Trevliga torsdagstraditioner =)

Gymfrukost idag igen... trevlig torsdagstradition det där... och goda grejer har de också. Fil, yougurt, mackor, skinka, ost, grönsake,r juice, ägg m.m. Fast det känns lite konstigt att gå dit bara för att äta, inte tr'na... Hur som helst så fick jag och roomien tider för instruktion också... På onsdag morgon blir det,.. Ska bli kul. Annars har faktisk tinte hänt så mycket... skolan hela dan och sen plugg på kvällen... Imorn kl 5 bär det av till stockholm och Stockholm International Horseshow.... woohoooo! Nån mer som ska dit?

See you at school, downtown, or anywhere.....


lång dag...

Vilken lång dag det varit idag... Först var jag på stan i studiesyfte... sen skolan och föreläsning och sen stan igen i shoppingsyfte.... Lyckades hitta en tunika på rea s fick bli en till mig och en likadan til syrran så nu e första julklappen avklarad... Vi ses ju trots allt bara 1 gång per år så är ju ingen större risk att vi går runt brevid varann. det har i alla fall blivit en himla massa gående idag.

Min vad är bättre, ryggen var bättre också tills jag gjorde nån knäpp grej tidigare ikväll... Nu gör den ont igen. Hann inte med nån träning idag och det var kanske lika bra. Får se om det blir nån imorn. Käönns som om jag lika gärna kan vila tills på måndag (jag åker bort fre-sön). Min motivation ligger nere just nu. Inte till träningen utan mer till hela livet vilket ju påverkar träningen... idag fick jag däremot roliga besked... jag fick VG på båda mina tetor jag skrev för några veckor sen, B och A i betyg. I helgens ka jag till Stockholm och kika på dressyr. Världens just nu duktigaste dressyrryttare, Anky, ska komma så det ska bli grymt. Förhoppningsvis kan jag rycka upp mig då.

Himla pisskropp!

Idag har jag verkligen gått runt som en skadeskjuten kråka... för det första är dte ju ryggen, som bara funkar i vissa lägen och då blir det väldigt svårt att ändra från sittande till stående och liknande. Sen så igår när jag skulle sova kändes ena vaden lite knepig. Imorse gjorde den jätteont... Det gör ont strax nedanför knät och jag har svårt att sträcka ut den. Tur att jag oftast går i högklackat för då slipper man ju, men det har ändå varit svårt att ta sig runt...

Måndag - ont i ryggen :(

Idag har jag verkligen varit helt färdig. Hur trött som helst hela dagen. Jag tog mig i varje fall iv'äg till gymet en sväng i hopp om att bli lite piggare. Det blev jag också men det varade inte länge alls. Nu är jag lika trött igen, Tränade i alla fall rygg och biceps och det gick okej. Körde stående rodd vilket var en väldigt bra övning. Äntligen en övning som jag kände att den tog. Fast tyvärr så när jag körde rodd så tror jag det hände nått med min rygg för sen när jag körd den stående så blev det bara värre och nu har jag ont i vänster sida... illa illa... Men men, det går över. Biceps gick också bra. Dessutom så bokade jag och roomien in varsitt instruktionspass också. Eller de ska ringa och höra med oss när dte passar. Känns som om det är på tiden. Desutom så ska vi ha efter varann och gå med på varandras pass för att lära oss optimalt. Det komme rbli kul och förhoppningsvis motiverande också.

Jag hade inte med nån matlåda till skolan idag. Dum idé när man är där mellan 10-17. jag hade tänkt äta en salladstallrik för de är billiga, man får ta massor och vanligtvis finns dte massa gott där. Idag var det bara äckliga saker. Jag fick inte i mig det. Fick nästan bar ai mig all keso jag lastade på. Den fick det bli en himla massa mackor. Tack och lov att man fick ta hur mycket bröd man ville också.

