Tisdag - inte mycket aktivitet alls

Idaghar jag inte gjort mycket alls. Klev inte upp förrän kl 12 när roomien kom hem från skolan. Sen har jag befunnit mig i soffan mest hela dagen. Sett på film, serier och lite allt möjligt. Riktigt härligt, mennu känner jag mig lite rastlös. Kanske bra att det är en heldag på skolan som väntar imorn då... haha... Men jag tog mig iväg och sprang en stund i alla fall... 6 km och det gick riktigt bra. Lite högre medeltempo än vanligt, superbra! =)

Motion: Springa 6 km

Måndag - Vila/Kurerning

Har känt mig lite krasslig idag... och svintrött ela dagen. Har gått som i dvala känns det som. Så efter en heldag i skolan, en sväng på stan och fika ute så fick det bli soffan resten av kvällen... Nu ska jag snart in och bada också. Känns som om jag har nån sjukdom som ligger på G. Förhoppningsvis försvinner den under kvällen, annars skrmmer jag bort den imorn.

Har shoppat ett par nya träningsbyxor idag. Ett par capri från adidas. Fast de är 1-2 storlekar för stora, men då blir de bara härligt baggy! =) Var förby en sportaffär som hade ombyggnadsrea så fick de lite billigare. Perfekt! =) Ska inviga dem på onsdag då det blir styrketräning. Imorn had ejag tänkt springa och då vill jag ha ett par andra. Kläder för ändamålet... inte för att de är speciellt utformade för det,men jag trivs bättre med olika kläder när jag tränar oika saker.
  • Springa = kortare byxor typ 3/4 och t-shirt så inte håret fastnar på skuldror/axlar.
  • Styrketräning= långa byxor eller 3/4-byxor och linne, helst med brottarrygg så man får bra rörlighet.

Haft en riktig familjehelg

Japp, då har familjen (minus syster) varit här i helgen poch det var varit intensivt och jätteroligt. Vi har varit ute och ätit massor med god mat här och där, after workat, varit nere vid hamnen, Skansens krona, mycket shopping, bio (Taken), och lite mys här hemma. Idag bjöd jag bland annat på en finfin sen lunch (honungsglaserade kycklingfiléer, ungsrostade rotfrukter, vitlökssås, smarrig sallad). Brorsans mål med att komma var att få träna massa på gymet. Mitt gym är ju så snälla att man får 2 veckors provträning så det var bara att träna på. Mycket mat har det blivit eftersom han hade bestämt sigför att gå upp till 100 kg så de blev lite chockade när vi skulle käka på café och han beställde in 3 dubbla en normal person skulle ha tagit... haha... =) Ikväll har jag fått vila upp mig i soffan med roomien och film!

I lördags körde vi rygg och jaghar faktiskt rejält träningsvärk just nu. Det blev chins (med hjälp), rodd, latsdrag, V-drag, skivstångsrodd, testade på mark men fick inte till det alls. Sen så skulle jag testa att maxa bånkpress också. Klarade av 55 kg rätt lätt, men sen när jag skulle ta 60 (som jag var säker på att jags kulle klara) så var det tvärstopp... Men jagska klara det snart nångång. Skam den som ger sig,. Var ju första maxförsöket jag gjort så. Känner mig nöjd, men ändå inte. Kändes som omjag skulle kunna ta mer... nästa gång för det bli! =)

Idag blev det axlar och gud vad slut mina små axlar blev nästan på en gång. Körde sidolyft med hantlar och sen baksidan supersetat med framåtlyft med skivstång, sen sved det som bara den... men blev även hantelpress, press bakom nacken i smithen, och en maskin. Brukar aldrig köra så många övningar på samma muskelgrupp i vanliga fall, i alla fall inte en sån liten, men det r ju bra med omväxling, Kul också att träna med nån som är så motiverad. Nu är jag himla taggad också! Bådar gott för framtiden!

Torsdag - tränar mig alldeles blodig =)

Idag har jag gått runt som i dvala hela dagen... Till och med imorse när jag och roomien var ute och gick var jag för seg för att lyfta på benen så jag snubblade, för seg för att få fram armarna så jag krashade nästan i gatan, men lyckades hålla mig uppe som tur var... har varit nära att somna när jag försökt plugga ungefär 100 ggr, men än så länge är jag vaken. Har varit otroligt sugen på de kakorna som jag köpte på Lidl igår som bara ligger tillsammans med de snickersarna jag och roomien köpte på Siba i mitt skafferiskåp och ropar på mig... men än har dte inte blivit nån och som det verkar så blir det nog ingenting heller. Jag ska plugga lite mer, har ju tenta imorn, sen måste jag nog städa för imorn kommer ju familjen hit, ja, förutom min syster då. Vi kommer förhoppningsvis att ha jättekul! =)

