Måndag - home sweet home

Jahapp, tillbaka på mitt vanliga gym då... Rätt skönt. fast var ganska mycket folk idag. Många som jag aldirg sett förut, kanske nya eller såna som inte brukar träna samtidigt som jag. Skoj i alla fall, så länge de inte stör mig! =) skulle köra rygg och mage idag, men dte blev rygg och axlar. Handen började krampa när jag skulle köra latsdrag så jag började köra nått annat istället och sen kunde jag fortsätta... sen blev det varannan axlar och varannan rygg. Rätt bra, men himla jobbigt pass. Jag svettades som en gris och det tog rätt bra också! Hääääärligt var det! Nu blir dte massor av träning framöver! =) Roomien är också peppad så det är bra så får jag sällskap. Bilden är från det improviserade chinsräcket som brorsan fixat!

Motion: Styrketräning Rygg & Axlar: 5 min crosstrainer, 4 x chins med hjälp, 3 x hantelpress 13-12 kg, 3 x latsdrag 49-42 kg, 3 x press bakom nacken i smithmaskin, 4 x rodd 45-40 kg, 3 x hantellyft åt sidan 6 kg, 2 x skivstångsrodd 32-27 kg, 3 x skivstångslyft framåt 12 kg, 2 x enarms maskinrodd


Kan ni stava till LAT?

Jag måste tydligen lära mig det för det är precis vad jag har varit på senaste tiden inser jag när jag kollar på månadsöversikten på Funbeat, en sida som jag för övrigt är mycket förtjust i. Den seaste månaden har jag snittat på 2-3 träningspass i veckan, vilken är betydligt mindre än mitt mål som är 4-5 pass i veckan. Jag har visserligen motionerat på andra sätt också under den här månaden då jag har varit här uppe. Jag har promenerat, satt plant, och ridit vilket jag inte brukar göra när jag är hemma (går iof en sväng då och då), men det är ju ändå inte träning. Jag är rätt nöjd med träningen i alla fall den här månaden, men har inte tänkt på hur lite det faktiskt har blivit förrän jag såg på översikten nu i morse. När jag kommer hem igen (imorn) så återgår det nog till det normala igen.

Idag nu har jag i alla fall nyss varit ute och ridit en stund. Ett intensivt dressyrpass. Hästen var på hugget vilket innebar mer ridning för min del, men det blev riktigt bra. Sen direkt hem och ut och springa en stund. Där kom latmasken fram igen. Jag vet inte om det är för att jag verkligen inte orkar eller för att jag är slö (skulle tro det senare) som jag måste gå kortare sträckor (typ 10-20 m) titt som tätt på sista halvan av sträckan jag springer. Idag blev det en längre gåsträcka och ca 3 kortare. Men trots gåpauserna så kändes det som bra träning. Vovven tyckte det var kul också, trots att jag fick släpa honom fram när han hittat grejer att lukta på och ville stanna. Jag måste verkligen träna upp konditionen!

Slutsats: Det bor en latmask i mig!

Movie maraton

Guuuuud vad jag har varit förslappad senaste dagarna (med start fredag eftermiddag vid Ica-besöket och införskaffandet av en gigantisk godispåse, godis har oftast den effekten på dig = total förslappning)... Istället för fredagsträningsplanerna blev det finmiddag och sen film och fredagsmys med mamma. Igår drog hon dock och plockade svamp, men hemkomst idag eftermiddag skulle jag tro, så jag var helt själv hemma. Trött som ett as, slö som bara den, så gjorde jag inget annat än att låg hemma och kollade på film och åt allt jag kunde komma över hela dan. Dumt nog råkade jag mitt på dan radera alla filmer som jag hade på datorn så var tvungen att fixa en himla massa nya... Knasigt... men tro inte att det var några höjdarfilmer jag har sett... nej nej nej, jag har bara sett lättsamma filmer, ni vet såna som man inte behöver koncentrera sig särskilt mycket för att se... typ komedier, high school-rullar, romantiska komedier m.m.

idag har jag vaknat och känner mig som en valross som klivit ur sängen. Har massa grejer att göra idag för ikväll ska jag åka hem med nattåget. Jag ska rida, träna, tvätta mototcykeln, sy in lite tröjor med knepig passform, helst häsla på mormor och morfar, träffa en annan eller två, packa, gå ut och käka middag i stan och en hel del andra saker. Tur att vovvis väckte mig tidigt med att springa upp och ner i huset och undra om det inte fanns nån hemma så han kunde få gå ut till hundgårn... Men nu är han ute och jag är redo att sätta fart!