Frukost: keso, yougurt och müsli
Lunch: Lite sallad, keso, flera mackor
Middag: Fullkornspasta, taconötfärs, 3 chokladrutor
Efter träning: Proteindrink
Kväll: kesella och fun light

Träning: 3 x latsdrag brett grepp 43,5 kg, 3 x latsdrag smalt grepp 47 kg, 3 x ryggresningar 5 kg, 4 x rodd 47-40 kg, 4 x stående rodd 10-5 kg på, 3 x skivstångscurl 17 kg, 3 x hantelcurl 8 kg, 3 x bamsecurl

Underbara morgonpromenad och naturgodis

Gud vad jag tycker dt eär härligt att vara ute och gå. Jag och roomien va ute på en morgonpromenad imorse, rätt lång. Det blev 80 min i solen. Vi va och tittade på pinvinerna och sälarna igen. Det var völ lite för lång tid för att kännas behagligt, blev lite för hungrig på slutet men då var det ju desto godar med frukosten sen. Ja frukosten är väl den vettigaste maten jag ätit idag. Sen har det mest blivit söl och en massa naturgodis. Cashewnötter i choklad... mmmmm... Hade tänkt gå och träna lite också men hade ingen lust. Idag har det varit en sån där dag då jag bara velat ligga under täcker eller en filt och se på tv/film/sova hela dan. Har nästan gjort det också... Har sett 7 avsnitt av 90210 och 1 avsnitt av lipstick jungle, sen har jag pluggat lite också, men det har absolut inte gått bra. Fy, jag är verkligen i en svacka just nu.

Lördag - jag är helt lost!

För att vara ärlig så är jag nere i en svacka just nu. Jag är less på det mesta och har ingen lust med nått, negativ till allt vilket jag tror att mina roomies har märkt av rätt rejält. Jag är less på skolan, mitt liv, ja, allting. Jag vill göra nått nytt. Jag får såna här ryck några gånger per år och det brukar gå över efter några veckor. Eller så får jag hitta på nått.

Maten har inte gått någe vidare heller. Både igår och i torsdags hade jag ju världens godissug så jag höll på dog. Jag tror det är menssug som samlats ihop när jag inte har nån (eftersom jag har p-stav) och sen så kommer allting på en gång. Jag tänkte köpa mig en stor påse naturgodis idag med, men va inte så sugen, men hjärnan vill eju ha. Rätt duktigt! =)

Träningen idag gick så där... Ben... jag vilade igår för det blev så sent och jag hade ingen lust. Testade den vanliga benpressen idag istället för den maskinen jag brukar köra. Fast jag körde inte så jätte tungt för jag gillar inte riktigt när man kan bli mos... Men den funkade ju bra den med... Blir kanske den i fortsättningen också... Eller ja, så måste det ju bli. Jag kan ju inte lassa på nått mer på den andra. Tar redan fullt, plus de extravikter man kan lägga på. Jag kände mig rätt klen idag. kanske var det brist på energi med tanke på att min föda de senaste 2 dagarna bara bestått av skräp.. Jag och roomien så en grymt tränad tjej på gymet idag. Det var jättetufft. Skulle gärna va så tränad men betvivlar att jag har orken och självdisciplinen att genomföra det hela. Imponerande är det i alla fall!

Frukost (12:00): 2 ägg, lite keso
Mellanmål (14:30): Macka med ägg och kaviar, massa kesella med fun light
Efter träning (18:00): Proteindrink
Middag: Pastasallad med pasta, kyckling, roltorkade tomater, rödlök, tomat, ruccola, pesto

Träning: Ben: 4 x benpress 160 kg, 3 x liggande hacklift 79 kg, 3 x benspark 49 kg i superset med 2 x lätta liggande hacklift 52 kg, 5 x stående vadpress 79 kg, 3 x liggande lårcurl 35 kg, 3 x sittande lårcurl 56 kg, 3 x situps
Morgonpromenad 50 min

kreativa själar på en fredag kväll...


Torsdag - a whole lot of gooodis

Jag hade först ingen lust att blogga idag.. Varför? Jo, för jag har ätit svinmycket godis... Varför? för attd et var så himla gott... och det att det var arbetsmarknadsdagar på skolan och de bjussade på Munk'n Muffin muffins, mackor, godis m.m. och sen så fortsatte det efter det... men det är lika bra att skriva det också, inte bara när det går bra.

