Torsdag - ett superpass =)

Idag gick det riktigt bra när jag skulle träna. Axlar e det roligaste passet tycker jag. Nu när jag kör efter det schemat jag fick på instruktionen så går det ju rätt också. Blir verkligen totalt slut efter jag har kört hantelpress. Axlarna känns helt demolerade och all ork är borta! men det är mycket nice. Fast jag orkar knappt lyfta några sidolyft trots attd et är så "lätt" vikt, så det är därför de är lite utspridda. Triceps gick också riktigt bra idag. men gladast är jag nog för att jag har träningsvärk  både rygg och biceps... Visserligen bara lite när jag känner efter i ryggen, men rejält i biceps och et var faktiskt länge sen. Jippie! Springandet gick också bra. 3 km känns rätt så lätt nu och det tar inte emot att springa lite efter jag har styrketränat som det gjrde förr. Då var det rena rama döden att göra det efter ett pass... Ja, vad lite ändring i inställningen kan göra. Känns förresten som om min kondition börjar komma tillbaka också... Bra! =)

Jag har massa brukar kesella som datumet gått ut på här hemma nu... Eftersom jag för tillfället lider av ekonomiska svårigheter (fint uttryckt) värre än i mitt vanliga studentliv så är det bara att käka ändå. Så jag käkar kesella och bönor mest hela dagarna (ja, andra grejer också så klart, men mycket keso och bönor). Snart sprutar det kesella och bönor ur öronen på mig. Idag har jag ätit kesella 3 ggr. Bönor har jag nog till 2 måltider till kvar av det jag gjrode i ordning förra veckan... Sen blir det lite variation... Fast bönor är bra har jag kommit fram till. Väldigt billigt i alla fall (åtminstonde såna som man blöter och kokar själv).

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning Axlar och Triceps: 4 x hantelpress 8 kg, 2 x sidolyft med hantlar 5 kg, 3 x baksida i pecdec 21 kg, 3 x fransk press i superset med 2 x sidolyft med hantlar 5 kg, 3 x pushdown 40 kg.
Springa 3 km

Onsdag

Idag känns det lite bättre faktiskt som tur är... Det verkar som om saker och ting löser sig, fast jag trodde inte annat heller. Det löser sig alltid, det är bara mer eller mindre svårt. Jobbigt är dte i alla fall och kommer vara ett tag framöver. Men jag kämpar på! =)

Imorse var jag i alla fall ute och knatade ett litet tag och det var superhärligt att få röra sig lite. Sen så drog jag och tränade på eftermiddan också och det gick rätt bra. Kändes i alla fall i ryggen och rejält i biceps. Mycket nice. Så gick det bra att springa lite efteråt också... Ja, det passet måste ju få klart godkänt. Jag hoppas jag får träningsvärk imorn, men tveksamt... Har precis tittat på topmodel, vilket är ett måste på tisdagar och onsdagar här hemma, och fått massage av roomiesarna... Vi brukar turas om. Det är super!

Motion: Promenad 35 min. Styrketräning rygg och biceps: 4 x latsdrag 47-42,5 kg, 3 x hantelrodd 15 kg, 3 x maskinrodd 35 kg, 3 x rygglyft, 3 x bicepscurl 8 kg, 3 x skivstångscurl 17 kg. Springa 3 km

Mitt liv består av totalt KAOS!

Ja, så är verkligen fallet. Det är totalt kaos. Mina pengar är slut. Det komer inga nya pengar förrän om tidigast en månad, t i d i g a s t. hade räknat med att få nu i månadsskiftet, men icke. Att jag dessuotm har ovanligt många räkningar just den här månaden gör ju inte det hela bättee. Totalt kaos på den ekonomiska fronten med andra ord.

På skolfronten måste vi ta tag i helvetesprojektet på sidan om de vanliga studierna, som bara de är sjukt tidskrävande. Och helvetesgrejen är inte bara upp till oss utan en himla massa andra människor som ska ta sig tid och som antagligen inte alls känner för att göra det. Kanske är det ännu större problem, men de väljer jag att ignorera just nu. Totalt kaos på den akademiska fronten med andra ord. Fy, jag blir så less!!!

