Söndag - kan inte hålla greppet! :S

Idag har jag legat ute och solat ett tag, med boken i högsta hugg så klart. och rejält med färg har jag fått. Skönt att inte va nån blekfis längre, men det är ingen snygg bränna... typisk "första-solningen-bränna"... Jag tycker det är himla tråkigt att ligga och sola så det är bra att jag fått färg snabbt! =) Då behöver jag inte va ute så länge! Inte sola i alla fall!

Blev träning idag igen. Rygg och Axlar. Var himla sugen eftersom det gick så bra sist jag körde det... Fast var trött och slut redan när jag gick till gymet så blev inget toppenpass. Rygg gick dåligt då jag bara fick kramp i min vänsterhand hela tiden så jag kund einte hålla greppet... Blä! Har inte haft så på rätt länge nu så det var verkligen tråkigt. Axlar gick däremot jättebra! =) är himla nöjd med den delen! =) Sen gick jag och ena roomien på promenad nu på kvällen. Himla skönt! perfekt att gå på kvällen såna här dagar,

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning Rygg & axlar: 5 min crosstrainer, 3 x latsdrag 56-49 kg, 3 x latsdrag V-handtag 56-49 kg, 3 x rodd 45-40 kg, 3 x skivstångsrodd 30-24,5 kg, 3 x hantelpress 12 kg, 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 12-9,5 kg, 3 x ryggresningar 2,5 kg

Lördag - dubbla träningspass

Idag har det blivit mycket träning. Var ju sugen på att springa lite mer eftersom det gick så pass bra igår så gav mig iväg på en gång på morgonen... Det gick hyfsat bra idag med, men var tvungen att gå några meter på samma ställe på spåret vid varje varv. Igår sprang jag 3 varv och idag 2. Mycket nöjd. Skönt början på dan. Sen blev det mitt redanplanerade benpass precis innan gymet stängde. Det gick också bra. Kändes väldigt bra faktiskt. Benen skakade som galningar på slutet. =) Nu är jag laddad för mer träning. Satt i en park idag och gick faktiskt hem betydligt tidigare än alla andra bara för att kunna gå och träna. Lite tokig är man nog allt! =) Annars har jag bara pluggat idag och faktiskt INTE ätit nått skräp! Woohoo!

Motion: Springa ca 5 km
Styrketräning Ben: 3 x utsida lår i superset med 3 x liggande bencurl 40-35 kg, 3 x knäböj 50 kg i superset med 3 x stående vadpress 97-79 kg, 3 x benpress 160 kg, 3 x enbenspress i maskin 100 kg, 3 x sittande bencurl 63 kg i superset med 3 x benspark 42 kg

Fredag - årets första utomhuslöppass

haha... nämnde ju häromdan att jag va sugen på att springa... så sugen att jag gick och köpte mig ett par löpartajts idag. haha, trodde aldrig jag skulle äga ett par såna... Har alltid trott attd e ska va jättefula på och att jag kulle känna mig obekväm... men de var riktigt behagliga och jättebra! Så naturligtvis var jag ju tvungen att inviga dem idag också... Ute!!! jag som aldrig spirnger ute. 2008 sprang jag ute en gång på hela året... Haha... och idag var år 2009s första gång. Jag räknade med att tycka att det var svinjobbigt, få håll hela tiden, behöva gå en massa och att det bara skulle va en allmän pina... Men det gick faktiskt riktigt bra. Jag och roomien drog iväg och sprang lite i spåret här brevid... Hon orkade vägen dit och ett varv som totalt otränad, vilket var väldigt imponerande... jag sprang 2 varv extra, så totalt närmre 6 km. Riktigt nöjd är jag... och till och med sugen på att springa lite imorn också... Det skulel behövas i alla fall... får se om jag tar mig ut på morgonen eller nått.

Jag skulle behöva springa lite för att jag bara ätit skräp och extremt onyttigt i mer än en vecka nu... Extremt onyttigt... Inte haft nån lust till nått annat... Tokigt. Fast imorse tog jag på mig ett par byxor som var baggy förra sommaren, som jag behövde ett skärp för att de skulle sitta uppe och nu behövdes inget skärp och inget extra utrymme fanns för nån baggy-look... Haha... Helt stört! Måste nog skärpa mig lite med skräpätandet.

jag och roomien var och handlade kött idag också... 8 kg köpte jag! 6 kg kyckling oc 2 kg nötfärs! himla nice! u är frysen full och jag kan va mätt ett tag framöver. Smaskens!

Motion: Springa nästan 6 km

Torsdag - noll motion what so ever!

Total vila idag också... Har baragått ner och köpt mig lite pastasallad.. annars har jag befunnit mig i samma position som på bilden hela dan, tillbakalutad i datastolen med andra ord... Har skftat mellan att titta på Biggest Loser och att plugga. Är verkligen inte motiverad till nått tentaplugg just nu så detgår så himla segt och jag har inte ens tittat på allt som vi ska ha tenta på... ändå får jag inte arslet ur vagnen och gör dte heller... Tokigt! Måste få lite fart nu, men det verkar omöjligt!

idag har jag iaf inte haft ont i bröstet mer än några gånger... så imorn blir det troligtvis lite träning... Får se om det blir styrka eller springa... Det visar sig! är väldigt laddad i alla fall! Blir kul! Imorn kommer dessutom min syrra hit. Hon ska bo här med oss i sommar. Hälsofreaket... bara bönor, quinoa, och vegetariskt tjafs käkar hon.