Jag var till gymet och sprang också. Var inte alls särskilt taggad, mennär jag väl satte igång så gick det bra. Jag sprang till och med lite snabbare än vanligt och lite längre också. Hade kunnat fortsätta, men hade ingen lust. Det hade ju redan gått så bra! =) haha, ibland kan man ju få blodsmak i munnen när man tränar, men inte är dte ofta man faktiskt blöder på riktigt... men idag skedde det för mig. Jag springer ju och sparkar mig själv mest hela tiden så jag brukar ha en svart fläck ovanför fotknölen när jag sprungit (och hål i vissa byxor osm jag använt ofta när jag varit ute och gått), men idag blev det faktiskt ett sår. Klicka så får ni se bilden större. Blev väldigt chockad när jag såg det efteråt för var inget jag märkte av när jag sprang... men men..

Motion: promenad ca 50 min, Springa 7 km

Onsdag - Våffeldagen

ja, som ni kanske förstått så följde jagju inte mitt kostschema igår men det var det faktiskt värt. Så otrolgt gott med våfflor ju och jaghar tänkt på såna i flera veckor faktiskt. Jag och roomien fick nått ryck och sprang runt hela stan och letade efter billiga våffeljärn. De var slut nästan överallt men tillslut hittade ju ett... Fast först var vi på Konsum och åt massa provsmaksvåfflor! Smaskens! =) blev även nån snickers och några kakor när jag ändå var i farten. Helt otroligt gott! Nus ka vi käka våfflor varje helg här hemma! =) jag mådde faktidkt inte så bra innan på dagen, men lite våfflor och annat onyttigt gjorde sysen! =)

Jag var ute och gick på morgonen i alla fall och kallt var det. Men det var rätt skoj för jag hade sällskap av en liten hund. Livade upp tillvaron. Idag har jag också gått, med roomien ner till centralstationen för att boka biljetter till henne. SJs hemsida är tydligen inte att lita på. Planerar att springa lite senare idag, men det är ju tenta imorn och den går före... Fast jag känenr mig inte så motiverad att plugga så det blir nog till att springa.

Förresten har Lina en tävling om CLA som jag är med i! =) Vill vinna! Håll tummarna!

Motion: promenad 45 min

Som jag har längtat efter denna våffeldag =)


Tisdag - omväxling förnöjer

Körde lite annat upplägg på axlarna idag och det tog verkligen bra! Körde ju iof lite annat på triceps också och det tog också bra! =) Sen försökte jag mig på att köra mage, men hade ingen lust så det skippade jag. Förut brukar jag tycka att det var jättekul att köra mage, men nu hatar jag det så det blir inte så ofta heller. Den där sidolyftsmaskinen är förresten jättebra. Tycker det tagit dåligt när jag kört med hantlar på sistonde så det är nog bra att köra den där ett tag, tills den tar dåligt! =) Jag har förreten börjat sett en liten bula på axlarna nu på sistonde, vilket är jättekul! Resultat av allt slit! Lägger in en bild som är från några veckor sen. Gick lätt som en plätt att springa lite efteråt också. Var riktigt skönt. Slutade mest för att jag blev hungrig. Nu sitter jag och väntar på att mina ungsrostade rotfrukter ska bli klara. Eller ja, det lät mer avancerat än det är... Potatis och morötter! XD

Imorn blir det till att köpa nytt proteinpulver och omega3... Allt tar slut nu! haha... och kyckling... sen  kan jag laga massor av mat!

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Axlar & Triceps: 5 min crosstrainer, 3 x press bakom nacken i smith +20-17,5 kg, 4 x hantelpress 9-8 kg, 3 x sidolyftsmaskin 15 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg, 3 x rep över huvudet 35 kg, 3 x frenchpress 19,5 kg. Springa 2,5 km

Måndag - bra start på veckan

Denhär veckan kan jag bara varahemma och slöa runt... Jag har nämligen ingenting jag måste iväg på förrän på fredag. Då blir det tenta och sen möta upp föräldrarna och brorsan som kommer hit på besök. Ska bli roligt. Första gången de är här sen jag flyttade hit. Jag och brorsan ska träna lite ihop också. På tal om träning, idag tog mitt proteinpulver slut... Dåligt timing med en två dagar kvar till löning/csn. Är jag snäll kanske jag kan tigga åt mig morgondagens drink av roomien... =)

