp och jag är tillbaka på de vikter som jag körde på vår "braiga" maskin som fanns på gymmet innan. Härligt!!! Dock fanns det saker som gick mindre bra också. Fick typ ingen kontakt i magmaskinen... försökte mig på plankan och fick dödsont i ryggen på en gång (samma som efter knäböjen i måndags) och kunde inte köra fler magövningar därför... men situps på boll gick bra som avslutning... Allt som allt ett bra pass!!! Jag är väldigt nöjd! =)

Motion: Styrketräning Mix: 3 x flyes i CC 25 kg, 3 x hantelpress 18-16-16 kg, 3 x smala latsdrag 67 kg, 3 x magmaskin, 3 x benspark 65-65-70 kg, 3 x liggande lårcurl 50 kg, 3 x situps på boll

Glad midsommar allihopa!


Sista träningspasset innan midsommar...

Idag var det dax för rygg och tricepsträning. Fick faktiskt till det ganska bra från start med mycket bra känsla i chinsen. Tre stycken kunde jag kravla mig upp idag. Inget super, men samtidigt är jag tyngre än när jag satt mitt rekord på fyra så jag antar att jag får vara nöjd. Sen blev det chins med hjälp och det var väl egentligen dem som kändes bra. Bra kontakt. Rodden med stång tycker jag är lite knixig. Jag fick till den bättre än sist, men inte perfekt. Skam den som ger sig. På det igen nästa vecka! I latsdraget ökade jag vikten litegrann och det kändes riktigt bra. Blev två tyngre set och sen sänkte jag på sista setet, men fortfarande tungt. Härlig känsla! Skivstångsrodden kändes bättre den här veckan. Blev även där två tyngre och ett lite lättare set. Tycker jag får bättre kontakt när jag kör lättare, men den börjar komma nu även på de lite tyngre vikterna vilket är kul. Jag har ju i princip kört rygg väldigt lätt enda sen i höstas bara för att få till kontakten och nu börjar jag höja vikterna litegrann. kul att den hänger med! För triceps så ökade jag antalet chins från förra veckan. Tror mitt första set då låg på 12 och idag blev det 15. Känns helt okej för att redan ha pumpat ur triceps lite... men klart att det kan bättras! =) Fin avslutning där med tricepsextension. Jag blev riktigt trött men kunde trycka på bra. Jag känner mig nog väldigt nöjd med dagens träning ändå! =)

Motion: Styrketräning Rygg & Triceps: 3 x chins med hjälp, 3 x stångrodd 47 kg, 3 x smalt latsdrag 63-63-57 kg, 3 x skivstångsrodd 50-50-40 kg, 3 x kickbacks 8-8-6 kg, 3 x dips (15,8,7), 3 x liggande tricepsextension 29,5 kg

Tjockiskläder...

... är precis vad jag har införskaffat mig de senaste veckorna. I fredags blev det 2 par jeans och ett par rymliga chinos. Innan större gymbyxor m.m. Alla mina vanliga byxor är för små. Det är inte kul när det sitter jättetight och alldeles för hårt i midjan.. men det är inte kul att behöva köpa större storlekar heller. Men är man som en köttbulle så måste man... Min diet börjar först den 25:e juli och tills dess så ska jag leva bekvämt. Inga korvstopparkläder här inte! Ingen cardio och bara slappa... Veckan innan dieten sätter igång är jag dessutom i Turkiet och slappar. Härliga tider!

Gick från jobbet vid lunch idag för det var jag värd tyckte jag. Nu håller jag på göra klart det sista på morgondagens tårtor och kör några maskiner med tvätt. Håller på väntar in min prins så att vi kan åka och träna... Ikväll bär det av till midsommarfirandet. Vi är 6 personer som kommer ikväll och imorn kommer resten, bland annat Emma!!! Det kommer att bli super. Bara att hålla tummarna för sol också!

Nya favoritpasset kanske?

Det fick bli bröst ändå idag. Varken jag eller min pojkvän kände oss särskilt trötta i axlarna efter gårdagens pass och jag var mest sugen på att träna bröst idag. Jag har börjat tycka att det är jättekul nu nämligen. För inte så länge sen tyckte jag mest att det var ett nödvändigt ont. Sen så tycker jag att mitt bröstpass jag kör nu är så bra sammansatt så då är det extra kul. Det gick riktigt bra också. Jag kände mig stark i bänkpressen så nästa gång ska jag nog testa att köra på 57,5 kg istället om jag känner mig pigg (men det borde jag göra). Hantelflyesen gillar jag mer för varje gång. De tar så väldigt bra känns det som. Hantelpressen är jag väldigt ostadig i. Det tar ett tag innan jag hittar balansen. Nu kör jag ju på plan bänk och då är jag faktiskt ostadigare än på lutande, men egentligen tror jag det beror på att jag nästan aldrig kört det på plan bänk innan utan bara på lutande. Till sista setet brukar det dock ordna upp sig något. Riktigt bra bröstträning idag! Riktigt bra bicepsträning också! I'm lovin it! Tre tunga bicepsövningar som alla gick bra. Sämst gick kanske hantelcurlen för då kände jag mig redan som bortdomnad i mina små muskler, men de var bra de också. Jag var ganska stark i båda stångcurlsen men sen var jag slut så jag fick köra ganska lätt på hantlarna. Mycket bra träning i alla fall! =)

Motion: Styrketräning Bröst & Biceps: 3 x bänkpress 55 kg, 3 x hantelflyes 9 kg, 3 x hantelpress 18-19-19 kg, 3 x flyes i CC, 3 x skivstångscurl 29,5-29,5-27 kg, 3 x scottcurl 25,5-25,5-23 kg, 3 x hantelcurl 13-12-12 kg

Tillfällig ommöblering i träningsschemat...