Dagen började i alla fall bra. Jag masade mig upp kvart över 7 och halv 8 stod jag på gymets löpband och började springa. 6 km härdade jag ut. Det är ju otroligt segt att göra nått så ansträngande innan man fått i sig nån energi. Ja, det gick ju bra i alla fall. Inget håll. Sprang rätt sakta iof. I alla fall, anledningen att jag klen upp så tidigt var för att jag och roomien skulle käka frukost på gymet. Vi får ju gratis frulle på torsdagar. De senaste 2-3 torsdagarna har ju jag gått dit bara för att äta, men det har känts lite knepigt när alla andra sitter där duktiga efter att ha tränat, jag släntrar in och bara käkar och sen gåt hem igen så idag var jag lite duktigare. Om jag fortsätter återstår att se. Det ä'r rätt skönt att få träningen avklarad så tidigt för då har man ju hela dan för sig själv. Tänkte ta en promenad på eftermiddan, men istället gick jag ner till godisaffären! =D

Träning: Springa 6 km

Onsdag - vilodag

japp idag blir det vilodag. Jag har träningsvärk lite överallt... Eller ja, bröst och axlar mestadels. Igår när jag hade tränat skulel för försöka få av mig kläderna så jag kunde duscha och dte var verkligen svårt. Hade noll kraft att dra med i armarna. SportBHn höll jag inte på få av så jag stod länge inne på toan och funderade på om jag skulel gå ut och fråga mina roomies om de kunde hjälpa mig med då fick jag till det. Lika illa, eller kanske värre till och med, var det idag. Får knappt av mig en vanlig tröja ju. Så det är nog bara bra att vila lite. Jag var i alla fall ute på en morgonpromenad imorse, efter mycket velande. När jag väl kom ut var det sååå skönt och jag vill verkligen göra det oftare. Tyvärr har jag inte ritkigt någon bra jacka att gå i så det skulle jag behöva skaffa men har inga pengar heller... *suck*

Jag har släpat med den ena roomien till Lidl idag också. Mitt förråd av kesella/kvarg behövdes fyllas på. Nu är jag 10 förpackningar rikare och så hittad ejag en hel del annat bra också. Den andra roomiens mamma är här ikväll också. Hon håller på gör chokladpussing från scratch just nu, alltså inte på pulver utan the real deal... Jag ska dock inte ha nått. Är inge sugen. Är mest sugen på att bli lite smalare. Gäller att komma ihåg det när det blir tjat om att jag ska ta också =) det blir nog bra. Ikväll är det Grey's anatomy som gäller, men tills dess plugg!

Frukost: 2 ägg, keso
Lunch: kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, morot
Mellanmål: Kesella med fun light
Middag: Pastasallad med skinka, fullkornspasta, ruccola, tomat, rödlök, fetaost, soltorkade tomater, pesto
Kväll: Proteindrink

Motion; Morgonpromenad 40 min
Vikt: 69,7 kg

Tisdag - pissig dag helt enkelt

Vilken pissig dag det varit idag. Träningen gick verkligen dåligt. Hade noll ork och jag fick noll kontakt också. Svag var jag med. Axlar och triceps brukar i vanliga fall va mitt favvopass men idag var det en pina. Det enda som gick bra var de första två övningarna då jag fick grym kontakt men sen kändes det inget utan gick bara segt och som att jag va slut hela tiden. Skulle köra med rep över huvudet som sista tricepsövning men fick inte alls till det så va tvungen att ge upp. Va tvungen att köra lättare på allt ju längre in i passet jag kom och ändå gick det trögt. Fy vad myssnöjd jag är...

det andra pissiga är att vi haft 2 godispåsar ståendes på vardagsrumsbordet sen i helgen. Vårat besök lämnade dem här. Ingen har rört dem men idag kund ejag inte hålla mig. Började rota efter träningen och hittade en, sen två till som jag gillade.... sen nyss hittade jag tre till som jag åt bara för att tror jag... Bl'äääää! jaja, imorn komme rjag igen! =)

Frukost: 2 ägg, keso
Lunch: Fullkornsbulgur, makrill i tomatsås, morot
Mellanmål: kesella, fun light
Middag: taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater
Efter träning: Proteindrink, 10 gr mörk choklad, 2 kolor, 2 godisar

Träning: Axlar och Triceps: 5 min crosstrainer, 3 x axelpress 40-35 kg, 3 x sidolyft med hantel 7 kg, 3 x framåtlyft med hantel 7 kg, 2 x baksida med hantel 7 kg, 3 x press bakom nacken i smithen, 3 x nån axelmaskin, 3 x pushdowns 40-35 kg, 3 x fransk press 19,5 kg, 3 x enarmspushdown