Jag har inte tränat idag heller. Beskedet kom som en chock. Istället har jag varit hemma och jobbat arslet av mig, ätit godis (för sista gången på länge antagligen eftersom jaginte har några pengar, men det är ju bra för då kanske jag kan bryta sötsuget) och ältat hur synd det är om mig fastän det egentligen är självförvållat... Fast jag tycker ändå det är synd om mig. Imorn planerar jag däremot att både gå morgonpromenad och träna. För att klara av att köra full speed så behöver ja nämligen röra på mig. Jag blri väldigt ineffektiv när jag bara ska hårdplugga. På fredag är det dessutom tenta. Nämnde jag det? Totalt kaos överallt!

Måndag - bjuder på middag till roomiesarna

Gud vad trött och sliten jag har känt mig idag. Knepigt knepigt. Dessutom har vi ju infört matlagar dagar engång i veckan här hemma och den här veckan var det min tur att laga mat till mina kära roomies.. Älgkött (rostbiff) med klyftpotatis, tzatziki och bönsallad blev det. tror de blev nöjda. Blev väl inte den nyttigaste kvällen, men man måste trappa ner också... =) Ingen träning blev det idag. Blev så sent och sen så var jag så seg... men var ju ut eoch gick en sväng i alla fall så totalt inaktiv har jag inte varit.

Frukost: Kesom yougurt, müsli
Lunch: Fajitastortilla med extra kyckling
Innan middagsscacks: digestivekex, lite chips
Middag: Älgkött, klyftpotatis, tzatziki, bönsallad
Kväll: Macka, yougurt med müsli

Motion: Promenad 35 min

Superhärlig morgonpromenad

Japp nu är jag på G igen... Gud vad skönt det var att gå ut och gå en liten sväng imorse efter helgens svullande. Bara att få röra sig lite. Körde ju ingen kondis alls i lördags när jag tränade heller så det var nog väl behövligt det här. Nu tänkte jag faktiskt skärpa mig. Godis en gång i veckan endast, om ens det och sen bra grejer där emellan. Träning som vanligt och mina nyfunna promenader som vanligt också. Är så glad att jag fått arslet ur vagnen och börjat gå lite igen. Jag älskar att va ute och gå, men finns inga roliga ställen häromkring... Men nu har jag hittat en kort sträcka om får duga.

In the making...


Lördag - movie weekend

Benträning idag. I vanliga fall brukar jag tycka att ben går bra typ jämt... men nu på sistonde har det bara känts dåligt varje gång. Inge kontakt och bara segt. Har lagt på lite, lite på benpressen och det är bättre att köra tyngre, även om det fortfarande är väldigt lätt. Instruktören tyckte ju att mina knän svajade, men från där jag sitter så ser de rätt raka ut i alla fall. Sen skulle jag vilja köra benböj och lite sånt där som kanske vore bra, men jag kan faktiskt inte de övningarna... Trist men sant. och tydligen var jag inte tillräckligt stabil för att lära mig dem än heller, vilket e varför jag kör så lätt på benpressen... Blä!

Som några tipsade om så struntar jag i den här veckan matmässigt och kommer igång med att äta bra nästa istället. Känns bra så. Den här helgen har varit en riktig filmhelg. Om nån vill se bra filmer kan jag rekommendera Body of Lies, Defiance och komedin Zack and Miri make a porno. Även sett några mindre bra. Imorn blir det Changeling på bio. Har stora förhoppningar på den.

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Stor Fajitaswrap. Macka med philadelphiaost
Efter träning: Proteindrink, kesella med fun light
Middag: Pizza (Capricciosa med fetaost på)
Kväll: Godis

Motion: Styrketräning Ben: 3 x utsida 10 kgi superset med 4 x stående vadpress 88-79 kg, 2 x sittande vadpress 30 kg, 3 x benpress 80 kg, 3 x benspark 49-42 kg, 3 x liggande bencurl 35 kg, 3 x sittande bencurl 63-56 kg

Fredag - peppad på träning! =)

Dagens träning gick väldigt bra faktiskt,men det var nära att jag inte tog mig dit, men är glad att jag gjorde det. Det kändes som om det tog jättebra allting. Fast jag fick nått fel i högeraxeln första gången jag skulle köra sidolyften så tog en liten paus från dem sen. Tror det kom när jag körde baksidan först egentligen. Triceps gick också bra och att springa gick helt okej. Träningen är väldigt rolig just nu, men det tar emot att gå dit. Motsägelsefullt!