Det blev den längre varianten av morgonpromenad imorse. Så otroligt härligt ute just nu så man vill ju aldrig gå hem! =) Märks också... mycket folk som är ute och går/springer hela tiden. sen blev det liteträning på eftermiddan. Rygg gick väl så där måste jag säga... fast nu när jag sitter här så känns det som om det har tagit rätt så bra för det småvärker lite i överdelen av ryggen hela tiden, på ett härligt sätt... nice. Ville inte köra mer hantelrodd så istälelt körde jag lite olika ryggövningar (lätt T-bar, roddmaskin etc) litehär och där för att testa på. Rätt skoj. För biceps körde jag lite andra övningar och det kändes väldigt bra. Tog bra på en gång! Variation is the key tydligen! Tycker alltid att vissa övningar känns som om de tar superbra i början när man kör det och jag blir helt frälst... men sen blir de "sämre och sämre" ju längre jag använder dem... Så jag får nog börja att variera mera! =)

Idaghar jag i alla fall anmält mig kamera stulen... Så förhoppningsvis får jag tillbaka den elelr pengar på försäkringen snart så jag kan skaffa mig en ny... Saknar den ju. Har lyckats äta bra idag också... Fast chokladsuget satte in på kvällskvisten, men detbotade jag med en Pepsi Max. Har blivit lite smått beroende av dem nu. Blir ju en om dagen i alla fall...

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Rygg & Biceps: 5 min crosstrainer, 3 x latsdrag 49-42 kg, 3 x latsdrag V-handtag 49-42 kg, 3 x rodd 40 kg, 2 x hantelrodd 17 kg, 3 x scottcorl + 5 kg, 3 x liggade curl till pannan 35 kg, 2 x bamsecurl, lite på måfå , 3 x ryggresningar, Springa 2 km

Söndag - Ben & Bröst

3 dagars vila har det blivit. Igår tänkte jag egentligen träna, men det blev aldrig av. Fast det var rätt skönt att bara ta det lugnt. Jag och roomien var ute på en långpromenad i det fina vädret istället. Men idag blev det träning av. Ben och Bröst och det gick riktigt bra. Bra kontakt i alla övningarna. Funderad epå att öka lite mer i benpressen, men det får vänta. Tycker dte är liiite obehagligt att köra bänkpress själv, men det funkar ju om man inte tar ut det allra sista. Det gjorde jag istälelt i den lutande bänken och pecdecen. Shit pommes frites vad det sved! =) Efteråt blev det en promead ute i det härliga vädret också så att jag slipper ha så mycket träningsvärk... nice nice!

idag är det tillbaka till vanliga maten igen... Fredag kväll och hela gårdagen hade jag ju ätardag. Och åt gjorde jag... men som sagt, idag är det vanliga maten igen... Rätt skönt. Lite jobbigt att gå runt och känna sig som en höggravid ballong hela tiden, men nog lockar start-müslin i skafferiet allt... haha... men den får vänta tills nästa helg istället=)

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Ben & Bröst: 3 x utsida 15 kg superset med 3 x stående vadpress 97-88 kg, 3 x benpress 200 kg, 3 x bänkpress 40 kg, 3 x benspark 49 kg, 3 x lutande bänkpress i smith + 20 kg, 3 x liggande bencurl 30-35 kg superset med 3 x pecdec, 3 x sittande bencurl 63 kg

Träningen byts mot After Work... skoj skoj! =)

Ingen träning blir det idag heller... hade planerat ett bröstpass och sen lite springning, men nu blir det after work istället. Gymet stänger ju lite tidigt idag (20) så tvivlar på att jag hinner dit, eller egentligen mest på att jag har lust efter AWen. Har varit på skolan sen tidigt imorse och hela dan, så det blir antagligen inget mer än vardagsmotion idag, men vad gör det?

Min kamera är fortfarande försvunnen. Jag måste anmäla den stulen snart, men har inte fått tummen ur röven än. Jag saknar den i alla fall! här får ni en bild från janurai.

Jag höll på dog av hunger idag också,.,, Ivanligt tidig frukost (8:30) och ovanligt seg lunch (13:45) eftersom vi aldrig slutade. Blä! Ett jämnt flöde av föda ska det vara. Jag förstår mig verkligen inte på de som kan skippa att äta på en hel dag (vet några kompisar). Jag är hungrig/ätvillig jämt!

Torsdag - vilodag

Gud vad glad man blir av det här fina vädret... Fast idag var det lite kallare, typ 8 grader bara tror jag... men jag var ute och knatade imorse. Samma sväng som de senaste 2 dagarna. Underbart! Annars har jag haft vilodag idag. Var rätt skönt för jag har fått riktigt mycket gjort nu på kvällskvisten,skolmässigt sätt alltså... Har kunnat pricka av tre grejer från min lista.

