Onsdag - blir sämre och sämre det här...

Fyyyy vad jobbigt det var på crosstrainern idag. Va dessutom varmt inne på gymet så svetten fullkomligt sprutade... Men jag härdade ut hela tiden även fast jag ville avbryta och gå hem... Måste bli mer kondisträning framöver märker jag... =)

Idag kom ytterligare ett tråkigt besked... Kompisen ville trösta sig med kebabtallrik... Va nära att jag gjorde henne sällskap, men lovade ju igår att sköta mig så tog en sallad istället. Knepigt ställe där de inte hade pasta som man kunde välja till salladen. Fick ta ris. Den var i alla fall väldigt äcklig... Jag som hade tänkt äta en så god middag... men men, får ju den imorn istället så det blir inte fy skam... Va förresten på anställningsintervju idag. Fick inte jobbet i och med att jag inte kunde jobba heltid nu i maj, men de skulle spara mig inför kommande jobb... Håller tummarna. Intervjun gick väldigt bra i alla fall!

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, 2 st omega3, vitaminer
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, cola light
Mellanmål: Äpple
Middag: Ris, isbergssallad, tomat, crabfish, räkor
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, olja
Efter träning: Proteindrink
Kväll: Äpple, 2 st omega3

Motion: Promenad 50 min, Crosstrainer 45 min

Kommentarer
Postat av: Anna

Håller en tumme för att du får jobbet!

2008-05-08 @ 11:51:40
URL: http://fitnezz.blogg.se
Postat av: msfatso

Tråkigt när man laddad för värsta goda middagen så blri det inte så :) Tycker i och för sig att du verkar äta underbart god mat jämt.. Skönt med ett riktigt jobbigt pass. Håller tummarna för att de har ett jobb till dig när det passar!

2008-05-08 @ 13:26:41
URL: http://msfatso.blogg.se
Postat av: anpofs

undrar bara om din frukost, äter du keson och yogurten för sig eller blandar du ihop allt tillsammans med havregrynen?? Tack för en bra blogg!

2008-05-08 @ 17:40:22
Postat av: Johanna

anpofs: Jag äter keson och yougurten för sig... Tycker det är gott... Har aldrig testat att blanda det men vet andra som säger att det funkar också... Man kan nog göra som man vill... =) Kul att du gillar bloggen!

2008-05-08 @ 18:24:39
URL: http://inshape.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0