Happy Shopping

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=68972008 - Rhönnish Träningstopp
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=68971823 - Freddy Träningstopp
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=68974064 - Puma träningsbyxa

Sen kan ni ju titta på resten också. Finns en hel del. Själv ska jag ta mig ut på stan för att hitta en ny bikini så jag slipper känna som om jag har på mig en blöja...

Fortfarande sjuk och eländig... =(

ännu en dag av sjukdom... fast jag är såååå mycket piggare idag. idag har jag faktiskt fått saker gjorda. Har pluggat för två dagar. var ju tvungen i och emd att jag inte gjorde nånting alls igår. sen har jag rensat ut bland mina kläder. Ska lägga upp massor av kläder på Tradera så fort min inloggningsspärr släpper (råkade försöka logga in med fel lösen för många ggr). Bland annat ska jag lägga upp två snygga träningslinnen så jag lägger ut länken här sen.

ja, annars så jobbar jag hårt på att få kalaskulan att växa. De 3 kg som jag gick ner förra veckan är garanterat tillbaka nu... Men det känns inte som om det är nån mening att göra nått åt det förrän jag kommer tillbaka från Piteå. Då blir det lugnare, jag ska vara hemma och kan koncentrera mig på att äta bra och träna. Lägger in en muppbild från förra veckan...

Tillbaka hemma, men sjuk och eländig är jag.

Jag antar att det är dax för den utlovade uppdateringen av den här sidan nu... Roadtrippen neröver var jättebra. Lägenheten var jättebra. Den låg perfekt. Vi insåg att vi nog inte behöver lämna vårat område efetrsom vi hade coop, gym, bank, kläder inom 100 m, skolan 500 m bort och uteställena på samma avstånd... Myyyyycket bra! =) Det kommer nog bli super det där... Tyvärr så har jag gått och blivit sjuk. Elelr det var ju på G hela förra veckan men nu har det brutit ut ordentligt... Därför ska jag ligga hemma under täcket och kurera mig enda tills på torsdag efetrmiddag då jag drar upp till Piteå Dansar &Ler med en kompisgäng för att göra norraste norrland osäkert... Nu, back to kureringen och min glass... Godis och glass är den bästa medicinen!

Förresten, om nån har tips på nån bra serie som jag kan ladda ner och kolla på medans jag kurerar mig är de mer än välkomna!

Tillbaka på söndag/måndag

Nu gå jag och jobbar och sen drar jag söderöver... ha de så bra!

Röda vinbär och svampar i magen...

Jag har varut ute på en hääärlig promenad nu på förmiddan. Och ungeför på mitten av den sp hitatde jag en vinbärsbuske... jag älskar röda vinbär. Det är såååå gott. Så naturligtvis så stannade jag och käkade några nävar. Smaskens. Sen Knatade jag vidare hemåt. Det var verkligen jätteskönt ute... 85 min blev det...

Igår satt jag i köket och pratade med en granne... Vet att jag skrivit det hr förut men han pratade om det igår igen och var helt övertygad om att det var så... Vad undrar ni kanske? Jo, att om man åt en bit vitt bröd innan man käkade på donken eller pizza och annan flottig mat så skulle brödbiten fungera som en svamp och suga åt sig allt fett och därför blev man inte tjock sen. Han påstod att han hade läst det i nån träningstidning. I mina öron låter det verkligen inte trovärdigt på nått sätt.. Han har i och för sig massa annat tokigt för sig också... Han fick ju bland annat för sig att det var bra att blanda ner proteinpuler i ölen och groggarna... Finns dte nån som tror på det?

