En blandad mix av beslut...

Det blev ingen crosstraining igår. Det blev faktiskt inte mycket av nånting alls. Det tog emot länge att ta sig till gymet. En stund så bytte jag till och med om, men kom inte utanför dörren för det. Så tillslut så gav jag upp och tänkte att jag tar det imorgon eftersom jag trots allt redan hade tränat 3 dagar på raken. Istället för att motionera eller göra nått så satt jag i soffan och surfade, försökte söka jobb, såg på serier hela dan tills min pojkvän kom hem och vi spelade Borderlands på PS3an hela kvällen. Ett okej beslut, inte super men ändå okej.

Ett mindre okej (dåligt) beslut var väl att jag tyckte att det var en oerhört bra idé att ta min halva ätardag igår kväll (brukar ha ätardag fredag kväll och hela lördagen). Det lät väldigt smart i mitt huvud just då. Det låter mindre smart i mitt huvud just nu. Men men, det blev en del godis och senare våfflor. Allt smakade ljuvligt men hade gott kunnat vänta tills fredag.

Idag har jag startat dagen med bra beslut. Jag har tagit den raskaste morgonpromenaden på länge. Mina ben pinnade på som crazy, antagligen eftersom jag hade så pass mycket extra energi från igår. Häääärligt! Lite kyligt i början. Tydligen hade det varit frost i natt och det kanske inte är så passande att gå ut i väldigt tunna 3/4-tajts då. Som tur var så frös jag aldrig och det blev varmare efter ett litet tag. En något tokig plan för dagen är att jag ska bege mig ut och springa lite vid lunch och sen gymma ikväll...

Kommentarer
Postat av: emma s

Love that pic! DD

2010-09-30 @ 10:52:19
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Emma: Jag med! En oerhört skicklig fotograf som har tagit den. ;)

2010-09-30 @ 11:04:28
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emliscious

vad är skillnaden på en hel och halv ätardag?

antalet timmar där du får äta eller antal kalorier du får komma upp till?

2010-09-30 @ 11:07:52
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Emelie: Min halva ätardag sträcker sig över halva dagen, från ca kl 18. En hel ätardag är hela dagen. =)

2010-09-30 @ 13:17:31
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

Jo men vist, mästerfotografen ;) Ehm... mja, beror väll lite på div. omständigheter, nummer ett är ju att hitta en lägenhet, nummer två att bli av med den gamla o lite så, men förhoppningsvis är vi i sthlm innan jul! :)

2010-09-30 @ 13:45:22
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: emma s

Just d, bilden är tagen ute! Men var massa olika ljus o blixtar o grejer han använde så ser ut som det är gjort inne i en studio! x)

2010-09-30 @ 13:46:17
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha... Ibland låter verkligen det JÄTTEsmart att ta en lite bit choklad... Och sen låter det ÄNNU smartare att äta upp allt. Märkligt hur hjärnan funkar!

2010-09-30 @ 15:22:39
URL: http://www.annoula.se
Postat av: emma s

Jupp, fredrik. Ville ta träningsbilder inomhus, men hade ingen stans att vara på söndagen, charlott o en erik tog hos sebbe dagarna innan men tror han tröttnade på att ha fotostudio hemma hon sig DD Asså, letar o letar, han fick ju jobb igår så har inte letat så mkt än :D men han kommer jobba i Solna, så nära där kanske (A)

2010-09-30 @ 15:36:24
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Ebba

Haha varför är det alltid så? Att det känns som en bra idé just då, men inte efteråt när man har tänkt lite ;P Jaja, någon gång ska man väl lära sig kanske ;)

2010-09-30 @ 17:30:26
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0