Rock-tema på gymet = givet bra pass

Nej, det blev ingen springtur idag. Igår när jag spelade tv-spel fick jag fruktansvärt ont i ryggen. Eller ont och ont, är jag i "rätt position" så känns det inte så mycket, men i vissa lägen gör det fruktansvärt ont och jag kan knappt röra mig. Är det ryggskott mån tro? det smärtar på ena sidan i ländryggen. Känns inte som att det är i musklerna. Har i alla fall haft samma många gånger förut så vet att det går över efter ett tag... men det blev som sagt ingen springtur av den anledningen. Hoppas det går över snart, sabbar så mkt.

Gymmet på kvällskvisten blev det däremot. Jag försökte undvika de onda lägena och då gick det bra. Riktigt bra dessutom. Det blev ett jättebra pass som jag körde själv idag igen. Fick superbra kontakt i hantelcurlen och körde ett set på högre vikt. Kändes grymt! =) fick även bra kläm på bamsecurlen. Den har känts lite så där men jag har kört den på sistonde mest för att pojkvännen velat och för att den är lite rolig. Idag kändes den väldigt bra. Den körde jag vad som kändes väldigt tugnt på pushdowns och försökte köra strikt även där. Tog som tusan. Mina armar blev verkligen dödade. Skulle försöka mig på att köra benlyft för magen efter armpasset, men det funkade inte alls för ryggen vilket jag iof borde ha kunnat räkna ut. Vände istället på mig och körde situps på bänken, i uppförsbacke. Tog väldigt bra! =) och för att kompensera för den uteblivna springturen så ställde jag mig på crosstrainern efteråt och det gick också bra. Körde järnet i 20 min. Hääääärligt!

Imorn är det dax för vägning. Har inte allt för stora förhoppningar på grund av att jag inte höll dieten igår, men när jag har vägt mig ska jag sätta upp ett viktmål som ska nås till min födelsedag. Det ni! Rimligt ska det vara förstås, därför jag måste klura lite först. =)

Motion: Promenad 70 min
Styrketränig Armar & Mage: 3 x hantelcurl 13-14-13 kg, 4 x scottcurl 25,5-25,5-23-23 kg, 3 x bamsecurl, 3 x pushdowns 25 kg, 3 x frenchpress 27 kg, 3 x enarmspushdown, 4 x situps på sned bänk. Crosstrainer 20 min

Kommentarer
Postat av: emma s

Looking good!!! :D

2010-10-01 @ 09:47:02
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varför ska du går ner i vikt? Ser inte som att du är i behov av det. Vad är målet?

2010-10-01 @ 14:13:36
Postat av: Johanna

Anonym: För att jag inte trivs, de flesta av mina byxor är för små, jag har gått upp rätt mycket på sistonde, osv. Jag ska inte gå ner så mycket. Bara några kilon till.

2010-10-01 @ 14:41:33
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad kul att dieten flyter på. :)

Mustiga armar giiirl!

2010-10-01 @ 22:00:08
URL: http://metrobloggen.se/emelieullberg
Postat av: Anna

Wei! Biffiga armar tjejen! Nice!

2010-10-02 @ 15:29:03
URL: http://www.annoula.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0