Det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig...

Vilodag har det blivit idag... Eller jag hade ju tänkt springa lite, men som vanligt har jag haft bättre saker för mig! XD Haha, vad kasst! men jag antar att när viljan inte riktigt finns där till 100% så är det svårt att få saker och ting gjorda... men jag var i alla fall ute på en promenad imorse. Riktigt härligt var det. Jag och vovven knatade i en timme... Nu ikväll har jag tittat på mammas dressyrträning. Imorn och i helgen är jag inbokad på ridning. Jippie!

Gjorde ett nytt försök med kebab idag... Godare än sist, men ingen hit! =S

Bra Morgonträning

Det blev ett tidigt pass idag. Redan kvart i 11 var jag på gymet.. iof kanske inte det är så tidigt för de flesta... men jag tränar nästan aldrig på förmiddagarna nu längre. Jag kände mig lite kraftlös i början av passet... kanske för att jag bara ätit frukost innan oc inte hade en hel dags laddning av mat i magen som jag vanligtvis har! XD I alla fall så gick det rätt bra. Fick jättebra kontakt i typ allt! Både axlar och triceps blev helt slut! i och med att latsdraget var lagat igår så kunde jag köra pushdowns där, min favvoövning för triceps. Tog gryyyymt bra nu när jag inte kört det på länge också! Riktigt nöjd var jag med passet. Men mer motion än så blev det inte... hade planerat en promenad, men jag plockade svartvinbär åt mamma istället. Hon blev riktigt glad. =) Sen är jag glad över att jag har träningsvärk sen gårdagen!

Ikväll har jag varit ute och hjälpt till att städa en jättefin stuga mitt ute i ingenstans... Blev öäven bjussad på älgfile, stekta grönsaker m.m. och kladdkaka. Smaskens! Osis att jag redan käkat en stor middag innan så jag inte kunde trycka i mig maximalt!

Motion: Styrketräning Axlar & triceps: 4 x hantelpress, 4 x sidolyft med hantlar, 4 x framåtlyft med skivstång, 2 x lätta stående press bakom nacken, 4 x pushdowns, 4 x frenchpress

Pump pump pump, pepp pepp pepp! XD

Aaaaahhhh... då var jag tillbaka på gymet då... veckans första pass och det gick riktigt bra. Körde chins med fötterna i backen och det tog riktigt bra!!!! Osis att jag inte är starkare eller lättare så jag klarar att göra riktiga, men så är det! Latsdraget var äntligen fixat också så kunde köra med det och det tog också bra... rodden var det något sämre med, men tillslut fick jag kläm på det! =) Biceps tog också svinbra!!! Så himla nice! Pepp pepp pepp! =)

Imorse hade jag även tänkt mig ett dressyrpass med mammas häst, men efter att ha jagat de där dumma hästarna i hagen i en evighet så gav jag upp, mockade och åkte hem istället... Så nån ridning blev det inte idag tyvärr... Knäppa hästar! Hade tänkt springa ikväll, men nu är jag så himla mätt så jag vet inte ommaten kommer hinna sjunka innan dess... men en promenad kanske det kan bli i det hääääärliga vädret... den som lever får se..

Motion: Styrketräning Rygg, Biceps & Mage: 4 x chins med hjälp, 4 x latsdrag, 4 x rodd, 4 x skivstångsrodd, 4 x skivstångscurl, 2 x koncentrationscurl, 2 x cablecurl, 3 x benlyft, 3 x situps

57 mil senare...

Efter 57 mil på motorcykeln och en heldag i fjällvärlden med pappa, samt ett dressyrpass direkt efter det skippar jag dagens träning. Over and out.

Äckelpäckel....

Ja, som jag kanske nämnde i senaste inlägget så förtärde jag ju en ytterst odelikat kebabtallrik i Östersund i torsdags. Det följdes upp med en närmast vidrig korv i bagge (french hot dog) på Sundsvalls bästa schell-mack på fredagen. Ja, naturligtvis så äter jag ju upp grejerna, men det är inte med någon större njutning... och jag är chockad... särskilt över korven... eftersom jag när jag tidigare jobbade på bensinmack älskade korv i bagge och brukade käka nån eller flera varje gång jag jobbade... men jag antar att smaken ändras...