Har ni inget bättre för er rekommenderar jag...



... att titta på Biggest Loser! Jättebra program där riktigt tjocka personer får träna som galningar och äta rätt... Det är mycket träning och mycket känslor i det programmet! Har precis avverkat en säsong och jag är hooked! De är så himla duktiga!

Jag är frisk!!! =) nästan iaf.

Jag hade inte fått nån hjärtattack som jag trodde och inte verkar jag ska dö heller... Tack och lov! =) Kunde knappt röra mig imorse för att det gjrode så ont, men som tur va så har det släppt under dan och nu gör det bara lite ont. I alla fall kom de fram till att det mest troligt var nån inflammation i brosket runt skelettet som spökade och att jag sovit på nått knepigt sätt som hade gjort det mycket värre. Sånt brukade tydligen göra jätteont och det var precis vad det gjorde kan jag lova. De testade allt möjligt på mig bara för att vara säkra, EKG m.m.. Jag hade ovanligt låg vilopuls och blodtryck trots att jag var lite orolig när jag var där, vilket de tydligen tyckte var bra. fast hade jag inte tränat så hade det tydligen varit nått konstigt. Tur att man gör nått rätt då! =) Fast inte konstigt att jag är lite yr ibland.

Förresten verkar de himla anti-ätstörningar på vårdcentralen här. De försökte verkligen övertyga sig om att jag åt ordentligt (vilket de borde ha kunnat se), inte tränade för mycket, inte var besatt av bantning och massa sånt... Väldigt bra att de är noga med sånt, men de kanske borde se efter vilka de ska tilltala... jag känner inte att jag är i riskzonen direkt... =) Sen så snackade vi massa träning och sånt också.. Himla trevlig läkare!

Nu ska jag i alla fall vila ett tag... vänta ut smärtan... käka lite ipren... sen blir det hårdträning. Sugen på att springa nu... Till och med lite sugen på att testa intervaller... Det ni! =)

Vilopuls: 48
Blodtryck: 107/62
Motion: Ingen

Jag har riktigt ont i bröstet... Inte alls kul! =S

Ja, det har jag... riktigt rejält... Vaknade imorse va att det gjorde så himla ont... Och det gör fortfarande riktigt ont, men inte lika mycket. Går bättre om jag sitter helt still och gör ondare om jag rör mig. Ska till vårdcentralen nu kl 11:10 och kolla upp det hela. De sa att det antagligen inte var nått med hjärtat eftersom det gjrode ondare när jag rörde mig utan att det troligtvis var stressrelaterat... Trist i såna fall.

Tisdag - armarna är piskade rejält

idah har jag inte haft nån energi alls, fram tills jag gick och tränade och då kom jag igång. Hade tänkt köra bröst och triceps, men var blev mer sugen på armar så det fick bli det. Gick riktigt bra också. skivstångscurlen och hantelcurlen tog som bara den, likaså alla tricepsövningar. Tycker ju att det är väldigt trist att köra mage, men idag var det helt okej. Sen så gick jag och roomien ut och gick efteråt också. Två svettiga muppar i mys-/träningskläderkläder på alla de stora fina gatorna... haha... Härligt, men väldigt varmt!

Var även tvungen att gå och köpa lite nytt proteinpulver så gjorde det i samband med promenaden. Härligt att ha flera kosttillskottsaffärer i närheten. =) hade tänkt gå ner i vikt nu, men jag orkar inte och har ingen motivation... så jag kör på som vanligt istället! Det funkar väl det också. Jag får gömma mig i vassen i år! =)

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning Armar och Mage: 5 min crosstrainer, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x hantelcurl 10 kg, 3 x bamsecurl, 3 x pushdown, 3 x frenchpress 22 kg, 3 x rep över huvudet, 3 x situps i superset med 3 x benlyft

Måndag

Fullt upp idag. Skolan från 10-20. Blev ditlurad först på förmiddan för att efter en timme få veta att det inte alls var obligatorisk närvaro på båda seminarierna utan det bara var som de hade skrivit. Gick alltså dit helt o onödan eftersom jag skulle redovisa på eftermiddan. Himla puckon... Sen så hade vi samlig med programmet mellan 15-20. Pratade en massa om studierna och väldigt mycket om den kommande masteruppsatsen... jag har ingen aning om vad jag ska skriva om... Hjälp!!! Efter det blev det vin, sallad, massvis med räkor, baguetter, och kladdkaka. Smaskens. Att vi sen fick sitta på lärarnas stora takterrass med utsikt över hela stan och ha tillgång till de finaste konferensrummen i hela byggnaden gjorde ju inte det hela sämre heller! ;) Vi har verkligen tur som har så himla bra programansvariga som fixar!

