På resande fot...

Idag tar jag mitt pick och pack och drar till Västerås för att träffa släkt och vänner och även lite nyårsfirande... Det innebär att jag entrar internetlöshetens land... See you de 2:a januari igen... Gott nytt år!

Tillbaka på ridhusläktaren igen...dock åskådare

Ååååå... Har hängt med mamma när hon har varit på dressyrträning ikväll... Jättekul var det. Eller ja, jag satt ju på läktaren och häckade mest hela tiden och det är väl inte det roligaste, men var kul att titta på de som red. Gick rätt bra för min mamma också. Jag saknar verkligen att ha häst... att få träna... och att tävla... Det är så roligt!!! men kostar så sjukt mycket pengar har jag insett nu... Men sen nån gång när jag är rik igen ska jag ha häst och tävla och träna seriöst igen! det är bara en tidsfråga... xD Hade nån knepig inställning på kameran så blev lite suddiga bilder, men han är fin hennes nya häst!

Summering av julhelgen...

Jag har haft en supermysig jul kan jag säga redan nu. Julafton var perfekt. För en gångs skull så var vi ute i relativt god tid så den där superhetsen som brukar va på morgonen uteblev... Släkten kom vid halv 12 och sen så fortskred dan med jullunch, julfika, hundpromenad, kalle anka, julklappsöppning, middag och sen när släkten åkt så blev det sällskapsspel med grannarna. Underbart! På juldan vajag på tok för full... men jag hade kul, alla hade kul så det var ju bra... Sen så klev jag upp kl 8 och åkte in till stan och slavade runt på mellandagsrean hela dan... Fick lite fina fynd också som slit för mödan. Woohoo!!

Det här med motion har jag lagt ner för tillfället... har endast blivit några stillsamma promenader med familjen och vovven. Istället sysselsätter jag mig med att äta gott... Mycket gott! Julmat, julgodis, vanligt godis, ostbrickor, m.m.m.m. =P

Merry Christmas alla mina små läsare xD


Längdskidor, ridning och inget gymmande...

Igår åkte jag längskidor... Solen sken, tempen var inte allt för kall och det såg väldigt härligt ut... Jag föreställde mig själv skrida fram genom skogen i harmoni, ett med naturen. Jag föreställde mig INTE få slita som ett djur, hålla på dö av ansträngning (nästan iaf) och ta mig ner bakåt än framåt. Kanske var det skidornas fel? Ett par gamla vallningsfria som hade glidet och stoppet åt fel håll kändes det som... Mina minnen av längdskidsåkning är att det inte alls är jobbigt utan mest ett nådvändigt iont som man alltid blivit runtplågad på av skolan, år efter år... Fast det va rätt så nice i alla fall. Kanske har jag redan förträngt pinan frå igår för imorse var jag sugen på att ta mig en runda igen... Fast det har vräkt ner snö här hela kvällen och natten så tvivlar på att spåren är uppgjorda så det har inte blivit nått av.

Jag tog ju med mig mina träningsprylar hit upp... Ja, bara för att få veta att de har flyttat det minimala lilla gymet, precis öppnat det på nya stället och att mamma inte hunnit uppdatera deras företagskort än... ja, så det blir nog inget gymmande för mig unde denhär julvistelsen... Istället får jag väl rida och åka skidor eller nått...

Ja, appråpå det så har jag faktiskt ridit idag. Efter långa varningssamtal och instruktioner om att jag va tvungen att hålla stenkoll på omgivningen och bla bla bla från mamma (hennes häst är tydligen jätterädd för allt och hoppar till för minsta lilla) så tog jag mig i alla fall iväg. Och jag överlevde! Haha... Riktigt trevligt var det men gud vad det känns att jag inte alls är i ridskick... har ju ingen kontroll på kroppen längre ju!!!! Ja, mer ridning kommer det att bli! =)

Framme i winter wonderland...

