Fredag - svacka, tillfällig förhoppningsvis

Jag är verkligen inte på topp just nu... Varken i kropp eller knopp... Tror jag håller på bli sjuk och min motivation för att göra ått seriöst (läs plugga, engagera mig och vara social) är som bortblåst, lagom till de tre sista och extremt intensiva veckorna på det här läsåret. Jag är lite småsnorig, har en stel och ibland smärtande käke, extremt trött och ont i huvvet... Blä säger jag bara. Igår gjorde jag ingenting. Låg hemma och åt glass och såg på film hela dan. Idag har jag varit iväg och tränat en liten sväng, men kändes verkligen att orken inte fanns där. Orkeslös var jag i mina muskler. 40 kg bänkpress kändes tungt. Allt kändes tungt och jag fick dra ner några hack på de flesta tyngder. Nu är jag trött och sitter och väntar på att vi ska gå på After Work... Bara dit och käka lite och sen hem igen. Mina roomies verkar ha drabbats lite smått av samma osociala sjuka som mig. Vi vill inte umgås helt enkelt, ja med några andra utom oss själva alltså. Ja, dte är bara att härda ut och hoppas att det går över snart!

Motion: Styrketräning Bröst & Axlar: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x sned bänk i smith 30 kg, 3 x sned hantelpress 12 kg, 5 x hantelpress (axel) 11-8 kg, 3 x baksida med hantel 7-6 kg, 5 x sidolyft i maskin 15-10 kg

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Ibland kan man känna så och ibland behöver man bara göra det man känner för och man ska lyssna på kroppens signaler, kanske behöver du vila. Hoppas det snart går över iaf! :)

2009-05-15 @ 15:26:00
URL: http://ijastrong.blogg.se/
Postat av: sabina

de vänder snart ska du se.. ta en paus fån träningen så går det bra sen!

2009-05-15 @ 17:10:09
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: evisen

jag har också känt så hela veckan. Man får helt enkelt lia på att orken kommer, men försöka låta bli att tänka på de. Hm, knasigt. men de e ju så de brukar fungera!

2009-05-16 @ 10:55:26
URL: http://evacatherine.blogg.se/
Postat av: Peter

Hej Johanna! Jag är en flitig besökare och uppskattar verkligen din blogg. När träningsmotivationen sviker så brukar jag gå in här och peppa, men en sak förbryllar mig: Vad räknar du egentligen som godis? Att hålla mig ifrån godis tycker inte jag verkar som någon större prestation om brownies och chokladbollar inte innefattas i begreppet. Så vad är din definition på godis, och vad exakt innebär ditt godisförbud?

2009-05-17 @ 09:42:48
Postat av: Johanna

peter: kul att du gillar den. Godis = choklad och lösviktsgodis. Kakor och glass räknar jag inte som godis... Anledningen? jag är aldrig sugen på kakor och ytterst sällan på kakor. Mitt godisbegär sitter mest i skallen, inte i kroppen, och då är det vanan att köpa och äta godis som jag känner att jag måste bryta. Sen kan jag hålla med om att chokladbollar och sånt inte direkt är bra, men samtidigt så gör det mig inte så mycket. Ett steg i taget! =) Åt iof godis igår, men insåg att det inte alls var så gott som jag föreställt mig så nu kommer nog de sista 3 veckorna utan att gå mycket lättare. Iom att jag har brukar ätit mycket godis var och varannan dag så är det en stor omställning att inte göra det nu, men det känns som om vanan håller på att brytas! =)

2009-05-17 @ 11:07:17
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0