Snygga crossfitskor

2 par Crossfitskor
Som ni kanske minns så spenderade vi en hel del tid (och pengar) i Reeboks crossfit-butik på 5ft avenue när vi var i New York för en månad sen. John hittade massor av saker som skulle med hem. Bland annat de här två snygga paren skor. Båda är framtagna för att vara bra för just crossfit, även om man kan använda dem annars också så klart. John har använt båda paren flitigt och är grymt nöjd!
  • De röda snyggingarna är "vanliga" crossfitskor. Jag är inte så insatt men jag antar att det är en bra allroundsko eftersom man gör allt möjligt när man kör crossfit. Vad som är speciellt är att de är gummerade längst framme vid tårna och upp en bit över stortån... Det är för att man ska få bättre grepp när man klättrar i rep. Coolt!
  • De svart/vita snyggingarna är ett par tyngdlyftarskor. De är väldigt lätta, nästan som mina lättviktslöpskor, och dessutom är de även väldigt mjuka i främre delen av skon... Just för att man ska kunna köra nästa övning bra också, t.ex. box jumps. Man formgjuter dem genom att ha dem några minuter i ugnen på 200 grader F och sen sätta på sig dem så att de formas efter foten. Perfekt passform med andra ord. Precis som vanliga lyftarskor är de väldigt stabila och uppbygda i hälen. Jag börjar bli sugen på att par själv. Om det är några jag ska köpa så är det de här... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0