Så här spenderas större delen av mina dagar


Måndag - skärpa sig lite mer kanske?

idag har jag och roomien varitpå box-pass. Det var helt okej men instruktören va riktigt virrig, men ändå bra. Rejält jobbigt var det. Fast vissa grejer förstår jag miginte på. T.ex. slå 4 slag, kasta sig enr och göra 4 situps, upp och upprepa i ca 2 minuter. Det enda som e jobbigt är ju att resa sig varje gång. Sen tycker jag att detär rätt fascinerande också att det finns folk som ä'r så otroligt klena att slå. Det ser ut som om de tar i för kund och fosterland och ändå så blir dte bara en lien putt på mitsen... jag och roomien körde i alla fall lite bröst efteråt också. Det gick helt okej. Bra när man kan kompromissa så där.

Angående maten så måste jag nog börja följa mitt matschema lite bättre. Avokado och pesto ingår inte i det, men dte är ju så otroligt gott. Den där pastasalladen är verkligen gudomlig.... Lite fetaost till och denhade varit perfekt.....

Frukost: 2 ägg, keso
Lunch: Pastasallad med fullkornspasta, ruccola, kyckling, tomat, rödlök, soltorkade tomater, pesto, avokado
Mellanmål: kesella, fun light
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater
Efter träning: Proteindrink

Motion: Boxpass 60 min, 3 x bänkpress 40 kg, 3 x nån bröstmaskin 20 kg på varje, 3 x hantelflyes 7 kg

Söndag - produktiv helg, ingen träning

Dagen började med en rask morgonpromenad i finvädret. Superhärligt ju. Jag tycker verkligen om att börja dagen så men tyvärr blir det allt för sällan då jag även är myyyycket förtjust i att sova. Imorn börjar vi skolan kl 10 så får se om jag orkar, och vädret tillåter, kliva upp och gå en sväng imorn också. Skulle eventligen ha gått med på ett Core-pass och ev äöven ett Booty-pass eller sprungit lite idag men mitt sällskap låg livlösa i sängen, soffan och på luftmadrassen tills halv 4 så det blev inget. Eftersom jag inte är förtjust i pass själv så är dte inte direkt nått jag masar mig iväg på om ingen annan tjatar. istället så har jag legat inne och softat och pluggat. Har fått rätt mycket gjort den här helgen trots att vi haft besök.

Blev ingen frukost förrän närmre 12 idag så hela maten blev lite förskjuten. Sen slank det ner lite godis också... Vet inte riktigt varför för jag var inte sugen och det fanns inga av mina favvogodisar men alla andra åt så då åt jag med då... Jaja, shit happens. xD

Frukost: 2 ägg, keso
Lunch: Skinka, fullkornsbulgur, tomat, fetaost
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, tomat, rödlök, ruccola, soltorkade tomater
Kväll: kesella, fun light, ca 50 gr godis

Motion: Morgonpromenad 45 min

Nykter lördag.... rätt skönt ändå ju.







Holy baloney säger jag bara... Jag är pank, trött och tråkig så därför har jag suttit brevid i mina myskläder när mina vänner och vårat besök har förfestat. Nu har de precis gått ner till krogen som tur är. Det är inte ofta jag är nykter när det vankas fest men det var då verkligen lärorikt. Herregud så folk beter sig. Och vad oattraktiv man blir också. Och till saken är den att jag vet att jag är mycket värre än dem... Fyyyyy! Jag är chockad!

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Jag och ena roomien tog en promenad och tittade på lite djur. 80 min rask takt. Mycket härligt. Ätardag och mycket goda saker har slunkit ner. =) Imorn blir det tillbaka till det vanliga. Rätt skönt.