Det är nog ingen som har missat att det är midsommar på fredag. Jag längtar! Men det innebär ju även att det blir lite knixande med träningen. I och med att jag kommer befinna mig på annan ort är det svårt att träna och fredagar är ju vanligtvis min träningsdag för rygg... Därför blir det till att möblera om lite bland träningspassen den här veckan... Eller egentligen gäller det att ha framförhållning vid såna här tillfällen så att man får en bra lösning ändå. Jag började redan i helgen med att byta plats på söndagens träningspass till lördagen och vila på söndagen istället... bara för att få en vilodag att orka med att träna 4 dagar på raken den här veckan. Fredagens träningspass får alltså klämmas in bland de andra och jag får skippa vilan som egentligen skulle ha skett idag. Veckans träning nlir därför följande:

Måndag: Ben
Tisdag: Axlar & Mage
Onsdag Bröst + biceps
Torsdag Rygg + triceps
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Mixad styrka 

Det innebär att jag är i fas igen redan på söndag. Dock funderar jag på att byta plats på dagens och morgondagens pass. Det känns inte optimalt att träna bröst dagen efter axlar, men samtidigt känns det inte optimalt att träna bröst dagens efter triceps heller... Än är det inte bestämt utan det bestämmer jag nog när det är dax! Blir nog bra vilket det än blir. =)

Bra träning!

Det blev ett riktigt bra pass idag. Arnoldpressen tar verkligen på ett helt annat sätt än den vanliga hantelpressen och det är roligt. Bir så otroligt segt på sista repetitionerna och den tar riktigt bra. Alla övningarna tog faktiskt jättebra. Både sidolyften och framåtlyften sved som bara den. Känns verkligen som att jag fått till framåtlyften på ett bra sätt. Innan ar jag oftast kört en arm i taget, nu kör jag båda samtidigt men alternerande och det fungerar bäst tycker jag. Fick till den höga rodden bättre än vanligt också. Härligt när man känner att det tar rätt! Även magträningen gick riktigt bra. Fin kontakt i alla övningar och jag kunde höja till högsta vikten nånsin i magmaskinen. Superskoj! Den sämsta magövningen var nog benlyften men det gick helt okej de också. Bra träning!

Motion: Styrketräning Axlar och mage: 3 x arnoldpress 15 kg, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x framåtlyft med hantlar 10 kg, 3 x hög rodd 55 kg, 3 x situps på boll, 3 x magmaskin 50-57-57 kg, 3 x benlyft

Träningsvärken kommer krypande...

Det är roligt när man sitter stilla i en kontorsstol hela dagen och riktigt kan känna träningsvärken komma krypande i rumpan! =)  Jag har inte alls lika mycket träningsvärk som förra veckan då den verkligen var grotesk, men då var jag ju helt ovan vid övningarna. Nu hade jag ju gjort dem en gång innan i alla fall. Annars är jag riktigt laddad inför träning ikväll... eller ikväll och ikväll, direkt efter jobbet. Egentligen hade jag kunnat gå redan nu, men ska vänta in min käre pojkvän så vi kan träna tillsammans... Mer jobb fram tills dess alltså. Sen blir det ett tungt och intensivt pass för axlar och mage. Superskoj!

+ 10 kg

Jajamensan, idag ökade jag vikterna i både utfallen och knäböjen. Jag vet att det kanske inte är några imponerande vikter för andra, men för mig är de monstervikter. Och dessutom så kändes det bra på dem också vilket verkligen inte händer ofta! Ufallen kändes verkligen jättetunga första setet för där har jag aldrig ens varit uppe på den vikten innan, men sen kändes det bättre. Brände fint i rumpan. Knäböjen kändes också bra. Där har jag kört på 60 kg någon enstaka gång innan, men idag kändes det nog bättre än nånsin. Jag hade bra kontroll och kunde trycka på bra. 3x10 blev det på båda. Målet är att komma ner på 3x6-8 men det kanske blir nästa gång om jag törs höja då. Resten av passet gick också bra men jag var rätt mör i baksida lår när jag skulle på lårcurlen så det blev låga vikter där, men det kändes bra. Bra tog även bensparken som jag har lagt till extra till mina benpass för att få med lite mer framsida. Eller egentligen kändes allting bra och benen var lagomt spagettiga när jag skulle gå ner för den långa trappan från gymmet när jag skulle hem. Kameran fick också följa med så jag uppdaterar med en bild när jag kommer hem ikväll!

Det blev ett bra benpass men tyvärr är jag helt paj i ryggen nu. Det kändes bra under passet men redan när jag kom hem började det "onda". Det gör inte ont hela tiden, men om jag inte har ryggen i perfekt upprätt position så hugger det till nått fruktansvärt på vänster sida i svanken. Det gör så ont att jag blir totalt kraftlös när det händer (sker rätt ofta). Inte roligt alls. Idag är det riktigt illa. Jag hoppas det går över snart... Fick väldigt lite efter förra veckans benpass och det satt i tills igår... Hoppas det försvinner snabbare den här gången, men det är ju tusen gånger värre så det är kanske inte så troligt. =(

Motion: Styrketräning Ben: 3 x utfall i smithmaskin 60 kg, 3 x knäböj 60 kg, 3 x masklyft 50 kg, 3 x liggande lårcurl 40 kg, 3 x vadpress i benpressen 120 kg, 3 x stående vadpress 124 kg, 3 x benspark 55-60-60 kg

Veckans medlem...