På tal om äckliga saker... brorsan brukar dricka Massacra innan träningen och nu har jag testat två gånger. Ena gången i mars och nu senast i onsdags. Tror nästan inte jag smakat nått äckligare. Har inte fått i mig hela drinken nån av gångerna då det känts som om jag varit på väg att spy. Det är som att försöka hetsdricka grogg, vilket inte är min starka sida. Citronsmaken, som jag testade här om dan, löste sig dessutom inte helt i vattnet så det var som att hetsdricka äcklig grogg med sand i. Blä, blä, blä! No more massacra för mig! och inte kände jag av nån effekt heller men man kanske måste använda det flera gånger på rad också... men det är absolut inte värt det om jag nästan ska spy innan ett pass och sen må illa genom hela passet...

By the way så kommer jag rulla fram när jag kommer upp till päronen igen efter den här helgen... myyycket mat och myyycket onyttigt... Ligger redan och drömmer om morgondagens hotellfrukost... fastän inte ens middan är äten än! Plupp, plupp, plupp!

Torsdag

Blev ett rätt bra pass idag tillslut... Var inte så sugen egentligen... men det kändes som om det tog rejält, i alla fall röven. De där utfallsstegen är himla bra ju! Kanske får börja köra dem när jag kommit hem igen också! =) fast ite svårt är det nu eftersom jag måste akta mig för maskiner och dörröppningar (gymet är i 3 små källarrum och jag går igenom allt fram oc tillbaka). Men alla sätt är ju bra om de funkar... och nu inväntar jag träningsvärk! =)

annars har jag varit in till stan (Östersund) med brorsan idag för att handla bra att ha-grejer... han ska nämligen flytta imorn och börja en KY-utbildning. Hans favvomat är kebab så vi käkade det och var riktigt äckligt... Slemmiga och äckliga kebabband. Kebabcity är INTE att rekommendera med andra ord. Köpte även massa godis... Mums! Så imorn beger jag mig också söderöver över helgen för att hjälpa till med flytten. Får se om det blir nått pass där. Jag och brorsan ska åka från morgonen för att han vill hinna skaffa gymkortet (man får tydligen bara skaffa 1 dag i veckan) m.m. så kommer mamma efter lite senare.

Motion: Styrketräning Ben: 3 x 25 knäböj 40 kg, 6 x utfallsgång med hantlar 20-10 kg, 3 x vadpress, 3 x benspark, 3 x baksida på boll

Onsdag - inte sjuk tack och lov, tränar på!

Ridning blev det idag mitt på dan och en promenad på förmiddan. Ajajaj, vad ont det gjorde att sätta sig i sadeln... Har onte i sittbenen och hela insidan av låren... som tur är så domnar man av när man har ridit ett tag, men själva framskrittningen är rena pinan. Men sen gick det rätt bra. Dock blir jag lite irriterad på mig själv som inte har den kroppskontrollen jag vill längre... Allt är glasklart i uvvet, men kroppen lyder inte till 100%, men det blir väl så när man inte rider så ofta och har haft så långt uppehåll som jag... Men skulle nog gå fort att få tillbaka om jag satte fart. Idag testade jag i alla fall på byten med pållen och fick till flera stycken. Roligt eftersom han inte gjort det på ett år och de inte alls är befästa. =)

Nu på kvällen blev det ett snabbt gympass. Lillebror följde med mig till gymet idag för jag ville ha lite hjälp, passning, när jag skulle köra bänk. Tänkte då även passa påa tt se om jag äntligen kunde klara av de där 60 kg utan nån som helst hjälp alls. Roomien var ju tvungen att hjälpa mig yttepytte förut... men nu var jag svag som bara den. Fanns inte en chans att jag skulle klara det... men men... Sen så gick den sneda bänken himla dåligt också. Så himla ostadigt och fick inte alls nått bra flyt eller kontakt. Trist... men fliesen gick bra i alla fall... Baksida axlar gick också hyfsat... sen körde jag mage hemma för ville inte sega på på gymet när brorsan bara satt och väntade... så det blev istället situps och benlyft och samtidigt brottning med vovven som trodde att det var lektime och var helt vild och helst skulle liga på mig och hoppa över och allt galet han har för sig.. men men, det tog i alla fall.