Tänkte gå och träna när jag kom hem, men eftersom min mage var som en ballong efter all mat så kändes det inte så skoj att dra på sig träningskläderna... istället begav jag mig ut på en promenad i det härliga vädret, precis innan skymning. Slottsskogen är så himla fin nu! Gick jättefort och det var superhärligt. Sen blev jag stoppad av en kille som ville trolla för mig också, men han misslyckades båda gångerna han testade... haha... Får träna lite mer.

Motion: Promenad 65 min

Söndag - ökningar! =)

Woohoooo!!!! Det blev faktiskt ett jättebra pass idag. Trodde inte riktigt det så det var extra kul bara därför. Ökade lite i det mesta. Vet inte om det är all extra energi från de senaste 2 dagarna (pizza, Ben&Jerrys etc.) som gjort det, men skillnad blev det. Drog på extra i latsdragen. Fick inte särskilt bra kontakt då, men va kul i alla fall. Rodden gick också bra. Skulle variera mig lite med hantelrodd, men det tycker jag är svårt så körde bara 2 ggr på det och 2 ggr med skivstång. Sen det roligaste av allt var att jag ökade till 12 kg i hantelpressen. Hade egentligen tänkt köra biceps, men allt kändes så bra så körde på med axlar istället. 12 kg kändes rätt bra. Kul eftersom jag typ nyss ökat till 11 kg! =) En liten bula har jag allt fått på axeln också... Eller de var rätt stora när jag tränade! Beror nog också på maten! =)

Nu blir det plugg resten av dagen... kanske, om jag har tur, hinner jag med en liten promenad också... det återstår att se. Troligtvis inte. Men det vore härligt att komma ut lite i finvädret...

Motion: Styrketräning Rygg & Axlar: 3 x latsdrag 56 kg, 3 x latsdrag V-handtag 56-49 kg, 3 x rodd 45 kg, 2 x hantelrodd 18-16 kg, 2 x skivstångsrodd 27 kg, 3 x hantelpress 12-11 kg, 3 x sidolyft med hantel 6 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 9,5 kg i superset med 3 x rygglyft

Fredag - hyfsat benpass

Lite seg var jag när jag gick till gymet idag. Jag tränar sällan på förmiddan för jag brukar va så seg då... tränar oftast nån gång mellan 15-17 eller 20-22, men idag gick jag till gymet redan strax efter 11... Inte särskilt laddad heller eftersom det gick så dåligt igår. Jag har inte ens träningsvärk i bröstmusklerna och det bruar jag alltid få... men det gick faktiskt hyfsat idag. Fortsatte med rätt lätt för dte känns rätt så bra. Får bra kontakt då. Eller ja, knäböjen ger inte så mycket, men gör jag bara för att träna in det. Känns bättre i alla fall. Kan nog ta på mer nästa gång, eller försöka gå djupare utan att ramla. ;) De andra ävningarna känns bra!

Annars har vi varit på Afetr work som vanligt nu ikväll... men som vanligt också mest bara för att äta... sen drog vi till Lidl för att handla kesella/kvarg... så nu är mitt lager påfyllt! =) Nu ska jag käka lite glass och sen sätta igång med pluggandet igen... på en fredagskväll... ja, ibland är det inte lätt, men jag tröstar mig med attd et bara är 2 veckor kvar av skolan nu! tyvärr kommer hela helgen se likadan ut. Gruppmöte imorn till exempel.

Motion: Styrketräning Ben: 5 min crosstrainer, 2 x utsida lår 10 kg, 3 x 22-25 knäböj 50 kg i superset med 3 x stående vadpress 106-97 kg, 3 x 25-35 benpress 140 kg, 3 x 15-25 enbenpress maskin 100 kg, 3 x sittande lårcurl 70-63 kg, 3 x benspark 56-35 kg, 3 x bollövning för baksida lår

Torsdag - träningen gick verkligen inte bra alls

Jag och roomien gick och tränade nyss... jag var mätt som jag vet inte vad. Hade precis käkat upp en stor pastasallad från paprika. Smaskig som bara den var det... men det verkar inte va nån hit att träna proppmätt... Seg som bara den var jag och inte nånting gick bra. Bröst och axlar blev det. Ett rätt kort pass. Inte särskilt kul var det heller, det brukar iof hänga ihop med om det går bra eller inte. Bänkpressen var upptagen nästan hela tiden. Fick inte in nått bra flyt i smithen eller ja, nästan ingenstans faktiskt. Bröstpressen gick verkligen uselt, ingen kraft alls och fick lite småont i axeln. Enda som kändes ritkigt bra var pecdecen och sidoloftsmaskinen... Men jag har ju faktiskt haft ett himla flyt på sistonde för nästintill alla pass har gått väldigt bra nu en längre period... så det var väl väntat att det skulle gå dåligt nån gång också. Men men, det måste gå sämre för att det ska kunna gå bättre! Va iof inte riktigt motiverad när jag gick till gymet vilket kan ha lite med det hela att göra också.