jag känner mig väldigt fläskig annars just nu.... och så är det väl också. Ett fettlager som omger hela mig. Dagsfärsk bild på fettlagret. Inte så konstigt med tanke på vad jag ätit, men det är ju ändå tråkigt. jag har bara mig själv att skylla och det är bara jag som kan göra nått åt det. Idag skippade jag däremot godiset och planen är att göra det ett tag framöver. Käkade en jättegod lunch. Har 3 portioner kvar av det så blir nog flera! =)

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Stor fajitaswrap
Mellanmål: kesella med fun light
Efter träning: Proteindrink
Middag: Färsfylld aubergine, bönsallad
Kväll: Keso, macka med philadelphiaost

Motion: Styrketräning Axlar & triceps: 5 min crosstrainer, 3 x baksida i pecdec, 4 x hantelpress 9 kg, 1 x sidolyft med hantel, 3 x fransk press 19,5 kg, 2 x sidolyft med hantel, 4 x duschdown 40 kg, 1 x sidolyft med hantel. Springa 3 km

Torsdag - upp som en sol, ner som en pannkaka

Jag vet inte vad det är... Det känns inge bra just nu bara... Ingenting känns särskilt bra. Tror jag har motivationsbrist på¨livet... Förresten, om nån vill ge mig ett bra sommarjobb inom ekonomi/management så är det bara att säga till. Jag finns tillgänglig! idag har jag i alla fall haft vilodag. Har bara gått min morgonpromenad imorse... Så nöjd att jag fått det på rutin nu, de är så härliga. Korta men härliga, och jag får mig tilloch med en glimt av naturen! =)

Godis har det blivit igen. Har sånt otroligt godissug just nu, antagligen för att jag öter så ofta och mycket... Nu på sistonde har det blivit söndag, torsdag, söndag, tisdag, torsdag. Funderar på om jag ska sluta med godis helt en period.. Har ju funderat å det förut, men har aldrig blivit av... Va iof nära där i oktober... men nu känns det som om det verkligen skulle behövas... It is BAD!

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Färsfylld aubergine, bönsallad
Middag: Pastasallad från Paprika
Kväll: Godis

Motion: Promenad 35 min

Onsdag - back on track, förhoppningsvis

Idag känns det mycket bättre faktiskt. Träningen har gått bra, jag har varit på hugget med maten och plugget har också gått utmärkt. Blev riktigt pepp på det där med dips. Gjorde ett halvhjärtat försök först, mennu har jag bestät mig för att jag ska bli bra på dem så i fortsättningen ska jag kämpa på. Bröstträningen tog bra och sen kändes det super när jag sprang. Kunde springa betydligt snabbare på slutet än jag gjort på länge. Härligt att börja komma tillbaka till min vanliga springhastighet, även fast jag inte är så snabb.

Fick även ett ryck och har engagerat mig ordentligt i maten idag... Redan imorse la jag massa bönor (kidney och kikärtor) och alldeles nyss blev de klara. Verkligen en tidskrävande process det där... Fast blev hur mycket som helst. Har en full glasslåda nu så nu är det bara att hålla tummarna för att jag tycker det är kul att äta sånt där också, De ska ju va nyttigt. Men de gånger jag testat har jag tyckt att det varit helt okej. Sen så gjrode jag färsfyllda auberginer också som blev jättegoda så det är vad jag kommer äta 4 dagar framöver! =)

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Efter träning: Proteindrink
Lunch: Fisksoppa med mackor
Middag: Färsfylld aubergine, morot
Kväll: Kesella med fun light

Motion: styrka bröst: 7 st dips, 3 x bröstpressmaskin 49-42 kg, 3 x sned hantelpress 10 kg, 3 x pecdec. Springa 6 km. Promenad 35 min

Tisdag

Jag känner mig verkligen i en svacka just nu... Är bara sugen på onyttiga grejer och äter typ bara onyttiga saker också, sugen på att träna, men tar mig oftast inte iväg. Har krämpor i kroppen (magen oftast) och känner mig allmänt seg... Känns ju lite dumt att skriva en träningsblogg just för tillfället... men nu är det ju så att jag skriver bloggen för mig själv och ingen annan och de som läser får helt enkelt stå ut... Livet är en bergochdalbana helt enkelt och det vore väl konstigt om det inte skulle synas här också. Enda som är bra är att jag fått in lite vana med att gå en sväng på morgonen,.. Visserligen är det inte allt för långt (30-35 min) men det är sååå skönt att få komma ut och röra sig lite då. Sen vet jag ju lösningen på alla problemen också... Mer motion och mindre godis. Snart ska jag ta tag i det hela!

idag hade jag planer på att köra ett bröstpass och sen springa, men istället gick jag och ena roomien och käkade supergod pastasallad på paprika och sen vidare till den bästiga godisaffären här nere och jag handlade en stor påse (som i skrivande stund är slut). Resten av kvällen har spenderats framför tvn... Tisdagar är ju bästa tv-dan på hela veckan... Top model och Gossip girl... I vanliga fall Desperate housewives på tv och gossip girl, the hills, prison break och heroes som kommer på datan... haha, jag är en serienörd! And proud of it!