Efter 12 timmar sittabndes på tåget och en timme i bil så är jag äntligen hemma hos mina föräldrar... Åt litye frukost först ocih sen la jag mig och sov några timmar för det blev inte så mycket sovet på tåget tyvärr. Annars har jag mest tagit det lugnt idag. Sååå skönt att va här... Trots att det var 21 graders skillnad från när jag åkte igår... Gick från + 7 grader när jag åkte till - 14 grader när jag kom fram. Men lika glad är jag för det. Jag och syrran har varit ute och gått med vovven.... Tydligen har jag fått plufsiga kinder (och mage och rygg också misstänker jag) tyckte de här... Men det var väl inte direkt ov'äntat... Godis i stora lass har väl den effekten... xD

Torsdag - riktig slappadag...

Slapp och skön dag... Inet hänt mycket alls. Förutom promenaden ner på stan i blåsten så har jag hängt framför datorn, tvn och legat ett tag i badkaret och läst upp mig på 'Civilekonomen' (tidningen alltså)... och käkat godis i mängder... Gott gotti gott gtt!

Frukost: Knäckemackor med keso
Lunch: Pastasallad med pasta, mkt kyckling, ruccola, tomat, rödlök, soltorkad tomat, pesto
EM: Godis och choklad
Middag: Lax, pasta, avokado, pesto, parmesan
Kväll: godis

Instruktionspass på gymmet igen...

It's all about the shoulders tydligen... I det mesta man gör... idag gick vi i alla fall igenom bröst, axlar och triceps... Gick bra... blev mycket tyngre när jag hade bak skuldrorna så det är säkert bra. hade tänkt vara kvar och träna lite efteråt, men hade ingen större lust så gick hem och vilade mig lite istället. lägge rin en bild från innan jag gick till gymet, lite knepigt blev det med blixten.

Annars har det blivit en liten sväng ner på stan idag för att byta några linnen och köpa julkort. Råkade även få med mig en festklänning hem... kanske nått för nyår, men tajt som satan är den...Haha, därför har jag spenderat efetrmiddan med att äta massa godis så jag kan töja ut den lite mer... ;) Näää... men det smakade ju bra. Imorn så åker jag äntligen upp till vintern och den riktiga julen!! Can't wait!

Onsdag - feels like christmas already...

Lång skoldag idag igen, men inte särskilt ansträngande. Slutade med en julsamlig av klassen där vi utvärderade och blickande framåt... Väldigt bra... med gott fika. Nu känns det verkligen som om jag har jullov, men så är det inte alls. Har fullt upp fortfarande...

Kom hem och hann varva ner så var inte så sugen på att träna... Som tur va så va roomien det och vi kom iväg i alla fall. Det gick rätt bra också. Ben är ju rätt tacksamt att träna för det känns ju verkligen. idag kändes det riktigt mycket också. Fick sendrag på slutet och det va inte alls skönt... I båda fötterna i tårna... Ursch och fy.. man vet inte ritkigt vart man ska ta vägen när dte är i båda ju. Förresten har jag träningsvärk i ryggen... Wiihooooo!!!!  =D

Frukost: Knäckemackor med keso
Lunch: Taconötfärs, bulgur, blomkål, bönor, macka
Fika: 2 stora lussekatter, 5 pepparkakor, 1 clementin, lite glögg
Mellanmål: Kesella med fun light
Innan träning: Swebar mintchoklad
Efter träning: Proteindrink

Träning: Ben: 3 x utsida 10 kg, 3 x benpress 60 kg, 3 x benspark 42 kg, 3 x liggande bencurl 30 kg, 3 x sttande bencurl 63 kg, 3 x stående vadpress 79 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg.

Tisdag - testkörde mina nya vantar...

Japp, som sagt.. träningen gick bra. Klarade av den redan på morgonen (eller ja, kl 10 då) så det var rätt skönt. Det kändes riktigt bra och jag blev ordentligt trött i mina små muskler, fortare än vanligt. Testkörde även mina nya vantar och de var superbra. Man fick väldigt bra grepp på allting och händerna slapp glida i pressövningarna. Att jag inte fått arlset ur vagnen och skaffat såna innan kan man ju undra! xD Men nu har jag dem ju och det är huvudsaken... Fast jag önskar att det inte var rosa på dem... Gillar INTE rosa!!