Annars så känns det inte särskilt svårt att stå emot godiset nu...även fast jag tog några steg tillbaka mot suget när jag åt godis i lördags... men var bra att inse att det inte var så gott... Nu ärjag mer sugen på andra grejer... som dagens pastasallad från Paprika som jag suktat efter i flera dagar. Fast i natt drömde jag om negerbollar... haha... knasigt! Imorn är det bara 2 veckor kvar på vårt godisvad.. fast jag har ju fuskat en gång... men jag höll mig en månad innan fusket kom. Det är bra ändå tycker jag... och från fusket tills det är klart är det 3 veckor... Det är också bra! =) Om inte annat är det bra för plånboken! XD

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Bröst & Axlar: 2 x sned bänkpress i smith 31-26 kg, 3 x sned hantelpress 12 kg, 3 x bröstpressmaskin 42-35 kg, 3 x pecdec, 4 x hantelpress 11-9 kg, 3 x baksida med hantel 7 kg, 4 x sidolyftsmaskin 15-10 kg

Kopierade böcker, i sann studieanda...


Onsdag - vilodag

Ingen träning idag... bara ett himla rännande fram och tillbaka till skolan... tur att jag bor nära! =) var där första gången kl 8 imorse och sen en sväng hem... sen var jag där mellan 1 och 19... men fick en hel del gjort... och än är inte pluggandet för kvällen slut... Därmed har det blivit vila idag och det var nog behövligt också. Man ska ju inte slita ihjäl sig! =)

Onsdag - en sak som jag hade glömt bort

Gymet idag med... fast jag var väldigt seg när jag skulle dit. Gick som nästan i dvala... men det blev ett okej pass i alla fall, men inte mer än okej. Kändes inte riktigt som om jag hade nån kraft att trycka ifrån med, men fick hyfsad kontakt åtminstonde. Mage är nog det jag tycker är allra tråkigast att köra just nu, knepigt för förut tyckte jag att det var riktigt roligt. Idag pinade jag mig däremot och körde två övningar. Sen körde jag varannan biceps och varannan triceps för att variera mig lite. Helt okej upplägg faktiskt. Kan jag nog tänka mig att köra flera gånger. =) Lägger in en bild från innan passet där jag gör ett ynligt försök till att försöka spänna mina muskler, utan nått bra resultat! Haha... roomien påminde mig idag att jag och den andra roomien sagt att vi ska va med i fototävlingen Body Open i år... Det hade jag förträngt helt och hållet. Känns ju inte direkt som om man är i närheten av någon sån form, och inte inom nån sorts framtid heller. jaja, det gäller att ta saker och ting som de kommer. Som tur är så får man ju ta kort när som helst under året så vi har ju ett tag på oss i såna fall. Ingen superbrådis med andra ord... men bra som motivationshöjare! =)

Idag har jag fått sommarjobb också så nu är sommaren säkrad. Jag kommer att vara kvar här nere i söder... Woohoo! Kommer att bli trevligt. Börjar jobba den 15:e juni och 7 veckor framöver. Alldeles lagomt bli det! Kan jag slappa hela augusti sen... Kanske resa lite också! =)

Motion: promenad 45 min
Styrketräning Armar & Mage: 5 min crosstrainer, 3 x skivstångscurl 24,5 kg i superset med 3 x magmaskin, 3 x pushdown 50-45 kg, 3 x liggade curl mot pannan 40 kg, 3 x french press 22 kg, 3 x bamsecurl 15-10 kg, 3 x enarmspushdown, 3 x benlyft

Måndag - inget masande idag inte

Idag behövdes inget masande... jag tog mig iväg till gymet lätt som en plätt... däremot krävdes lite effektivitet då jag hade begränsad tid mellan föreläsning och gruppmöte... Därför blev jag lite lätt stressad när föreläsaren började dra över tiden med sitt snack om Facebook, bloggar och internet (behöver en 40-åring berätta om sånt för ett gäng 80-talister kan man undra?). Sen blev det rask takt hemåt, dra i min lite Rage, som jag fortfarande gillar, och vänta en halvtimme innan gymmandet... Slita lite på gymet, p-drink, dusch, mellanmål och snabbt iväg igen! Normalt sett brukar jag ha all tid i världen när jag ska träna så det här var lite ovant... men tydligen så funkar det med begränsad tid också... =)

Till träningen då. Det gick faktiskt riktigt bra. Rygg och Axlar blev det. Ökade på vikten lite i latsdragen och det gick utmärkt. Roddgrejerna tog där de skulle och likaså axelövningarna. Jag var mycket nöjd när jag gick därifrån. Imorse kom jag ut på en promenad också. Nice nice! Skönt sätt att starta dagen på. Dagens motion får därmed helt klart godkänt. Benen är sega sen gårdagens träning och rumpan mör. Allt är som det ska va med andra ord! XD

Imorn väntar ett eventuellt besked om sommarjobb! Håll tummarna! =)

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Rygg & Axlar: 3 x latsdrag 52,5-49 kg, 3 x latsdrag V-handtag 52,5-49 kg, 3 x rodd 40 kg, 3 x skivstångsrodd 27 kg, 3 x hantelpress 11 kg, 3 x sidolyft med hantlar 6-5 kg, 3 x framåtlyft med skivstång 12-9,5 kg, 3 x ryssresningar

Söndag - masade mig till gymet

Jahapp, jag tog mig iväg till gymet idag, trots att det tog emot litegrann. Känner mig inte helt på topp, men samtidigt inte sjuk heller. Trodde verkligen att det skulle gå jättedåligt, men det gick faktiskt helt okej... hade väl inte det bästa tempot kanske. Blev mycket slappande mellan seten, men fick bra kontakt i de flesta övningar. Mitt gym ligger två trappor upp.. och det är INTE roligt att gå nerför där efter ett benpass... Haha, jag måste hålla mig ordentligt i räcket för att inte sjunka ihop! Se rnog jätteroligt ut! =) sen tog jag och roomien en promenad efteråt för att jag inte ska få så mycket träningsvärk. Hoppas det hjälper!