Den här veckan är jag veckans medlem i Team PureFitness. Spana in!
Smaklökarna ändras...

Jag kommer ihåg första gången jag skulle dricka en proteindrink. Den smakade verkligen vedervärdigt. Så fruktansvärt äckligt och det tog mig en hel evighet att få i mig den... vilket gjorde att den blev ljummen och naturligtvis smakade ännu värre. Det tog bra länge innan jag började tycka att de var goda... Kanske var det när jag bytte märke? Jag minns faktiskt inte. Idag älskar jag dem. Så himla gott att ta efter ett träningspass. Som en liten godisbelöning nästan ju och det skulle kännas oerhört knepigt att inte ta en p-drink efter ett pass... Det känns ju som ett måste, en del av träningen på sätt och vis.... 

Det var inte länge sen jag stiftade bekantskap med caseinprotein. Tror det var i januari nån gång jag blandade ihop det till en fin pudding för första gången. Min beskrivning då var ju "Smaken av ingenting blir bara äckligare och äckligare och första gången höll jag knappt på att få i mig det utan att spy..." och det säger väl ganska mycket... men gång efter gång som jag åt det blev det godare och godare och nu tycker jag faktiskt att det är jättegott. Kan längta till min pudding om kvällarna! En riktigt härlig och god avslutning på en bra dag...

Nån gång nu under våren så började jag använda mig av Vitargo, vitargo pure som inte ska smaka nånting och man ska kunna ha i sin proteindrink utan att den ändrar smaken... Jo tjena, istället för att smaka mumsig jordgubbsmilkshake så fick jag en bautadrink som smakade trä. Blä, blä och ännu mera blä. Min smarriga proteindrink var totalt förstörd! Där krävdes det verkligen vilja för att få i sig allting... men jag har pinat i mig det ett tag nu och nu börjar det änligen smaka gott. En stor drink med en lätt smak av jordgubb (eller den smak jag har på proteinet för stunden). Mums! och nu ser jag fram emot min jättestora drink efter träningen igen! Gott, gotti gott gott!

Livet (eller smaklökarna) är allt bra knepigt ibland... Jag håller dock fast vid att jag inte tycker om gurka... inte heller gröt, paprika, tårta eller burkananas! =)

Rolig dag på Fitnessdagen...

Det var riktigt roligt på Fitnesdagen ju... fast vi blev mest fast vid Fitness Five... Tror vi satt där på (konst)gräset nästan hela tiden vi var på plats... hade gärna sett mer a Submission wrestling... Såg riktigt kul ut. Hann bara se nån av tjejernas match. Annars så var ju Fitness Five riktigt kul att se. De som deltog var verkligen imponerande! Och klart man blir sugen, både jag och John... men nu är ju siktet inställt på Body Fitness. Vi får ta en sak i taget! =) Strosade även runt och provsmakade bars, var med i några tävlingar och hade det trevligt. När regnet kom så drog vi vidare och åt en utomordentligt god pasta! Efter att ha sett hur duktiga tjejerna var i knäböj igår är jag mer laddad inför morgondagens benträning! =)


Lite av allting...

Idag var det dax för ett mixat pass, dvs lite av allting. Eller i alla fall bröst, axlar, mage, fram- och baksida lår, men jag ar bara tvungen att känna lite lätt på rodden med stång från igår också för att få in tekniken och jag tycker att det kändes betydligt bättre idag så nu är jag redo för nästa ryggpass. Träningen idag gick bra. Riktigt kul att köra lite allt möjligt. Man blir trött, men ändå inte för det går ju över så snabbt när man börjar träna nått annat. Började med flyes i cablecrossen och de kändes riktigt ordentligt vill jag lova, särkskilt eftersom jag har rejäl träningsvärk sen torsdagens bröstpass. Kändes väldigt bra. Hantelpressen däremot ar jag väldigt svag i. Trodde att jag lätt skulle kunna köra på 17 kg men det kändes lite för tungt för dagen så fick växla ner lite till de två sista seten. Fick dock en rätt bra känsla så lika glad är jag för det. Det är ju trots allt inte vikterna som är det viktigaste. I magmaskinen lastade jag på med mycket mer vikter än jag brukar ha kört. 45 kg, tror jag som ma kört på 35 innan... men det kändes bra. Jag fick inte den där svidande känslan som man kan få när man kör många repetitioner men kände absolut att jag ble rejält trött. Gjorde också några försök på plankan, men där är det ryggen som ger upp/smärtar först av allt så kan väl inte säga att det ar någon superövning. Sen bra avslutning ben två lårövningar... ja... Det var allt... kameran hängde med också så det blev nån liten film och några bilder...

Motion: Mixad styrketräning: 3 x flyes i CC, 3 x hantelpress 17-15-15 kg, 3 x magmaskin 45 kg, 3 x plankan, 3 x benspark 60 kg, 3 x liggande lårcurl 50-50-45 kg


Nu drar vi iväg och kikar på Fitnessdagen!!!


