Dietuppdatering - vikt och bilder

Den här dietveckan har rent prestationsmässigt varit den tuffaste veckan hittills. Mer cardio och högre intensitet på den cardion som jag har gjort. Det har känts bra. Det har känts som att det har "tagit". Jag har legat i de pulsintervaller jag ska under cardion. Jag har kört hårt på gymmet och till och med trappat upp vikten på vissaövningar (raka mark igår t.ex.). Jag har varit hungrig i stort sett hela tiden. Min kropp verkar inte vilja vänja sig alls. Det är jobbigt. Jag får kämpa. Om det inte vore för att jag ska skicka in vikt och bilder varje lördag och att jag är övertygad om att det skulle märkas direkt om jag fuskat på nått sätt så tror jag faktiskt att jag skulle ha slinkit dit på ett fusk nån gång under den här perioden. Lite keso eller en morot extra eller kanske blivit helt galen och köpt en bautagodispåse... men så är det inte. Jag tror faktiskt att jag behöver den kontrollen för att sköta mig. Jag följer mitt schema till punkt och pricka och jag är himla nöjd och stolt över mig själv för det!

Den här veckan står vågen tack och lov på minus. Dock står den inte på så mycket minus som jag trodde. I och med att jag gick upp i vikt förra veckan och att jag "växlat upp" den här veckan väntade jag mig ett större minus. 0,6 kg är jättebra egentligen, men jag har så långt till tävlingsform så jag undrar om det räcker. Jag känner mig oerhört nojig. Jag är fortfarande långt över min "comfort"-vikt. Jag kan fortfarande inte ha mina vanliga byxor (alltså ej skinny-jeans utan de normala)... Jag känner fettet överallt... Vissa dagar ser det mindre ut medans andra känner jag mig instängd i en fettkropp. Ja, nojor hör väl till... men nu är det bara 13 veckor kvar. Jag känner mig stressad! =S

Vikt: 74,0 kg
Skillnad: - 0,6 kg
Totalt: - 3,0 kg

5,5 veckor avklarade, 13 veckor kvar tills scenen...

Kommentarer
Postat av: lovelyliller.com

you go girl!

2011-09-03 @ 19:57:52
URL: http://lovelyliller.com
Postat av: Petra

Ohlalala vilken midja du fått :) Bra jobbat

2011-09-03 @ 20:22:49
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Em

Men bilderna Johanna- bilderna är bra och ser lovande ut! Tänk på att det handlar om att bli tight- inte väga minst och formen ser lovande ut på bilderna! Vet att du känner dig stressad- jag känner samma stress men jag tror verkligen att det kommer gå bra för dig!

2011-09-03 @ 21:46:00
URL: http://Www.emliscious.blogspot.com
Postat av: Annoula

Det ser RIKTIGT bra ut!

2011-09-04 @ 11:54:44
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Annelise

Grymt bra kämpat Johannaaaaaa!!! Fina bilder!

Fint resultat denna vecka:):) Tummen upp & stort Grattis!!

Så grymt av dig att hålla dig till alla planer trots din hungerkänsla!!! RESPEKT till dig för det Johanna!

Kämpa på; heja-heja-heja!!!

2011-09-04 @ 11:59:11
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/
Postat av: sabina

vilken jäkla body! :)

hur lång är du?

2011-09-05 @ 15:26:29
URL: http://sabinabergstedt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sabina: 173 cm lång.

2011-09-05 @ 15:27:25
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0