Motion: Promenad 45 min, ridning 60 min
Styrketräning Bröst, baksida axlar & mage: 2 x bänkpress 50 kg, 2 x bänkpress med hjälp 60 kg, 3 x bänkpress 40 kg, 3 x sned bänk 32,5-30 kg, 2 x flies, 3 x framåtlutad baksida med hantlar, 3 x baksida med hantel, 3 x situps, 3 x benlyft

Tisdag - Jag saknar ridningen jättemycket! =S

Ååååå... nu ikväll har jag varit och tittat på mammas dressyrträning... Jag blir såååå sugen på att rida igen... ha en egen häst, träna, tävla och ha mig! Det är ju så kul! Jag saknar verkligen att rida och ha nått vettigt för mig (min träning nu känns inte alls vettig på samma sätt, få saker gör det) som riktigt intresse pch hobby. Men men, jag antar att var sak har sin tid här i livet så det är väl bara att vänta då... I sinom tid får nog jag rida!

Sen skulle jag och mamma ut och gå en sväng... men det blev blandat gå och springa för jag var kall efter att ha suttit ute och kollat på träningen i en evighet och hon ville hem snabbt... Rätt bra att blanda lite sådär... blev mer motion än jag tänkt då jag egentligen bara tänkt mysa ner mig i soffan igen... Om det var så bra däremot vet jag inte då jag fortfarande känner mig lite småkrasslig... men jag håller tummarna för att jag är på topp igen imorn... Imorn ska jag i alla fall rida, oavsett! =)

Motion: Gå/Springa 30 min

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Igår var allt på topp... jag hade massor av energi och massor av vilja att göra saker. Idag är det tvärtom... tror nästan att jag är lite krasslig, min mage känns nämligen inte helt okej och jag är matt och orkeslös.... Vad råder bot på det? jo, att ligga i soffan hela dan och se på film... Har nu avverkar The escapist och I love you man, två stycken rätt bra filmer... Har iof även hunnit varit iväg oc ta kort på lite möbler jag har som jag tänkte passa på att sälja nu när jag är här... Ikväll ska jag nog se när mamma tränar för sin (min) tränare också, men annars blir det inte många knop... antagligen nån mer film! =)

Måndag - en dag i träningens tecken

Idag har verkligen varit fullt av motion. Som ni kanske misstänkte av bilden nedan så red jag efter lunch idag. Det gick jättebra också. Såååå himla skoj! Ett bra dressyrpass blev det. ska passa på att rida mer när jag är här uppe nu för sen blir det ju inget på evigheter när jag åker hem igen... Synd... men men, sen direkt efter jag kom hem drog jag ut och sprang... jag som har sagt att jag ska springa massor nu när jag är här, men först idag blev det av alltså. Det gick rätt bra det också. Tuffade på framåt... blev 3 korta gåsträckor, två för att jag var lat (hade inte behövt egentligen) och en för att jag fick håll... men det gör inget för jag är himla nöjd ändå! =)Nu ikväll drog jag till gymet lite snabbt också. Pumpade axlar och triceps. Rätt många set på axelövningarna och gud  vad det tog! Wiiihooo...

Annars så är det bara jag här hemma som inte är sjuk... Brorsan ligger inne på toan och spyr i magsjuka och mamma är allmänt krasslig, typ feber och huvudvärk... Hoppas jag inte får nån sjuka alls! Jag har verkligen ingen lust att blir sjuk just nu, iof har man väl aldrig det!