Har inte varit särskilt hungrig idag... antagligen för att jag fortfarande är mätt sen igårdagen. Knepigt det där... om jag ätit mycket dan innan är jag vrålhungrig på morgonen, men äter jag då så står jag mig hur länge som helst nästan... Har jag ätit normalt dan innan är jag inte hungrig på morgonen... men men, det ärju bra att veta hur man funkar i alla fall! =)

Motion: 45 min promenad
Styrketräning Ben: 5 min crosstrainer, 2 x utsida låt 15 kg, 3 x liggande bencurl 40-35 kg, 3 x knäböj 50 kg i superset med 3 x stående vadpress 106-88 kg, 3 x benpress 140 kg, 3 x enbens benpressmaskin 100-91 kg, 3 x sittande bencurl 70-63 kg, 3 x benspark 56-35 kg

På tal om godis...

Japp, igår bröt jag mitt och roomiens vad och åt godis... Jag fick iof deala till mig tillåtelsen, men det gjorde jag gladeligen. Mitt begär blev för stort. Som jag sagt tidigare så handlar det inte om sug, för sugen var jag inte, utan det handlar om ett mind game där jag själv säger till mig att jag vill ha godis och sen måste ha det. Igår var jag småsjuk så jag behövde godis därför, jag hade varit utan så länge så jag förtjänade godis, osv. Listan över anledningar kunde helt enkelt göras lång och den översteg anledningarna till att inte äta godis...

Jag är i alla fall himla gald att jag åt godis. Det var faktiskt inte så gott som jag trodde. Jag öppnade chokladägget, men det var ingen större höjdare. Jag gick och köpte lite sura godisar, men ytterst få av dem var rikigt goda. Ja, det hindrade mig ju iof inte från att äta massor av godis, men ändå är det ju en insikt som jag ser som väldigt positiv.

Många ar frågat hur jag kan tycka att det är okej att äta kakor och glass när jag ska skippa godiset. Får väl ta det en gång till. Jag har inget begär efter kakor och rätt sällan glass. Godis däremot är en invand vana som jag följer slaviskt genom att köpa godis var och varannan dag i vanliga fall. En negerboll minskar inte mitt godissug, snarare tvärtom. En negerboll eller två gör att jag ännu mer vill ha godis. Kanske låter knepigt, men så är det. Därför tycker jag attd et är helt okej att äta kakor och glass, men skippa godis. Nu känns det som om vanan håller på att brytas. Det gick lätt de första veckorna, men nu på sistonde har det varit kämpigt. Nu är mitt begär (inte sug) för godis stort varenda dag... men jag tror att om jag bara härdar ut lite till så kommer det bli lättare sen... Det måste bli värre innan det kan bli bättre! Nu är det dödsstöten innan det kommer att släppa! =)

Fredag - svacka, tillfällig förhoppningsvis

Jag är verkligen inte på topp just nu... Varken i kropp eller knopp... Tror jag håller på bli sjuk och min motivation för att göra ått seriöst (läs plugga, engagera mig och vara social) är som bortblåst, lagom till de tre sista och extremt intensiva veckorna på det här läsåret. Jag är lite småsnorig, har en stel och ibland smärtande käke, extremt trött och ont i huvvet... Blä säger jag bara. Igår gjorde jag ingenting. Låg hemma och åt glass och såg på film hela dan. Idag har jag varit iväg och tränat en liten sväng, men kändes verkligen att orken inte fanns där. Orkeslös var jag i mina muskler. 40 kg bänkpress kändes tungt. Allt kändes tungt och jag fick dra ner några hack på de flesta tyngder. Nu är jag trött och sitter och väntar på att vi ska gå på After Work... Bara dit och käka lite och sen hem igen. Mina roomies verkar ha drabbats lite smått av samma osociala sjuka som mig. Vi vill inte umgås helt enkelt, ja med några andra utom oss själva alltså. Ja, dte är bara att härda ut och hoppas att det går över snart!

Motion: Styrketräning Bröst & Axlar: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x sned bänk i smith 30 kg, 3 x sned hantelpress 12 kg, 5 x hantelpress (axel) 11-8 kg, 3 x baksida med hantel 7-6 kg, 5 x sidolyft i maskin 15-10 kg

Ikväll har jag varit på Culture Dinner Party


Vietnamesiskt, indiskt, turkiskt, tyskt, iranskt, you name it!