Ikväll har vi haft julklappsbyte här hemma. Jag fick två baslinnen. Superbra!!! Pepparkakor, tända ljus, julmusik och julklappar. Hur kul som helst. Imorn ska viha nån christmas gathering med våran klass också. Pepparkakor då med antar jag. Nice nice... Mycket nice! =)

Frukost: Knäckemackor med keso
Efter träning: Proteindrink
Lunch: Knäckemackor med makrill i tomatsås
Mellanmål: Kesella med fun light
Middag: Taconötfärs, bulgur, morötter
Kväll: pepparkakor

Träning: Axlar & Triceps: 5 min trappmaskin, 3 x press bakom nacken 23,5 kg, 3 x axelpress 25 kg, 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x baksida i pecdec 28-21 kg, 3 x framåtlyft med hantlar 5 kg, 3 x pushdown 40 kg, 3 x rep över huvudet 30 kg, 3 x fransk pres 17 kg

Morgonträning avklarad med bravur! =D

























Måndag - inte mycket föda här inte

idag har det inte blivit mycket mat i magen... Försov mig imorse så var bara att slänga i sig nått som gick fort. hade först tänkt kliva upp tidigt och springa en stund, men vaknade till av mig själv vid 6 och insåg att jag inte skulle orka kliva upp så ställde om klockan... Vaknade när den ringde och sen sov jag en halvtimme till... Oooops! =) Gick hem på lunchen och käkade men sen var vi på skolan tills efter kl 7 med bara en paus för att springa på 7-eleven... därav den fattiga middan... och när jag kom hem så var det dax för gymet. Ja, träningen gick ju bra trots den dåliga maten. Fats jag tycker det är svårt med ryggen i alla fall. Ska fråga om det igen när jag har instruktion på torsdag. Nu var det en gubbe som kom med tips när vi körde hantelrodd. Jättebra med tips men samtidigt vet man ju inte vem man ska tro på.

Förresten, jag har ätit frukt idag... Frukt!!!! händer ju ytterst sällan annars! Woohoo xD

Frukost: keso
Lunch: Pastasallad med pasta, kyckling, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater, pesto
"Middag": Bar och äpple
Efter träning: proteindrink, kesella med fun light

Träning: Rygg & Biceps: 5 min trappmaskin, 3 x latsdrag 42 kg, 3 x smalt latsdrag 42 kg, 3 x roddmaskin 35 kg, 3 x hantelrodd 11 kg, 3 x skivstångscurl 19,5 kg, 3 x ryggresningar, 3 x hantelcurl 7 kg, 3 x cablecurl 25 kg, 5 min trappmaskin

Jag är inte död!

... även fast det kanske verkat som det... Har bara haft sjukt mycket på sistonde. Eller nu ljög jag. Jag hade sjukt mycket fram tills fredag förmiddag. I torsdags var jag på skolan i 16,5 timmar... Från 8 på morgonen till halv 1 på natten... Var inställd på att fortsätta likadant ett tag till, men så fick jag reda på att det inte blev så på fredag förmiddag och luften gick som ur mig. Sen dess har jag nte gjort nånting. Inte rört mig en meter. Mest varit hemma och slöat, ätit godis, pepparkaksdeg och pizza. Sovit en massa också, till halv 1 idag. Sååå skönt. Så nu känner jag mig faktiskt rätt utvilad och fit for fight igen... Imorn tänkte jag träna. Har haft så mycket plaer för vad jag skull eha gjort i helgen men inget har blivit av. Bara tagit det lugnt. Sååååååå skönt!

Onsdag - plugg, plugg, plugg

Mycket pluggat idag. Har faktiskt gått riktigt bra också. Har fått mycket gjort. Imorn blir nog också en intensiv dag. Ska va på skolan kl 8 och har inga planer på att sluta plugga innan kl 9 på kvällen, precis som idag. Men idag hann jag springa iväg till gymet och köra en snabbis med ben. Satt och funderade på om det skulle bli gymet eller choklad... I brist på godisätarsällskap blev det gymet istället. Gick rätt bra på gymet fast var väl inte så jättemotiverad, men det är skönt nu. Förresten kom kjag på att jag inte kommer kunna käka gymfrullen imorn för den börjar serveras först 8:15 och då är jag ju redan på skolan... Stor sorg! Stor!!! HAde faktiskt sett fram emot den. nu blir det tråkiga knäkcemackor... har inget roligare hemma och har inte haft nån lust att köpa hem nått heller.