Idag har det inte känts kämpigt med maten alls... förutom när min roomie öppnade min dörr och skrek choklad. Då satte genast suget in... Men jag försökte dämpa det med pepsi max, morot och kesella... Gick så där... Jag tror hon ville lura mig in i fuskandets värld, men det slutade med att varken hon eller jag käkade nån choklad... tror jag i alla fall, om inte hon sitter inne på rummet nu och moffar... Imorn kväll blir det däremot choklad skue jag gissa. Det är lugnet innan stormen här nu. Om några minuter stormar 2 tokiga tjejer in som ska ockupera våran lägenhet tills på söndag/måndag... så i helgen blir vi 5... Fast vi har i och för sig oftast nån boendes här på helgerna så det är inget konstigt med det! =)

Motion: Promenad 45 min

Onsdag - nybliven vitkålsfantask!

Det underbara vädret fortsätter!!! Så det fick bli en lite längre promenad imorse igen, inte mycket längre, men lite i alla fall. Ätit som jag ska har jag gjort också, med lite ändringar. Har ju onsdagar som lite höjardag eftersom jag äter rätt lite de andra dagarna. Blir ganska mycket mer mat av att lägga till 2 äpplen, dubbla (eller mer) pastan till lunch och middag och mer müsli till frukost. Men på grund av lunchmöte så fick jag slänga i mig en macka innan lunch och sen sen lunch... Har börjat käka mycket vitkål nu. Har blivit inspirerad av min roomie. Det är ju svinbra. Mycket volym (vilket alltid är trevligt), men lite näring. Man blir lite mättare inbillar jag mig. Jag är inte så stort fan av grönsaker som inte blandas ner i maten så det är perfekt med vitkål. Har käkat kyckling/bulgur/vitkål/lök-wook till lunch senaste dagarn!

Träningen gick helt okej idag. Fast axelpasset kändes lite så där till att börja med. Fick inte samma extrema kontakt som jag brukar när jag körde hantelpressen, men jag gick ju upp ett kilo så kanske berodde på det... Fast tydligen tog det för jag var helt slut sen när jag skulle köra de andra övningarna. La till en maskin på slutet där mina små muskler verkligen blev totalt slutkörda så det var nice. Kände mig rätt svag i tricepsträningen idag. Förra passet had ejag ju inte en tanke på att minska ner til 40 kg igen, men fick göra det sista setet i pushdownen idag... men men, det gör inget. Kändes bättre så och det är ju det som räknas! Jag är nöjd. Sprang 2 km på slutet också för att röra mig lite extra!

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Axlar & triceps: 5 min crosstrainer, 3 x hantelpress 10 kg, 2 x framåtlyft med skivstång 12 kg, 3 x sidolyft med hantlar 5 kg, 3 x baksida 6 kg, 1 x pecdec baksida, 3 x maskin lätt, 3 x pushdown 45-40 kg, 3 x fransk press 22 kg, 3 x enarmspushdown 10 kg

Jag vill vara smal, fit, vältränad nu på stört...

Jag vill vara smal, fit, vältränad nu på stört... eller jag är rätt vältränad, men jag vill att det ska synas också ju. NU!!! på en gång... och för alltid. Det är ju skandal att jag ska vara ett sånt obotligt godismonster! att det ska vara så svårt att låta bli... Fast jag vet ju att om jag bara härdar ut i några veckor så kommer jag in i att bara äta en/två ggr i veckan och då funkar det. Nu vill jag helst ha hela tiden, jämt! Man blir galen av sötsuget ju!

Gud vad irriterad jag blev dessutom när jag tittade i mina papper från förra våren och insåg att jag ligger ungefär en månad efter i min viktnedgång. I mitten av februari vägde jag samma som jag gör nu i mitten av mars. Inte alls bra ju! eller ja, inte för att jag har nån direkt tidsgräns, men det är alltid kul att se lite smalare ut när dte blir varmare ute ju. Fast helst skulle jag ju vilja att det hela skedde nu på en gång... Men har man varit dum så får man väl stå sitt kast... nu kommer det dröja ett tag ju. Lite trist är det att jag raderade hela min blogg förut så har inga inlägg innan april förra våren kvar... Hade varit roligt att länka och jämföra bilder m.m. men jag har i alla fall papperna så jag har mått, vikt och datum att jämföra med. Nu är det bara att köra hela vägen in i mål, och sen hålla sig där! Jag mår ju faktiskt bättre när jag äter bra (kanske inte så chockerande) för jag blir piggare och gladare så det finns ju inga nackdelar... Måste bara komma in id et hela först!

Av mina 2 veckor på diet har jag gått ner 0,6 kg. Inte alls mycket och inte alls konstigt eftersom jag inte direkt har följt den. Förra veckan blev det ju godis onsdag, fredag, lördag och söndag, och mycket godis varje dag. Allt eller inget är lite min filosofi... Inget godis alls eller extrema mängder.Men jag ska, som jag sagt så många ggr förut, försöka skärpa mig!