Sneakpeek från dagens träningspass...


Bra fredagsträning...

Fy vad dagens träningspass började dåligt. Så himla störigt och jag blev på riktigt dåligt humör när jag kände att det inte gick bra. Jag hade ju sett fram emot passet länge (jag gillar ju att träna rygg) och sen går det inte bra... Så ska det ju inte va. Det ska ju gå strålande bra så allt känns grymt och underbart... men men, efter ett tag kändes det bra i alla fall så jag kände mig rätt nöjd när jag gick från gymmet.

Började med chins. Klarade inte många själv alls så det fick bli i hjälpmaskinen. Där gick det äl ganska okej, men jag kände inte av det i musklerna men jag antar att det måste ha tagit nånstans i alla fall. Rodden har jag inte kört på länge för jag tycker inet den har tagit bra på sistonde... men nu var det dax igen fast med en stång. Kändes uselt, eller snarare så kändes det inte alls... inte nånstans. Jag hade noll kontakt och lyckades inte få till nån hur jag än gjorde. Där kom den mesta av irritationen. Sen började det bättra sig med riktigt bra latsdrag, nog de bästa på länge faktiskt. Okej ryggträning blev det bara därför. För triceps var det också lite nya övningar. Kickbacks kör jag aldrig. Tycker egentligen inte att det är någon vidare bra övning, men kanske just därför är den bra för mig... eftersom jag aldrig kör den. Nu är den med i 6 veckor i alla fall. Bra dips, bra fenchpress och bra ryggresningar fick avsluta passet! Bra träning!

Motion: Styrketräning Rygg & triceps: 3 x chins, 3 x rodd med stång 47-50-47 kg, 3 x smala latsdrag 57 kg, 3 x skivstångsrodd 50-50-40 kg, 3 x kickback 8 kg, 3 x dips, 3 x frenchpress 27 kg, 3 x ryggresningar

Nä men se vem man hittar där... =)Bröst och Biceps...

Riktigt bra träning idag! Jag var väldigt sugen på att träna också dessutom i och med att jag hade vilodag igår. En väldigt tråkig vilodag dessutom. Det kändes bara tomt. Men idag var jag laddad och hade ett riktigt roligt och bra pass framför mig!

Det var bara platta bröstövningar idag. I vanliga fall har jag i alla fall en sned bröstövning med i mina bröstpass så det kändes lite ovanligt. Jag tror faktiskt inte att jag kört varken hantelflyes eller hantelpress på rak bänk innan. Bra att börja nu då med andra ord! =) Hantelflyes har jag kört extremt lite av över huvudtaget men det var en riktigt bra övning. Bra stretch i muskeln och det kändes som att det tog bra. Jag gillar den! Alla bröstövningar gick faktiskt bra. Hantelpressen gick bättre på rak bänk än sned, även fastän jag var väääääldigt ostadig i första setet. Bicepstrningen gick också bra. Det kändes lite påfrestande för handlederna att köra två stångcurlar efter varandra men det gick bra ändå. Fick fin kontakt med biceps! Jag är riktigt nöjd med passet!

Motion: styrketräning Bröst & Biceps: 3 x bänkpress 55-55-50 kg, 3 x hantelflyes 8-9-10 kg, 3 x hantelpress 18 kg, 3 x flyes i CC, 3 x skivstångscurl 27 kg, 3 x scottcurl 23 kg, 3 x hantelcurl 13-12-11 kg

Längtar tills träningen...


Ikväll blir det bröst och biceps!


En vandrande köttbulle...

Just nu känner jag mig som en vandrande köttbulle. En köttbulle på ben vore också fel för jag känner mig som en köttbulle på två stubbar ungefär. Mitt ansikte är som en boll och kroppen känns helt uppsvälld och degig, särskilt magen. Ingen trevlig känsla alls, särskilt inte nu när det är sommar och allt. Kläderna passar inte, jag känner mig otymplig, tung och osmidig. Det är i och för sig nte så konstigt så mycket som jag vräkt i mig sen jag avslutade mig diet i påskas. Jag ligger 8-10 kg plus just nu och är lika plufsig som förra sommarn (så som jag aldrig ville bli igen). Just nu så ska jag ju gå på uppbyggnad tills det är dax för diet i augusti... Ingen bättring i sikte med andra ord. Jag får vara som en valross i sommar. Jag har nu ett kostschema som jag följer med bra mat 6 dagar i veckan. Det är inte ofantligt mycket mat där utan ganska lagom portioner. Det kan ju bara bli bättre av det!

Förra veckan köpte jag ett par extra baggy byxor att träna i bara för att det skulle va skönt att ha nått som inte satt åt nu när det mesta känns för litet... Nu känns till och med dem lite små! =S Egentligen vet jag inte vad syftet med det här inlägget var... Men ibland är det skönt att få klaga lite! =)

Klädkoden på gymmet...