Fredag - bra benpass och start på ätardag

Ååååå herregud vad mina ben skakade efetr att jag tränat idag. Skule egentligen kört de två sista övningarna efter benpressen men de var upptagna hela tiden så det blev på slutet istället. Hade ingen lust med hackliften men körde den lite lätt mellan seten av benspark och gud vad det tog. Mina en skakade riktigt i övningarna och som galningar efteråt... Höll på ramla när jag skulle gå ner för trappen på vägen hem. benpressen gick väl så där. tror jag måste testa på den "riktiga" istället för maskinen som jag brukar köra. Resten gick faktiskt superbra. Har tänkt vila över helgen men vi får se om jag kanske hakar på roomien på nått pass eller nått sånt där. Den som lever får se! =)

Ikväll, efter kl 20, har min ätardag börjat. hade egentligen inte planer på att äta nått speciellt men det blev en hel del eftersom min ena roomie har massa folk här över helgen och de köpt hem en massa mat och godis. Gott var det allt... Vi har suttit hela kvällen och spelat Intim och pratat sex. Mycket roligt och intressant!

Frukost: 1 ägg, keso
Lunch: skinka, fullkornsbulgur, tomat, fetaost
Mellanmål: kesella, fun light
Efter träning: Proteindrink
Middag: taconötfärs, pasta, rucola, tomat, rödlök, fetaost, soltorkade tomater
Kväll: Lite kättfärs, tacosås, tomat, sallad, guacamole, lösviktsgodis, naturgodis

Träning: Ben: 3 x benpress 225 kg, 3 x stående vadpress 79 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg, 3 x liggande bencurl 35 kg, 3 x sittande bencurl 63 kg, 3 x benspark 42 kg i superset med lätta 3 x horizontell hacklift 45-52 kg
Vikt: 69,7 kg

Torsdag - gymfrulle och springtur

idag blev det frulle på gymet. Mitt gym bjussar nämligen alla medlemmar på frukost på torsdagar. Eftersom jag bor mitt emot är det smidigt och studentvänligt att gå dit och käka lite. Tanken är väl iof att man ska träna också, men jag brukar bara gå dit för att äta. Roomien masade sig upp och tränade innan och sen anslöt jag när det var dax för mat. Svårt att hålla matschemat men dte är väl inte hela världen. Gick ju bra resten av dagen. Kesella med fun light lemon lime smakar super. Det kan jag tipsa om. Sen jag flyttade hit har jag ätit kesellan utan nått till och visst är det gott men det var änu godare med lite smak också.

Springa blev det idag. Kändes himla seg när jag skulle iväg ftersom jag tagit mig en liten tupplur på eftermiddan... Men det gick hyfsat i alla fall... Tänkte egentligen springa 7 km, men nöjde mig med 5. Det räckte alldeles utmärkt. Sen så gick jag ytterligare en kilometer med lite lutning också. Träningsvärken sitter i vill jag lova. Det mest komiska är att förutom triceps så har jag mest träningsvärk i baksida lår och jag har ju inte ens tränat det. jag misstänker att det är från rygglyften... =P

Frukost: 1 kokt ägg, 1 liten macka med smör och skinka, enliten portion yougurt och müsli, 1 litet glad apelsinjuice
Lunch: Pastasallad med fullkornspasta, kyckling, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater, fetaost, pesto
Efter träning: Proteindrink
Middag: Fullkornspasta, tacknötfärs, rödlök, tomat, ruccola, soltorkade tomater, fetaost
Kväll: Kesella med fun light

Träning: Springa 5 km, gå 1 km med 5 %-lutning
Vikt: 70,0 kg

Onsdag - träning på fel tid på dygnet

idag masade jag och rommien oss iväg och tränade redan klockan 9 på morgonen... Väldigt ovant för mig som har tränat kl 9 på kvällen typ hela hösten. Det är rätt skönt att ha träningen avklarad så tidigt på dagen men tror att jag föredrar kvällsträning ändå. Jag stod och gäspade i princip hela passet. Fast det gick rätt bra i alla fall. Rygg brukar ju aldrig gå bra för mig men nu kändes det faktiskt i flera övningar. Rätt så lätt och fler repetitioner känns bättre. Jag har mastodontträningsvärk i triceps i alla fall och en hel del i axlarna också.. Börjar känna av ryggen lite nu med... nice nice!

