Herregud! Jag är totalt förslappad!

Jag höll på få en chock idag när jag registerade en promenad på min FunBeat-sida. Jag har inte rört mig på en vecka!!! På en vecka har jag inte varit i närheten av ett gym, ridit, eller ens gått en promenad. Vad har jag gjort då under hela den här tiden? jo jag har suttit med mitt arsle på en stol hela tiden och pluggat. Jag har inte sett på tv och jag har inte träffat några vänner på en vecka heller. Det enda jag gjort var att följa med mamma på träning fredag och onsdag och stått i baren på en fest på lördagskvällen... Helt otroligt, inte en tillstymmelse till fysisk aktivitet. Jag tror aldrig jag varit så här förslappad i hela mitt liv! Och det mest otroliga är faktiskt att jag inte har särskilt ont i ryggen heller. Det brukar jag alltid få när jag inte tränar ellerär still för mycket. För er som inte vet om det har jag haft jättemycket ryggproblem under en längre tid. Nån sommar när jag var 14-15 hade jag så ont att jag inte kunde gå upprätt ibland. Sen hade jag nästan alltid ont av varierande grad under flera år. Mer vid stötar så skoterkörning och ridning var kanske ingen större hit, beroend epå hästen då så klart. Men nu har jag nästan aldrig ont... Ibland kan det smälla till och jag får ont och blir låst på nått sätt, men den där ständiga smärtan ha rnästan försvunnit... Den brukar komma tillbaka vid såna här förslappade tillfällen... men jag funderar på om orsaken till den uteblivna smärtan stavas spikmatta... Har legat på en sån 30-45 min varje kväll innan jag ska somna och det kanske har hjälpt? Dock börjar jag känna mig rätt stel, men ingen smärta!

Jag gick faktiskt en promenad på en timme idag med vovven så nu är förslappningen inte total längre... men nästan... och så gickjag även de få metrarna till Ica för att handla godis... 1,5 kg godis för 28 kr... som hittat! Dock känner jag mig inte så sugen på att äta upp det. Jag är mer sugen på choklad men nån sån blev det inte. Näe, resterna av godiset blir nog kvar här när jag åker hem på måndag. Fast jag har ju ätit mer än jag behöver idag så klart! =) Kanske är det även därför som jag har fått en hel del gjort också? ;)

Gissa vad jag ska göra imorn?

Max 2 kg per kupong... MOAHAHAHAAaaaaaaaa!!!! XD

One down, one to go

Födelsedagen blev bra. Massa presenter, god mat, goda kakor, m.m. och tyvärr även en massa tentaplugg. Idag har jag avkarat en tenta så på eftermiddan var det bara att åka hem, ladda om, och börja på nästa... Jag har nog inte upplevt att vi haft riktigt så här mycket någon tentaperiod förut... Mystiskt! Idag fyller mamma år så jag har även grattat henne. =)

Träningen är helt nedlagd för tillfället. Jag inser att det inte finns nån tid just nu. I och för sig så tycker jag att man alltid kan hitta tid, men just nu prioriterar jag helt enkelt annat, dvs. skolan. I och för sig så kommer jag nog ta lite promenader för att få lite luft och inte få så ont i ryggen... men som sagt, på tisdag nästa vecka är jag tillbaka på gymet igen! =) idag har jag fått en helt annan sorts träning. Snacka om kramp i handen idag undre och efter allt skrivande... hade lite pennproblem nämligen och fick låna till mig kassa pennor (dvs pennor som går trögt att skriva med så man måste "kämpa" lite mer för att dra dem över pappret... för mycket friktion mao... gör stoooor skillnad när man ska speed-skriva en tenta) vilket gjorde att jag hade en fruktansvärd värk i handen under minst halva tentan och kände av det några timmar efteråt... Nu är det borta! Gud vilken fit hand jag kommer få! =)