Jag har helt och hållet glömt bort att ta upp en grej här i bloggen... en för mig mycket viktig grej, eller åtminstonde sjukt störande. Igår när jag och min älskling var och tränade så var det en tjej som tränade utan linne... alltså endast i tajts och sport-BH. Sånt tycker jag är väldigt störande. Man behåller kläderna på när man är på gymmet. Punkt slut! Linne och byxor som inte är för korta, mindre än så ska man inte ha på sig av respekt för sina medtränande. Både för killar och tjejer och som sagt både överkropp och underkropp! Det är sjukt störigt när nån springer runt halvnaken för man kan inte riktigt koncentrera sig. Jag vill inte se saker som guppar, hoppar, veckar och dallrar oavsett hur vältränad eller otränad en person är. Jag var på väg att gå och säga till henne eller gympersonalen flera gånger men tillslut gick hon. Hon var inte diskret heller utan sprang runt över hela gymmet som en vettvilling och tog onödigt mycket plats (irriterande även om hon behållt kläderna på). Och om hon nu var så varm att hon var tvungen att ta av sig linnet så kanske hon hade kunnat tänkt på att inte ta på sig långbyxor istället?!?! Störigt, störigt, störigt!

Vad tycker du om klädkoden på gymmet?


Nya övningar att testa...

Jag är redan tränad och klar! Och dessutom har jag hunnit med en sväng på Coop också. Här går det undan minsann! Kom i och för sig ifrån jobbet i en bra tid och hade bra tempo genom träningen, körde dessutom färre övningar än vanligt, så det är inte så konstigt egentligen. Nu har jag helt sjukt mycket tid till över ikväll ju! Ovanligt!

Träningen gick ju i alla fall bra. Pass två i mitt nya träningsschema och det innehöll lite nya övningar för mig. Roligast var arnoldpressen som jag faktiskt aldriog hört talas om förut... Tur att google is my friend. Vet inte du heller vad det är så får man väldigt bra instruktioner i klippet nedan. Den tog i varje fall väldigt bra. Egentligen tog alla axelövningar förutom den höga rodden väldigt bra. Jag blev dock inte lika trött som jag brukar i och med att jag är van att köra fem övningar plus två för baksidan. Nu blev det tre och en baksida. De tog där de skulle i alla fall! =) Även situps på boll var ny för mig. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att den skulle fungera över huvudtaget. Min rygg tycker inte om välvda underlag. Det blir som en off-knapp och all kraft försvinner och det gör bara ont. Idag fick jag till nån slags gungande känsla i bottenläget så det gick riktigt bra och den tog fint. Riktigt kul att känna att man klarar av nya grejer hela tiden. Igår knäböj och idag att ligga på en boll. Riktigt bra magträning blev det och jag öste på rejält med vikt i magmaskinen. Good stuff! Nu ska jag vara så stilla som möjligt under kvällen så musklerna kan växa så de knakar! =)

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 3 x arnoldpressar 15 kg, 3 x sidolyft med hantlar 10 kg, 3 x framåtlyft med hantlar 8-9-10 kg, 3 x hög rodd 60 kg, 3 x situps på boll, 3 x magmaskin 57 kg, 3 x benlyft


Ett helt annorlunda benpass...

Strax innan 9 var jag på gymmet igår. Nu kändes det väldigt sent, men för några år sen tränade jag väldigt ofta vid den tiden. Jag och min pojkvän skulle testa på mitt nya träningsschema. Utfall, knäböj och marklyft... som jag suger på och typ aldrig gör. Utfall är jag väldigt vinglig och svag i men jag fick ändå till det ganska bra idag. Knäböj är jag svag i ochgör väldigt lätt illa mig i ryggen när jag kör. Marklyft har jag aldrig kört för att jag varit rädd för att göra illa mig i ryggen. Nu blev det allt på en gång. Utfallen gick bra. Första setet kändes knepigt men sen fick jag till det bättre. Kom nog inte upp i de vikterna som jag borde ha haft för det blev för många repetitioner. Samma sak med knäböjen. Körde 12 repetitioner på varje set och var inte helt slut ändå. Men jag blev trött! Marklyft har jag ju aldrig kört innan så det var kul att prova på och vid sista setet kändes det riktigt bra. Nästa vecka ska jag arbeta mig uppåt med vikterna. Bra övningar, men jag saknade den där brännande, svidande kontaktkänslan som jag får i min älskade benpress. Nu kändes det ju ingenting (okej, i utfallen kändes det) utan det blev mest bara segt... men skam den som ger sig. Jag ska på det nästa vecka igen! =) Skulle egentliogen ha kört sittande vadpress, men tyvärr så tog mitt gym bort den för nått år sen... Försökte mig på det i smithmaskinen men hade för lätta vikter på stången och ändå gjrode det så ont i benen av stången att jag inte kunde fortsätta... Det kändes inte som nått bra alternativ med andra ord... fick bli i benpressen istället. Bra träning blev det men kändes väldigt fokuserat på baksidan. Jag brukar fokusera på framsidan i vanliga fall. =) Omväxling förnöjer antar jag! =)

Motion: Styrketräning Ben: 3 x utfall i smithmaskin 50 kg, 3 x knäböj 50 kg, 3 x marklyft 40 kg, 3 x liggande lårcurl 40 kg, 3 x vadpress i benpress 120 kg, 3 x stående vadpress 124 kg

Redan helt färdig...

Har precis kommit hem från Malmö från vad som visade sig vara en väldigt krävande företagspresentation... i alla fall om man ser på mig. Jag känner mig totalt slut i huvudet... och då har ändå större delen a dagen gått åt till resor. 3 timmar dit, 45 min förberedelse, 2 timmar presentation, 45 min eftersnack, drygt 2,5 timmar hem. Som tur är så blir dte inte träning förrän sent ikväll. Träning och sen sova blir det nog.