Jag vill nog inte springa...

Imorse klev jag upp och skulle iväg och springa lite på löpbandet hade jag tänkt... Var rätt laddad eftersom det gick hyfsat bra att springa förra veckan... men tji fick jag. Lyckades sega på i 3 kilometer, men sen så gick det typ inge mer... Så jag gav upp. Tänkte stå på crosstrainern ett tag heller, men gav upp efter 2 minuter... Varken kropp eller knopp ville konditionsträna som det kändes. Har inte känt för det på hela veckan... Istället gav jag mig ut och gick en stund istället och det var himla härligt! Ska nog skippa konditionen den här veckan så kanske det känns bättre nästa vecka! =)

Tisdag - dålig mat, men helt okej träning

Idag har jag verkligen inte ätit någe bra alls... Massor av kakor till lunch och sen barer för jag har varit på skolan väldigt länge... men men... så kan det gå. Kan kan inte va på topp jämt!

Tränade efter skolan och det gick helt okej. Armar och mage på schemat... Körde på samma vikt som sist i skrivstångscurlen och det gick helt okej. Slängde in en extra övning också men den kändes rätt värdelös så körde en annan som sista istället. Curl mot pannan och det tog som bara den! =) Sen så slog jag nytt rekord i pushdown. Eller rekord och rekord... Jag brukar inte riktigt hålla koll på sånt... men jag körde med mer vikt än jag har gjort förut och det kändes riktigt bra! himla kul! Sen tog alla andra tricepsövningarna som bara den också så jag förväntar mig träningsvärk imorn. Hade tänkt springa efteråt, men saknade motivationen. Har inte riktigt känt för att springa den här veckan... Får se om det blir ett konditionspass imorn eller på torsdag. Gick en svängefter passet istället och det var riktigt härligt! Underbart väder nu ju! Två härliga promenader blev det idag!

Förresten rekommenderar jag ingen att köpa en Nikon Coolpix. Det är en riktig skräpkamera som tar värdelösa bilder! Jag hatar den! Vill ha tillbaka min Canon Ixus... det var grejer det! Riktigt bra kvalitet!

Motion: promenad 70 min (35+35)
Styrketräning Armar & Mage: 5 min crosstrainer, 4 x skivstångscurl 24,5-22 kg, 3 x hantelcurl 10-9 kg, 2 x maskin, 3 x liggande curl mot pannan 21-17,5 kg, 3 x pushdown 50 kg, 3 x frenchpress 22 kg, 3 x rep över huvudet

Måndag - bra start på veckan träningsmässigt

Imorse var jag ute på en morgonpromenad i perfekt temperatur och strålande solsken. Superhärligt var det! Måste blir fler såna...är man inne i det går det ju jättelätt men är man inte det är det ju lite svårt att ta sig upp... men när man väl gör det så är det verkligen värt det! =) Sååå härligt!

Träning blev dte på eftermiddan också och det gick riktigt bra. Inte latsdraget, men när jag använde V-handtag så kändes det rejält. Rodd gick också bra och axlar gick också bra.Testade ett set med hantelpress lite tyngre hantlar och det gick ju finfint så ska köra dem nästa gång, men de var upptagna mest hela tiden när jag skulle köra den övningen. Nästa gång blir det bara dem! =) Annars kändes det riktigt bra! Skulle springa lite efter, men hade ingen lust och en himla träningsvärk i benen fortfarande så blev ingen längre sträcka... Härligt med träningsvärk, men inte kul att bli hindrad... Skulle ha gått lite efter att jag tränade i lördags så hade jag nog sluppit en del av värken nu.

Motion: promenad 45 min
Styrketräning Rygg & Axlar: 5 min crosstrainer, 3 x latsdrag 49-45,5 kg, 3 x latsdrag V-handtag 49 kg, 3 x rodd 42,5-40 kg, 3 x skivstångsrodd 27-24,5 kg, 4 x hantelpress 11-10 kg, 3 x sidolyft med hantel 6-5 kg, 3 x lyft framåt med skivstång 9,5 kg, 3 x ryggresningar. Springa 1 km

Söndag - lugn vilodag...

Viiiiiila idag! Förutom en 70 minuters promenad med rumskamraterna så har jag inte gjort mycket mer än att legat i sängen och vänt boksidor samt suttit framför datorn... Har pluggat mest hela dan. Nu är det bara 26 dagar kvar av den här terminen... Och efter det har jag bara ett år kvar innan jag ska ut i verkligheten igen... Jag har rejäl träningsvärk i mina ben... Överallt! =) så himla bra! Då känns det att jag har gjort nått ju och inte bara latat mig! =)

Motion: Promenad 70 min

Lördag - dubbla träningspass

Igår blev det massor av träning. Sprang ju på morgonen och sen gick jag och tränade ben innan gymet stängde också... Ben var ju orginalplanen och springningen blev väl som extra bonus... eller fredagsens träning lite framskjuten eller nått... Det gick i alla fall rätt bra och jag har redan träningsvärk kan jag meddela... Var lite förvirrad och hittad einte riktigt det jag ville, men det funkade ju ändå. Bollrullningen för baksidan tog som bara den. Fick lite ordning på knäböjen ocksåBlir väl inte så jättetrött av den, men vill få in tekniken bra och det känns fortfarande lite ostadigt. Kaninte gå ner superdjupt heller, men hyfsat. Känns som om det räcker! =) Körde lätt på benpressen också eftersom jag höll på bli mos sist jag körde och det var ett tag sen. Kändes bra i alla fall. Ett bra pass helt enkelt! =) Resten av dan låg jag mest som en döing och läste kurslitteratur. Inte mycket fysisk aktivitet där inte!