Eviseen undrade hur länge jag har bloggat... Den här bloggen har jag haft i 2,5 år tror jag. Fast jag fick nått cp-ryck för ett år sen eller nått och raderade alla inlägg som jag skrivit innan. Det här är mitt 475:e inlägg och då räknas väl inte de förra inläggen med... Fast jag tror jag uppdaterade mer förut. Nu blir det väl oftast bara en gång om dan. Innan den här bloggen hade jag även en "vanlig" blogg om mitt liv i drygt ett år innan jag började med den här... Sen hade jag de parallellt ett tag innan jag la ner den andra. Jag blev lite less på att alla visste vad jag gjorde och hade gjort hela tiden. Det fanns liksom inget nytt att berätta för kompisarna, för de visste redan allt... Men den här bloggen täcker ju bara en liten del av mitt liv och finns egentligen mest för mitt eget bästa... Tycker det är rätt kul att hålla koll på träningen, hur mycket, när och vad, och titta på lite bilder och sånt så man kan jämföra. Nu har jag iof skaffat FunBeat också som ger väldigt bra översikt över träningen... men här blir det ju lite ordbajsande också, som nu! ;)

Idag blir jag ett år äldre, visare och bättre! XD


Dålig träning, dålig mat, dåligt pluggande!

Det går verkligen inte bra med träningen just nu. Det finns ingen tid helt enkelt... och ingen ork heller... och orken finns antagligen inte där för att jag inte har tränat och skaffat mig den ork som behövs... dumma onda cirkel! Men det är ändå tiden som är det största problemet... Tentaperiod och jag befinner mig 100 mil bort och är helt ensam! Gaaaah! så det är tokplugg som gäller tills nästa tisdag... och om jag har tur så hinner jag med nått belöningsträningspass, men mest troligt inte... men när jag komemr hem igen så ska jag ge järnet med träningen!!! Det är då ett som är säkert! Hårdkörning!

Jaghar börjat äta himla dåligt nu också... Bara skräp hela tiden... Dumt nog så blir det alltid så när jag har för mycket att plugga... men men, man överlever ju sånt också! Igår stod jag i baren på en fest här på byn. Mycket skoj! Nästa helg ska jag försöka klämma in en utgång i Östersund också! OM jag har hunnit plugga tilläckligt vill säga... Hoppas hoppas! Dax att sätta fart igen då!

Brutit mitt godisförbud...

Hihi, jag har ätit godis... "straffat min kropp" som man kan kalla det... fast det kändes inte som om den hade nått emot det hela... både idag och igår. men nu ska jag "belöna min kropp" några dagar igen och va utan godis. Jag och mamma var in till stan (Östersund) igår för att shoppa lite. Jag hittade lite fina grejer och så valde vi ut en födelsedagspresent till mig som jag ska få sen, men den ska jag ju ha glömt bort nu... Innan vi åkte hem så var vi och käkade lite japansk mat och sen satte godissuget in hos oss båda, trots att vi käkat friterad glass och banan, så då var det bara att stanna till på vägen hem. Ett bra beslut måste jag säga... =) jÅngrar mig inte. Jag klarade det hela ritkigt bra. Har ju som sagt inte haft mycket till sug vilket är målet. Ska fortsätta med att inte käka godis så ofta. =)

Jag har faktiskt haft träningsvärk i ryggen sen jag tränade här om dan... men det har inte blivit nån mer träning. Bara promenader med vovven. Jag ska förresten eventuellt gå ett spårprov med honom så han blir fullfjädrad jaktchampion, men vi får se. Ikväll kom lillebrorsan (som absolut inte är liten längre, snarare stor som ett hus) hem och han tjatar om träning så nu blir det nog lite fart. I och för sig ska jag haka på mamma imorn när hon ska iväg med hästen på träning så vi får se om han orkar vänta tills jag kommer hem eller inte, men jag tränar nog oavsett. Känner mig förslappad nu...

Morgonstund har guld i mun...


Äntligen träning!