Idag trodde jag att vi skulle ha föreläsning mellan 13-17, alltså en timme längre än vanligt. En timme längre innebär att jag skulle ha hunnit hungra ihjäl så på första rasten sprang jag till 7eleven och köpte mig en riktigt smarrig bar. fast sen slutade vi vid 3 i alla fall så had elika gärna kunnat vänta tills jag kom hem... men men... Det var ju gott! =)

Frukost: 2 ägg, keso
Efter träning: Proteindrink
Lunch: Fullkornsbulgur, kyckling, pesto, fetaost, soltorkade tomater, rödlök, tomat
Mellanmål: Bar (280 kcal, 31 gr kolh, 30 gr protein, 8 gr fett)
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater, fetaost
Kväll: Proteindrink

Träning: Rygg & Biceps: 3 x latsdrag 42,5 kg, 3 x latsdrag smalt grepp 40 kg, 3 x rodd 43,5-40 kg i superset med 3 x ryggresningar 5 kg, 3 x roddmaskin 35 kg, 3 x hantelcurls 9 kg, 3 x skivstångscurl 17 kg, 3 x hammercurl med rep 27,5-25 kg
Vikt: 70,2 kg

Tisdag - första träningspasset på länge

Det blev ägg till frukost idag eftersom jag har väldigt många hemma... Ska käka upp dem innan jag börjar med yougurten... Fast tycker jag det funkar bra med äggen kanske jag fortsätter... Vem vet... Inte sugen på nått godis idag i alla fall, bara på pepsi Max men det sprang jag enr och köpte också. Ursäkta om min mat ser lite enformig ut. Jag har inget emot att äta enformigt alls. Jag lessnar sällan på nått jag tycker är gott...

Tog mig iväg till gymet idag. Var riktigt roligt och det gick bra också. Eller ja... Jag hade inte såmycket kraft på slutet. Totalt slut i axelpressen och sista tricepsövningen. Vet inte om det beror på lite mat eller lite träning... Men det kändes i alla fall bra trots att jag var klen... Förhoppningsvis så blir det bättre. Gud vad jobbigt det var. Värst var faktiskt uppvärmningen. Jag räknade varje sekund på den där crosstrainern och det kändes som om det aldrig skulle ta slut ju. Sjukt jobbigt! men det kommer kommer snart igen! Det är jag säker på =)

Frukost: 2 ägg, keso
Lunch: Pastasallad med kyckling, fullkornspasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater, fetaost, pesto
Mellanmål: Kesella
Efter träning / Middag: proteindrink, tacoköttfärs, fullkornspasta, tomat, roccula, rödlök, soltorkade tomater,
Kväll: Proteindrink

Träning: Axlar & Triceps: 5 min crosstrainer, 3 x press bakom nacken i smithen (23,5 kg, 23, 5 kg, 21 kg) 3 x sidolyft med hantel 7 kg, 3 x baksida med hantel 7 kg, 3 x framåtlyft med hantel 7 kg, 3 x axelpress (25 kg, 25 kg, 20 kg), 3 x liggande fransk press 22 kg, 3 x pushdown 35 kg, 3 x rep över huvudet 30 kg
Vikt: 70,8 kg

Så här tänkte jag äta nu...

Vet att många frågat förut och då har jag inte berättat det... Här kommer i alla fall så som jag kommer att äta nu. Det är samma som jag åt i våras... Fast onsdagar blir det mera mat och sen en dag fritt. Lätt att följa och funkar bra för mig. Blir väl visserligen några omställningsdagar innan jag kommer in i det igen.

Jag vägde mig imorse... Det var inet riktigt så illa som jag trodde men ändå illa nog. 70,8 kg stod vågen på. Det är ju alltid bra att veta vart man börjar! Sist började jag på 71,7 kg. Vi får se vart de slutar den här gången. =) jag vill väga 65.67 i alla fall.

Frukost: 150 gr keso, 150 gr yougurt, 30 gr müsli (onsdag: 40 gr müsli)
Efter träning (då den infaller): 30 gr proteindrink, 2 st omega3 (onsdag: äpple också)
Lunch: 100 gr kyckling eller nått, 30 gr pasta/bulgur, 15 gr sås, 5 gr olja, grönsaker (onsdag 50 gr pasta)
Mellanmål: 150 gr kesella, bär, fun light, 5 gr olja, 2 st omega3
Middag: 120 gr nötfärs/dyl. 20 gr pasta/bulgur, 15 gr sås, grönsaker (onsdag 40 gr pasta)
Kväll: 20 gr proteindrink, 2 st omega3 (onsdag: äpple också)

Protein 137 gr 41 %
Fett 44 gr 30 %
Kolhydrater 98 gr 29 %
Kcal: ca 1380

Startvikt: 70,8 kg
Längd: 173 cm
BMI: 23,66

Måndag - back to business

Äntligenär jag tillbaka ur internetlöshetens land... Min kompis tycker tydligen att det är för dyrt att ha internet... För mig som sitter uppkopllad hela min vakna tid så var det verkligen knepigt att vara utan... Använder ju internet till allt ju! Helgen har i alla fall varit jätterolig... Bio, utgång, myspys m.m. har även tvättat in motorcykel och ställt in den på vintervila...

