Dietuppdatering

Vikt: 70,2/70,7 kg
Resultat: -2,0/-1,5 kg

Gud vad snopet det var att väga sig imorse... Började i hallen och då hade jag gått UPP sen i tisdags... vägde mig där några gånger och vägde mig sen inne på toan några gånger och där hade jag gått NER sen i tisdags... testade på de olika ställena flera gånger och fick samma resultat varje gång... Jag antar att skillnaden beror på underlaget som man ställer vågen på... Vet inte riktigt vilket resultat jag ska gå på... Min startvikt är ju tagen inne på toan så jag antar att jag kommer fortsätta att väga mig där inne... Vad siffran är spelar egentligen inte så stor roll, bara det går att jämföra... Inne på toan visade vågen - 2 kg, i hallen -1,5 kg... Båda två är ju mycket bra resultat efter 1,5 veckas diet.

Dieten flyter på bra. Jag har följt den till punkt och pricka varje dag förutom i eftermiddags då det fick bli en bar istället för riktig måltid i och med att jag var och bowlade med mitt jobb... Ingen ätardag än så länge men jag funderar på om jag ska ha en i helgen eller inte... Vi får se... Träningen går bra... Jag har tränat hela kroppen den här veckan och klarat av 3 av 5 cardiopass... De sista två tar jag i helgen så just nu är läget under kontroll! =)

Jag har precis kommit hem från gymet efetr 45 min på crosstrainern. Känns bra... Nu ska jag och min pojkvän njuta av räkor, inte enligt matschemat men jag kommer att följa rätt mängder i alla fall. God kväll!

Kommentarer
Postat av: Snorkelkompis

Känner igen det där med vågen. Min våg visar dessutom olika vikt beroende på om jag går på med vänster eller höger fot först. Nästa gång funderar jag på att hoppa upp jämfota på vågen för att se om det ger någon skillnad :) Bra jobbat förresten!

2011-01-14 @ 20:06:22
URL: http://snorkelkompis.wordpress.com
Postat av: Anna

Min våg visar också olika, men jag väger mig på samma ställe varje gång: Badrummet.

Grymt bra jobbat by the way!

2011-01-15 @ 11:31:08
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Johanna

Mycket mystiskt det där med vågarna... =S

2011-01-15 @ 21:45:22
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0