Idag är den ben som står på schemat. Jag har dumt nog lite träningsvärk i benen efter lördagens knäböj men förhoppningsis går det bra ändå. Ska köra tyngre knäböj idag och dessutom tills jag är slut (vilket jag inte gjorde i lördags då jag bara körde för att prova på) och dessutom köra utfall också så jag kan bara tänka mig smärttillståndet mina ben kommer befinna sig i resten av veckan. Ajajaj!

Nu ska jag slappa i soffan innan det är dax för middag om några timmar och sen gym!

Igår gick Alströmertrofén av stapeln...

Igår gick ju Alströmertrofén av stapeln. Det var ju den tävlingen där jag hade tänkt göra min debut i Body Fitness. Som ni säkert har märkt så blev det ju inte så och det kändes ju lite extra tråkigt igår. Jag är dock fortfarande nöjd med beslutet att skjuta upp debuten för jag kände mig inte bra varken mentalt eller kroppsligt. Det har tagit ett tag att återhämta sig också. Mentalt känner jag mig bra först nu men visst kommer det dippar ibland. Kroppsligt gick det väl snabbare antar jag. Nu är jag redo för en ny satsning och på gång!

Ny debut är ju planerad (och kommer att ske) i december, på Fitnessfestivalen. Alströmertrofén var ju tänkt som ett delmål på vägen dit egentligen. Den här gången har jag säkrat upp genom att skaffa mig ett bra team med duktiga coacher som ska hjälpa mig hela vägen fram till tävling. De ska whip my ass into shape... på riktigt faktiskt. Mitt ass är en av mina muskelgrupper som behöver bättring. På tisdag går jag på ett kost-och träningsupplägg för att lägga på mig så mycket muskelmassa som möjligt fram till augusti då dieten börjar. Coacherna säger och jag gör. I början av juli har vi kick-off med teamet så då får jag träffa alla andra trevliga tjejer som många av dem också ska göra sin debut på samma tävling. Det känns grymt bra! Jag är väldigt peppad och det kommer att gå vägen! =)

Tyvärr kunde jag inte titta på tävlingarna igår för jag drog på 50-årsfest istället... men jag har sett lite bilder på internet idag och alla såg ju grymma ut! Då blir jag mera peppad! =)

Lyckad träning...

Idag körde jag lite allt möjligt för på måndag så börjar jag ett nytt träningsschema... Idag blev det en mix av rygg, bröst och axlar och det kändes som att det gick riktigt bra! Det var kul också. Kändes väldigt ovant att köra så blandat. Det blev varken särskilt tungt eller många övningar per muskel men kändes som att det tog riktigt bra. jag hade bra fart i passet och hann med mycket. Testade även på knäböj och kände lite på en annan övning som jag ska börja med nästa vecka. Roligt och bra pass!!!

Nu åker jag ner till de småländska skognarna på 50-årsfest. Skoj, skoj hemskt mycket skoj!

Motion: Styrketräning Mix: 4 x latsdrag 47 kg i superset med 3 x pushdowns med raka armar 15 kg, 4 x militärpress i smithmaskinen 36-36-31 kg, 4 x flyes i CC, 4 x sidolyft i CC i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 3 x rodd 40 kg, 3 x knäböj 40 kg, 3 x hantelrodd 16 kg, 3 x hantelpress 11 kg,

Vad gör man när man vaknar kl 6...

... på en lördag och det råder cardioförbud? Ja du... Idag har jag sett på en film, ätit långfrukost för mig själv och gjort klart tvätten... och självklart spanat in allt nytt som hänt på internet under de senaste timmarna... Nu är klockan 10 och gymmet öppnar äntligen. Jag ska dit och köra ett litet mixat pass med det jag känner för. Roligt! Laddar gör jag med PWO i min nya fina Smartshake och ipoden är påfylld med lite ny musik! Kommer gå super!


Team PureFitness mot Luciapokalen

Jajamensan, som flera säkert redan har förstått så är jag nu medlem i Team Pure Fitness! Det känns grymt dessutom! Siktet är inställt på Luciapokalen som går av stapeln under Fitnessfestivalen i december och har egentligen varit mitt mål enda sen förra årsskiftet. Teamet består av många grymma tjejer där de flesta också ska tävla under Luciapokalen och coacherna Madde och Minette. Tillsammans ska vi ta oss hela vägen fram till scenen.

Här hittar nu mer information om mitt team, medlemmar och coacher -->Pure Fitness

Totalmosade armar...

Cupcakesen verkade ge bra effekt för jag fick faktiskt till ett grymt träningspass... Fokuserade på att köra superstrikt och det verkade ge resultat. Jag fick superbra kontakt och kände mig helt slut redan efter första övningen i både bicepsträningen och tricepsträningen. Fick ändå till det riktigt bra med de andra bicepsövningarna. Alla tog som bara den och det kändes riktigt bra. I triceps la jag in dips för det ska jag börja köra nu framöver. Vanigtvis när jag kör dips (som första övning då) så brukar jag börja nånstans mellan 15-20 reps, men nu blev det 6 st skaaaaakiga repetitioner i varje set. Blev verkligen totalt slut efter första övningen. Där måste det bli bättring men jag antar att det kanske inte var helt optimalt att ha en väldig träningsvärk i bröst och lite i axlarna heller! =) Avslutade passet med att superseta en lätt övning för både biceps och triceps. Tog 14,5 kg-stången och använde till båda övningarna. Bra avslutning på ett väldigt bra pass!