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Fisksoppa och mackor
Middag: Pastasallad på Paprika
Kväll: Godis

Motion; Promenad 35 min

Måndag - som en uppblåst ballong på ben...

Idaghar jag gått runt och haft ont i magen hela dagen... Känt mig som en ballong och det har verkligen inte varit roligt. Övervägde ett tag att inte gå till gymet, men tog mig dit i alla fall coh det blevfaktiskt lite bättre efter det. Fast jag körde inte så mycket och skippade konditionen efteråt. Rygg gick rätt bra ändå. Kände i alla fall att dettog lite på musklerna. Woohoo! Men var sjukt klen och allt var extremt jobbigt, plus att jag hade jättehög puls passet igenom vilket jag misstänker beror på lördagens alkoholkonsumption. Illa illa. Helt galet vad länge efter man känner av när man har festat.

Frukost: keso, yougurt müsli
Lunch: Fisksoppa och bröd
Mellanmål: Kesella ed fun light
Efter träning: Proteindrink
Middag: Mousaka

Motion: Styrketräning rygg och biceps: 3 x latsdrag 49-42 kg, 3 x hantelrodd 11 kg, 3 x roddmaskin 35 kg, 3 x ryggresningar, 3 x preachers curl, 3 x skivstångscurl 17 kg.
Promenad 50 min

att vara bakis har fått en helt ny innebörd

Jag har aldrg varit så bakis som jag var igår... Någonsin! Låg i trans i sängen till halv 5 och sen så fortsatte jag med det i soffan, med bara minimala rörelser för annars skulel jag spy, vilket jag även gjorde en gång... För andra gången i mitt liv på en bakisdag. Åt inte nånting förrän vid 7-8 tiden på kvällen och då med största försiktighet. Vi hade visserligen sjukt kul och kom inte hem förrän närmre 6 på morgonen, men det var faktiskt INTE värt det så dåligt som jag mådde igår. Vet inte varför jag blev så sjukt bakis heller. Och spy.... Herregud!

Idag är jag i alla fall piggare... Nya tag är det som gäller.

I'm not dead!!!

Haha, näe verkligen inte.... Har bara tagit det lite lugnt efter tentan och så där... ja, den gick ju vägn, men vet inte om det blev högt betyg eller inte... Vi får se helt enkelt... slutet av terminen firades med godis och movienight här hemma i torsdags. Mycket nice. såg Pride & Glory som va helt okej... Nu är det bara helvetetsgrejen kvar att kämpa med.

Tränade igår och det gick väldigt bra faktiskt. Idag blir det ben och sen ikväll utgång! Blir superskoj! Va superlänge sen jag va ute i den här stan känns det som.

Onsdag - plugg, plugg, plugg

Japp, idag blev det minsann vilodag. Känns rätt bra... Jag har träningsvärk i både rygg-, biceps och bröstmuskler, vilket måste innebära att jag gjort nånting rätt de senaste 2 dagarna... Jag tog mig ut på morgonpromenad imorse med. Riktigt härligt idag med. Sen har det bara blivit plugg. Håll tummarna för mig imorn.

Frukost: keso, yougurt, müsli
Lunch: Pastasallad med kyckling, psta, ruccola, tomat, soltork tomat, fetaost, rödlök, pesto
Mellanmål: Kesella med fun light
Middag: Taconötfärs med bulgur
Kväll: keso

Motion: Morgonpromenad 30 min

Tisdag - lite träning hanns med i alla fall...