Idag hann jag med allting jag hade planerat, fast man kan ju alltid plugga mer än vad som blir iof... Men det blev en superhärlig promenad med vovven i skogen strax innan lunch. Sen blev det en uteritt med mammas häst vid 3-tiden. Det var tyvärr bara halva ridbanan som hade tinat så kunde inte rida där... osis... Jag tycker det är tusen ggr roligare att rida på ridbanan, men det var rätt skoj att rida ut idag också. Sen har jag och papsen ställt bort motorcyklarna också.. lite sorgligt. Nu ser de inte dagens ljus förrän i vår... och tillsut tog jag mig även iväg och tränad elite lätt. Jag var seg och trött, det var kallt och mörkt och tog emot lite... men jag tog mig iväg. Fast jag måste erkänna att jag tog bilen även fast det är pinsamt kort sträcka till gymet. Som straff blev ena byxbenet lerigt när jag klev ur bilen...

Träningen då... ja, jag kände mig lite off med allting, som om jag inte tränat på en evighet och typ glömt bort hur man gör. Jag hade rätt svårt att få kontakt genomgående under hela passet. Körde rätt lätt och många reps bara för att köra igenom lite. Kändes bäst så. Det var i alla fall himla skönt att träna och göra nån nytta med kroppen!!! Det blev mycket superset för klockan var mycket! had elite ont i vänster hanled, men det gick bra.

Motion: Promenad 60 min, Ridning uteritt 60 min
Styrketräning Rygg & Axlar: 3 x fuskchins i superset med 3 x sidolyft med hantel, 3 x rodd i superset med 3 x framåtlyft med hantel, 3 x latsdrag i superset med 3 x skivstångsrodd, 3 x hantelpress


Ingen träning och inget godis

Nu har jag haft en vilovecka, dvs. 7 dagar i rad utan någon som helst träning... men enligt Funbeat har jag rört mig nästan dubbelt så mycket som de senaste träningsfyllda veckorna. Jag har väl i och för sig haft en ganska aktiv vila med nästan dagliga promenader och lite ridning på det. Det har varit härliga tider! =) fast nu saknar jag att träna på riktigt. Jag har dessutom fått ont i övre delen av ryggen också av att bara hänga i hösäcksställning över böckerna/datorn. Idag planerar jag att dra till gymet och köra ett ryggpass. Måste bara planera min tid bra eftersom jag även ska gå en sväng, rida när det blivit mjukare i backen, ta in hästarna och plugga som en tok. Men träningen måste hinnas med. Kommer kännas konstigt bara att inte ha min älskade p-drink när jag är klar... men man överlevde ju även innan dem så det är nog ingen fara. Det finns ju annat att äta som tur är! =)

Jag har även klarat mig uta godis i 2 veckor nu... men det är inte det lättate när man ständigt blir frestad... på tåget upp hit hoppade jag av och sa hej till en i Västerås och fick en smarrig chokladkaka... Igår fick jag en chokladkaka av farmor när jag skjutsade henne för att ta tester inför sin sista cellgiftsomgång. Sen när jag och pappa skulle åka hem därifrån så övertalade han mig att öppna den. Men jag har hållt mig. Faktiskt har jag väldigt lite sug nu och det mesta sitter nog i huvvet, som vanligt! =) Men jag funderar på om jag inte är värd lite godis när jag fyller år... fast då kanske dte blir annat gott... vi får se helt enkelt... Nu blir det att dyka in i några vetenskapliga artiklar!

En mysig höstdag

Idag har jag lyckats med något riktigt bra! Jag har lyckats med att ställa datan på soffbordet och arrangera allting så att jag kan ligga bekvämt i soffan, ihopkrupen under en filt, samtidigt som jag utan problem kan läsa... Så det är på det viset jag har spenderat min dag och avverkar åtskilliga vetenskapliga artiklar. Faktiskt några riktigt intressanta och relativt lättlästa, tack och lov. Har faktiskt varit riktigt myspysigt och det var ett under att jag inte somnade!