Somjag sa tidigare så skulle jag ju sätta igång med träningen idag och gå på en liten diet. Istället för att träna så har jag suttit på tåg och buss mest hela dagen så känner mig trött och sliten just nu. Därför får träningen vänta tills imorn... men jag har redan börjat äta lite bättre... Men höll nästan på slinka dit när min roomie lockade med glass. Ska följa det matschemat som jag åt efetr i våras för dte tyckte jag ju om. Ska görja skriva upp vad jag ätit här i bloggen igen också för då har man lite bättre koll på sig själv... Kan ju behövas! =)

Frukost: Pressbyråns macka med ost och skinka, Brämhults hallon-blåbär smoothie
Mellanmål: 100 gr skinka, 100 gr kesella
Middag: Pastasallad med fullkornspasta, lax, avokado, rödlök, tomat, ruccola, soltorkade tomater, fetaost, pesto
Mellanmål: Proteindrink

Ingen träning här inte...

Rumskamraten frågar och frågar om jag inte ska med och träna... i måndags komme rjag inte ihåg vad det var men igår var det ett corepass och en stund i gymet och idag en timmes spinning som gällde. Tydligen var det helt okej om jag istället var i gymet medans hon gick på pass bara jag följde med... Men jag sitter fortfarande här hemma på mitt arsle... Jag har bestämt mig att jag inte ska träna förrän nästa vecka och då ska jag inte göra det heller. Nästa vecka däremot, då finns det inga ursäkter så länge jag inte blir sjuk. Jag längtar faktiskt!!! Styrketräna, styrketräna och springa!!! Ev även bli medtvingad på ett pass...

Hade ju tenta i måndags och sen dess har jag inte gjort mycket... Igår spenderade jag ju hela dagen i soffan och såg på serier, filmer och tv... Sååå skönt att bara få slappa utan några måsten. Idag har jag och mina kära roomies gått iv'äg och ätit god lunch poch sen skrivit ihop en grej på ett annat campus.Ikväll blir dte mer slappande... imorn åker jag igen.

Inte fullt aktiv, men jag lever åtminstonde! =)

jag lever!!! jag har bara inte hängt så mycket på bloggen på sistonde... har ju befunnit mig uppe hos päronen över helgen och se dess har det varit tentor, vinpimplade och idag har jag spenderat hela dagen i soffan... för att ta igen mig efter senaste tidens pluggande. Den här studieperiodenär över och på torsdag börjar nästa. Nu är dte bara att vänta på resultaten!

Jag har ju som sagt befunnit mig hos föräldrarna hela helgen.. Det har varit jättekul.-.. Fest, massor med god mat och bäst av allt så fick jag testa mammas nya häst. Om man bortser från att jag inte alls var i skick att rida så var det super. Hästen var toppen. Känslig, framåt och med jättebra steg. Precis som det ska vara. Min prestation däremot var inge vidare. Det är helt otroligt att man kan tappa så mycket. Jag har ju ändå hållt på med dressyr på en hyfsad nivå och nu så kan jag inte koordinera min kropp för fem öre på en hästrygg.... (Bilden e på en av my little ponies)

Jag har just nu en paus från träningen... Skulle kunna gå coh träna nu när jag är hemma men ser inte riktigt meningen med det. Istället passar jag på att vila, äta gott och så kommer jag igen med buller och brak nästa vecka. I helgen ska jag hälsa på i min förra stad, tvätta och ställa av motorcykel och sen så blir det massor av träning igen och diet... Nu har jag gått upp alldeles för mycket och det känns inte alls behagligt... Men det blir nästa vecka... Nu tar jag det bara lugnt! =)

RSS 2.0