Japp det blev en paus i pluggandet för träning (och för topmodel)... Blevfaktiskt ett riktigt bra pass. Det mesta gick bra. Jag testade lite dips först som han tyckte att jag skulle köra när jag hade instruktion... Fast jag är pinsamt dålig på det... men får väl nöta det lite så går det nog bättre sen. Tog i alla fall riktigt bra i både bröstövningarna och magövningen och sen så gick det helt okej att springa också. Jag är riktigt nöjd. Dessuto tog ja mig ut på en morgonpromenad imorse så jag är ännu nöjdare. Funderar på att göra det till en vana, är ju så härligt... fast regnar det vill jag verkligen inte... Vi får se...

Dessutom är jag riktigt nöjd att jag äntligen ätit upp det sista av min indonesiska gryta idag så att jag kan få nån annan mat... den är god, men man blir lite less efter 6 dagar. haha, knepigt att jag kan bli less på vissa rätter efter några dar, men sen finns det andra som jag kan äta för alltid utan att lessna.

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Indonesisk gryta med bulgur
Mellanmål: kesella med fun light
Middag: pastasallad med kyckling, pasta, avokado, rödlök, ruccola, tomat soltorkade tomater, fetaost, pesto
Efter träning: Proteindrink

Motion: Morgonpromenad 30 min. Styrketräning bröst + mage: 7 st dips, 3 x bröstpress 42 kg, 3 x hantelpress 10 kg, 3 x flies i pecdec, 3 x magövning. Springa 5 km.

Tentaplugg pågår... sssshhhhh.....


Måndag - motivationslös... men gick bra ändå

idag har jag verkligen inte haft nån motivation alls. Imorse lämnade jag in hemtentan och då släppte allt och vi har legat som döingar här hemma hela dan, förutom lunchen som käkades ute. orkade inte ens göra nån middag så det blev en bjässeportion med yougurt och müsli, plus keso... Men sen ryckte jag upp mig och begav mig till gymet i alla fall, fast det tog emot... men det var bra att jag tog mig dit. Kändes faktiskt rätt bra, förutom att jag va sjuuuuukt svag i biceps. Måste verkligen träna nu! I vanliga fall tycker jag inte jag brukar ha tappat så mycket styrka när jag har vilat en period, men nu har jag verkligen gjort det och det är himla tråkigt att känna sig klen. Lyckades springa en stund efteråt också... Härligt härligt! nej, nu är det recharge som gäller och börja plugga på nästa tenta...

Frukost: Yougurt, müsli, keso
Lunch: Lax med basilika- och parmesanpasta, flera små baguettebitar med smöt på
Mellanmål: kesella med fun light
"Middag": Keso, yougurt, müsli
Efter träning: Proteindrink

Träning: styrketräning rygg och biceps: 3 x latsdrag 45,5 kg, 3 x roddmaskin, 3 x hantelrodd i superset med 2 x skivstångscurl, 3 x preacher's curl, 3 x ryggresningar, 3 x cablecurl. Springa 3 km

Söndag - endast plugg

Ja, hade en liten tanke åt att gå och träna rygg och biceps, men den struntade jag i och var hemma och gjorde klart hemtentan istället... Godis för att hålla energin uppe. Nu ska jag börja plugga på nästa tenta som infaller på torsdag... Fullt upp med andra ord. Skönt att va klar med hemtentan i alla fall. Roomiesarna sitter och kämpar febrilt med sina men de gillar iof nattplugg så det kanske är deras strategi. Själv gillar jag att sova! =)

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Indonesisk gryta med bulgur
Middag: yougurt och müsli
Kväll: Godis

Lördag - pissig träning

Fy vilket pissigt träningspass det var idag... Segt och eländigt. I vanliga fall brukar detkännas jättemycket när jag tränar ben tycker jag,men nu var det bara segt utan kontakt med musklerna. Ja, sprang i alla fall hem sen ochsög i min en p-drink och så gick jag och roomien på en liten promenad... riktigt skönt. Tråkigt bara att vi har så trista ställen att gå på här...

Ikväll har vi haft filmmys..: Eller jag har i alla fall haft filmmys och försökt tvinga mina roomies att va med på det men de verkar oerhört stressade över hemtentan som vi har... Var inte sugen på godis eller glass, men min roomies tjat om det gjorde att jag blev det och det var ytterst delikat kan jag säga! Mmmm! =)

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Mellanmål: Äpple, 2 skivor bosnisk korv
Lunch: Honungs- och citronglaserade kycklingfiléer med bulgur, tomat, fetaost och ruccola
Efter träning: Proteindrink
Middag: Indonesisk gryta med bulgur
Kväll: Glass, choklad och bulle