Igår hade jag planer på att åka iväg och clear round-hoppa på en ridklubb här i omgivningarna... men tyvärr fick jag inte med nån som kunde följa med mig och det skulle ha blivit väldigt svårt att åka själv. Men men... med tanke på att jag, förutom den enstaka gången i somras, inte har hoppat ordentligt på minst 6 år, så kanske dte var för det bästa. Men det ade varit kul! =) men jag får ta det nån annan gång istället... fast jag tog mig en paus i myspyset i alla fall och tog mig ut på en promenad... skulle bara va ute i en timme max, för att sen återgå till studierna, men det var så härligt så det blev lite längre. Bara pinnade på. Hade nog kunnat fortsätta bra mycket längre, men artiklarna kallade... fast nu ikväll ska jag ta lite ledigt från pluggandet och träffa lite vänner och se på film.

Motion: Promenad 85 min

Konsten att göra sig en riktig stut


1. Ta ta fram och bryt lämplig storlek, helst av hemmabakta stutar
2. Bred på smör utan att snåla
3. Välj valfritt pålägg (Julskinka eller ost poppis). Idag smör och salt.
4. Vik ihop stuten!
5. Ät och njut! Eftersom det är highly addictive när man väl tagit en så kommer du mest troligt även upprepa hela proceduren några ggr. till innan du blir helt nöjd.

Kittlar dödsskönt i kistan! ;)

Jag har varit utan godis sen tisdag förra veckan!!!!!!!!!! och det har inte ens varit särskilt svårt! eller nu ska jag kanske inte säga för mycket. De där första dagarna när jag var tvungen att sitta och tokplugga så ville jag gärna gå och köpa godis, men sen dess ås har det inte varit några problem. Just nu är jag faktiskt mer sugen på Pepsi Max. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag druckit 1-2 om dan sen höstterminen började och här blir det inga alls... men det är nog bra att trappa ner lite på dem också. Är väl inte världens nyttigaste... känner riktigt hur de fräter på tänderna. Nu säger jag ju inte att jag äter svinnyttigt bara för att jag inte käkar nått godis, det finns ju fortfarande glass, men betydligt bättre i alla fall! =)

Det blir ingen träning den här veckan. Känns inte som om jag hinner med. Det är så mycket annat som händer nu när jag är här uppe. Men nästa vecka tänkte jag försöka komma igång igen. Det är säkert bara bra att vile kroppen lite ibland! =) Imorn ska jag i alla fall titta på träning, mammas dressyrträning med andra ord... och så ska jag träna hjärnan med massa plugg (baaaaara 1,5 termin kvar ). och mest troligt en promenad, idag blev det bara ridning.

Annars har vi haft fredagsmys här hemma med massa god mat, idol och film. Gud vad gott det är med älgkött s(filé XD) om är ritkigt bra tillagat! mums! Ska försöka suga i mig så mycket som möjligt nu när jag är här. eventuellt försöka ta med mig lite hem. Vovven drog sitt strå till stacken igår också och fixade några fler döda älgar! Han är duktig han!

Motion: Dressyr 40 min

Jag känner mig naken, rädd, exposed!

... utan mitt proteinpulver! Jag har inget proteinpulver!!! Trodde att brorsan hade lämnat åt mig som han gjorde sist, men tydligen hade han varit här och druckit upp det elller tagit med sig det. Och jag har inte med mig nått alls! gud vad knepigt det känns! Vad mysko det kommer bli att träna utan att ta den obligatoriska p-drinken efteråt! eller när man vill ha nått snabbt som inte mättar så mycket som mellanmål... Ja, bara tanken på att det inte finns till hands gör ju att jag vill ha en p-drink nu på stört! Väldigt stört! 3 veckor helt utan proteindrinkar kommer det blir för i Östersund finns inga alternativ att köpa. Försökte i somras, men tydligen har de bara hälsokostaffärerna som säljer och där finns 1, max 2, märken som kostar skjortan. Nääää... Jag säger som Hollywoodfruarna:

Jag känner mig naken, rädd, exposed!