Tisdag - vårtecken och bly i fötterna

Nu är våren här på riktigt. Strålande sol, 10 grader varmt, knoppar på träden och blommor lite här och var. Såååå härligt. I love it. Imorse när jag var ute och gick så tog jag en längre sväng än vanligt och hade nog kunnat fortsatt hur länge som helst. Istället begav jag mig hemåt för att tillbringa dagen vid datorn... Den är välanvänd min dator! ;)

Nu har jagnyss varit iväg och sprungit. Jag vet att jag är lite knäpp, men som jag har sagt tidigare så tycker jag bäst om att springa inomhus... så även fast det var underbart väder ute så sprang jag inne på gymet. Fast jag övervägde faktiskt etttag att springa ute, men det blev inte så. Det gick oerhört segt att springa. Vet inte varför. Kände mig riktigt laddad, men det kändes som om jag fick kämpa för varje steg jag tog mig fram. Hade planerat att springa 6-7 km, men gav mig när jag hade plågat mig i 5 km och jag är fullkomligt nöjd med det! Nu har jag precis avnjutit lite kesella, en p-drink och en dusch... Ske se på ett serieavsnitt och sen är jag fit for fight för att plugga hela kvällen (naturligtvis med avbrott för Rosing och DH). Alltid mycket att göra i skolan... och lite ångest över avsaknaden av sommarjobb. Ska vara så otroligt svårt att hitta ett bra jobb, eller jobb över huvudtaget?

Motion: Promenad 45 min, Springa 5 km

Måndag - besatt!

Jag vad knäpp jag är... idag har jag återigen tänkt på en sak hela dagen... Vad? choklad... marabou schweizernöt för att vara exakt... jag har suttit och funderat på hur gott det vore, hur den skulle smälta i munnen och massa detaljer... svårt att motstå... men jaghar faktiskt lyckats... men sen har jag ju ätit onyttigt i 3 dagar på raken nu så man skulle ju kunna tro att jag är less... men icke... blri bara mer sugen ju mer jag äter... Knäppt! Nu har jag äntligenkäkat upp den där köttfärsen jag stekte häromdan som var äckligare än äckligast... Köp aldirg tacokrydda på Lidl säger jag bara. Blä! men med nårgaliter ketchup på blev den ätlig iaf. Aldrig mer. De har bra grejer där, men vissa saker är dte värt att betala mer för.

Var i alla fall iväg och tränade efter skolan idag... Lite dumt kanske för jag käkade bara lite kesella och sen gick jag iväg.... hade inte så mycket ork, men det gick rätt bra i alla fall... Förutom min vänsterhand som krånglade. Ville inte hålla greppet och vad väldigt vek och vek sig... Fruktansvärt irriterande... jag klarade i alla fal 13 dips, nästan 14... Rekord, och jag som är så tung nu! har inte testat på ett tag... Måste klara 20 st i sommar har jag bestämt. Körde i alla fall rygg och biceps... Latsdragsgrejerna gick ju så där i och med attd et var svårt att hålla greppet som sagt... men resten gick bra. Fick rejäl kontakt vilket alltid är kul.

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning Rygg & Biceps: 3 x latsdrag 49 kg, 3 x latsdrag V-handtag 49 kg, 3 x hantelrodd 17 kg, 3 x maskinrodd 38,5 kg, 3 x preacher's curl + 5 kg, 3 x skivstångscurl 19,5 kg, 3 x bamsecurl, 3 x ryggresningar

Söndag - ingen riktig motivation...

Har inte riktigt haft nån träningslust i veckan... Eller inet för att springa, bara för att styrketräna... så det är vad jag har gjort... Styrketränat bara alltså. Igår blev det ett benpass och det gick riktigt bra. Har lite träningsvärk idag också, meninte så mycket tack vare att jag gick en sväng efteråt. Det är verkligen super. Tar bort det mesta av träningsvärken efter ett benpass vilket är rätt skönt! Kan man springa mycket närmre inpå än annars. =)

Har haft ätardag också, fredag kväll och hela lördan. Mycket smarrigt har slinkit ner. Känns inte som om det går så bra med min diet däremot... Ingen ritkig motivation. Roomien verkar inte heller ha så mycket motivation... men förhoppningsvis så kommer dte funka i alla fall. den här veckan blev det ju en godisdag för mycket, och lite tjuvstart på ätardagen... Tänk att det ska vara så gott med godis och onyttiga grejer! Ikväll väntar iof våran traditionella söndagsmiddag så då lär det ju inte heller bli helt enligt mitt kostschema... men men...