Torsdag - trött och sliten efter en hel jobbdag!

idag har jag jobbat hela dan, eller i alla fall mellan 8:30-17:30... Hittade biffar med fetaost och soltorkade tomater i frysen för nån dag sen och de passade ju perfekt som matlåda till idag. Smarrigt var det! =) Sen så blev det en liten portion med glass och bär på eftermiddan. Min brukares föräldrar serverade och de hade redan lagt upp allas portioner så fint när jag städade ur bilen så det var bara att tacka och ta emot. Supergott! =)

Känns som om förkylningen ligger där och är på gränsen på att bryta ut. I vanliga fall brukar jag köra på tills jag e sjuk, men nu var jag så trött och hade ingen lust så idag blev det ingen träning. Har ju tränat tre dar på rad så det gör inte så mycket... men hade egentligen tänkt träna alla vardagar eftersom dte inte kommer bli nån träning i helgen. Jag ska nämligen bege mig söder över direkt efter jobbet på lördag för att åka ner och kika in nya lyan och flytta ner en kompis grejer... ska bli roligt! men men, skulle ha sprungit idag men nu lev det inte så... Imorn ska jag däremot försöka mig på ett benpass... By the way, imorse vägde jag 67,7, dvs ett halvkilo ner från dan innan... Snart är jag tillbaka! =P

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Mellanmål: Äpple
Lunch: Älgfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater, fullkornsbulgur, rädisor
Fika: Vaniljglass, rödvinbär, hallon
Middag: Bulgursallad med fullkornsbulgur, lax, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater
Kväll: kesella, hallon, fun light, äpple, 2 st omega3

Motion: Promenad 90 min (25+20+45)

Onsdag - dagarna flyter på...

Träningen idag gick bra... Blev en paus där då vi körde fettmätning mellan rygg och biceps och så lite mer snack än vanligt. Nästa gång ska jag testa att ta den lite tyngre skivstången för den här kändes på gränsen till för lätt, och då har jag ändå precis ökat... Måste komma på lite nya ryggövningar också... omväxling förnöjer heter det ju!.. .

Ja, annars har jag inte gjort så mycket nytta idag. morgonpromenad imorse... Sen så dammsög jag och skurade, städade resten igår mitt i natten... hihi... Duktig va jag i alla fall... Sen så blev det en lång väntan innan vi skulle sola... Efetr det är det enda jag hunnit med att träna och käka middag... Nu håller jag på att tvätta och ska försöka plugga hela kvällen även om det tar emot... ikväll är det ju dessutom Supersize vs Superskinny... I like it! =) Ikväll har jag förresten varit sjukt godissugen... Min granne fick igång mitt begär eftersom vi gick och pratade om godis, glass m.m. när vi var på Ica... men det har inte blivit nått utan istället en pepsi max och en påse läkerol... Fast läkerolen e ju egentligen för att kurera mig då det känns som om jag har en förkylning på ingång... Den får inte sätta klorna i mig!

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Rostbiff och fullkornsbulgur
Mellanmål/Innan träning: Kesella, hallon, fun light, 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink
Middag: Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater
Kväll: 1 påse Läkerol Giants, proteindrink, pepsi Max

Motion: Promenad 50 min Styrketräning rygg och biceps (3 x roddmaskin, 3 x latsdrag med smalt grepp, 3 x latsdrag med brett grepp, 3 x annan roddmaskin, 3 x ryggreningar med vikt, 3 x skivstångscurl, 3 x liggande curl mot pannan, 3 x bamsecurl)

Solat och mätt fläsket jag har... =P

Idag har det varit finväder här i stan så jag och grannen begav oss ut i parken och solade lite... Med betoning på lite.-.. det är ju så segt och tråkigt och sen tillslut så blev det lite målnigt, vi va hungriga och less så då gick vi hem och åt och begavoss till gymet istället. Jag fick i alla dall lite sol på min bleka kropp... Det va välbehövligt.

En granne följde emd till gymet och han visade en fettmätarmaskin... En sån där man håller en apparat i händerna om ni sett... jag testade i alla fall. Vägde 69,3 med kläder och allting på (68,3 imorse, dvs -0,5 sen igår) oh hade enligt den 18,5 % fett vilket motsvarade 12,5 kg fett på kroppen. Den där manicken visar ju betydligt mer än när jag mäter med kalipper... men men, dte är alltid kul att mäta. Vet ju att jag gått upp en massa på sistonde. Min granne som jag vanligtvis tränar med testade också och hon fick en smärre chock över hur mycket hon vägde. tråkigt eftersom hon förökt gå ner länge och verkligen kämpat och jag tycker hon ser smalare ut också, men nu vägde hon istälelt mer än förut... inte roligt! jag ska nog ta och boka tid för fettmätning på mitt vanliga ställe snart så man kan jämföra... Svårt att jämföra två olika mätsätt ju... Nästa vecka kanske... Skulel helst vilja va tillbaka där jag va förut innan jag går dit... men samtidigt är det ju bra att veta vart man ligger...