Frukost: knäckemackor med keso
Lunch: Bulgur, kassler, moröter
Mellanmål: kesella med fun light, digestivekex
Middag: Taconötfärs, bulgur
Efter träning: Proteindrink

Träning: Ben: 3 x utsida ben 10 kg i superset med 3 x stående vadpress 79 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg, 3 x benpress 60 kg, 3 x benspark 42 kg, 3 x liggande bencurl 35-30 kg, 3 x sittande lårcurl 63 kg.

Tisdag - tv för fulla muggar

Tog mig ut på en morgonpromenad imorse. Riktigt rask sådan. Hujedamig vilket tempo jag hade. Tydligen hade det varit lite kallare i natt för på vissa plättar var det fruset och halt så då var det lite läskigt, men inte slog jag av på farten för det... hade tänkt träna men istället så blev det massa skoljobb tills 9 och sen tv-kväll... Desperate Housewives följt av Gossip Girl... Riktigt bra... Tisdagar är helt klart bästa tv-dagen... Då kommer desperate housewives på tv, the hills, gossip girl, heroes och prison break på datan.. Nu låter jag som värsta tv-nörden... hahah... kanske bara lite i och för sig! =D

Frukost: knäckemacka med keso
Lunch: pastasallad med pasta, kyckling, ruccola, rödlök, soltorkade tomater, pesto
Mellanmål: Kesella med fun light
Sen middag: knäckemackor med makrill i tomatsås

Motion: promenad 45 min

Måndag - skrattfylld träning

Träningen gick bra... Kanske inte var det mest seriösa passet... Skämt hela tiden. En av tränarna kom förbi och höll på skratta så han skulle dö tror jag... Lite roligt! På nått sätt så ska jag nu ha instruktion kl 7:30 på söndag... Herregud!!!! alldeles för tidigt ju! Gick bra i alla fall. ja, det kändes åtminstonde rejält i musklerna när vi körde. Blev ingen baksida, det orkade vi inte med, jag och roomien. Det kändes som ett tillräckligt bra pass ändå. =) Sen sprutade roomien ner hela ena mitt byxben i vattnet på vägen till Konsum också.

Jag har förresten fått en award av Cicci... Tack så mycket! =)

Frukost: Knäckemackor med keso
Lunch: bulgur, kassler, rädisor, champinjoner, groddar, sallad av olika slag
Mellanmål: Kesella med fun light
Efter träning: Proteindrink
Middag: Taconötfärs med bulgur
Kväll: proteindrink

Träning: Axlar & triceps: 3 x press bakom nacken i smith 23,5 kg, axelpress 30 kg, 3 x hantellyft åt sidan 6 kg, 3 x framåtlyft med hantel båda armar samtidigt 6 kg, 3 x fransk press 19,5 kg, 3 x pushdown 40 kg, 3 x rep över huvudet 30 kg, några ggr magövningar

Idag har jag köpt julklappar till mig själv... =D

Lillebror: Går det bra om jag sätter över pengar till dig så kan du köpa dina egna julklappar?
Jag: Ja visst, men det jag önskar mig kan du ju jättelätt beställa...
Lillebror: Jag orkar inte... jag sätter över pengar nu. Du får det du önskar dig. Hur mycket ska du ha?
Jag: Fine. Jag vill ha proteinpulver och träningsvantar. xD

Söndag - softardag

Japp... idag har det inte blivit många knop gjorde... Jag och roomien började dagen med en morgonpromenad. Skulle kika om julmarknaden öppnat och strosade förbi Svenska mässan för att se om vi skulle se några biffar... tyvärr inte. Vi bestämde att vi skulle gå på fitnessfestivalen nästa år. Skoj att kika ju... i alla fall så avslutade vi våran promme med lite handligt på Willys... Köttet började nämligen sina här hemma... Men nu är lagrena med kyckling, köttfärs, krytbitar m.m. påfyllt... superbra. resten av dagen har jag pluggat, slöat, fått massage och sett på film. Superhärligt! Tyckte jag även var värd en Ben&Jerrys-glass och några godisar på det! Har mått lite illa i omgångar, men gott var det! =)