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning ben: 3 x utsida 10 kg, 3 x benpress 200 kg, 3 x benspark 49 kg -35 kg, 4 x ståede vadpress 88 kg, 3 x liggande bencurl 35 kg, 3 x sittande bencurl 63 kg, 3 x magövning

Torsdag - tänker bara på en sak. En enda!

Springa eller bada, springa eller bada, sprinag eller bada? Det blev bada! =) Men imorse var jag ute och knatade lite i alla fall. Innan snöovädret kom... Får se hur det blir imorn.

idag har jag varit så sjukt godis och matsugen hela dan. Har inte tänkt på nått annat alls nästan. Det har varit såååå nära att jag gått neroch köpt mig lite godis också, men jag har faktiskt inte gjort det. Varför vet jag inte riktigt för jag har verkligen velat... Så kul att jag skrev igår att två gånger var lika med död. Det hade jag helt och hållet glömt bort... Tur att jag höll mig då för annars hade det inte blivit särskilt kul! Gjorde däremot väligt god middag... Lax med ungsstekta rotsaker (potatis, morötter och plasternacka)... Smaskens.. Men jag tänker fortfarande på goooodis... och mera maaaat!

Motion: Promenad 35 min

Onsdag - ute på villovägar

Idag har jag INTE ätit som jag skulle... INTE bra... men jag ångrar det i och för sig inte heller. Det blev lite felplanering... Eller våran lärare vägrade sluta prata så den timmen som jag skulle hinna hem och köka på försvann och att var apå skolan mellan 13-19:30 utan nån mat är ingen höjdare. Men vi blev bjussade på minibaguetter sista perioden 16-19 och jag var verkligen vrålhungrig så jag åt 2 st... Sen så blev det massa över så jag tog en extra då. De var jättesmarriga. Lite godis blev ju också bjussade på så några såna slank ner med... och så köpte jag en liten godispåse när jag kom hem också som är slut nu. Inga enorma mängder (250 gr kanske), men mer än inget helt klart. Men hädanefter blir det skärpning! En gång är ingen gång, två är lika med död, inte enligt Björn Rosenström med andra ord! XD

Nån träning har det inte heller blivit idag. Hade helt enkelt ingen lust när jag kom hem... men jag var i alla fall ute och gick en sväng imorse. Jag gillar verkligen att gå så de där korta svängarna på morgonen är guld värda. Så skönt för man kommer igång så bra, men är inte mitt uppe i nått annat och man får frisk luft! Perfect perfect!

Motion: Promenad 35 min

Tisdag - utan kamera så inga bilder..

Min kamera är stulen, bara så att ni vet... Så det blir inga bilder på ett tag. =(

Japp... träningen går verkligen bra nu känns det som. idag blev det axlar och triceps och det tog riktigt bra. Klämde in lite mage på slutet också, men tycker det är rätt trist att köra mage så det blev bara en övning. Hantelpressarna är verkligen mördande för mina axlar! =) och sen är jag glad att jag kunnat öka på pushdownen också. Nu skull ejag inte kunna tänka mig att köra på mindre än 45 kg (kanske sista då), men förut körde jag 40-35 kg. Lite starkare har jag blivit! Det är alltid så roligt när det går framåt! =)

En polare kom förbi idag för lite fika. Tackoch lov så var jag varken hungrig eller sugen på nått annat än en dricka så det fick det bli... annars kan jag tänka mig att jag skulle ha blivit väldigt lockad av alla godheter på cafét. Men jag har hållt mig till mitt matschema.

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning Axlar & triceps: 3 x hantelpress 9 kg, 3 x sidolyft med hantel 6 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg, 3 x framåtlyft skivstång 9,5 kg, 3 x pushdown 45 kg, 3 x fransk press 19,5 kg, 2 x enarmspushdown, 3 x magmaskin

Måndag - bra start på veckan

Igår så var det inte mycket aktivitet här hemma. Jag och roomien låg i soffan hela dagen och såg på serier, käkade pizza, godis och chips med dip. Supergott. Ätardag alltså och åt gjorde jag med råge! =) idag är det dock tillbaka till normal!