Efter träningen hade jag tänkt köpa lite jordgubbar fårn ståndet som är precis utanför gymmet som jag kunde ha och smaska på nu under kvällen... men det var slut(?!?!?!)... trååååkigt... så då blev det inget alls. Nytt försök imorn! =)

Motion: Styrketräning Armar: 3 x hantelcurl 13 kg, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x bamsecurl, 3 x pushdowns 25-20-20 kg, 3 x dips, 3 x rep över huvudet, 3 x 21:an i superset med 3 x treicesextension över huvudet 14,5 kg

Fredagsfika på jobbet...


Supersmarrigt fredagsfika på jobbet idag, för en gångs skull. Vi brukar aldrig fika annars... Inget fika, ingen dag i veckan kanske vi kan kalla vårt motto... =) Men idag behövde vi visst lite pepp och som tur vad hade let's deal bra saker till bra priser idag. Som hittat. Förhoppningsvis ger det mig lite extra energi till att lyfta tungt när jag jobbat klart också! =)


Bröst och mage...

John kom inte till gymmet förrän senare än mig idag så jag började träna själv... Jag hade alltså ingen passning och då är det svårt att köra tungt i bänkpressen. Jag körde lite lättare än vanligt men blev vääääldigt trött. Bänkpressen tog riktigt bra för jag orkade knappt nått i hantelpressen sen. Hade ingen kraft att skjuta på med alls! Efter att ha läst att Emelie tyckte att sneda bänkpressen var bästa bröstövningen just nu så bestämde jag mig för att prova på den igen jag också. Tycker det är lite svårt med rörelsebanan där men tycker ändå att jag fick till den rätt bra idag. Inte allt för tungt i och med att jag inte hade passning men jag är betydligt svagare i sneda pressar än raka också. Kändes rätt bra. jag blev trött. Avslutade bröstträningen med två grymma flyesövningar. Riktigt bra bröstträning idag faktiskt. Och även riktigt bra magträning. Min favoritövning för mage just nu är hjulet. Den är så himla bra! Smärtar riktigt i magmusklerna i bottenläget, häääärligt! Sen blev det till att slappa ett tag i soffan i receptionen med min protein-kolhydrats-drink medan John fick träna klart. Jag är riktigt nöjd med dagens pass! =)

Motion: Styrketräning Bröst & Mage: 5 x bänkpress 50-50-50-40-40 kg, 4 x sned hantelpress 18-18-18-15 kg, 5 x sned bänkpress 40-40-40-30-30 kg, 3 x flyes i CC, 3 x pecdec, 3 x hjulet, 3 x benlyft, 3 x magmaskin 36 kg

Vitaminchock deluxe?!?!


Jag som aaaaaldrig äter frukt har tryckt i mig fem stycken idag. FEM!
Vad hände där egentligen?

Jo, jag skulle lägga till kolhydrater i kosten idag och vi hade det lite knapert med sånt hemma så vad tanken att ta en frukt till mellisarna (plus bröd till lucnh och frukost som redan var klara)... men päronen var så perfekt mogna så de var otroligt goda! Alla 4 slank ner... 2 på förmiddagen och 2 på eftermiddagen. Plus en clementin... Frukt för ett helt år mao! =)


En del av gårdagens eftermiddagsaktivitet


Sen ryggträning...

Sen träning idag. Jag kom till gymmet kvart över 8-halv 9 nån gång... men det verkar bara ha påverkat träningen positivt för det blev ett riktigt bra pass. Jag kände mig ganska stark i latsdraget så jag kunde dra bra utan att få kramp i handen och fick bra kontakt. Fick även hjälp med några extra repetitioner så det sved till extra bra. Körde för ovanlighetens skull skivstångsrodd. Jag tycker väldigt mycket om den övningen men har inte kört den på rätt länge. Körde ganska lätt och det kändes bra. Kör jag för tungt knäcker oftast min ländrygg till och jag får ont, ont, ont och kan knappt röra mig. Latsdraget och skivstångsrodden var nog de två bästa övningarna men alla tog bra. Jag fick bra kontakt, var ganska stark och hade ett bra tempo genom passet (jag ville ju hem). Jag är faktiskt väldigt nöjd med träningen idag! Jag blir lika glad varje gång jag får bra kontakt i ryggen!

Motion: Styrketräning Rygg: 4 x latsdrag 57-57-47-47 kg, 4 x skivstångsrodd 40 kg, 4 x latsdrag V-handtag 56-56-49-49 kg, 3 x t-barrodd 20 kg, 3 x maskinrodd 35 kg, 3 x ländryggsmaskin 40 kg, 3 x ryggresningar

Spänd av förväntan...
Ikväll (okej kl 18 då) ska jag göra nått roligt... Riktigt spännande
ska det bli och jag är faktiskt lite smånervös ändå... Men riktigt kul och det
gör det hela lite mer verkligt!

Nu är jag på G!!!
Sjukaste pumpen någonsin...

Imorse blev det en timme på motionscykeln. Jag kände att jag hade en heeeel del extra energi i kroppen efter all mat, efterrätter och godis de senaste dagarna så det var skönt att få röra sig lite! En skön start på dagen att göra lite då och då tycker jag.