Motion: Ridning 60 min, Springa 35 min
Styrketräning Axlar & triceps: 4 x hantelpress, 6 x hantellyft åt sidan i superset med 3 x dips på bänk, 2 x hantellyft framåt, 3 x hantel bakom huvudet, 3 x frenchpress

Äntligen tillbaka där jag hör hemma - i sadeln


Fredag - Häääärlig vilodag! =)

Vilodag idag... Känns rätt skönt faktiskt, även om ja är sugen att träna... Fast jag hade tänkt gå lite med vovven, men det har inte blivit av och nu har jag myst ner mig i soffan och planerar inte att gå härifrån innan det är dax att sova (ior har jag redan råkat sova lite här i soffan också). Min vilodag har jag spenderat med sovmorgon och sen lunch på Frösön på golfstället där... Himla smaskig mat. Massor av rostbiff, röror, sallad, och gott bröd. Smaskens! och utsikten var som ni kan se inte att klaga på heller. Jämtland är fint! Så det så! =)

Förresten gjorde chinsen igår susen... Har träningsvärk nu! jiiihoooo! och fortfarande i ben och rumpa. =) Imorn hinns nog ingen träning med då jag ska på hästtävling... och söndag ska jag va bakis! XD Blir lite utgång i Östersund imorn kväll! Skoj skoj! =)

Torsdag - improviserad träning

Idag blev det rygg- och bicepsträning med brorsan. Tyvärr var ju latsdrags- och roddmaskinen på vårat gym trasig... Den enda rygggrejen som fanns... Men då fick dte bli lite improvision. Brorsan har sen tidigare tagit med borren till gymet och borrat hål så att man kan höja stånghållarna i bänkpressen så att man precis klarar av att göra chins. Haha, han är händig min bror! Fick i alla fall bli lite sånt... men jag är ju lite vek så va tvungen att ba fötterna i backen och hjälpa mig upp med... Inte direkt det ögonblicket jag känt mig starkast och smidigast i världen, snarare tyngst och klumpigast. Men det tog i alla fall hyfsat. Sen blev det lite skivstångsrodd och hantelrodd, och ingen av dem gick någe vidare... Biceps däremot gick jättebra. Jag fick väldigt bra kontakt. Körde en ny övning också som jag antagligen skulle ha börjat med för jag had einte tillräckligt med kraft kvar nu på slutet... Först några korta curls längst ner, sen några korta längst upp och sist några hela curls. Är riktigt pepp på träningen just nu faktiskt... synd att gymet inte är så bra bara... men det kan ju va bra också så får man improvisera lite... Resultatet av  gårdagen blev ju iaf bra... Grym träninsgvärk i rumpa och framsida lår! Hoppas även på bra resultat av dagens träning. =)

Imorse blev det även en promenad med vovven... Härligt! Annars har jag bara slappat hela dan. Såååå skönt att inte ha nånting att göra... eller jag var och tittade på mammas träning med hästen nu på kvällen. Träffade min gamla tränare så det var roligt. Nästa vecka ska jag rida en del också hade jag tänkt... Längtar! =)

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning Rygg & Biceps: 6 x chins med hjälp, 3 x skivstångsrodd 26-30 kg, 2 x hantelrodd, 4 x skivstångscurl 20 kg, 3 x koncentrationscurl, 2 x olika curls

Jag vet nån som kommer ha träningsvärk!

Idag blev vi äntligen klara med plantsättningen... Eller egentligen blev vi inte klara utan vi gav upp. Var totalt omöjligt att sätta när gräset växt ute på hyggena så det nådde en till hakan och man inte såg nånting vart plantorna skulle sättas... och om man lyckades få ner dem så skulle de antagligen ändå ha kvävts av gräset... Men gud vad skönt de är klart! Sen gick vi runt i skogen och visade några entreprenörer vart det skulle röjas också. Bra motion!

När jag kom hem drog jag direkt iväg och tränade. Ben! Har tvekar med att köra det eftersom jag hela tiden planerat att jag ska springa... men det där springningen har ju inte blivit av så nu kan jag lika gärna skjuta upp den några dagar till. Finns typ inga bengrejer på gymet jag är på nu. Egentligen finns dte knappt några grejer alls... Tänkte köra massa knäböj, men det kändes inge vidare i ryggen så blev bara några lätta set som uppvärmning... På grund av det begränsade utbudet så blev det sen utfallsgång, nått som jag aldrig brukar göra... egentligen mest för att jag känne rmig som en mupp när jag går omkring på det viset... men gud vad det tog. Tror jag körde 6 omgångar (körde några andra övningar emellan ibland) och ajajaj vad det sved sen... så imorn är det nog jag som har ont i rumpan!

