Don't worry, be happy...

Igår var mitt största problem ifall min träningsvärk i baksida lår skulle hinna gå över tills jag skulle träna ben idag eller inte... och om den inte hade gjort det (mest troligt), vad skulle jag göra då? Skulle jag träna ben ändå och mest troligt få ett halvkasst pass (jag gillar inte att träna en muskel med träningsvärk) eller skulle jag möblera om i mitt träningsschema och hoppa på nästa pass istället, alltså rygg? Ja, tankarna var många och jag har grubblat fram och tillbaka. Idag vaknade jag dessutom upp med nästan ännu mer träningsvärk i baksida lår. Jag tror minsann att löpningen har satt sig där också och ökat på den träningsvärk som fanns sen innan. Det blev alltså ett ännu svårare beslut. Tillslut fick i alla fall kläder för ryggträning följa med och därmed var beslutett taget. Jag har nämligen olika kläder för olika pass. Eller egentligen är det bara benpass som jag har olika kläder för. Då gillar jag att träna i t-shirt. Alla andra pass gillar jag att träna i linne. Sen har jag även särskilda byxor som jag föredrar om jag ska träna ben och särskilda som jag inte föredrar. Därför måste jag bestämma mig när jag går hemifrån och inte när jag kommer till gymmet.

Tyvärr var det inte bara träningsvärk i baksida lår jag vaknade upp med utan även samma känsla som jag brukar ha innan jag blir förkyld... Vet inte hur jag ska beskriva den annat än för-förkyld. Men det skulle ju gå över... Fast nej... Huvudvärken har legat tyng hela dagen och känslan har knappast blivit bättre. Det småbränner lite i svalget och på eftermiddagen ett tag började hela världen snurra. Så nej, det blev ingen träning alls idag. Varken ben eller rygg. Jag sitter hemma och myser och hoppas att det hela ska gå över så att jag är fit for fight imorn istället.

Det fick mig att tänka på att det kanske var ganska onödigt att fundera så mycket på vad jag skulle träna idag, i alla fall nu när det inte blev av. Det kanske hade varit bättre att chillat lite och känt efter för stunden istället för oroa sig nästan hela dagen igår. Visserligen kräver ju det mesta i livet ganska mycket planering för att bli bra (en slutsats jag själv har dragit efter att ha testat att i perioder leva både helt planlöst och med mycket planering), men samtidigt hade det inte varit hela världen om jag tränat rygg istället för ben idag. Det blir ju lite same same på en vecka ändå... eller på någon dag bara. Relaxa lite! Lagom är alltid bäst. Veckoplanen är vad den är, sen hur det händer under veckan är inte så viktigt egentligen även om jag föredrar mina rutiner. Don't worry helt enkelt. Det blir bra ändå. =)

Kommentarer
Postat av: em eriksson

krya på dej!!!!!!!!

kram!

2012-04-17 @ 08:39:53
URL: http://emliscious.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0