Motion: Morgonpromenad 45 min

Lördag - försöker lära mig den rätta tekniken

idag så tränad ejag och roomien och försökte följa instruktionerna som vi fick när vi hade genomgång. Himla svårt att komma ihåg faktiskt. Vi tyckte väl båda att det var lite så där... men det tar väl ett tag att vänja sig. Kändes bra ibland och ibland mest knepigt. Kändes ju lätt på det mesta och rätt segt. Ja, man vänjer sig väl. Gäller bara att komma in i det oc lära sig tekniken antar jag... Sen så kan man bli stark igen! XD Så mycket roligare ju när det smärtar ordentligt ju. men det smärtar nog bättre om man gör rätt än om man gör fel!

Sovmorgon idag och gud var skönt det var. Mycket välbehövligt.Blev en liten morgonpromenad också, de är ju väldigt sällsynta annars, men det var rätt härligt. jag var väl inspirerad efter gårdagens promenad eller nått! =) annars är det bara plugg som gäller hela kvällen. Skulle ha haft gruppmöte idag men 2 gruppmedlemmar struntade i det. Ska ha ett annat imorn och den ena verkar strunta i det igen. Man kan ju verkligen undra över vad folk har för arbetsmoral egentligen... Jag blir så less. Lägger in ett kort på mig innan träningen,

Frukost: knäckemackor med keso
Mellanmål: Kesella med fun light
Efter träning: proteindrink
Middag: pastasallad med pasta, kyckling, ruccola, soltorkade tomater, tomat, rödlök, pesto
Kväll: kesella och fun light

Motion: morgonpromenad 40 min
Rygg & Biceps: 3 x latsdrag 42kg, 3 x latsdrag smalt grepp 42 kg, 3 x rodd 35 kg, 3 x hantelrodd 11 kg, 3 x ryggresningar, 3 x preacher curl 18 kg, 3 x hanetlcurl 7 kg, 3 x liggande bicepscurl i cablemaskinen.

Fredag - promenad i höst/vinter-mörkret

Blev ingen träning idag... Har redan tränat igenom kroppen den här veckan ju i och med att jag inte kört nån kondition alls... Fast har ont i huvvet så är inte så sugen på att göra det heller... men det blev en promenad i alla fall. Riktigt behaglig faktiskt. Måste börja gå mer. Det är ju sååå skönt. Förresten, en bra grej... jag har inte alls varit sugen på godis de här veckan... fast satt och funderad epå det bra länge ikväll om jag skulle köpa det... för "det var ju ändå helg"... men inget godis blev det... kanske blir senare under helgen...

Frukost: knäckemackor med keso
Lunch: Pasta med tomat/vinsås och massa olika skaldjur. Sallad
Mellanmål: kesella och fun light
Middag: Taconötfärs med pasta

Motion: promenad 50 min

man skulle kunna kalla det för "Myspys"...


Jag ser det bara som anledningen till att hela lägenheten, jag och mina kläder kommer vara fulla av glitter i flera månader framöver. Hur kan folk vara så korkade? helt otroligt alltså!

Torsdag - bröst & ben tränat

Aaaa... Dagen började med en supergod frulle... Verkligen bra det där att man kan gå till gymet och käka hur mycket man vill. det gillar jag! =D Goda mackor också, smakad elite juligt. Annars har jag inte varit så hungrig idag så har inte blivit så rolig mat.

Träning nu ikväll blev det. skulel ha kört kondis men had eingen lust... Känns ju som om jag har en förkylning som är på G... fast iof så tycker jag de brukar försvinna om man kan springa ifrån dem... hihi... men nu had ejag ingen lust. Testade lite träning som vi gjrode på instruktionen istället. Körde man riktigt länge på benpressen blev man ju lite seg i musklerna faktiskt trots att det va lätt. Allt annat kändes bra! Eller bröst gick så där... men ben gick bra så jag är glad ändå! =) Det var ju ett väldigt effektivt pass i alla fall!