Idag har jag tränat i alla fall. Fy, tar ett tag innan alkoholen går ur kroppen. Det gick bra, men kände mig svag. Var mycket folk på gymmet också så fick aldrig tag i den roddmaskinen jag ville ha så jag körde vanlig rodd och det tog faktiskt väldigt bra vilket var roligt. Allt tog faktiskt bra och det kändes väldigt bra. Ett roligt pass! =) Har inte varit ute och gått nånting idag för det har regnat, men lika glad är jag för det... Fast jag var riktigt sugen imorse! =)

Motion: Styrketräning Rygg & Biceps: 3 x latsdrag 49 kg, 2 x latsdrag V-handtag, 3 x hantelrodd 17 kg, 3 x preacher's curl + 5 kg, 3 x ryggresningar, 3 x skivstångscurl 19,5 kg, 2 x hantelcurl 8 kg, 3 x rodd

Lördag - bra träning

Igår blev det inte många knop gjorda, förutom skolan då vill säga... Var alldeles för trött för att springa nånting så istället stannade jag hemma is offan, vilket jag nu i efterhand tycker var ett väldigt bra val! =) Och jag lyckades hålla mig ifrån godiset också. Jag har ju haft en påse här hemma sen förra helgen. otroligt att den har fått vara kvar för i vanliga fall brukar jag inte kunna ha sötsaker hemma. De slinker ner i magen direkt. Ikväll och hela dagen imorn har jag ätardag. Fats jag tjuvstartade lite redan vid 4 och åt upp det jag ahde kvr i godispåsen. Det var gudomligt gott. Ikväll väntar födelsedagsfest! kommer bli roligt!

idag har det däremot blivit träning. Ett hyfsat bra benpass faktiskt. Lite tyngre benpress och enbens-benspark gjorde susen. Jag håller ju på trappar upp benpressen nu frå när jag körde så väldigt lätt förut. Tycker inte att det gav nånsting att köra så där lätt (60 kg). Körde bröst också, i och emd att jag egentligen tänkt köra det igår innan jag skulle springa. Var inte så sugen på bröstövningarna så det gick väl inte över förväntan, men det gick i alla fall.

Motion: promenad 35 min
Stryketräning Bröst & Ben: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x rak hantelpress 12 kg, 3 x pecdec, 3 x utsida lår i superset med 4 x vadpress 88 kg, 3 x benpress 160-180 kg, 3 x liggande lårcurl 35 kg i superset med 3 x enbens-benspark 28 kg, 3 x sittande bencurl 56-63 kg

Försöker lära mig hur photoshop går till...


Torsdag - seg konditionsträning

Japp.. Idag stod konditionsträning på schemat... men fy vad segt det gick, Jag kände mig som en klump som försökte förflytta mig framåt när jag egentligen var gjord för att vara stilla... men fram kom jag i alla fall. 6 km, men funderade påa tt avbryta flera ggr. Fast tänker jag efter så gick konditionsträningen extremt segt i början när jag började med min diet sist också så det är väl inte så konstigt. I alla fall är jag nöjd att jag tog mig den sträckan och med samma eller bättre hastighet än vanligt. Det är bara att härda ut, det blir bättre sen.

Fortfarande inget sötsug. Lite småhungrig hela tiden bara men lider inte direkt av det. Imorn däremot misstänker jag att suget kommer sätta in ordentligt. Det blir ju helg.. Fredag... och fredag innebär godis och gotta... men jag ska inte ha min ätardag förrän lördag kväll och hela söndan i och med att jag ska festa på lördag och antagligen vill bakisäta på söndag... Men men, jag får väl "stå ut" en dag till... Nemas problemas hoppas jag.

Motion: Promenad 35 min, Springa 6 km

Onsdag - vila, vila, bara vila hela dagen! =)

Idag är jag trött, trött, trött... Kunde inte sova igår och uppe tidigt imorse. Nu sitter jagoch försöker få lite skolgrejer gjorda... men har inte riktigt nån motivation. Det är ingen extrem tidspress och då är det svårt att få saker gjorda... När man egentligen inte riktigt måste... då är det lätt att man inte gör det heller... men tanken är att jag ska skriva klart och sen söka lite jobb inför sommaren. Tunga projekt som det känns nu...

idag är det vilodag för min del. Jag har ju i och för sig tränat fem dagar på raken så det är väl på tiden kan man tycka. Min roomie är extremt sötsugen idag, men inte jag. Det är lite roligt. Hon håller på försöka komma på saker som hon "får" äta inom våran diet. En liten idé var att blanda kesella, proteinpulver och kakao för att få nått liknande en negerboll... Haha... Ja, snart sätter väl mitt sötsug in... Men än så länge har det inte varit så farligt faktiskt... Peppar peppar... Tack och lov! Jag har i alla fall bunkrat upp med Pepsi max som substitut. De finns svinbilligt här nere på godisaffären (som för övrigt har supergott godis, men det är sånt jag inte ska tänka på så det försöker jag förtränga)... =)


Tisdag - lite träning hanns med i alla fall...

