Att göra sig av med en vana...

... innebär inte bara att man bryter en vana, utan att man gör sig av med den helt och hållet. Den upphör att existera helt enkelt. För några veckor sen var jag jätteduktig och var ute och gick var och varannan dag. Det kändes som en självklarhet att ta en rask promenad på en gång jag vaknade. Sen åkte jag upp till föräldrarna, hade mycket att göra m.m. och vanan bröts. Nu finns den inte kvar över huvudtaget. Idag hade jag bestämt mig för att ta en promenad, precis som jag gjorde förut när vanan fanns... Men det blev ingen promenad på morgonen, ingen promenad efter frukost... ingen promenad på förmiddagen... Sen var det lunchdax och jag fick tvinga mig ut, men även då när jag var ombytt och klar så höll jag på att stanna hemma... Som tur var så tog jag mig ut för det var riktigt härligt höstväder med strålande sol och färgglada löv, dock mestadels gröna fortfarande. Det var jättehärligt att vara ute och röra sig, men så tog jag en extrasväng och då blev det segt. Men men, allt som allt var det riktigt skönt och jag är glad att jag gick ut och gick en sväng. Ska definitivt göra det mer... Kanske redan imorn...

Kommentarer
Postat av: emma s

hatar när sånt händer :| Har hänt mig med DD fast med mina löprundor, har ingen lust alls längre. Fast du var ju duktig och tog tag i det igen (A)

2010-09-27 @ 18:37:24
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Cat

Inspirerande blogg! :-) Kul läsning.

2010-09-27 @ 21:14:46
URL: http://catvonl.blogspot.com
Postat av: My

Hej!



Jag heter My och jobbar på produktionsbolaget Jarowskij. Just nu söker vi familjer till ett nytt semester TV-program och tycker att ni verkar intressanta för programmet.



Maila gärna mig på: [email protected]



Bästa hälsningar,

My

2010-09-28 @ 11:07:02
Postat av: J

jag hade exakt likdan vecka,och tröstade mig med skräpmat.

2010-09-28 @ 13:07:51
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0