Tillbaka på gymmet...

Förra veckans t-bar. Den här veckan gick ännu bättre!
Jahapp, då var man tillbaka på gymmet då efter en kortare paus... eller jag körde faktiskt ett litet express-pass i lördags också som bestod av 2 övningar för axlar, 3 övningar för rygg och 1 övning för bröst... Idag tog jag igen det passet som jag missade igår. Hade egentligen tänkt skippa det och köra direkt på måndagens pass, ben, men har knepigt nog haft ont i knäna så valde att skjuta upp det tills imorn. Hoppas det känns bättre då.

Passet gick i alla fall bra. Fick kontakt från start som sen höll i sig hyfsat passet igenom. Jag tycker egentligen att det är svårt när man kör flera roddövningar på rad att känna så mycket. Det känns lite som att man får kontakt i första övningen och sen är man lite smått avdomnad där under de följande övningarna... men det kändes bra i alla fall så det tog nog där det skulle. Bäst idag kändes de smala latsdragen och t-barrodden. I latsdraget kände jag ovanligt långt ner på ryggen vilket jag jag vill göra. Kände mig ganska stark i den övningen idag också. Kontrollerat och bra. I t-barren har jag verkligen blivit starkare på det senaste halvåret, men kan ha att göra med bålstyrka också, att jag orkar hålla positionen. Nästa gång ska jag nog testa med ännu mer vikt på den. Bra tränat idag!

Motion: Styrketräning Rygg & Armar: 4 x smala latsdrag 67-67-57-57 kg, 3 x t-barrodd 30 kg, 3 x skivstångsrodd 50 kg, 3 x hantelrodd 26 kg, 3 x hantelcurl 10 kg, 3 x hammercurl 10 kg, 3 x pushdowns, 3 x dips
Cykel 60 min, Crosstrainer 30 min

Kommentarer
Postat av: Christer

Vill du vinna veckans blogg?

Jag har just nu en tävling där man kan få sin blogg omnämnd under en vecka.



Samtidigt finns möjligheten att sprida information om Rosa Dygnet, ett träningsevent där alla pengar oavkortat går till Rosa Bandet-insamlingen.

2011-10-04 @ 08:49:08
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: Hälsa

Ett litet tips för den hälsomedvetna: www.plushalsa.se

2011-10-04 @ 08:49:27
Postat av: Annelise

Grymt bra jobbat:)

2011-10-04 @ 08:54:07
URL: http://anneliseaf.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0