Tisdag - det flyter på idag också....

Styrketräningen idag gick väl lite sä där... Hyfsat, men absolut inte mer... Att springa gick däremot bättre. Jag masade mig igenom de 6 kilometrarna och det kändes bra. Resten har också gått bra idag. Pluggat för fullt. Får se om jag orkar städa också. Det behövs...

Igår vägde jag 69,9 och imorse 68,8... Går rätt snabbt att få bort det jag lagt på mig ändå... fast det segar väl till sig eftersom antar jag. Brukar ju göra det. Är i alla fall mer beslutsam att komma ner till dä jag va förut nu så då borde det ju gå bra! =) Jag håller tummarna!

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Rostbiff. fullkornsbulgur, morötter, tomat
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink, kesella, hallon, fun light
Middag: Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning bröst och mage (3 x bröstpress, 3 x sned hantelpress, 3 x flyes i pecdec, 3 x benlyft/omvända situps i superset med magmaskin) Springa 6 km

Måndag - I'm back...

... och jag e inte bara tillbaka till bloggen... utan även till lite mer healthy living. Det ska bli rätt skönt faktiskt. De senaste veckornas och helgens vräkande har i och för sig också varit gott och så, men det håller ju inte i längden och efter ett tag så är det inte så himla gott heller... Har tagit en paus från det mesta under halva förra veckan och helgen. det behövdes nog. Ibland måste man strunta i allt för att hitta ny energi och det tror jag att jag har gjort. Helgen bestod i alla fall av jobb, sjukt mycket mat och onyttigheter, mycket alkohol och minimalt med sömn... Höll på somna på jobbet flera gånger i söndags och va extremt nära att spy också vilket e knepigt eftersom jag aaaaaldrig spyr dan efter... men men... Nu är det nya tag som gäller.

Eftersom jag bara sov 2,5 timmar natten till igår och va uppe till midnatt igår, plus att jag inte sov särskilt länge natten till lördag heller, så tog jag sovmorgon idag. Vaknade strax efetr 11, vilket inte är likt mig... Sååå skönt. Har varit uteoch gått en härlig långpromenad idag... kände av benhinnorna lite så nu ska jag preparaera dem med zon. Sen så gick jag till gymet också med inte allt för höga förhoppningar. Tycker alltid att det brukar gå sjukt dåligt och vara svinjobbigt när man har druckit. Men så blev det inte utan det gick ritkigt bra... Eller ja, det va ju jobbigt, men ändå gick det bra... Så jag är nöjd. I'm back on track!!! =)

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, auberginesallad
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning/Middag: 3 st BCAA, proteindrink, Pepsi Max
                                  Taconötfärs, pasta, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 85 min
Styrketräning axlar och triceps (3 x press bakom nacken i smith, 3 x hantellyft åt sidan, 3 x framåtlutade hantellyft, 3 x hanetllyft framåt, 3 x axelpress, 3 x dips, 3 x liggande tricepspress från pannan, 3 x sidolyft med cable, 3 x enarms pushdown)

I'll be back...... om ni har tur....

........................................................................................................................

Torsdag - Insikt

Den här veckan får gå som den går matmässigt... Det finns inte så mycket att höra åt det. Ibland funkar det inte och man vill inte ens försöka. Nästa vecka tar jag nya tag! =) idag har dt knappast varit nån bra dag, men väldigt rolig och jag har ätit gott. Släkten har varit på besök så det har blivit braklunch med efterrätt och sen en glass i solen efteråt också... Nu ikväll lite godis också... Började dagen härligt... Först lite plugg och sen en långpromenad i det fina vädret. Imron väntar jobbet... Inte så värst sugen faktiskt...

Mat: Don't remember everything

Motion: Promenad 125 min (85+20+20)

Onsdag - sämre och sämre...