Det har inte blivit nån träning idag eller. Jag verkar aldrig ta mig iväg. Funderade ett tag på att träna lite med brorsans skivstång, hantlar och räcke, men det har inte heller blivit av... Imorn tar jag mig iväg och kör lite rygg och biceps, kanske... Jag ska rida imorn också... och ta en promenad... och plugga... och sen kommer mamma och pappa hem så vi ska ha fredagsmiddag och filmkväll... Vart tog all tiden vägen helt plötsligt? Annars blir det träning på lördag, eller en hel vilovecka kanske... Den som lever får se... Man jag har i alla fall promenerat flitigt varje dag jag har varit här nu och tänkte fortsätta med det hela tiden. Det är nog bra för mig! Min rygg mår redan bättre! =) Träningen är iof också bra för mig så jag ska sätta fart med den snart! Jag lovar! Träningen är ju superskoj så vill inte av utan! =)

Ridning och Promenad, ingen träning

Guuuud vad jag är trött. Helt slut och utpumpad! Vill inte göra nått annat än att sova... men det finns det inte tid till... istället känns det som om jag går runt i halvdvala hela dagen. Ingen träning har det blivit idag. Hade tänkt gymma lite, men orkade helt enkelt ine och tiden bara försvann också... Har ju varit så trött så allt har gått så segt så nu får jag sitta här med den sista artikeln jag planerat att läsa och läsa samtidigt som jag ser på fotbolllen, kanske inte den bästa kombon... Men jag och vovven var ute och knatade i det underbara vädret i förmiddags i alla fall. Riktigt härligt var det! Mem imorn ska han dra sitt strå till familjestacken och jaga så då får jag väl gå själv. Sen har jag ridit också... En rätt lugn och skön uteritt. Ville egentlige rida dressyr på ridbanan, men den var frusen... Osis... kanske är bättre imorn. Mamma är borta tills på fredag kväll så då är det mitt jobb att trimma pållen så hon kan åka på träning på lördag. Jag klagar inte! =)

Motion: Promenad 55 min, Ridning uteritt 60 min

hoppla, nu blir det ridning. :)

6cc1c36f4f027b4191b1c3df02af548b.png

 


Turbopass med vikterna

Gud vad stressigt jag fick det igår... Satt och segade hela eftermiddan och sen när jag väl tog mig iväg till gymet fanns dte inte så mycket tid kvar. Därför fick det bli ett turbopass, men det gick rätt bra i alla fall. Fick rätt bra kontakt kändes det som, särskilt i skivstångscurlen som jag körde sist då jag körde 5 låga curls, 5 höga curls och 5 hela curls som ett set. Det tog kan jag lova! sen var det bara att hetsa vidare och ta nattåget... Nu har jag lämnat södra Svergige och är i ett vintrigt Jämtland istället. Det är kallt och ligger redan lite snö här... Galet... men det försvinner antagligen strax, men ändå! idag är det strålande väder och jag har nyss varit ute och gått en timme med vovven. Riktigt härligt. Har börjat få ont i ryggen nu igen och i och med att jag typ inte gjorde annat än att satt i datastolen förra veckan så har det blivit lite värre... Därför tänkte jag passa på att gå en massa nu när jag är här! Här fins det roliga ställen att gå på! =)

Gårdagens Motion: Styrketräning Axlar & Biceps: 4 x hantelpress 13 kg i superset med 3 x skivstångscrul 24,5 kg, 3 x sidolyft med hantel i superset med 2 x scottcurl +7,5 kg, 3 x framåtlyft skivstång 12 kg i superset med 3 x skivstångscurl (5 låga, 5 höga, 5 hela) 14,5 kg, 3 x sidolyft maskin 12,5-10 kg, 3 x hög rodd/baksida 50 kg

Känn ingen sorg för mig Göteborg


En lat dag i soffan...