Motion: Styrketräning ben: 3 x utsida 10 kg i supderset med 3 x stående vadpress 79 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg, 3 x benpress 60 kg, 3 x benspark 42 kg i superset med 3 x sittande bencurl, 3 x bollövning. promenad 30 min

Fredag - gaaaaalet hungrig, men inget godis

Åååå! idag gjorde vi äntligen slutliga presentationen i ett arbete vi har hållt på länge med på skolan nu... sååå skönt... sen var jag tvungen att vandra ner på stan och handla mascara och överlack (eftersom jag snöat in på att ha svarta naglar nu... Ett konststycke för en sån som mig som inte riktigt gillar sånt där fjolleri, varför det inte kundebli nån annan färg än svart heller ;) ) så det hanns inte med nån träning idag... Men det gör inget.. det tar jag igen imorn! =) Höll på svälta ihjäl innan jag fick nån mat... åt lunch strax efter 12 och middag strax innan 7... Galet! tycker det är svårt med mellanmål när man är på skolan...

Tanken var att det idag skulle bli pizza och godis till kvällen, men mina roomies hade redan käkat när jag kom hem och att äta pizza själv känns ju inte somnått alternativ... istället slängde jag ihop en av mina favvorätter och godiset uteblev. Ja, nyttigt i allafall och helt i stil med mitt nyårslöfte (minska ner på godiset, men inte helt och hållet)! =)

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: indonesisk gryta med bulgur
Middag: Lax, pasta, avokado, pesto, parmesanost
Kväll: kesella med fun light

Indonesisk gryta för 4 personer

Eftersom så många ville ha receptet på grytan jag gjorde häromdan så lägger jag upp det här. jag brukar ha i betydligt mer vatten och även slänga i paprika... Man kan nog göra lite som man vill. Den är i alla fall väldigt simpel... Jobbigast är allt hackande och skärande...

400 gr fläskkött, strimlas och fräses, 2 gula lökar, 1 morot, 1 purjo tillsättes på slutet, 1-2 msk curry, 1½ dl vatten + 1 buljongtärning, 2-3 msk soya, ½ msk vinäger, ½ tsk salt, 1-2 vitlöksklyftor, ½ tsk paprikapulver, 1 krm ingefära, 1 banan + 1 äpple tillsättes på slutet

Torsdag - konditionen nere på noll

Japp, jag tog mig till gymet idag också, med illusionen från gårdagen om att konditionen nog inte var allt för taskig ändå, trots att jag inte sprungit på evigheter.. ojojoj, så var då verkligen inte fallet. Det var tungt som satan... och jag fick håll mitt i så var tvungen att gå en stund. Sprang i alla fall 5 km totalt och gick 1 km... Inte allt för mycket,men det känns bra till att börja med. Snart är jag igång igen hoppas jag! =) det gäller bara att härda ut ju.

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Indonesisk gryta med bulgur
Efter träning: proteindrink
Middag: Pastsallad med pasta, kyckling, avokado, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater, fetaost, pesto
Kväll: Kesella med fun light

Motion: Springa 5 km, gå 1 km

Onsdag - hittade till gymet

Jag tog mig iväg till gymet faktiskt... Väldigt glad att jag gjorde det också. Det gick faktiskt bra, mot alla odds... okej, jag var inte arnold-stark, men alla övningar tog och jag orkade springa en stund efteråt också. Jag hade ju tänkt försöka följa det schemat jag fick när jag hade instruktioner, vilket innebär färre övningar per muskelgrupp och pass... Därför var tanken att köra en liten stund kondition efter varje pass också, perfekt nu när jag tänkte slimma till mig lite... Mitt nyårslöfte är ju att dra ner på godiset... Inte sluta helt, men minska... Jag känner mig som en julgris just nu och sanningen är nog inte långt ifrån!

Förresten har jag bokat in en prenumeration på BODY idag... Blir superbra det. Fick jättebra pris också! Lönar sig att ringa dit tydligen! Ska bli kul att få lite inspirerande läsning,,. =)

Frukost: Keso, yougurt, müsli
Lunch: Pastasallad med kyckling, pasta, ruccola, avokado, rödlök, tomat, soltorkade tomater, fetaost, pesto
Mellanmål: Kesella och fun light
Efter träning: Proteindrink
Middag: Bulgur och indonesisk gryta

Träning: Axlar & triceps. 5 min crosstrainer, 3 x hantelpress 8 kg, 3 x sidolyft med hantel 5 kg, 3 x baksida i pec dec 21 kg, 3 x pushdown 35 kg, 3 x magövning, 3 x fransk press 17 kg, springa 2,5 km
Vikt: 71,2 kg

Hemma igen...