Näe, det går verkligen inge bra med maten just nu... Eller det e inte det att jag är särskilt sugen, men att de blir massa tillfällen då saker bjuds och jag tar emot... idag skulle vi fira en granne som fyllde 22 och det vill man ju inte vara tråkig och banga... Imorn ska jag på lunch hemma hos mormor och morfar och jag antar att det är en braklunch... På fredag är det grillfest och lördag bio samt att jag jobbar heldag både fredag och söndag = jag kan inte välja själv vad jag ska äta och den traditionella söndagsfrukosten.... Ja, hur ska detta sluta?

Träningen idag gick bra... Kändes rejält i mina muskler och sen lyckadesjag springa 6 km också trots att jag kämpade mot att få håll hela tiden. Kändes verkligen som om det va på väg precis hela tiden... Jag är nöjd! =)

Frukost
: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Lunch: Kycklingfilé, råstekt potatis, BBQ-sås
Efter träning/Middag: Proteindrink, Kycklingwok
Kväll: Kanelbullar, kladdkaka och grädde

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning (crosstrainer, 3 x bröstpress, 3 x sned hantelpress, 3 x flyes i pecdec, 3 x benlyft/omvända situps)
Springa 6 km

The white jeans curse... I ban you... Ooooo...

Jag köpte ett par vita Wrangler-jeans på rean i Östersund i juni... Det är mina första vita jeans nånsin... Jag är inte nått större fan av vita jeans... Fast jag tycker iof attd et kan se snyggt och fräscht ut på sommaren på smala personer, men inte på mig... Mina breda ben skulle inte passa i ett par... Men nu struntar jag i det och har som sagt skaffat mig ett par vita jeans... Tänker använda dem tills jag tycker att det är snyggt på mig också, om det nu sker nån gång... Men så är det! såg precis att det ser ut som om ag har världens taskigaste hållning på kortet... Så är det inte, jag vrider mig bara i nån mysko ställning för att kunna fota bakom mig... =) Det kändes ju så väääldigt nödvändigt!

Jag har hunnit med en morgonpromenad, riktigt skönt, och att vara på skolan för handledning till c-uppsatsen. Vår handledare åker nämligen bort idag... Ja, det är tur att man e ute i goood tid, som alltid! ;) Nu sitter jag och väntar på att en kompis ska bli klar nån gång så att vi kan luncha på stan... Jag är riktigt sugen på nån god pastasallad så det hoppas jag att ha också är. Sen blir det till att plugga spanska och träna när grannan jobbat klart vid 4... Bröst och kondition... Blir nog bra! =) Känner mig rätt så taggad! Mest till att springa men ska nog lyckas ta i lite först också...

Tisdag - how not to do it

Självdisciplinen är som bortblåst och suget är tillbaka. Damn alltså! jag som lyckats så bra så länge... Bristen av självdisciplin och ökningen av godissug har dessutom gjort så att jag lagt på mig 2 kg... Folk säger att det inte syns, men det syns i spegeln kan jag lova... rejält... Trist trist. Vet ju i och för sig lösningen på det hela. Jag måste skärpa mig...

Träningen gick bra. Var bra att jag tog ryggpasset för mina ben va helt stumma fortfarande. Imorn hoppas jag däremot att de funkar bättre. Det gick faktiskt bra att träna. Fick kontakt med ryggmusklerna igen. Kör ju rätt så lätt men då funkar dte i alla fall. Vill hellre känna nått än dra och slita som en vettvilling. Kanske kan öka sen när jag kommit in i det hela mer. Nu har jag ju äntligen börjat känns nått i ryggen och då vill jag inte bli av med det på en gång ju. Sen drog grannen med mig på en promenad på en gång när vi gymmat klart. Härligt för det hade blivit riktigt fint väder på kvällskvisten.

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, auberginesallad
Efetrmiddag: Naturgodis
Middag: Lax, fullkornspasta, avokado, pesto, parmesanost
Kväll: Naturgodis, sura bilar

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning rygg och biceps (Crosstrainer 5 min, 3 x roddmaskin, 3 x latsdrag smalt grepp, 3 x latsdrag til bröstet, 3 x rodd, 3 x skivstångscurl, 3 x ryggresningar, 3 x liggande curl mot pannan, 3 x bamsecurl)

Uträttat litegrann och ännu mera kvar...