... ja idag har det inte blivit många knop gjorda... Kom hem och i säng kl 7 imorse efter en rolig utekväll... och sen vaknade jag vid 2. Inte ens film har vi sett på idag utan bara massa repriser och knepiga serier, förgyllt med lite WC-hästhoppning i reklampauserna. Dagens största besvikelse är i alla fall helt klart vaniljglassen som jag gått och suktat efter i flera dagar och idag å köpte jag en som inte alls smakade vanilj... Blä! Nu blir det sova och ladda inför morgondagens presentationer och oppositioner, förhoppningsvis ett grymt träningspass och en evighetslång tågresa.

Kämpa kämpa kämpa!

Wooohooo! Har precis kommit hem från ett bra träningspass. Nu tycke rjag faktiskt att det är riktigt kul att träna ben! Förut har det alltid varit lite gruvsamt i och med att det är så himla jobbigt... men nu känns det som om det händer så mycket och jag ändå har koll på sake roch ting så då är det ritkigt kul... Ett av favvopassen faktiskt just nu! =) idag gick det riktigt bra också. Ökad epå lite mer i benpressen oc det kändes fortfarande bra... men jag ligger fortfarande på många reps, mellan 30 och 18. Fast jag är nöjd ändå. Tycker dte känns lite obehagligt att lasta på för mycket i den. Och den där utfallsgången är ju så sjuuukt jobbig. Där har jag hög puls! =) Nu rä det bara att hoppas på träningsvärk imorn! har träningsvärk i ryggen sen igår. Häääärligt! =)

Motion: Styrketräning Ben & Ländrygg: 4 x benpress 240 kg, 3 x utfallsgång med hantlar á 10 kg, 3 x stående vadpress 106 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg, 3 x liggande lårcurl 40 kg, 3 x sittande lårcurl 63-56 kg, 3 x benspark 56-28 kg dropset, 3 x ryggresningar 4 kg, 3 x ländryggsmaskin 30-25 kg

Träna, träna, träna!

Efter en tidig morgon med mera tokplugg och sen lite slappande så blev det träning igår. Bröst & Rygg. Det gick väl lite så där. fick kramp i handen när jag körde latsdrag så när jag skulle köra bänkpress sen så kunde jag inte stabilisera tillräckligt så jag skippade den övningen istället, men i övrigt gicl det rätt bra. Hann inte med ländryggen för pratade med en trevlig snubbe istället.. men det tar jag igen idag! =) sen blev det After work och dricka på stan! tills sent. mycket trevligt! =) ikväll blir det utgång. Party party!

Motion: Styrketräning Rygg & Bröst: 5 min crosstrainer, 3 x chins med hjälp 20-25 kg, 3 x latsdrag 49-42 kg, 3 x bröstpressmaskin 42 kg, 3 x rodd 50 kg, 3 x maskinrodd 42 kg, 3 x sned hantelpress, 3 x pecdec

Plugga tills man stupar?!? Nu blir det sängen!


Godisförbud

Gissa vad som hände igår då? JAG initierade ett godisförbud till mig själv. Inget godis på en månad, eller egentligeninte förrän 3 november för jag tycker att jag kan få en liten belöning när sista tentan är skriven. Varför godiförbud? För att jag äter så sjukt mycket godis hela tiden, varje dag, och det inte är bra för kroppen, tänderna, absolut inte plånboken, och inte träningenheller... Men det kommer bli kämpigt som bara den!

