Roligt när träningen ger resultat...

Jag vet inte vad som hände men i kväll har jag inte alls känt mig hungrig, inte matt eller svag utan jag har faktiskt känt mig rätt bra. Kände mig ganska stark när jag var på gymmet även om det inte var någon skillnad på vikterna jämfört med vanligt... men känslan. På sistonde har jag gått till gymmet och känt att det kanske inte kommer att gå, jag kanske inte orkar genomföra passet eftersom jag känt mig hungrig och matt... Idag kände jag mig laddad och stark och det var grymt skönt! Det trots att jag borde va som tröttast idag då jag gått på underskott som längst... Tur att det inte stämmer. Skönt att vara pigg!

Passet blev inte så strålande som man skulle kunna tro, men helt okej. Lårcurlen kändes som vanligt grym. I marklyften öjde jag vikten till 70 kg. Så tungt har jag inte kört förut... men jag kände inte nått särskilt. Visst stretchade det fint i bottenläget, men inget annat... fast jag tycker inte riktigt att jag fått till den raka ordentligt, men jag kämpar på i alla fall. Baksida lår tycker jag faktiskt är rätt trist att träna... så det var skönt när den delen av passet var över och jag fick ge mig på bröstmassakern. Bröst är roligt! Innan jag träffade Minette i våras så mesade jag på rätt mycket med bröstträningen för jag hade inte insett att jag hade rätt taskig bröstmuskulatur. Jag var ju yfsat stark så trodde att den hängde med resten av kroppen, men icke... Sen dess har jag kämpat på och jag tycker att jag äntligen börjar kunna se resultat nu. Tycker jag ser bröstmusklerna under bröstpassen och kan ana dem om jag tittar noga på de andra passen också. Såååå skönt när träningen ger resultat. Jag vill bygga mig en klyfta! =) Dagens bröstpass gick bra. Fick väldigt bra kontakt i den sneda bänken och flyesövningarna... Hantelpressen var jag väldigt ostadig i och vänsterarmen gav sig lite för fort... den ville liksom inte... men jag tror det blev bra i alla fall! =)

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Baksida lår & Bröst: 10 min crosstrainer, 3 x liggande lårcurl 45 kg, 3 x raka marklyft 60-70-70 kg, 3 x sittande enbenscurl 20 kg, 3 x finnen, 3 x sned bänkpress 40 kg, 3 x hantelpress 20 kg, 3 x hantelflyes 10 kg, 3 x pecdec 28 kg

Kommentarer
Postat av: Em

Låter som ett riktigt bra pass! Så obeskrivligt skönt att känna sig stark!

2011-09-02 @ 23:16:52
URL: http://Www.emliscious.blogspot.com
Postat av: Madde

Starka starka du!! Bra jobbat!

2011-09-03 @ 08:29:26
URL: http://madeleneyourstone.shapemeup.se
Postat av: Karin

Håller med, underbar känsla!

2011-09-06 @ 05:01:12
URL: http://endorfinkickar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0