Sååå... då var jag äntligen hemma igen då. har varit ute på byn höll jag på säga (gamla takterna sitter i antar jag), men stan låter väl bättre och gjort massa ärenden. Skulle ta mig iväg i förmiddas men då fastnad ejag i alla affärer och ägnade mig åt lite shopping istället. Shoppingen resulterade i ett par jeans, en tröja och en klänning för totalt 300 kr! Mycket nice! Sen var jag tvungen att gå hem igen och käka lunch. Skulle egentligen ha haft en huvtröja, men det fanns inga snygga utan dragkedja och såna har jag så många av redan. Min favvo blev tyvärr förstörd när jag satte plant... Vart för slö för att fortsätta gå omkring (med tanke på att jag skulle runt i 4 olika riktningar i stan) så jag tog motorcykeln för att göra mina ärenden... Slöööööttt men behändigt! =)

Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Sen när grannen kommer hem vid 4 ska vi iväg och träna. Vet inte riktigt vad jag ska träna... Egentligen är det bröst och kondition på gång men har fortfarande träningsvärk i benen så vet int eom jag pallar. Sen vet jag inte om jag kanske får håll också eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån naturgodispåsen som jag köpte på Lidl nyss (som skulle va till helgen)... Dååålig självdisciplin... Blir dte inte det så blir det rygg och biceps... Det visar sig avd jag känenr för då...

Måndag - regn och rusk = inne och slöar

Dagens väder har antagligen inte höjt någons humör, i alla fall inte mitt... Trött och seg blir jag. Vill helst av allt bara ligga i sängen vilket jag även har gjort större delen av dagen. Det är rätt skönt faktiskt... särskilt när det regnar och är eländigt ute...

Träningen gick väldigt bra. Känenr fortfarande av det i axlarna trots att det är 4 timmar sen jag slutade träna. Både axlar och triceps gick bra, men triceps något sämre än vanligt... Men men, ska inte klaga. Dock kom min granne och bjussade på naturgodis när jag åt middag så jag är så sjukt sugen nu... Men ska försöka hålla mig... Blev ju extremt mycket onyttigt i helgen... och extremt mycket av allting... Så då är det väl bara att skärpa sig lite nu då... Fast det dumma är ju att man blir mer sugen på att fortsätta på samma bana... Men men.... smällar man får ta. det gäller som vanligt bara att härda ut. Vill tillbaka till det där när jag inte va särskilt sugen på godis alls. det kommer väl tillslut... hoppas jag!

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, auberginesallad
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink, kesella, hallon, fun light
Middag: Fullkornspasta, taconötfärs, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater, ca 10 st naturgodisar
Kväll: Proteindrink

Motion: Styrketräning Axlar och Triceps (3 x pres bakom nacken i smith, 3 x hantellyft åt sidan, 3 x hantellyft framåt, 3 x lutande hantellyft åt sidan (baksida), 3 x liggade tricepspress fårn pannan, 3 x axelpress, 3 x sidolyft med cable i superset med 3 x rep över huvudet, 3 x enarmspushdowns)

Söndag - i slöandets tecken... =D

Guuud vad jag har varit trött och slö idag... Sov rätt länge, till tio, vilket var skönt... Sen har jag slöat framför tvn eller daorn mest hela dan... Härligt att inte göra nånting alls... Hade planerat att jag skulle ta en långpromenad och träna ben... men seg som jag va så hände inte så mycket... Men tillslut så tog jag mig iv'äg till gymet... gick rätt bra faktiskt så jag hoppas på träningsvärk imorn... Fick lite ont i ryggen efetr hackliften. La på 5 kg extra (40 totalt) och det gick väl inge vidare med ryggen då tydligen... men smällde inte till eller nått, men kände det efter. Men men, det går över på några dagar. sen gick jag hem och slängde i mig lite mat och gav mig ut på en kortare promenad... Resten av dagen har bestått av med chillande... =D Imorn ska jag va lite mer seriös... men tills dess ska jag fortsätta slöa... =)

Frukost: Yougurt, keso, fiberhavregryn
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
Innan träning: 3 st BCAA
Middag/Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink. Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater.
Kväll: proteindrink

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning ben: (Crosstrainer 5 min, 3 x benpress i superset med 3 x vadpress i benpressen, 3 x utfallsgång med hantlat, 3 x hacklift, 3 x liggande bencurl, 3 x sittande vadpress, 3 x sittande bencurl, 3 x benspark, 3 x benlyft på lutande bänk))

Vad har hänt igår och idag egentligen?