Imorse klev jag och roomien ut genom porten, möttes av en behaglig temperatr och helt vindstilla. Perfekt för en liten promenad med andra ord. Så gick vi runt knuten och möttes av isande vindar, ruggregn och inte alls så trevligt väder. Ja, vi gick så klart ändå. Har man kommit genom porten vänder man inte ju! Blev rätt nice i alla fall. Fast nu har hon fryst sitt gymkort så nu får jag träna själv hela mars. Trist, men jag överlever nog! =)

Hade egentligen tänkt vila idag, men pallrade mig till gymmet och körde lite i alla fall. Gick riktigt bra också så jag är nöjd. Jag kände mig hyfsat stark. Dock funderar jag på om jag ska ändra om lite i mitt schema för nu har jag kört samma väldigt länge. Omväxling förnöjer ju! men men, vi får se... Trivs bra som är det är nu också... Inkört och bra! Är väl det som är problemet! XD men så länge det är roligt är jag nöjd. och just nu är det väldigt kul! =)

Motion: Promenad ca 35 min
Styrketräning Axlar & Triceps: 3 x hantelpress 9 kg, 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 12-9,5 kg, 3 x baksida med hantel 6 kg, 3 x pushdown 45 kg, 3 x fransk press 22 kg, 3 x magmaskin

Måndag - ytterligare ett toppenpass avklarat

Imorse klev jag upp, laddad för att gå ut och gå... men så hann jag bara till köket innan jag insåg att det regnade... Regn innebär ingen promenad. Istället blev det frukost och slappande hela förmiddan. Inget plugg idag, blev så mycket i helgen så.. =)

Efter skolan så gick jag till gymet. Rygg och Biceps blevd et idag. Gick faktiskt jättebra. Kändes rejält av latsdraget och fick till hantelrodden bättre också. Börjar kännas som om jag fått lite mer kläm på det här med att träna rygg nu... och då är det ju så klart mycket roligare också! =) Biceps gick också bra. Ett riktigt bra pass med andra ord. Sen gick jag hem och sög i min en p-drink och så gick jag och roomien ut och gick en liten sväng. Härligt att röra sig. Pigga och glada var vi och båda riktigt peppade på dieten! Blir super ju! =)

Nått som däremot inte är någe vidare är att jag funderar på om jag håller på få/har öroninflammation igen. Hade ju jätteproblem med det för nått år sen. Tror jag gick på 6 penicillinkurer på några månader bara... Igår kväll och idag har jag haft jätteont i vänster örat och hela käken på den sidan. Inte roligt alls. Får så ont i huvvet också... men förhoppningsvis går det över. Jag har några örondroppar somjag tog igår kväll och ska ta ikväll också... men de är inte riktigt för det, men kanske hjälper de i alla fall.. Hoppas hoppas... orkar inte ed allt det där eländet igen. Vill varafrisk och kry och inte ha ont!

Motion: Promenad ca 30 min
Styrketräning rygg & biceps: 3 x latsdrag 49 kg, 3 x latsdrag med v-handtag 49 kg, 3 x hantelrodd 17 kg, 3 x maskinrodd 38,5-35 kg, 3 x preachers curl + 5 kg, 3 x skivstångscurl 19,5-17 kg, 2 x hantelcurl 8 kg, 3 x ryggresningar

Söndag - träning på vilodagen

Japp... jag brukar ju vanligtvis inte träna på söndagar men idag fick bli ett undantag. Ville hinna med alla muskelgrupper den här veckan och igår sprang jag ju så då fick det bli ben och bröst idag. Bröst gick väldigt bra. Jag körde bänkpress igen. Har ju inte kört det sen jag fastnade sist, men idag gick det bra. Men det är svårt att pressa ut det yttersta när man inte har nån som passar. Men men... Körde rak hantelpress som omväxling också vilket tog bra. Nått som däremot inte går så strålande är när jag ska träna framsida ben... Jag får ingen kontakt. Svintråkigt tycker jag det är... körde höftlyft på boll för att träna rumpan lite, en gud vad det tog på baksidan av låren. Riktigt bra! =) Sen gick jag en sväng efteråt också. Fick ju tips av Emil om det för att slippa få så mycket träningsvärk. Funkade finfint förra veckan när jag testade. Vill ju kunna springa och det är ingen höjdare med träningsvärk.

Imorn ska ju jag och roomien påbörja våran diet så jag borde väl passa på att äta allt onyttigt nu... fast egentligen har jag inget direkt sug så det har mest blivit vanlig kosthållning. Inget godis ens en gång. Fast vi får väl se hur dagen slutar. Just nu verkar det utebli.

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning bröst och ben: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x rak hantelpress 11 kg, 3 x pecdec, 3 x utsida lår i superset med 4 x vadpress 89-77 kg, 3 x benpress 160-140 kg, 3 x höftlyft på boll, 3 x benspark 49-35 kg, 3 x sittande bencurl 56 kg

RSS 2.0