Att träna två gånge rpå samma dag var nog verkligen ett undantag, men det funkade ju faktiskt. Trodde attd et skull gå mycket segare... men det blir knappast en vana! ;)

Motion: Springa 6 km
Styrketräning ben: 2 x utsida lår 15 kg, 4 x bencurl 70-63 kg, 3 x 20 knäböj 50 kg i superset med 3 x vadpress 106-88 kg, 3 x 25 benpress 140 kg, 2 x enbensbenpress, 3 x benspark 56-35 kg, 3 x baksida med bollrullning

Morgonspring...

Det blev ingen träning för min del igår.. Skola på förmiddan och sen stan till rätt sent och efter det hade jag ingen lust att ta mig iväg. Idag har jagdäremot börjat dagen med en liten springtur... Roomien skulle på spinning på morgonen så jag masade mig upp och gick med och sprang lite innan frukost. Känns verkligen att man inte har nån energi då... Men jag tog mig 6 km i alla fall innan jag gick hem och fyllde på med mer energi. Rätt trevlig start på dan. Det regnar ju så himla mycket på förmiddagarna nu så har ingen lust att gå ut.

Mitt gym har ju gått från att vara fristående till att vara del av en av de större gymkedjorna i Sverige nu... och vet ni vad?!?! Jag hatar det. Gymet var så himla bra förut, men nu håller de bara på bygger om och har oordning överallt. Ofta är det annan personal i receptionen än det var innan, som dessutom inte har nån koll utan mest står och pratar med varandra... Har blviit väldigt opersonligt och tråkigt. Sen kommer nog många av de bra grejerna försvinna när mitt medlemskort går ut också, t.ex. klubbsverige och att jag får sola hur mcyket jag vill gratis (vilket jag iof inte utnyttjat en enda gång, men jag har ju möjligheten i alla fall). Hoppas i alla fall att det blir bra när de är klara med all ombyggnad, som jag iof tycker är helt onödig... Trist är det i alla fall. Ser faktiskt ingen fördel alls med dem att vara med i den där kedjan, förutom att det eventuellt blir lite billigare priser sen när man ska teckna nytt avtal.

Torsdag - det råder kaos i min kropp idag

Idag är faktiskt första gången jag har börjat insett vad det är jag har gett mig in på... Jag ska faktiskt inte äta godis förrän om en månad... EN MÅNAD! Jag brukar äta godis nästan varje dag i vanliga fall ju. En månad kanske inte låter så himla länge, men jag har ju faktiskt redan varit utan godis i tre veckor. TRE VECKOR! Det innebär att det kommer att bli nästan två månader allt som allt... TVÅ MÅNADER! Detta är sinnessjukt! men än så länge har jag inte ätit nått godis... och inte har jag planerat att göra det heller... I need to stay strong!

Dagen kan väl sammanfattas som ett ständigt behov av föda. Inte ett sug, ett behov. Det har känts ungefär som om jag haft näringsbrist och verkligen behövt få i mig så mycket som möjligt. Började lite stillsamt med två extra mackor under eftermiddan, som utökades till en stor portion fil och müsli vid 3. Påfyllning av en proteinbar vid kl 7 och sen pizza, en halv negerboll och en halv brownie vid halv 9. Negerbollen och brownien kändes lite onödiga, men de slank ner i alla fall. Jag och roomien skulle ta en sväng till McDonalds och ville till ett som vi kunde sitta på länge i trevlig miljö så vi bestämde oss för att åka en bit istället för att ta första bästa... men när vi kom fram så kom vi på att vi nog ville ha pizza istället så vände och åkte hem istället... Var hungriga och köpte negerbollen och brownien att dela på medans vi väntade på att pizzorna skulle bli klara. Men nu känner jag mig faktiskt tillfreds. Tror jag behövde den här påfyllningen av energi. Min kropp skrek ju efter den... och inte på det sättet som man brukar kunna va sugen eller hungrig ibland när man går på diet, utan verkligen som om jag behövde nått eller att jag skulle dö nästan! Men nu har jag ju stillat det behovet så nu är jag fit for fight igen! Redo för morgondagen! XD

Behöver jag ens nämna att det ar varit en vilodag för min del idag? jag är helt slut efter löpningen igår och dessutom har jag träningsvärk i armar, bröst och axlar... Ben hade jag tänkt träna på lördag och imorn blir det eventuellt ett konditionspass eller hönga med roomien på nått gruppträningspass på gymet, eller helt enkelt vila... Den som lever får se!

Onsdag - klivit ur min comfort zone...

