Inte veckans sista pass...

Bröst och Armar på schemat idag. Sista muskelgrupperna för veckan egentligen men jag kommer träna i helgen också så inte riktigt. På sistonde har jag kört lätt när jag kör bröst. Egentligen vet jag inte riktigt varför. Jag kör lätt, djupt och sakta. Det tar rätt bra faktiskt och jag kan pressa på fastän jag "tar slut". Kör jag tyngre så tvärdör jag och har noll kraft kvar. Egentligen vill jag upp på tyngre vikter igen, men kanske ska vänta tills jag har passning... Bröst gick väl ändå rätt okej. Flyesen kändes bäst men jag kände mig hyfsat stark i hantelpressen också. Annars så gick armarna helt okej. Jag fick beröm för mina biceps av en snubbe på gymet. Men det var ändå triceps som gick bäst. Biceps känns inte så kul just nu. Det blev ett helt okej pass.

Imorn börjar jag dagen med ridning. Sen blir det träning i helgen också för nästa vecka åker jag till fjälls torsdag-söndag så jag vill träna in lite pass redan nu så ja hinner köra igenom kroppen nästa vecka också. Det blir träning lördag, söndag, vila på måndag och sen träning tisdag och onsdag. Då hinns alla pass med och sen får jag ledigt från träningen några dagar.

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning Bröst & Armar: 3 x sned hantelpress 17 kg, 3 x bänkpress 40 kg, 3 x flyes i CC, 3 x hantelcurls 13 kg, 3 x scottcurl 23 kg, 3 x bamsecurl, 3 x frenchpress 29,5 kg, 3 x pushdowns 25-25-20 kg, 3 x rep över huvudet

Kommentarer
Postat av: Eyal

Hur går det för dig? Känns det bättre sedan invägningen?

2011-03-06 @ 17:50:57
URL: http://eyalmualem.com
Postat av: Petra

Det går bra nu...;-)



Ha en mysig söndagskväll!

2011-03-06 @ 20:15:52
URL: http://petrakardell.shapemeup.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0