Gym-Frulle: Macka med ost och massor med skinka, skinkbitar, fil med müsli och kanel, juice
Lunch: Knäckmackor med makrill i tomatsås, morot, tomat
Mellanmål: kesella med fun light
Middag: Taconötfärs, pasta
Efter träning: Proteindrink

Träning: Bröst & Ben: 3 x bröstpress 45 kg, 3 x sned hantelpress 12-10 kg i superset med 3 x utsida höft 10 kg, 3 x flyes i superset med 3 x stående vadpress 79 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg, 3 x benpress 60 kg, 3 x benspark 42 kg i superset med 2 x liggande hacklift 45 kg, 3 x bencurl 30 kg, 3 x sittande bencurl 56 kg

Onsdag - skadeskjuten kråka med träningsvärk

Jag mår verkligen som en skadeskjuten kråka idag. Mitt huvve gör så ont att jag öskar att det skulle trilla av istället. Mina öron gör ont. Min käke gör ont och känns som om den är stelopererad. Min näsa känns litegrann. Kanske är det en förkylning som smyger sig på? Eller så är det den fruktade öroninflammationen igen. Jag har i alla fall preparerat med örondroppar hela kvällen igår och dan idag. Hoppas verkligen att det går över. Jag känner mig helkonstig. jag vill inet bli sjuk! jag vill inte bli sjuk Jag vill inte bli sjuk! jag vill inte bli sjuk!

Ja, som jag nämde nedan så har jag träningsvärk. Rejäl tränigsvärk... Särskilt i ländryggen, trots att jag inte tränade på det ultimata sättet vilket jag fick lära mig idag. Triceps och axlarna känns dessutom förtfarande... ja, mankan även säga att jag har träningsvärk överallt förutom i benen och bröstmusklerna... Nice! Flitigt tränat med andra ord.

Idag hade jag förresten sjukt ont i magen mellan 4-6... Riktigt ont gjorde det. När jag kom hem upptäckte jag varför... För att jag var så hungrig så klart. had eju inte käkat nått mellanmål. Men det rådde jag bot på snabbt... Gud vad gott det var med mat!

Frukost: knäckemackor med keso
Lunch: tomatsoppa med kyckling och kesella, knäckemacka, morötter
Middag: taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, soltorkade tomater, rödlök
Kväll: Kesella, fun light

Instruktionspass på gymmet...

Japp... 1 min i 8 imorsevar det jag som sprang till gymet, kl 8 började min instruktionstimme... Det gick bra. Fick en hel del bra tips. Jag ville att han skulle lära mig knäböj. Det gick inge vidare det. Jag höll på ramla en gång när jag skulle testa att bara gå ner själv, knäna for ihop m.m. så istället testae vi benpressen. Tydligen är jag väldigt svag på utsidan av låren så mina knän svajade lite ävem när jag skulle köra benpress (särskilt när jag skulle försöka prata samtidigt, haha)... Så hädanefter ska jag tydligen bara köra på 60 kg för att träna upp det där och sen köra en övning för utsidan höften/låren. Känns ju svinmesigt att köra på 60 kg. Sist körde jag ju på 160 kg och det var inte"jag dör"-tungt... Men det är bäst att lyda, är nog smartast i det långa loppet. =)

Sen visade han tekniken i en del ryggövningar också vilket var väldigt bra. Jag har ju inte tyckt att ryggpassen gått särskilt bra, förutom igår (Hallo träningsvärk). Jag var inte så bra på att föra ihop skuldrorna när jag skulle köra rodd så den skulle jag tydligen skippa eftersom det blev för mycket teknik att hålla reda på... Istället blev det en maskin och det kändes faktiskt bra. Sen visade han öven hantelrodden som jag var en stjärna på! xD

Blev lite magövningar också. Fick en bra att göra... sen skulle vi testa en magmaskin men jag var på tok för svag och stel i ryggen för att klara den så jag får göra vanliga situps istället, där jag ska gå upp och ta tag i knäna fast jag klarade inte det så jag ska försöka ta tag kring låren istället (som gick med nöd och näppe) tills det går bra innan jag kan köra maskinen. Sen så avslutade vi med lite bicepsövningar. bra bra!!! Ska köra en ny gång snart igen för att gå igenom resten. Blir nog bra det!