Grymt träningspass tidigt på dagen! =)

Idag blev det tidig träning. Hade redovisningar på skolan så drog hem när jag hade gjort min. Kanske inte det schystaste mot de andra, men jag hade bättre saker för mig idag än att sitta och lyssa på samma sak som sägs om och om igen. därför blev det ett tidit träningspass. Redan klockan 11 var jag igång. har tyvärr fortfarandelite ont i ryggen så inget ryggpass kunde det bli, men däremot armar. Och bra gick det! Riktigt bra. Kunde öka vikterna lite på vissa saker vilket alltid är kul och sen jag hade grymkontakt hela tiden. Det kändes som om mina armar skulle explodera tillslut! =) Gladast blev jag i alla fall att jag åter kunde köra på 24,5 kg i skivstångscurlen och att det kändes bra och att jag kunde öka till samma vikt i frenchpressen! Wiihooo! Kul att bli starkare, men någe mer muskler verkar jag aldrig få. Sen sprang jag en kilometer som avslutning också bara för att få röra mig lite. Himla skönt var det. Nu ska jag ju sitta inne och skriva resten av dagen nu så det behövdes. =(

Motion: Styrketräning Armar: 5 min crosstrainer, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x scottcurl + 7,5 kg, 3 x liggande curl mot pannan 22,5-20 kg, 3 x pushdowns 50 kg, 3 x frenchpress 24,5 kg, 3 x rep över huvudet 35-30 kg. springa 1 km


Blev en ofrivillig vilodag idag...

Det har inte blivit någon träning idag. Jag har gjort illa ryggen. =( Satt knepigt vriden i föreläsningssalen idag när vi skulle diskutera lite i grupper så jag kände att det smällde till en gång... fast det var inte förrän jag kom hem som det började göra ont. Nu har jag ont i hela högersidan. Jag som hade tänkt träna rygg idag, men det gick inte i och med att det är svårt att böja sig och sånt... men men... sen kom tanken om att gå och träna armar, men tyvärr var studierna tvugna att ta all mig tid istället. Nu blir det definitivt tokplugg tills på fredag kl 11... Fullt ös medvetslös, tyvärr får man väl säga..

Fast det blev en liten paus för Desperate Housewives och så fick jag mitt hår lockat samtidigt! Jag vill inte ha rakt och tråkigt hår... helst vill jag ha värsta afrot! =) By the way, på måndag åker jag till Jämtland i 3 veckor! =)

Mosade axlar och mage!

Träning, träning träning... Japp, det gick bra idag igen. Fick bra kontakt med både magen och axlarna. Gud så det sved och vad slut jag blev i dem! Hääärligt! men jag borde  nog röra mig lite mer än bara själva träningen. Har blivit väldigt dåligt med det på sistonde... inga promenader och ytterst sällan springer jag... Får nog ta och börja! =)

I lördags slängde jag mina träningsvantar... Ville inte ritkigt skiljas från dem trots att de höll på falla samman... hade redan köpt ett par nya som legat och väntat på mig i någon vecka. Men gud vad små de var! Fick riktigt mosa på mig dem och sen satt de som ett smäck, nästan fär tajta... men de töjs väl eftersom antar jag... Var rätt fräscht med ett par nya iaf! Snart får jag väl ta och inviga mina nya träningsskor som också står och väntar! =)

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 3 x hantelpress 13 kg, 3 x sidolyft med cable, 3 x press bakom nacken i smith, 3 x framåtlyft med skivstång 12 kg, 3 x sidolyft maskin 10 kg, 3 x hög rodd, 3 x liggade baksida, 3 x benlyft, 3 x magmaskin

Cause I'm a godisråtta yes I am...



Är det lite medvind jag känner?

Satan i gatan vilket bra pass det blev. Fick sån himla bra kontakt hela tiden. och jag som nästan inte tog mig iväg. Blev lite trött där precis när det var dax... men tur att jag masade mig ut i regnet. Benpressen känns bättre nu. Känns säkrare oc inte så troligt att jag ska bli mos så nu ökar jag sakta vikterna igen. Annars kände jag mig hyfsat stark idag. Blev rätt många reps på alla övningar, men det tycker jag om! =) nu är det bara att hoppas på träningsvärk imorn. Har ordentlig träningsvärk i magen och triceps. Konstigt nog inte bröstet... men, man kan inte få allt! men imorn vore det konstigt om jag inte kände nått =)

Annars är det bara plugg som gäller den här helgen. Har faktiskt varit på skolan idagoch haft gruppmöte. känns inte helt okej på en helg... men, men... Ska göra ett ryck nu så blir det nog nån film senare ikväll! har riktigt många på lager nu så!