Motion: Styrketräning Ben: 3 x knäböj 40 kg uppvärmning, 6 x utfallsgång med hantlar, 3 x baksida lår på boll, 3 x benspark, 3 x vadpress

Ligger lågt med träningen

Igår var jag lite bakis... Idag har jag satt plant i 6 timmar och det är all träning jag behöver. Är helt slut just nu och aj vad ont jag har i högerhader (rör-handen). Ingen träning igår och ingen idag. Kanske lite imorn, om jag orkar efter minst 6 timmar plantsättning igen?

Fredag

Det blev en mjukstart på plantsättningen. 1000 plant satte vi bara och det var rätt lätt avklarat. Idag är det vila som gäller och imorn ska vi sätta lite mer. Brorsan hade kommit hem igår så vi var och tränade. Gick jättebra, eller jag var rätt svag, men fick väldigt bra kontakt så det ä jag nöjd över! =) Sen gick jag en sväng med vovven på engång jag kom hem. och senblev det att vina lite med en polare och gå och träffa alla jag inte träffat på så länge här!

Motion: Promenad 40 min
Styrketräning Bröst & Triceps: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x sned bänkpress 30 kg, 2 x hantelflyes, 2 x sned hantelpress, 3 x hantel bakom huvvet, 3 x dips på bänk, 2 x kickbacks, 2 x frenchpress

Mindre motion, men mer ledighetskänsla! =)

Det blev ingen springning idag. Dagen bara gick, men ingenting hände... Eller det hände en hel del saker, men ingen springning. Jag var ute och gick med hunden, solade 2 timmar, målade fönster, umgicks med föräldrarna, var ute och körde motorcykel och åt glass, mekade och bytte pipor på hojen med pappa... Men det kanske var lika bra det, så jag får ladda inför morgondagen. Imorn börjar ALLVARET tydligen. Allvaret är 8000 plant som ska ner i backan ute i skogen innan onsdag. Och samtidigt var det tänkt att jag ska hinna ha lite ledigt också... men eftersom det är innan onsdag så får nog min planerade utgång i helgen vänta tills på onsdag eller nästa helg. Först ska jag slita litegrann! =)

I övrigt är det rätt trevligt att vara hos föräldrarna. Förutom att det är lugt och skönt så finns det massor av gott att äta, hela tiden... Jag har återgått till mina frukostar med fil och start-müsli, glass m.m. och idag kom det allra bästa till middag... Älgköttet... Smaskens! =)

Motion: Promenad 60 min

Onsdag - return to the gym

Tog en jättehärlig promenad med vovven imorse. Fler såna kommer det bli nu när jag är här uppe... Bara ut i skogen och gå... Hääärligt! Sen så stack jag till gymet också... Tyvärr så var mycket där trasigt, t.ex. cykeln och latsdragsmaskinen, så jag hoppas att den är lagad tills jag ska träna rygg. Men men, idag var det axlar och biceps som stod på schemat och där fanns allt jag behövde. Jag blev kvar i rummet för fria vikter hela tiden. Biceps gick lite småsegt, men axlar gick riktigt bra. Nu ha rjag fullt med motivation till träningen igen. Imorn tänkte jag försöka mig på att springa lite. Hade tänkt komma igång ordenltigt med det nu när jag är här. Få lite bättre kondig, eller egentligen mest lite rutin på springandet.

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning Axlar & Biceps: 3 x hantelpress. 4 x sidolyft med hantlar i superset med 3 x skicstångscurl, 4 x framåtlyft med skivstång/hantel, 3 x scottcurl, 3 x baksida axel med hantel

Taking a walk with my partner in crime...


Jag har inte dött...

Det har inte blivit särskilt mycket bloggande eller tränande på sistonde...  Insåg prcis att dte var över en vecka sen jag skrev ett ordentligt inlägg här... men nu börjar det väl på att va dax att sätta igång igen. Senaste veckan har jag i alla fall jobbat non-stop... det blev så stressigt att hinna med att träna så jag la det på hyllan istället... Var rätt skönt att bara vila faktiskt... mennu är jag sugen igen. Körde motorcykeln upp till Västerås efter jobbet i söndags ochd är blev det ett okej rygg- och magpass igår, för att ladda inför den sista etappen på hojen idag... Nu befinner jag mig äntligen uppe i Jämtland. Här ska jag bara ta det lugnt i en månad. Ha sommarlov, slappa, träna och göra det jag känner för. =)

RSS 2.0