Tisdag - helnöjd

Det har varit en bra dag idag... Träningen gick bra. Grupparbetet gick bra. Plugget gick rätt så bra. Anställdningsintervjun gick mycket bra. Ja, det börjar ordna upp sig helt enkelt! =) Dock har jag haft sjukt ont i huvvet nu på kvällen... Verkligen sanslöst ont. Förhoppningsvis kan jag sova i natt och då försvinner det. Sov nog inte många stunder natten som var.

Imorn väntar instruktionstimme på gymet. Blir nog roligt.. men tidigt imorn också. Ska börja kl 8... Imorse tränade jag kvart i... Tidigt värre! Hoppas att det går bra!

Frukost: knäckemackor med keso, omega3
Efter träning: Proteindrink
Lunch: Tomatsoppa med kyckling, knäckemacka
Mellanmål: Kesella med fun light
Middag: Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater
Kväll: Proteindrink

Motion: Stryketräning Rygg & Biceps: 3 x latsdrag 42,5 kg, 3 x smalt grepp 42,5 kg, 3 x rodd 43,5 kgi superset med 3 x ryggresningar 5 kg, 3 x t-bar 10-5 kg, 3 x hantelcurl 9 kg, 3 x skivstångscurl 17 kg, 3 x cablecurl

Tisdagsträningen gick supder den med =)

Det blev ingen springning imorse. Anledningen? jag har nästan inte sovit nånting på hela natten. kunde aldrig somna och när jag väl gjorde det så vaknade jag 100 ggr, drömde konstigt m.m. och sen har jag legat vaken sen innan 6 så jag blev så hungrig att jag var tvungen att gå upp och äta frukost. När jag ätit så nära inpå går det inte springa för jag får håll på en gång. Istället styrketränade jag och det är jag väldigt glad för eftersom det gick supåerbra. Körde rygg och biceps. Rygg har jag ju alltid haft lite problem med men idag kände jag varenda övning och fick tilloch med kramp i vissa. Superbra ju! jag är sååååå nöjd! hoppas alla pass fortsätter på samma sätt som igår och idag... Nu är jag verkligen peppad. Det är så kul när det går bra! =) Wiiiihoooooo!

Kom en instruktör och tipsade om att jag skulle rulla upp mer på ryggresningarna också. Jag har kört med rak rygg innan. Tog ju snabbare när man gjorde så. Himla bra att han sa till! fast min roomie sa att jag såg väldigt sur ut när han gjorde det men jag var tacksam! =) Alla tips mottages! =)

Måndag - I'm back...

japp... efter en superbra helg är jag nu tillbaka hemma och har mer motivation än innan. Ikväll har jag besökt gymet okså ochdet gick jättebra vilket var roligt. Fick superbra kontakt och var riktigt peppad att ta i. Så ska det va! =) Imorn ska jag upp tidigt och springa lite. Bra att få det överstökat. Vi har nämligen sjukt mycket att göra i skolan och jag ska även på anställningsintervju imorn... Håll tummarna... Nu måste jag sova om jag ska orka upp...

Frukost: knäckemackor med keso på
Lunch: Pastasallad med kyckling, pasta, ryccola, rödlök, tomat, soltorkad tomat, pesto
Middag: Lax, fullkornsbulgur, sweetchili-sås
Efter träning: proteindrink

Motion: Axlar & Triceps: 3 x press bakom nacken i smith 23,5 kg, 3 x axelpress 30 kg, 3 x sidolyft med hantel 7 kg, 3 x baksida axel med hantel 7 kg, 3 x drag till hakan, 19,5-22 kg i superset med 3 x pushdown 40 kg, 3 x sittande sidolyft med hantel 5 kg i superset med 3 x fransk press 19,5 kg, 3 x rep över huvudet 30 kg

RSS 2.0