Aktiv start på julen...

Efter 11 timmar i bilen så var vi äntligen framme igår. Vi åkte från ett snöfritt Göteborg till ett kallt och snöigt Jämtland. Julstämningen är på topp! Jag har varit ute och promenerat i all snö idag med den ena vovven och det var riktigt härligt. Skön temperatur och riktigt fint!
 
Har även hunnit med en sväng på gymmet med min syrra. Först fick vi irra runt lite på byn för det verkar som att gymmet har flyttat sen sist vi var där, och även en ny metod för att ta sig in (kodlås jämfört med den tidigare brickan). Väl på plats så var gymmet en positiv överraskning... samma grejer som innan, men betyligt ljusare och fräschare. Tummen upp alltså!
 
Till passet då. Jag körde bröst och triceps. Sen hjälpte jag syrran som inte är så styrketräningsvan att lära sig basövningarna. Hon körde bänkpress, knäböj, marklyft, och sen blev det latsdrag och mage också... Plus lite hantelsvängande som hon sysslade med emellanåt. Hon blev helt slut. Jag lyckades alltså. =) För min del så gick det också rätt bra. Det kändes i alla fall som att det tog riktigt bra när jag körde bröst. Bänkpressen var riktigt tung (är vikterna tyngre här uppe?) men jag kunde pressa rätt stadigt och bra. Sen var det lite svårt att veta vilken vikt jag körde med på hantlarna och även att få rätt vikt eftersom alla hantlar är omärkta och det är ganska stora hoppa mellan vikterna... Det blir antingen lite för tungt eller lite för lätt... men det kändes bra i alla fall. Jag är nöjd! =)
 
Dagens träning:
4 x bänkpress 62,5-62,5-60-55 kg
3 x hantelpress
4 x hantelflyes
4 x stående tricepspress
4 x pushdowns
3 x enarmspushdowns

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0