Igår kom jag äntligen hem rätt sent... Jag lämnade ett perfekt vinterväderför att komma ner till blåst och pissregn... idag är det däremot bättre väder, som ni kanske kan se. men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag saknade vintern. Dessutom var vårat internet också avstängt så det var inte direkt nån höjdare... Iof fick jag tid att packa upp och ta mig ett bad vilket också var härligt. Idag har jag tagit mig ut till Lidl för att köpa upp mig på lite kesella/kvarg. Superbra! nu är det plugg som gäller och sen kanske träning... Jag gruvar mig!

Rörde på mig idag för första gången på länge

Igår va det -28 och idag bara -6 så nu har jag äntligen rört lite på mig för första gången på länge... jag var ju så hurtig där i början och åkte skidor, gick på promenad och red... sen har det inte blivit nått nästan... men idag tog jag med vovven på en kort promenad... Riktigt skönt. ska bli kul att börja träna när jag kommer hem igen. Åker ju hem imorn så på onsdag skulle jag kanske kunna köra ett pass igen... Annars börjar syskonen droppa av... jag är den som kommer åka sist.

Nått som ska bli trist med att åka härifrån, ja förutom att gå miste om den riktiga vintern och familjen då, är ju all god mat,,, Igår åt vi gudomligt god älgfilé med gula kantareller och klyftpotatis och sån mat är det typ varenda måltid... Ja, förutom frukosten då som består av fil och start-müsli... Men men, saknar ju mycket av min vanliga mat också... men lite mer älgkött skulle ju inte skada! =)

Bio, mat och finfint sällskap

Igår var dagen som jag började plugga igen. Hallelulja! Det behövdes. Vi har ju egentligen inte lov men det har ju varit några helgdagar nu så jag har faktiskt gett mig själv lov, som jag nämnde igår. Har varit så himla skönt. Men igår satte jag igång igen... Det är hemtenta, grupparbete, tentaplugg och helvetesgrejen att göra... Det är tur att vi just nu har -28 grader ute så man inte har nån större lust att göra nått annat. Eller ja, soffan, en filt och en film vore ju inte helt fel iof... men nej, nått sånt blir det inte, inte just u i alla fall...

Igår va hela familjen in till Östersund och såg på bio... Vi va som ena riktiga pensionärer och gick på matiné... redan kl 4 började filmen. Australia såg vi och jag tycker den va jättebra men de andra delade inte min entusiasm till fullo. Sen stannade jag kvar och käkade middag och umgicks med en fd granne som också va uppe över jul och nyår... Vi satt kvar tills stället stängde... Åt gott och hade hur mycket som helst att prata om. Sååå kul att träffa folk så där och bara sitta i en evighet och prata... Funderade på att ta mig några glas vin och stanna kvar, men åkte hem istället ochd et var kanske bra det. I övermorn åker jag hem igen.. Söderöver... I vanliga fall brukar jag alltid längta efter att åka hem, men nu vill jag faktiskt va kvar här... är så fint med all snö, mysigt....

Tillbaka uppe i winter wonderland...

Hejsan allihopa! nu är jag tillbaka här hemma hos föräldrarna.. Ganska skönt faktiskt... Jag ligger kva på samma aktivitetsnivå... alltså lika med noll... Rätt skönt att bara vila har det varit, fast det börjar spritta lite i kroppen nu och jag vill få röra på mig... Men ska vänta tills jag kmmer hem igen innan det blir nått grövre...Nu måste jag börja ta tag i skoljobbet också. Har ju gett mig själv lov från den 20:e december tills idag... Ajaj... Inte bra... Men nu blir det väl massis med plugg istället... vill inte ens tänka på hur mycket jag har att göra.

Förresten stannade vi till på Kings Hästsport (som de tydligen döpt om till Equuen nu) på vägen hem igår... Mamma skulle shoppa... Och jag köpte glansspray... som egentligen är för hästar men som jag ska använda på mitt eget hår som bara är en konstant tova... Brukar ha den stora oranga flaskan till hästarna, den är ju super... men nu blev det ett annat märke med mindre flaska... Hoppas det är lika bra...Haha.. tokigt va? xD

RSS 2.0