Sitter här med bara 2,5 timmars sömn i kroppen... Gårdagen var jätterolig. Började med ett träningspass med grannen då jag sprang 9 km... Jag var jättenöjd. Hade tänkt försöka mig på milen, men så blev dte lite bråttomt så då fick det va... sen köpte vi med oss pastasallader och la oss och solade nere vid sjön. jag lyckades faktiskt få rejält med färg vilket behövdes. Sen va dte bara att hoppa på hojen och dra ut och cruisa bland alla andra som cruisade. Smidigt med motorcykel för man tar sig ju fram och förbi alla köer. Sen att vi visst råkade hamna i finbilsparaden e väl en annan historia... Men det va kul det med... Min hoj e ju fin så den hörde hemma där... Sen blev det fest här innan vi drog ner till sjön till allt folk och festade där och tillslut gick till ett uteställe och sen lite vidare fest efteråt... Imorse va det bara att kliva upp och jobba... sen har jag varit hos mormor ich morfar och blivit uppgödd också så nu rullar jag fram... Funderingarna just nu ligger i om jag ska sova nån timme eller skippa det... Hmmmm...

Torsdag - en härlig dag helt enkelt! =)

Härlig dag idag... Lite solande, lite slöande, lite pluggande... Ja... och sen ikväll måste det nog bli lite städande också för det ser helt klart för jävligt ut här hemma... Tyvärr.. Jag hatar att städa... Måste göra ett ryck med pluggandet också så jag kan ta det lugnt imorn... Planerar att va ute i solen med mis amigos nämligen... Eller ja, först ska vi kanske träna också... Sen blir det ju fest på kvällenså det finns inte så mycket tid över till pluggande...

Jag har ju redan berättat att dagens träningspass gick bra.. alldeles utmärkt... Dagens mat har också gått bra... Ni får se lite bilder på lunchen och middan. De blir större om man klickar på dem. Det var gott i alla fall !=) nu ser det ut som om jag kanske har lagt ner mycket tid på mina måltider men så är inte fallet... Kycklingen var färdigstekt och behöver därmed bara läggas pp på talriken, auberginesalladen är sista prtionen av den jag gjorde för några dagar sen, behövde bara micras... Tzatzikin va klar... Behövde bara koka bulgur till lunchen.... Till middan så va det att koka pasta och skära löken och tomaten som behövdes... Köttfärsen stekte jag för kanske en månad sen... Fanns i frysen och bara att micra! Simple as that! =)

Frukost: yougurt, fiberhavregryn, keso, 2 st omega3, vitaminer
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, tzatziki, auberginesallad
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light, Läkerol Giants-påse, pepsi max
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater
Kväll: Proteindrink, pepsi max

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning rygg och bicps (Crosstrainer 5 min, 3 x roddmaskin, 3 x latsdrag smalt grepp, 3 x latsdrag till bröstet, 3 x roddmaskin, 3 x skivstångscurl, 3 x liggande curl till pannan, 3 x bamsecurl, 3 x ryggresningar)

Fick till ett grymt träningspass! Jippie!

Idag gick träningen underbart bra... Rygg dessuotm gick jättebra... Det händer aldrig!!! Fick kontakt i varje set och det kändes riktigt nice... Sved till riktigt fint! Sen avslutade jag med några bra bicepsövningar också... Summa summarum ett grymt pass helt enkelt... Gick till och med bra för grannen också! Vi va bäst idag! Wooohooooo!

Sen så gick vi och la oss ute i parken i två timmar... Sen här bleka kroppen behöver lite sol... Men vill inte bränna mig så två timmar fick räcka... Imorn blir dte nog lite längre... Blev dock störda av nån öcklig alkis hela tiden som skulle ställa 100 frågor... E mycket stök och oliv här i stan just nu... hela veckan och helgen... Blir mer och mer och alla verkar tycka att det ä roligast att hänga precis utanför min dörr tyvärr... jaja, det är väl smällar man får ta när man bor mitt i centrum... Får härda ut i några dagar bara!