Motion: Styrketräning Ben: 5 min crosstrainer, 4 x benpress 215 kg, 3 x stående vadpress 106 kg, 3 x utfallsgång med hantlar á 10 kg, 3 x liggande lårcurl 40 kg, 3 x benspark 56-35 kg dropset, 3 x sittande lårcurl 70-56 kg, 2 x vadpress i benpressen

Lunch in the making...


Min våg har dött!

Kanske ingen katastrof tycker ni... men jag väger mig morgon och kväll så för mig är det en big deal! Haha, nu kanske det låter lite besatt att väga sig så ofta, men jag tycker bara det är kul. Riktigt intressant att se hur mycket det skiftar hela tiden. Väger mig även på gymet innan och efter träningen. XD Tillbaka till vågen då... se vi had elite översvämning i badrummet och den blev dränkt så har man bara kunnat se häften av sista siffran så det har blivit lite av en gissningslek när man ska väga sig... men så imorse så såg maninte sista siffran alls så jag skulle dit och greja lite och nu funkar den inte alls... Är ju sista siffran man brukar se skillnad på så därför kag var tvungen att fixa lite... men men, nu hoppas jag att den ska krya på sig! Att köpa en ny våg passar sig inte riktigt i min ekonomi just för tillfället (eller nånsin för den delen), men väga mig det vill jag ju!

Igår blev det ingen träning. Det blev plugg, fika, gå på stan och lite film istället. Jag oc roomien bakade morotskaka som blev gudomligt god och perfekt som kvällssnacks! jag tror det blev fyra stora bitar var! och vi har 4 stora bitar var kvar!! XD

Mycket bra kontakt!!!

Det blev springa idag, men inte riktigt som jag tänkt mig. Hade ju tänkt springa en sväng ute, men istället blev det en kort hetsspringsträcka efter träningen. Fast det är ju bättre än inget. Tänkte att nått måste jag ju göra eftersom jag bara frslyttat mig den korta sträcka mellan säng, datastol och soffan på hela dagen annars... Vi får se om det blir ett nytt försök imorn eller inte. Är så mycket som ska klaffa när jag ska springa... Lagom lång tid ska ha gått sen jag ätit men utan att jag hunnit bli för hungrig, och ska inte a så mycket annat just då... Vilket är rätt svårt att tima när manhar gruppmöten m.m. inbokade hela tiden!

Resten av träningen gick i alla fall bra. Fick jättebra kontakt. Gud va det sved i bröstet. Lite sämre med triceps, men ändå helt okej. Mage gick också bra faktiskt så det var rätt kul att köra det. Annars tycker jag att det är svintrist, men idag var det vara trist! =) Haha, kanske därför jag aldrig kome rfå några magrutor! XD inte för att jag vill heller så... men ändå! =) ja, som sagt så hade jag ju riktigt bra kontakt idag, men jag verkar bara bli svagare och svagare... i alla fall i mina bröstmuskler. Bänkpressen blir bara tyngre och tyngre och jag orkar färre och färre reps. Mycket mystiskt... men så länge det känns är jag glad. =)

Motion: Styrketräning Bröst, triceps & mage: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x bröstpress maskin 35 kg, 3 x pecdec 21 kg, 3 x pushdown 45 kg, 3 x frenchpress 22 kg, 3 x rep över huvudet 35-30 kg, 3 x benlyft, 3 x magmaskin. springa 1,5 km

Because I'm bored, och för att det är kul! =)


RSS 2.0