I takt med att jag sprungit mycket mer sällan, haft långa uppehåll i springandet m.m. så har min behaglighetsgräns sjunkit från 8-9 km till ca 5 km i dagsläget... Min plan idag var att springa 5 km, eventuellt gå lite emellan eftersomjag fortfarande var väldigt mätt efter middan... men min plan gick i kras, åt det positiva hållet. jag segade på i ytterligare 2,5 kilometer. Visserligen var jag tvungen att sänka hastigheten i omgångar, men den understeg aldrig 10 km/h så jag är riktigt nöjd. Men de sista kilometrarna var vääääldigt jobbiga... men finns ju bara ett sätt att komma tillbaka i samma kondition och det är att sega på och fortsätta. Har inbillat mig att jag visst har orken att springa lite längre bara jag har haft tålamodet att springa så länge. Idag fick jag ju däremot svar på tal när jag upptcäkte att så inte alls var fallet... Nu måste jag kämpa på... kondition är ju viktigt! Svettig som få blev jag också, som ni kan se på bilden! XD

Förutom att springa har jag gjort en supergod köttfärssoppa idag. Himla mustig och god blev den.. och många portioner så nu blir det köttfärssoppa ett tag framöver =)

Motion: Springa 7,5 km

Tisdag - superpeppad på träningen just nu!

Åååå det går så bra att träna nu! Jag hade ju en kort tillfällig svacka där efter påsk, men nu är jag tillbaka på topp igen känns det som. Är superpeppad på träningen också, kanske har lite med det att göra! Är ju jätteroligt! =) Hade tänkt springa idag, men när jag gick förut så kändes mina ben så himla tunga så fick bli styrketräning idag igen. Bröst och Axlar. testad elite tyngre på bänkpressen och det funkade, men testade inte förrän på andra setet så var lite småtrött då... men ska kanske börja på den vikten i fortsättningen, eller åtminstonde ett mellanting om jag inte har nån som vaktar (vilket jag hade idag). Sen är det nått knepigt med min vänstra axel också... Skulle testa köra baksida i pecdec, men det går inte riktigt för det känns som om nått ska hoppa fel... brukar göra detibland och då blir jag totalt kraftlös... får ont i den också lite titt som tätt. Jag är nog rätt svag i axlarna också för min roomie tog dubbla vikten i sista övningen. Men för min del kvittar det hur stark jag är, huvudsaken att jag får bra kontakt och det får jag verkligen... Den där sista övningen tar nått extremt bra!!! Men det gick bra för roomien, hon ökade i nästan allt!

Förresten har Sabina också hoppat på min och roomiens vad/utmaning nu om att avstå från godis tills vår skoltermin är slut... Fast hon skippar ännu mer grejer! Nu kämpar vi!!!

Motion: Promenad 35 min Springa 3 km
Styrketräning Bröst & Axlar: 3 x bänkpress 45-40 kg, 3 x sned hantelpress 12-11 kg, 3 x pecdec, 4 x axelpress 10 kg, 4 x sidolyft i maskin 15-10 kg

Måndag - ökning i skivstångscurlen! =)

Som jag nämnde tidigare så har jag avverkat ett superbra träningspass idag, mot alla odds... Trots att jag knappt sovit nånting i natt eftersom jag har suttit upp hela natten och frusit på tåget och sen hållt på somna hela dan, trots att jag inte ätit så mycket idag som jag borde. Men jag hade fått en burk Rage av brorsan som jag testade, kanske var det den som gjorde susen? Pigg som bara den blev jag och ville slita i vikterna... Haha och det gjorde jag också... Tog faktiskt mer än jag nånsin gjort förut i skivstångscurl!!!! PB! och sen så gick det så himla bra hela passet och allting tog verkligen! Sen sprang jag 3 km efetr passet ochså och även det kändes super! Det är sååå himla kul när det går bra ju!

Det känns rätt bra att va tillbaka... Kan jag motionera bäst jag vill utan att detär massa annat som händer hela tiden! imorn blir det eventuellt en promenad också, beroende på väder! =)

Motion: Styrketräning Armar & Mage: 4 x skivstångscurl 24,5-22 kg, 3 x hantelcurl 9 kg, 3 x liggande curl till pannan 20 kg, 3 x pusdown 45 kg, 3 x frenchpress 22 kg, 3 x rep över huvudet 30 kg. Springa 3 km

Jag har vunnit ett gigantiskt påskägg!!!!

Otur i Turen att jag har bestämt att jag inte ska äta godis förrän efter terminen är slut... Dryga 2,5 veckor utan nu, det går ju som smort! =)

Tillbaka till vardagen igen-...

Nu är jag äntligen hemma igen... på både gott och ont... men nu återgår jag ju till vardagen. Nu är det slut på slappandet, lyxmaten och ridningen. Hoppade ju här om dan och det var jätteroligt! Han var i och för sig lite skraj i och emd att han var så ovan, men det gick bra tillslut. Sen jag jag tränat lite mer med brorsan också... Skoj skoj! Kom med nattåget imorse och har redan hunnit avverka en heldan på skolan, ett superbra träningspass och nu ska jag enr och hämta en vinst på Konsum! =)

RSS 2.0