Imorn blir dte fest här hemma... Ska försöka lära mig att dricka vin då... bli vuxen med andra ord... Sen ska vi väl ut och kika lite på alla galningar som invaderar stan och kanske gå ut nånstans också... Ska bli roligt! =)

Onsdag - Hipocrite!

Haha, ja, jag är ju för rolig.... Ena stunden så skriver jag att jag så gärna vill gå ner i vikt och andra så sitter jag med en Ben&Jerrys-förpackning i näven... Men detvar noga övervägt och jag ville faktiskt ha den så därför tog jag den... Sen ville jag ha lite godis på kvällen också så därför tog jag det... =)

Idga har jag varit trött och slö hela dagen. Ingen träning har det blivit och inte så mycket annat heller faktiskt. Därför fick det bli vilodag idag... Morgonpromenad imorse klockan 7 (!),men sen gick jag och la mig en sväng på förmiddan igen... Blev bjussad på middag av grannen också vilket var trevligt. Exet va nyss här och tiggde åt sig ett halvkilo proteinpulver... Ska få tillbaka det i ett halvkilo med persikosmak sen när han får nytt... Hoppas de är gott... Är less på det där med mintchokladsmak, men älskar banansmaken! =)

Frukost: Yougut, fiberhavregryn, keso, 2 st omega3, vitaminer
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, tzatziki, auberginesallad, fetaost
Em: Ben&Jerrys-glass
Middag: Fetaostklyckling, fullkornscouscous, sallad
Kväll: Lösviktsgodis, yougurt och fiberhavregryn, kanelbulle

Motion: promenad 50 min

Den viktiga vikten....

Nu har överskottskilona från mina 2-3 pausveckor försvunnit... Jag har tillbaka på min vanliga vikt på drygt 67 kilo. Inget fel med det... Bara att jag skulle vilja gå ner nått kilo till... Skulle vilja gå ner till 65-66 eller nått men nu står jag blickstilla..Har varit på samma vikt flera mornar i rad nu... Varför? När ska det hända nått? Är det nått jag behöver ändra? Äter redan lite och motionerar mycket ju... Idag testar jag att ha en höjardag. Hade tänkt skippa den den här veckan men eftersom jag stpått stilla är det nog lika bra...

Varför inte nöja mig nu då? Jo, för att jag skulle vilja gå ner liiiiite till... Bara lite. Sen är jag nöjd. Helnöjd! =) Jag vill inte bara "ge upp" när när det tar emot lite för jag hade ju satt upp det som mål innan. Förhoppningsvis stå jag still nu för att det sen ska fortsätta droppa av fett... Jag håller tummarna...

Tisdag - effektiv dag

Idag har jag hunnit med mycket... promenad på morgonen, plugga en del, sola en stund innan regnet började, ringa pch göra en teluppgift till min lärare, varit på skolan och fått papper ifyllda, pratat med en gammal vän på telefon, tränat, badat, lagat mat och nu återstår bara mer pluggande... =)

Testade upplägget med att köra bröst och kondition idag och det var rätt bra... Blev ju väldigt kort i gymet men det va rät skönt. Bröst är intedirekt nån fvoritmuskelgrupp att köra... Har inte sprungit sen jag vet inte när... Ja, är flera månader sen och innan dess va det också flera månader sen... men det gick bra... Va inte särskilt jobbigt utan det rullade på rät behagligt. Ska försöka springa oftare och låta crosstrainern vila.

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, vitaminer, 2 st omega3
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, auberginesallad, fetaost
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, 2 st omega3, proteindrink, kesella, hallon, fun light, olja
Middag: Bulgursallad med fullkornsbulgur, lax, ruccola, körsbärstomat, rödlök, soltorkade tomater, fetaost, balsamvinäger. Pepsi Max
Kväll: proteindrink

Motion: Promenad 50 min,
Styrketräning bröst och mage (3 x bröstpressmaskin, 3 x lutande hantelpress, 3 x flyes i pecdec, 3 x benlyft på lutande bänk i superset med 2 x magmaskin)
Springa 6 km

RSS 2.0