Sen har jag tränat också. Kändes som att det var evigheter sen jag tränade sist fast jag faktiskt körde ett pass i fredags... men det var iof på ett annat gym så det var egentligen en vecka sen sist på mitt gym. Började så klart med favoritpasset, axlar och mage... Men det kändes INTE som vanligt. Jag fick sån sjuk pump så det kändes som att mina axlar skulle explodera och jag knappt kunde lyfta nånting. Jag kände mig i och för sig ganska svag från start men det blev "värre" allt eftersom passet gick. Sån sjuk svidande känsla i axlarna så jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Antar att det också hade att göra med allt överätande de senaste dagarna. Visst är det kul medlite pump i musklerna, men så mycket som jag hade idag var inte bra... Kändes ju inte som att jag kunde träna fullt ut... Det blev lite lättare vikter än vanligt och trots pumpen så kändes det som jag fick till ett rätt bra pass. Axlarna kändes ju totalt slut i alla fall och magen likaså. Bra nog visades dressyr från Norrköping Horse show på tvn samtidigt som jag skulle använda en magmaskin, så det blev många set där! =) Jag är nöjd med träningen. Skönt att va igång igen!

Motion: Cykel 60 min
Styrketräning Axlar & Mage: 4 x hantelpress 20-18-16-14 kg, 4 x sidolyft med hantlar 7 kg, 4 x stående skivstångspress bakom nacken 19,5 kg, 4 x sidolyft i CC i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg, 4 x liggande baksideflyes i CC, 3 x hjulet, 6 x magmaskin

Höjden av lathet?Jag åt precis en keso som smakade surt bara för att jag inte orkade gå och köpa en ny... 

Jag åt precis en burk keso och en förpackning med skinka för att jag inte orkade gå ner för backen och köpa riktig mat. En burk keso och en förpackning skinka, endast!

Home sweet home...

Äntligen hemma... eller har varit hemma i 2 timmar... men ändå... grymt bra vistelse hos föräldrarna. Har hunnit med det mesta som man bör hinna med när man är där... även att prova yoga för första gången och att sätta plant en halvdag. Nu myser jag och min prins i soffan och imorn börjar vardagen igen. Det har verkligen varit semester de senaste fem dagarna! Sååå skönt!

Gästträning på Golds Gym i Östersund

Idag var det dax för gästträning för min och min pojkvän på Golds Gym i Östersund... Gymmet var rätt välfyllt för att vara en klämdag med riktigt semesterkänsla... trevligt värre. Vi fick med oss min barndomsvän som flitigt besöker gymmet, dock är hon mer bekant med gruppträningssalen än gymmet så vi hittade nästan bättre än henne... =) Hon och jag körde tillsammans och John var med oss på några övningar. Riktigt roligt var det. Dessutom mixade vi till det på ett sätt som jag nästan aldrig tränar... för det första kör jag aldrig rygg och axlar på samma pass... och sen kör jag sällan varannan övning. Oftast kör jag klart en muskelgrupp innan jag börjar på nästa... Men det var roligt med omväxling.

Jag ska väl inte säga att det var mitt livs bästa pass men det var helt klart bra. Latsdragen kändes bra, hantelpressen fick jag bra kontakt i mot slutet, rodden fick jag lite kramp i vänsterhanden men hann ändå bli rätt slut, sidolyften är alltid bra.. alltid... T-barrodden kändes som bara den och sen mosade vi totaltlsut på axlarna genom att superseta sidolyft i cablecrossen med framåtlyft med hantlar, behöver jag ens kommentera hur slut man blir av det? Min vän ville gärna köra lite mage också så vi avlsutade med det... och diverse provdragningar och test av olika maskiner. Ett roligt och bra pass och mycket trevligt sällskap!

Imorn så ska jag faktiskt rida lite. Jag och mamma ska rida ut tillsammans... Jag ska rida hennes lilla bäbis, 3-åringen. Ska bli roligt... Sen ska jag kanske springa med brorsan, eller prova på nån gruppträning när idrottsförningen har prova på-dag för att fira 90 år... Vi får se hur det hela slutar! =)

Motion: Styrketräning Rygg & Axlar: 4 x latsdrag, 4 x hantelpress, 3 x rodd, 4 x sidolyft med hantlar, 3 x t-barrodd, 3 x sidolyft i CC i superset med 3 x framåtlyft med hantlar, 2 x hjulet, 3 x situps + en hel del latjo-träning

Hur ska man hinna med allt gott?

Igår efter lunch hoppade vi in i bilen och åkte de 10 timmarna norrut mot min föräldrar och byn där jag växt upp för att fira kristi himmelfärds, eller egentligen mest för att umgås och ta det lugnt... Lugnt kan man verkligen säga att vi har tagit det... Både jag och John har varit totalt utslagna och supertrötta så vi har mest vilat eller sovit hela dagen idag... tills nyss då i faktiskt gjorde nått vettigt... I dubbel bemärkelse. Vi har bakat. John har gjort "vår" chokladfudgetårta och jag har bakat en kolatårta som jag blev bjuden på på mitt jobb i början av min diet förut och har suktat efter sen dess. Båda är GUDOMLIGT GODA och jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill göra nått gott!

Det här verkar bli en riktig gödningsresa... Från godiset och kebaben på resan upp till all god mat vi ska äta. Vi har dessutom pratat om alla efterrätter vi ska göra och det verkar inte ens finnas dagar till alla... Imorn ska vi i alla fall träna på gym inne i Östersund. Sen kanske det blir nått pass på bygymmet också. Och jag är sugen på att testa springa lite, men vi får se... Nu väntar jag på maten... =)


RSS 2.0